Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 81 άτομα (11 μέλη και 70 επισκέπτες)

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
χαχαχαχχα!!! deathzone κλαιωωω...πραγματικα...πως το εκανες αυτο ρε μαλακα;χαχα....ελα ενταξει πιστευω δεν το επαναλαβεις...υγεια να χομεεεεεεε!!!
Εννοειται πως δεν θα το ξανα επαναλαβω,καμια φορα η καψα σε θολωνει οπως την επαθα και εγω,δεν ειναι τοσο αστεια η ολη φαση αλλα πολυ βιαστικη θα ελεγα με ολο αυτο που προεκυψε.....

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Εννοειται πως δεν θα το ξανα επαναλαβω,καμια φορα η καψα σε θολωνει οπως την επαθα και εγω,δεν ειναι τοσο αστεια η ολη φαση αλλα πολυ βιαστικη θα ελεγα με ολο αυτο που προεκυψε.....
  το εχω παθει αλλα την τελευταια στιγμη μιλησε η φωνη της λογικης....

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Εγω τα σκαω Κάντυ η εφη η νατασσαβκ εχω ησυχασει κ δεν μ νοιαζει κ το 40ρι στις πρωτες δυο

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Εγω τα σκαω Κάντυ η εφη η νατασσαβκ εχω ησυχασει κ δεν μ νοιαζει κ το 40ρι στις πρωτες δυο
Αφου τα εχεις και τα δινεις καλα κανεις,αλλα 40€ για να δωσεις για απλο σε μια τανα πρεπει να αξιζει ''παρα μα παρα πολυ'' το κομματι, και ειδηκα σε Νατασσα τσαρινα που λενε ολοι στην Ανδρεου Γεωργιου 16 οχι 40 ουτε 5€ δεν δινω απο τα χειροτερα γαμησια μαζι της και δεν νομιζω οτι ειμαι ο μονος.... αλλα αφου περνας εσυ καλα με Νατασσα και αυτες(για τις αλλες δυο που λες δεν ξερω δεν εχω παει) επομενως παω πασο   :dunno: :dunno:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Έφη!, για αυτό το θηλυκό αξίζουν και παραπάνω για να περάσεις σαν να βρίσκεσαι στον παράδεισο, τη να λέμε τώρα…

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
κανεις φοβερες μεταγραφες τελευταια.....ο μουρινιο των μπουρδελων θα γινεις....

αμα καταφερεις και καμια καρμεν ή καντυ θα κανεις μεγαλο μπαμ στην πολη....οπως τοτε που εφερε ντεταρι ο προεδρος

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1

αμα καταφερεις και καμια καρμεν ή καντυ θα κανεις μεγαλο μπαμ στην πολη....οπως τοτε που εφερε ντεταρι ο προεδρος

... για πείτε και μας τα φτωχά πλην τίμια μέλη της κοινότητας ... τι καλό ετοιμάζεις αγαπητή μου (με ξέχασες μπουχουυυυυυ) λαφάμω;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Δανάη  :tits: :tits: :tits:  :think:  :rockon: :rockon: :rockon:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Θα τις καταφερει οταν γινουν 40-45 χρωνων τα κοριτσια.... :2funny:

gogogo

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Like
0

ποτέ δεν παρακαλάω φίλε μου καμία ,οποία θέλει με παίρνει τηλ...από εκεί κ πέρα κ η villa είναι καλό καθαρό μαγαζί δεν έχουν λόγο να πάνε αλλού...

kapsiras

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστεσ καλημερα,θελω να ρωτησω κατι οποιος ξερει ασ βοηθησει - τον προηγουμενο χειμωνα ειχα παει σε ενα σπιτακι μετα το μυλο αριστερα αν δεν απατωμαι λεγοταν afrodites και ειχε ενα μιλγ βουλγαρα γραμμωμενο αδυνατο με ωραιο σωμ το οποιο και πηρα εχοντασ μου μεινει αξεχαστο,δεν θυμαμαι ονομα , οποιος συναγωνιστης ξερει ασ βοηθησει γιατι εχω φαει σκαλωμα,αν ειναι σε καποιο μαγαζι τωρα και πως το λενε,θυμαμαι οτι μου ειχε πει οτι ειχε και παιδι,καστανο αν θυμαμαι καλα

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
συναγωνιστεσ καλημερα,θελω να ρωτησω κατι οποιος ξερει ασ βοηθησει - τον προηγουμενο χειμωνα ειχα παει σε ενα σπιτακι μετα το μυλο αριστερα αν δεν απατωμαι λεγοταν afrodites και ειχε ενα μιλγ βουλγαρα γραμμωμενο αδυνατο με ωραιο σωμ το οποιο και πηρα εχοντασ μου μεινει αξεχαστο,δεν θυμαμαι ονομα , οποιος συναγωνιστης ξερει ασ βοηθησει γιατι εχω φαει σκαλωμα,αν ειναι σε καποιο μαγαζι τωρα και πως το λενε,θυμαμαι οτι μου ειχε πει οτι ειχε και παιδι,καστανο αν θυμαμαι καλα
''Αν δεν κανω λαθος'' θα λες την γνωστη Milfo-Ζωη που ειναι Βουλγαρα, παλια μαλλον θα δουλευε εκει ισως  :think: :think: κανε μια βολτα τωρα πρωι-μεσημεριανη βαρδια στο Casa D'amore σπιτακι No 3 περιοχη Μυλος,αυτα τα σπιτακια ολα βρισκονται πισω απο την οδο Φριξου, εκει εθεαθει απο ενα συναγωνιστη οπου εγραψε και κριτικη για αυτην ετσι οπως την περιγραφης.....ριξε μια ματια  :o :o :o :o......

kapsiras

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω φιλε αν καποιος αλλος ξερει ας γραψει,φιλε αν βρεις την κριτικη στειλε κανενα λινκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom