Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ωραιος Καραμαν.Τι ωρα περιπου εκανες την τσαρκα?Ρωταω για να ξερω περιπου τι ωρες ειναι ανοιχτο το Ανδ.Γεωργ 4.Προχθες μετα τις 3:00 ειχε κλεισει.Αν κρινω παντως απο τις φωτογραφιες της Σονιας στο αλλο site(oχι αυτης που ειναι πανω στα κυριλε) μπανερακια,μαλλον εχουμε δυναμικη επιστροφη της Σονιας που δουλευε περυσι στο μπλε.Αν καποιος συναγωνιστης μπορει να το επιβεβαιωσει θα ηταν ολα αναλογα.

Επειδή είμαι λίγο αμόρφωτος σ'αυτά, στο φετίχ, τι παίζει ακριβώς; Αφού δε γαμάς πώς ικανοποιήσαι; Τελειώνεις μόνος σου; Σόρυ κιόλας αλλά για να καταλάβω
Στην φετιχιστικη κατασταση δεν ειναι απαραιτητο να τελειωσεις μονος σου,το βασικο ειναι να γινει η εγγεφαλικη πορνοσυνδεση με το αντικειμενο του φετιχισμου και να δημιουργησει ατμοσφαιρα ειδωλολατρειας.Στο τελος η ικανοποιηση ειναι ασυγκριτη με αυτης που σου προσφερει το γαμησι σκετο.
Ενα σχετικο βιντεακι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μπλαστ καπου μεταξυ 11 και 1 εγινε η βολτα...στο Α.Γεωργιου 4 ημουνα κατα τις 12 αν θυμαμαι καλα. Ωρες δεν κοιταξα αλλα το σιγουρο ειναι οτι 10:30 επινα καφε και 2 η ωρα ετρωγα βρωμικα, 3 η ωρα ειχα ξαπλωσει και εκλεισα το κινητο... :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Σημερα ενα μελος, με ενημερωσε οτι ο Maaneskyggen εμφανηζετε ως επισκεπτης, μετα απο επικοινωνια με τον gl, μου ειπε οτι αποχωρησε οικειοθελως...μετα απο την σιωπηλη αποχωρηση του jo145, μιας και ο λογαριασμος του υπαρχει αλλα δεν ειναι ενεργος...η αποχωρηση του Maaneskyggen, με λυπησε, γιατι ηταν ενα σεβαστο μελος στα ματια μου και ειχαμε και κοινα γουστα  :grin: ...θα ειχε τους λογους του και κανεις δεν τον αδικει...
...απο εδω μεσα πιστευοντας να διαβασει καποτε αυτες τις γραμμες του ευχομαι καλη συνεχεια σε οτι κανει εκει εξω σε αυτο που λεγετε ζωη......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ολοι μια μερα θα φυγουμε και θα αποτελουμε παρελθον για το σαιτ και το ηρωικο αυτο θρεντ....το θεμα ειναι οτι η ωραια παρεα πορνορεπορτερ του 2008-2009 δεν νομιζω οτι υφισταται πια για χ ψ λογους και δεν θα υπαρξει μαλλον και διαδοχη κατασταση....

θες η οικονομικη κριση,η απαξιωση των παντων και του αγοραιου ερωτα και της ζωης μας,η καθολικη καταθλιψη της ελληνικης κοινωνιας,προσωπικα προβληματα ή θεματα του καθενος το θρεντ εχει αλλαξει αρκετα και εχει παρακμασει...

ισως και το σαιτ εχασε την αγνοτητα των πρωτων του χρονων ,πικρανε μελη και αλλοτριωθηκε και αλλοτριωσε......ισως και γω να εχω μεριδιο ευθυνης ,ισως και αλλοι ισως και κανενας και απλα η ζωη μας αλλαζει και οι καιροι μας προσπερνανε.....

ενας πατσινο και συνεχιζει μονος αλλα και αυτος κουραστηκε και εν πολλοις αηδιασε πια απο οτι τον κοβω....οι ελπιδες στρεφονται στον τζαμαικανο και καποια νεα παιδια

ΥΓ αν ακουει ο μαανες να ειναι καλα σε οτι κανει
ΥΓ2 τζο145(αν διαβαζεις) αν σε πικρανα παλιοτερα φιλε ζηταω και δημοσια συγγνωμη,δεν ειχα κακες προθεσεις

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
.η αποχωρηση του Maaneskyggen, με λυπησε
:- :- :-
δεν το ηξερα κ γω σημερα το διαβαζω απο το παρων θρεντ...κριμα...τελευταια θυμαμαι-εαν δεν κανω λαθος- να ενημερωνει κ απο Αθηνα ο Μαανες.... :-

εντιτ:του ευχομαι καλη τυχη. :rockon:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
ολοι μια μερα θα φυγουμε και θα αποτελουμε παρελθον για το σαιτ και το ηρωικο αυτο θρεντ....το θεμα ειναι οτι η ωραια παρεα πορνορεπορτερ του 2008-2009 δεν νομιζω οτι υφισταται πια για χ ψ λογους και δεν θα υπαρξει μαλλον και διαδοχη κατασταση....

θες η οικονομικη κριση,η απαξιωση των παντων και του αγοραιου ερωτα και της ζωης μας,η καθολικη καταθλιψη της ελληνικης κοινωνιας,προσωπικα προβληματα ή θεματα του καθενος το θρεντ εχει αλλαξει αρκετα και εχει παρακμασει...

ισως και το σαιτ εχασε την αγνοτητα των πρωτων του χρονων ,πικρανε μελη και αλλοτριωθηκε και αλλοτριωσε......ισως και γω να εχω μεριδιο ευθυνης ,ισως και αλλοι ισως και κανενας και απλα η ζωη μας αλλαζει και οι καιροι μας προσπερνανε.....

ενας πατσινο και συνεχιζει μονος αλλα και αυτος κουραστηκε και εν πολλοις αηδιασε πια απο οτι τον κοβω....οι ελπιδες στρεφονται στον τζαμαικανο και καποια νεα παιδια

ΥΓ αν ακουει ο μαανες να ειναι καλα σε οτι κανει
ΥΓ2 τζο145(αν διαβαζεις) αν σε πικρανα παλιοτερα φιλε ζηταω και δημοσια συγγνωμη,δεν ειχα κακες προθεσεις
:thumbsup: :thumbsup: +1000 για τους λογους που περιγραφεις....Maanes good luck dude, με βοηθησες αρκετα εδω μεσα οταν ημουν νιουφη στο site και δεν το ξεχνω αυτο, να εισαι καλα ρε φιλε και καλη συνεχεια ευχομαι......

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Μπλαστ καπου μεταξυ 11 και 1 εγινε η βολτα...στο Α.Γεωργιου 4 ημουνα κατα τις 12 αν θυμαμαι καλα. Ωρες δεν κοιταξα αλλα το σιγουρο ειναι οτι 10:30 επινα καφε και 2 η ωρα ετρωγα βρωμικα, 3 η ωρα ειχα ξαπλωσει και εκλεισα το κινητο... :grin:
Ευχαριστω Καραμαν.Τελικα το μυστηριο λυθηκε και οντως ειναι η γνωστη Σονια που δουλευε περυσι στο μπλε στην πορνιαρα Προμηθεως.Το γραφω αυτο γιατι ειναι αρκετοι συναγωνιστες που την ειχανε στανταρακι.Δε δουλευει ομως στο Bel Ami οπως γραφει το αλλο site αλλα στο Ανδ.Γεωργ.21.Την πετυχα πριν λιγο στην τσαρκα η οποια ακολουθει παρακατω.

Πηγασος => Η μιλΦ Αναστασια με τις βυζαρες εξω.Σαν να αδυνατισε λιγο.Της χρωσταω αλλη μια επισκεψη :knockinb: για να βγαλω στανταρ συμπερασμα.Η πρωτη στην Ερημιτη ηταν και γαμω.

Ανδ.Γεωγ.21 => Η Σονια.Κατα την αποψη μου γκομεναρα,απο αυριο θα ηχησουν οι σειρηνες του πολεμου.

Ανδ.Γεωγ.52 => Μελαχρινο,νταρντανοειδες γυφτομωρο.

La Femme => Η Τζαστιν,προστυχοφατσα,κωλαρα για πολυ  :knockinb:

Ανδ.Γεωγ.30 => Η Βικυ η ελληνιδα.Ξανθο,λεπτο αλλα πολυ βαρεμαρα.

Ερως 16 => H Αννα.Σχετικα ψηλο,λεπτ,μωρο,ομορφη φατσα και σωμα αναλογο.Εχει αυτο το καβλωτικο ισιο μαλλι.Γενικα
αξιογαμητη.Συντομα θα δοκιμαστει.

Ανδ.Γεωγ.4 => Η Ντιανα,φωτος στο αλλο site σε προγραμμα.Καιρο εχω να την δω.

Φριξου 13 => Η Μιραμπελα,"Μπελλλλα" κατα τα λεγομενα της τσατσας.Ανανεωμενη μου φανηκε και οσες φορες εχω περασει, απο οταν ακομα δουλευε στην Προμηθεως,το 2010 εχω περασει καλα.Τελευταια γραφονται πολλα αρνητικα.

Φριξου 14 => Η Χριστινα με τα κανονια εξω.Φαινεται πως μαζι με την τσατσα εχουν ριζωσει εκει :-

Φριξου 15 => Μαλλον η Εφη αλλα δε μπηκα γιατι θα περνουσα σιγουρα και δεν ημουν για εξοδα σημερα.

Τριδυμο 1 => Η γκοθου μιλφ μεσα σε bodystocking που ηταν προχθες το βραδυ στο Τριδυμο 2.Kατι μου λεει οτι η γυναικα ειναι για τρελα γουστα.

Τριδυμο 2 => Η Ναντια με μαυρο stocking.Πολυ ενεργεια και διαθεση στο σαλονι.Μπραβο της παντως σε αντιθεση με κατι αλλες που ειναι μεσα στα μουτρα.

Τριδυμο 3 => Η μιλφ Ζωη με το λευκο stocking και τις πορνοΜΠΟΤΕΕΕΕΣΣΣ.

//Comment section

• [li]Σαφως καλυτερη η πρωτη βαρδια απο την δευτερη.[/li]
    [li]Για τα παιδια που ρωτανε για τον Βαρδαρη,προχθες το βραδυ εκανα αποπειρα τσαρκας,ανοιχτα ηταν μονο το Προμηθεως 16 και το ανορθογραφο.Στο πρωτο κατι αγνωστου προευλευσης ατομα ειχαν λιωσει απο την πρεζα στο σαλονι και στο δευτερο παρομοια αγνωστου προελευσης ατομα περιφεροταν.Κατα την αποψη μου ,μακρυα απο τον Βαρδαρη[/li]
    [li]Πρεπει να βρω εναν τροπο να αγορασω την Εθνικη γιατι με τοσες περιπτωσεις δε βγαινει αλλιως...[/li]
    [li]...και η Πειραιως δε με χαλαει. :P[/li]
    [li]Κριμα που εφυγε ο Maanesskyggen απο την πορνοπαρεα μας.Αφιερωμενο
    :rockon:[/li]

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
Η Σονια πριν απο λιγο δουλευε στο bel ami ντυμενη νοσοκομα μαλιστα η στολη απο πισω αφηνε ανοιχτο το κολαρακι :dancing:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Ενω η λαρα του λαφαμ ηταν στανταρακι μου και μ εκανε τα κεφια τελευταια μα και μου και εκοψε πολλα οποτε ακυρο.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
πρωινη καταθεση αντριαννα red light discrit... μολις ηρθα σπιτι...τρωω και ξαναπαω....(απλα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου)με ξεθεωσε το dogwar..

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω απολυτα με το ποστ του gl

παρολο που ειμαι σχετικα νεο μελος το σαιτ κ το θρεντ το παρακολουθουσα απο καιρο

ωστοσο θα θελα να τονισω οτι αυτο δε συμβαινει μονο εδω αλλ κ σε πολλα σαϊτ αλλα κ οργανισμους, συλλογους κτλ..

πχ ορειβατικα, χορευτικα, εκδρομικα κ γενικα σχεδον τα παντα

κ ενας παραγοντας βασικος ειναι η οικονομικη κριση

αφενος μεν πολυς κοσμος δεν εχει λεφτα να κανει γουστα οπως παλια

μια μεγαλη παλι μεριδα κοσμου εχει μεν λεφτα, αλλα κραταει καβατζες για οτ μελλον επειδη βλεπει τι ερχεται (δηλαδη πολλοι εχουν τα ιδια λεφτα με παλιοτερα απλα ξοδευουν λιγοτερα)

κ υπαρχουν κ πολλοι που εχουν λεφτα αλλα εχουν ξενερωσει κ δεν εχουν διαθεση για τιποτα....

επιπλεον περα απο την κριση ειναι λογικο οτι οταν ασχολεισαι χρονια με καποιο ...σπορ η χομπυ καποια στιγμη να ξενερωνεις, να κουραζεσαι, να βαριεσαι κ να θες να κανει κατι αλλο...εννοειται φυσικα οτι κ η ποιοτητα μπορει να εχει πεσει οπως λενε οι παλιοι που σεβομαι απολυτα τη γνωμη τους (Πατσινο, Καραμαν κτλ), εννοειται οτι σε σχεση με Αθηνα ειμαστε Γ Εθνικη.. αλλα απο την αλλη μη ξεχναμε οτι οσο μεγαλωνουμε κ μαζευουμε εμπειριες εντυπωσιαζομαστε κ δυσκολοτερα..οχι μονο απο γυναικες αλλα απ τα παντα γυρω μας....παο τα καφε κ τα μαγαζια ως κ τις γυναικες..

θυμαμαι την 1η φορα που ειχα παει με γυναικα στα 15 μου σε ενα ντελο κ ηταν μια ...τανα γυρω στα 50 χαλια κ χοντρη....αλλα ειχα βγει με ενα χαμογελο τεραστιο (η μονη παρηγορια μου τωρα ειναι οτι ολοι οι ''μεγαλοι'' εχασαν την παρθενια τους απο μια χοντρη ...τανα.....)

τεσπαντων...καλα να περνατε ολοι...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Πολύ καυλόμουνο η Αλίνα στην Νικ Ουρανού 26 με πιασήματα.
Είναι καλή μεσα;
Δεν έχει τίποτε αξιόλογο γενικά.....

bak14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2011
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
231
πρωινη καταθεση αντριαννα red light discrit... μολις ηρθα σπιτι...τρωω και ξαναπαω....(απλα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου)με ξεθεωσε το dogwar..

φιλε με τι προγραμμα μπηκες στην αντριαννα κ εισαι τοσο ευχαριστημενος...??
γιατι εγω 3 φορες εχω μπει με το 40αρι και στις 3 ηταν μια χαμογελαστη ξεπετα

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
φιλε με τι προγραμμα μπηκες στην αντριαννα κ εισαι τοσο ευχαριστημενος...??
γιατι εγω 3 φορες εχω μπει με το 40αρι και στις 3 ηταν μια χαμογελαστη ξεπετα
Την Αντριάννα αν την πάρεις 2-3 φορές με ένα πρόγραμμα των 50€ και μετά κατα καιρούς απλά το συντηρείς πχ στις 3-4 φορές να παίρνεις 1 περνάς καλά.
Τουλάχιστον σε εμένα έτσι συμβαίνει.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Την Αντριάννα αν την πάρεις 2-3 φορές με ένα πρόγραμμα των 50€ και μετά κατα καιρούς απλά το συντηρείς πχ στις 3-4 φορές να παίρνεις 1 περνάς καλά.
η Αντριανα ειναι τελικα μια αψυχολογητη περιπτωση και λειτουργει αναλογα με τις καυλες της απ'οσο εχω καταλαβει και οχι με τα χρηματα...
την πρωτη φορα που την πηρα οταν πρωτορθε ηταν μια τυπικη προς καλη περιπτωση αλλα μεχρι εκει...τη δευτερη με απλο προγραμμα μου εκανε λυσσασμενο γυμνο τσιμπουκι και ειχα γλυψει και τον κωλο της και δεν ξεκολλουσε απο πανω μου...την τριτη ηταν παλι τυπικη εως και βιαστικη θα ελεγα γιατι αν θυμαμαι καλα μου την ειχε πει για το χρονο...
αν με ρωτουσατε ομως θεωρητικα αν θα ξαναπηγαινα θα ελεγα ναι...δεν ξερω γιατι ομως  :-

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Αυτή η κουφάλα η Βερονικα όταν φεύγει δεν λέει να γυρίσει... Ένα τριμηνακι το περνάει πάντα στην πατρίδα...

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
συμφωνω απολυτα με το ποστ του gl

παρολο που ειμαι σχετικα νεο μελος το σαιτ κ το θρεντ το παρακολουθουσα απο καιρο

ωστοσο θα θελα να τονισω οτι αυτο δε συμβαινει μονο εδω αλλ κ σε πολλα σαϊτ αλλα κ οργανισμους, συλλογους κτλ..

πχ ορειβατικα, χορευτικα, εκδρομικα κ γενικα σχεδον τα παντα

κ ενας παραγοντας βασικος ειναι η οικονομικη κριση

αφενος μεν πολυς κοσμος δεν εχει λεφτα να κανει γουστα οπως παλια

μια μεγαλη παλι μεριδα κοσμου εχει μεν λεφτα, αλλα κραταει καβατζες για οτ μελλον επειδη βλεπει τι ερχεται (δηλαδη πολλοι εχουν τα ιδια λεφτα με παλιοτερα απλα ξοδευουν λιγοτερα)

κ υπαρχουν κ πολλοι που εχουν λεφτα αλλα εχουν ξενερωσει κ δεν εχουν διαθεση για τιποτα....

επιπλεον περα απο την κριση ειναι λογικο οτι οταν ασχολεισαι χρονια με καποιο ...σπορ η χομπυ καποια στιγμη να ξενερωνεις, να κουραζεσαι, να βαριεσαι κ να θες να κανει κατι αλλο...εννοειται φυσικα οτι κ η ποιοτητα μπορει να εχει πεσει οπως λενε οι παλιοι που σεβομαι απολυτα τη γνωμη τους (Πατσινο, Καραμαν κτλ), εννοειται οτι σε σχεση με Αθηνα ειμαστε Γ Εθνικη.. αλλα απο την αλλη μη ξεχναμε οτι οσο μεγαλωνουμε κ μαζευουμε εμπειριες εντυπωσιαζομαστε κ δυσκολοτερα..οχι μονο απο γυναικες αλλα απ τα παντα γυρω μας....παο τα καφε κ τα μαγαζια ως κ τις γυναικες..

θυμαμαι την 1η φορα που ειχα παει με γυναικα στα 15 μου σε ενα ντελο κ ηταν μια ...τανα γυρω στα 50 χαλια κ χοντρη....αλλα ειχα βγει με ενα χαμογελο τεραστιο (η μονη παρηγορια μου τωρα ειναι οτι ολοι οι ''μεγαλοι'' εχασαν την παρθενια τους απο μια χοντρη ...τανα.....)

τεσπαντων...καλα να περνατε ολοι...
θεωρω οτι το σεξ δεν ειναι χομπυ.ειναι αναγκη.
οπως και η ενασχοληση μας με τις πουτανες..δε ειναι κατι που το κανουμε απο χομπυ και καποια στιγμη θα το βαρεθουμε.ειναι ορμονικη αναγκη.
Για μενα κιολας καποια στιγμη οι πουτανες ηταν εθισμος..δε μπορουσα να κανω νορμαλ σχεση.ειχα κολησει με τις πουτανες.,
και αν καποια ατομα χανονται απο το φορουμ λογικα μαλλον  εχουν μια σχεση που τους καλυπτει σαν ανθρωπους και ετσι ξεκοψαν..οι πουτανες ειναι για καποια περιοδο της ζωης του αντρα και οχι για παντα.εξαλλου ποσοι εχουν τα χρηματα να το κανουν μια ζωη?..
Στο Μυλο επειδη εχει ατονισει η κατασταση λογω του οτι ειναι οι ιδιες κοπελες συνεχεια εχει φθαρει καπως η ολη φαση και γι'αυτο πολλοι συναδελφοι παραπονιουνται...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Δεν συμβαινει μονο σε σενα και στην συγκεκριμενη τανα φιλε,και η Νατασσα η τσαρινα απο το Eros 16 ακριβως το ιδιο πραγμα ειναι, απο 50€ και πανω σε παει καλα η υπερεσια στα 30€ καπου στραβωνει εκει το πραγμα,και δεν το λεω μονο εγω και αλλοι το λενε απο εδω μεσα.... επισεις και κατι φιλαρακια μου που πηγαν για δοκιμη με το απλο.....και τυχαινει να ειναι πολλοι σε αριθμο φιλοι και γνωστοι για την συγκεριμενη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom