Καλημερα, χτεσινη μπουρδελοτσαρκα σε ολα τα στουντιο της περιοχης, η κατασταση απλα παραμενει απελπιστικη...πλεον δεν υπαρχει ανανεωση πουθενα εκτος απο ελαχιστα μαγαζια και αυτα ανανεωνονται με τριτης κλασης κοπελες...πραγματικα προβληματιστικα αν θα επρεπε να πηδηξω η οχι χτες βραδυ...υπηρχαν εποχες που δεν ηξερα που να πρωτοπαω και τις νοσταλγω, και τωρα.??? για καποιον που γουσταρει ποικιλια ή πρεπει να πηδας τις ιδιες και τις ιδιες μιας και η εξωτερικη εμφανηση των κοριτσιων ειναι αστα να πανε, ή καθεσε σπιτι σου με γεματη τσεπη... >
26ης Οκτωβρίου 35Α Νεα κοπελα ονοματι Κρυσταλ, απλα αδιαφορη απο φατσα, κορμι καλο, αλλα τιποτα το ιδιετερο για να με δελεασει να μπω μεσα, ασε που σταματησε ο ντορος για το μαγαζι που εκαναν το τριο σετακι απο τις προηγουμενες κοπελες που ισως θα τις ξαναδουμε.???
Case D'Amore (Τρίδυμα) Ενα μαγαζακι ανοιχτο το μεσαιο, μεσα μια μιλφαρα μαυρομαλα αλλα γκοθικ σταιλ, με δυχτιοτα και ζαρτιερες, μαυρο μαλι κατραμι, σκουλαρικι στο προσωπο,, που αποκαλει τον εαυτο της κοπελιτσα...
τωρα ποια ειναι δεν ξερω, συνηθως οταν ακουω ονοματα μιλφαρων οι οποιες ειναι στο δωματιο, φευγω και δεν τις βλεπω, ισως να ειναι μια απο αυτες....
Ανδρέου Γεωργίου 16 Καινουρια κοπελιτσα Αννα, πρωτη φορα την βλεπω, μακρυ μαλι ισιο προς το καστανο, μετρια εμφανηση, η Ντανιελα που θελω απεγνωσμενα να ''καθαρισω'' αγνοητε και ισως δουλευει στο Μινωταυρου μου ειπε η Τσατσα...
Ανδρέου Γεωργίου 21 Η Αννουλα του Χιονια.! δηλαδη η Αννα με το ιμο κουρεμα ξανθομαυρο μαλι, σωματαρα, αλλα μετρια μεσα στο δωματιο, κωλαρακι απλα απο αλλο πλανητη...
Ανδρέου Γεωργίου 24 Μιρελα απο βαρδαρη, 25€ παρακαλω.!! κινηση ρουα ματ για την Μιρελα, καλη κινηση, μονο απο αυτο μου εδωσε λογο να την επισκευτω καποια στιγμη μετα απο πολλα χρονιααααα...εμφανησιακα η Μιρελα παραμενει αδυνατησμενη οπως ηταν το κωλαρακι κολαση, στο προσωπο σαν να την ειδα στρογγυλεψε λιγακι...αμα ειχε και λιγο βυζι θα ηταν τουμπανο...
Ανδρέου Γεωργίου 30 Ελενα μαυρομαλα αδυνατη κοπελιτσα μικρο βυζακι, σωματα λαμπαδα, μεσα σε κιτρινοπρασινο μαγιο, φατσα.??? σαν πιθικακι... :S αλλα εκανε καλο παιχνιδι στην υποδοχη για να μας πισει, αλλα δεν μπορεσε...
Ανδρέου Γεωργίου 32 Αφροδιτη μαυρομαλα κοπελα ψιλονταρντανα, βυζαρες οπλισμενες μεσα σε δυχτιοτο πρασινο συνολακι, το οποιο ιδιο συνολακι φορουσε και η Καρλα στο Μινωταυρου...φιλες.??
απο προσωπο τσιγγανιζε λιγο απο οτι θυμαμαι, η Τζεσικα η απο την νεα χρονια...
Ανδρέου Γεωργίου 34 Η μαυρομαλα πιπινα Λαρα μεσα σε ασπρα εσωρουχα, η τσατσα η κοντη με το καρε μαλι, αντιπαθιτικη πλεον αγενης, ειρωνικη να πω.?? μαλλον δεν ξερει την θεση της εκει μεσα ή της εχουν δωσει απλα εξουσια να συμπεριφερετε οπως θελει, μαλλον το 2ο, αλλα εγινε γατουλα και αρχισε τις γλυκες οταν με ειδε να κατευθηνομαι σιωπηλος προς τα δωματια, μιας και επεξεργαζομουνα να την δοιαλοστηλω ή να κανω μοκο...δυστηχως αυτο το μαγαζι θελει ανανεωση στο δυναμικο της και η Λαρα αρχισε να διχνει τα χιλιομετρα της και οτι δεν εχει την δυναμη να ανταποκριθει στον ανταγωνισμο...περισοτερα στην κριτικη που θα ακολουθησει...
Ανδρέου Γεωργίου 38 Το μαγαζι ανοιχτο αλλα δεν θυμαμαι ποια ειδα, μαλλον αδιαφορη...
Ανδρέου Γεωργίου 4 Σονια καινουρια κοπελα που φωτογραφιες της υπαρχουν στο αλλο σαιτ, μεσα στο δωματιο δεν ελεγε να βγει, αφου πολεμουσα με ενα κουνουπι στο σαλονι μετα απο 20λεπτα αναμονης δεν αντεξα και εδωσα σινιαλο για αποχωρηση...
Ανδρέου Γεωργίου 50 Η πολωνεζα, Μαξιμ μεσα στο δωματιο, δεν υπηρχε λογος να χανουμε χρονο...
Ανδρέου Γεωργίου 52 Νεα κοπελα, λιγο μπαρμπατικια ατσουμπαλη κοινη κοπελα, μαυρομαλα, στηθος πιεσμενο προς τα πανω μαλλον πεσμενο παντοφλε...
Πήγασου 4 Η καμπαρετζου μιλφ Αναστασια, αρεεε ουστ απο δωωωω...πανε ξεσκατωσε κανα γεροοοο.!!
Αχελώου 10 Η Βικη η ξανθια ιμιτασιον με το πεζο το καμπριολε, απο εξω οποτε δεν μπηκαμε στο κοπο να την αποριψουμε...
Κοροβάγκου 5 Η Μουναρα Βικτωρια...
τα λογια ειναι περιτα...
Μινωταύρου 16 (Venus Angels) Η Ξανθια με μπουκλωτο κουρεμα, Καρλα μεσα στο ιδιο δυχτιωτο πρασινο σετακι που φορουσε και η Αφροδιτη που ανεφερα ποιο πανω, ολοστρογγυλο κωλαρακι το οποιο αριστερο κωλομαγουλο δημιουργει μια μικρη ατελεια (κυταριτιδα.??
) κααααυλα.!!!
συγγρατηθηκα και δεν μπηκα....
Νικηφόρου Ουρανού 1Β Η Γαλλιδα Καρλα αν δεν κανω λαθος.??? μινιον μαυρομαλα με τουμπανο βυζακι, σωματακι ποθητο, πρεπει να ειναι πολυ ευελικτη στο κρεβατι...
Νικηφόρου Ουρανού 1Α Η πολωνεζα Χριστινα μεσα σε σιθρου μαυρο μπλουζακι, σταθερη αξια, μπηκε το φιλαρακι μου, και βγηκε πολυ ευχαρηστημενος, αν και ζητησε πολλα πραγματα μεσα στο δωματιο, η Χριστινα φερθηκε
ντομπρα και του εξηγησε τους λογους που δεν κανει πολλα πολλα σε αυτη την δουλεια... +1 για την Χριστινα, που δινει πνοη σε αυτη την μπουρδελοκατασταση...Χριστινα αν μας διαβαζεις, ξανακανε το μαλι ξανθο, σου παει ΚΑΥΛΑ.!!! ;)
Νικηφόρου Ουρανού 26 Το πρωτο σπιτακι που μπηκαμε χτες βραδυ, μπαρματσικη ατσουμπαλη μαυρομαλα Αλεξανδρα στο ονομα, και βλεποντας αυτο το ΜΠΑΖΟ να ξεπροβαλει, μου κοπηκανε τα ποδια απο το καλημερα...προτεινετε σε μπαζογαμιαδες...χωρις παρεξηγηση...
Φρίξου 13 Η Εμμανουελα Power.!!
Φρίξου 14 Η Γιασμιν η τραβελοφατσα, εχει σπασει στο προσωπο...παρακαλαει για πουτσο...ή μου φανηκε.??
Φρίξου 15 Η Ιταλιδα ξανθια Στεφη, κυρηλατη γκομενα.!! την παντρευομουνα να σκυβει να μου φερει τις παντοφλες και να της τον φοραω απο πισω...
...ατακα που μου εμεινε...
Φρίξου 9 επι Νικηφόρου Ουρανού Η Σεξοβομβα Καρμεν, ευτηχως μεσα στο δωματιο, απεφυγα μετωπικες συγκρουσεις και δικαιολογιες, την σκεφτομουνα για 2η εκτονωση αλλα δεν ειχα ορεξη...
Φρίξου 9 Η Καντυ μεσα σε μαυρο περιτιλυγμα, μαλι καρε μπουκλωτο...απλα τα λογια περισευουν.........μαλακια μου που δεν περασα εδω και προτημησα το παλτο την Λαρα στο λαφαμ...
Ps προς Καντυ...μας διαβαζεις που μας διαβαζεις, θα βαλεις κανα χριστουγιεννιατικο συνολακι για τις γιορτες.?? θελω να σου ρθω μεχρι της 25, κανονισε... ;)
Αυτη ηταν η τελευταια βολτα μου για το 2013, ενα ετος με μετριες εντυπωσεις...ελπιζω η νεα χρονια να ειναι καλυτερη απο αυτη που μας αφηνει σε λιγες μερες...τοιχον λαθη στην αναφορα, με συχγωρατε.!
...Καλημερα σας.!