Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (8 μέλη και 61 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
συναγωνιστεσ καλημερα,θελω να ρωτησω κατι οποιος ξερει ασ βοηθησει - τον προηγουμενο χειμωνα ειχα παει σε ενα σπιτακι μετα το μυλο αριστερα αν δεν απατωμαι λεγοταν afrodites και ειχε ενα μιλγ βουλγαρα γραμμωμενο αδυνατο με ωραιο σωμ το οποιο και πηρα εχοντασ μου μεινει αξεχαστο,δεν θυμαμαι ονομα , οποιος συναγωνιστης ξερει ασ βοηθησει γιατι εχω φαει σκαλωμα,αν ειναι σε καποιο μαγαζι τωρα και πως το λενε,θυμαμαι οτι μου ειχε πει οτι ειχε και παιδι,καστανο αν θυμαμαι καλα
αριστερα απο μυλ στουντιο αφροδιτη ειναι η κεφαλληνιας....γραμμωμενη κοκκινομαλλα δουλευε παλια εκει και η ιταλιδα μπιανκα θαρρω σαν ρεπατζου.....νομιζω κατι ειχε ακουστει οτι δουλευει σε δικο της χωρο ανεξαρτητη δεν ειμαι σιγουρος.....

εντιτ.....ειπες βουλγαρα τωρα το βλεπω πιο προσεκτικα.... :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ποτέ δεν παρακαλάω φίλε μου καμία ,οποία θέλει με παίρνει τηλ...από εκεί κ πέρα κ η villa είναι καλό καθαρό μαγαζί δεν έχουν λόγο να πάνε αλλού...
σαν χωρος το λαφαμ ειναι η ναυαρχιδα της βορειας ελλαδας παντως....ποια βιλλα τωρα;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
σαν χωρος το λαφαμ ειναι η ναυαρχιδα της βορειας ελλαδας παντως....ποια βιλλα τωρα;

Για μένα προσωπικά το λαφάμ είναι ο πιο ελκυστικός χώρος που έχω επισκεφθεί, εκπέμπει ερωτισμό, και βάζει προστιθέμενη αξία στην απόδοση της όποιας κοπέλας εργάζεται εκεί, η άποψη είναι τελείως προσωπική και την καταθέτω με κάθε ειλικρίνεια, μπορώ να κάθομαι για ώρες και να αναπολώ τις στιγμές που έζησα εκεί, η ψυχή της αφεντικίνας τριγυρνάει εκεί μέσα, αγαπάει τη δουλειά της, φροντίζει το μαγαζί της και ότι κάνει το κάνει με κέφι, γι΄ αυτό και εμείς περνάμε καλά, πραγματική ναυαρχίδα !!!!!  :rockon:

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Για μένα προσωπικά το λαφάμ είναι ο πιο ελκυστικός χώρος που έχω επισκεφθεί, εκπέμπει ερωτισμό, και βάζει προστιθέμενη αξία στην απόδοση της όποιας κοπέλας εργάζεται εκεί, η άποψη είναι τελείως προσωπική και την καταθέτω με κάθε ειλικρίνεια, μπορώ να κάθομαι για ώρες και να αναπολώ τις στιγμές που έζησα εκεί, [size=10pt]η ψυχή της αφεντικίνας τριγυρνάει εκεί μέσα[/size], αγαπάει τη δουλειά της, φροντίζει το μαγαζί της [size=10pt]και ότι κάνει το κάνει με κέφι[/size], γι΄ αυτό και εμείς περνάμε καλά, πραγματική ναυαρχίδα !!!!!  :rockon:

... και μας στιχιώνει !!! ...

... μα με ποιό πολύ κέφι ... πρόσφερε ηδονή σε όλους εμάς !!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Μεταμεσονυχτια βολτα χτες το βραδυ:
Πρώτη στάση Α. Γεωργίου 21 για Αλεξανδρα. Η Αλεξανδρα όμως δεν ηταν εκει. Περιμενα τοσο καιρο να κανω βολτα βραδυνη για να πετυχω την Αλεξανδρα και τωρα που πηγα δεν ηταν. Τελοσπαντων ηταν η Αννα από Πολωνια. Επειδη δεν τρελαθηκα συνεχισα τη βολτα.
Δευτερη σταση Φριξου 13. Εκει ηταν η γνωστη Εμμα η οποια είναι ανανεωμενη οφειλω να ομολογησω. Ημουν στο παρατσακ να περασω αλλα θυμηκα κατι τζατζικιλες από τις άλλες φορες και ειδικα χτες που ημουνα μετα από φαγοποτι δεν θα το αντεχα. Τελικα όμως μαλλον εκει επρεπε να καταθεσω. Η τσατσα ενημερωνε ότι δεχεται και παρτουζα η κοπελα καθοτι μπηκε μια τετραμελης παρεα, εφυγα όμως και δεν ειδα αν «τσιμπησαν».
Φριξου 15 μια Τανια από Ισπανια ειπε η τσατσα αδιαφορο οποτε…
Α. Γεωργιου 4 που ηταν η Σονια  επισης αδιαφορο.
Τελικα κατεθεσα στην Αννα επειδη θυμηθηκα ότι καποιοι εγραψαν θετικα σχολια.
Τα κλαψα όμως. Χωρις να εχει κατι το αρνητικο βεβαια η κοπελα δεν φαινεται να είναι γι αυτή τη δουλεια. Πολύ μετρια σε όλα, αχρωμη. Τωρα που διαβασα κριτικες ο Καραμαν με καλυψε.

nick222

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες, σε skinny κυκλοφορει τιποτα αυτο τον καιρο?

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καταθεση χτες βικτωρια στο ρεντ λαιτς πολυ καλη συμμετοχη. Αυτη η αλυσιδα ενα και ενα τα κοριτσια της.

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια αυτη η σονια στο πριβε τι λεει;;
καινουργιο φυντανι;;
γαμιεται καλα;;
καμια γνωμη;;

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Νυχτερινη ηδονη μετα απο πολυ καιρο.
Ειδα τη Σονια στο αλλο site και κατι μου ελεγε οτι επεστρεψε ενα απο τα στανταρακια μου περυσι τετοια περιοδο.Οταν εφτασα στο Bel Ami ομως δυστυχως ειχε κλεισει.

Στην Ανδρ.Γεωργιου που εχει αποκτησει και γαμω τις τσαρκες πλεον ειχαμε.

Ανδ.Γεωργ.52 Η Μονικα,φατσα ΠΑΣΠιτη,ωραιο σωμα,βυζαρες και ωραιο κωλι.Καταθεση μετα απο καιρο που την εβλεπα.Μια χαρα ηταν.

Ανδ.Γεωργ.50 Η Μαξιμ.Photos στο αλλο site.Αν δεν ηταν απαραδεκτη στο δωματιο θα της το εδινα γιατι μου θυμιζει κατι γερμανιδες βιτσιοζες γκομενες.

Ανδ.Γεωργ.38 Μελαχρινο καβλακι,λεπτο σωμα,μετριο στηθος και ωραιο κωλαρακι οπως φανηκε κατω απο το κοντο πορνοφορεμα της.Ντροπαλουλα μου φανηκε.Απο 25 ευρω.

Μελισσες Η Αφροδιτη,το μελαχρινο γκοθοτουμπανο μεσα σε κιτρινο fishnet  :bigdick:.Photos στο αλλο site.Την ειδα απο πολυ κοντα αυτη τη φορα γιατι η τσατσα επεμενε να παω στο πριβε δωματιακι για να δουμε τσοντα  :think: και μου φανηκε πολυ σπασμενη στη μαπα.

Ανδ.Γεωργ.30 Η Βικυ η ελληνιδα.Λεπτο ξανθο μωρο,μικρο στηθος και κωλαρακι.Φιλος που εχει περασει μου ειπε οτι η τυπισσα ειναι απαραδεκτη.Απο 25.

...και παμε λιγο πιο περα.
Εκκλησια Η Κατια,η Γαλλιδα βγαλμενη απο ταινια του Кустурица.Μελαχρινη petite,καλο στηθος για τα κυβικα της και μικρο κωλαρακι.Την εχω παρει εις διπλουν με σκαρτο αποτελεσμα.

Διπλα Η Νορα.Ξανθο νταρντανε μιλφ.Βυζαρες,κωλαρα κλπ.Θα της το εδινα αλλα οι συνταγματαρχες των SS ηταν πιο χαμογελαστοι απο αυτην.Οποτε την εκανα.

Villa EroticaH Bικυ.Μουνι για τρελα βιτσια.Δυστυχως το 40αρι ειναι αποτρεπτικο και για την απλη δοκιμη.

Φριξου 14 Η Χριστινα με τα κανονια εξω οπως παντα.

Τριδυμο 1 Η Καρινα με ξανθο μαλλι πλεον.

Τριδυμο 2 Καινουργιο(?) μελαχρινο μιλφοτζιλφονι.Ακουγοταν τα βογκητα της ως το σαλονι.Βγηκε μετα μεσα στην τρελη χαρα.Καποια στιγμη θα δοκιμαστει.

Τριδυμο 3 Η Ζωη με ΜΠΟΤΕΣ και λευκο stocking.Aλλο ενα μιλφονι με το οποιο εχω περασει πολυ καλα.

Μινωταυρος Η Καρλα μεσα σε μαυρο fishnet.Το ειχα δει και στο Κεφαλληνιας αυτο το καβλετο και ποτε δε περνουσα.Aυτη τη φορα ομως περασα.Το παλεψε δε μπορω να πω αλλα δε το εχει το θεμα.Βγαζει μια βιασυνη δυσαναλογη αυτου που θα περιμενε καποιος απο εναν τετοιο χωρο.

Νικ Ουρανου 26 Καινουργιο μελαχρινο νταρντανε μωρο.Μογγολοειδης φατσα,μικρο στηθος και κωλος για προσγειωση παντος τυπου αεροπλανα.Κρυα και μεσα στη βαρεμαρα στο σαλονι.Δε τη βλεπω να μενει για πολυ.

ΥΓ.Και στις δυο καταθεσεις Καρλα,Μονικα δε γαμησα,αλλα επιδοθηκα σε καταστασεις φετιχισμου :lheel: οποτε δε ξερω τι πιανουν στο γαμησι.Στο φετιχ παντος η Μονικα ηταν φοβερη,εχει και καταπληκτικο ποδαρακι ;)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ωραιος μπλαστ.!! μου εδωσες μια γευση τι θα συναντισω αυριο βραδυ που θα τσαρκαρω για τελευταια ισως φορα μεσα στο '13, και πιστευω θα ακολουθησω τα βηματα σου περι φετιχισμου...μαλλον για καρλα με βλεπω και ισως καμια καινουρια στις βιλες ή αν πετυχω Καρμεν.....

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Νυχτερινη ηδονη μετα απο πολυ καιρο.
Ειδα τη Σονια στο αλλο site και κατι μου ελεγε οτι επεστρεψε ενα απο τα στανταρακια μου περυσι τετοια περιοδο.Οταν εφτασα στο Bel Ami ομως δυστυχως ειχε κλεισει.

Στην Ανδρ.Γεωργιου που εχει αποκτησει και γαμω τις τσαρκες πλεον ειχαμε.

Ανδ.Γεωργ.52 Η Μονικα,φατσα ΠΑΣΠιτη,ωραιο σωμα,βυζαρες και ωραιο κωλι.Καταθεση μετα απο καιρο που την εβλεπα.Μια χαρα ηταν.

Ανδ.Γεωργ.50 Η Μαξιμ.Photos στο αλλο site.Αν δεν ηταν απαραδεκτη στο δωματιο θα της το εδινα γιατι μου θυμιζει κατι γερμανιδες βιτσιοζες γκομενες.

Ανδ.Γεωργ.38 Μελαχρινο καβλακι,λεπτο σωμα,μετριο στηθος και ωραιο κωλαρακι οπως φανηκε κατω απο το κοντο πορνοφορεμα της.Ντροπαλουλα μου φανηκε.Απο 25 ευρω.

Μελισσες Η Αφροδιτη,το μελαχρινο γκοθοτουμπανο μεσα σε κιτρινο fishnet  :bigdick:.Photos στο αλλο site.Την ειδα απο πολυ κοντα αυτη τη φορα γιατι η τσατσα επεμενε να παω στο πριβε δωματιακι για να δουμε τσοντα  :think: και μου φανηκε πολυ σπασμενη στη μαπα.

Ανδ.Γεωργ.30 Η Βικυ η ελληνιδα.Λεπτο ξανθο μωρο,μικρο στηθος και κωλαρακι.Φιλος που εχει περασει μου ειπε οτι η τυπισσα ειναι απαραδεκτη.Απο 25.

...και παμε λιγο πιο περα.
Εκκλησια Η Κατια,η Γαλλιδα βγαλμενη απο ταινια του Кустурица.Μελαχρινη petite,καλο στηθος για τα κυβικα της και μικρο κωλαρακι.Την εχω παρει εις διπλουν με σκαρτο αποτελεσμα.

Διπλα Η Νορα.Ξανθο νταρντανε μιλφ.Βυζαρες,κωλαρα κλπ.Θα της το εδινα αλλα οι συνταγματαρχες των SS ηταν πιο χαμογελαστοι απο αυτην.Οποτε την εκανα.

Villa EroticaH Bικυ.Μουνι για τρελα βιτσια.Δυστυχως το 40αρι ειναι αποτρεπτικο και για την απλη δοκιμη.

Φριξου 14 Η Χριστινα με τα κανονια εξω οπως παντα.

Τριδυμο 1 Η Καρινα με ξανθο μαλλι πλεον.

Τριδυμο 2 Καινουργιο(?) μελαχρινο μιλφοτζιλφονι.Ακουγοταν τα βογκητα της ως το σαλονι.Βγηκε μετα μεσα στην τρελη χαρα.Καποια στιγμη θα δοκιμαστει.

Τριδυμο 3 Η Ζωη με ΜΠΟΤΕΣ και λευκο stocking.Aλλο ενα μιλφονι με το οποιο εχω περασει πολυ καλα.

Μινωταυρος Η Καρλα μεσα σε μαυρο fishnet.Το ειχα δει και στο Κεφαλληνιας αυτο το καβλετο και ποτε δε περνουσα.Aυτη τη φορα ομως περασα.Το παλεψε δε μπορω να πω αλλα δε το εχει το θεμα.Βγαζει μια βιασυνη δυσαναλογη αυτου που θα περιμενε καποιος απο εναν τετοιο χωρο.

Νικ Ουρανου 26 Καινουργιο μελαχρινο νταρντανε μωρο.Μογγολοειδης φατσα,μικρο στηθος και κωλος για προσγειωση παντος τυπου αεροπλανα.Κρυα και μεσα στη βαρεμαρα στο σαλονι.Δε τη βλεπω να μενει για πολυ.

ΥΓ.Και στις δυο καταθεσεις Καρλα,Μονικα δε γαμησα,αλλα επιδοθηκα σε καταστασεις φετιχισμου :lheel: οποτε δε ξερω τι πιανουν στο γαμησι.Στο φετιχ παντος η Μονικα ηταν φοβερη,εχει και καταπληκτικο ποδαρακι ;)

Πολυ καλη αναφορα blast,στο Τριδυμο 2 μαλλον θα πρεπει να ειναι η Μονικα η μιλφοτζιλφ που δουλευε και στο 3

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Ωραιος μπλαστ.!! μου εδωσες μια γευση τι θα συναντισω αυριο βραδυ που θα τσαρκαρω για τελευταια ισως φορα μεσα στο '13, και πιστευω θα ακολουθησω τα βηματα σου περι φετιχισμου...μαλλον για καρλα με βλεπω και ισως καμια καινουρια στις βιλες ή αν πετυχω Καρμεν.....

Συμφωνα με το αλλα σαιτ Καραμαν η Καρμεν θα δουλευει αυριο βραδυ VILLA EROTICA.Ειναι και για μενα φιλε μου η συγκεκριμενη η επομενη μου καταθεση :knockinb:.Εχω πολλους μηνες να τη δω και μου εχουν λειψει οι  :tits2: :tits: και η κωλαρα της....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Ωραιος μπλαστ.!! μου εδωσες μια γευση τι θα συναντισω αυριο βραδυ που θα τσαρκαρω για τελευταια ισως φορα μεσα στο '13, και πιστευω θα ακολουθησω τα βηματα σου περι φετιχισμου...μαλλον για καρλα με βλεπω

Προσοχη,στον αγωνα δε λεει τιποτα (μα τιποτα) στα του φετιχισμου δεν ξερω..
Καλα να περασεις παντος οπου και να πας  :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Και στις δυο καταθεσεις Καρλα,Μονικα δε γαμησα,αλλα επιδοθηκα σε καταστασεις φετιχισμου :lheel: οποτε δε ξερω τι πιανουν στο γαμησι.Στο φετιχ παντος η Μονικα ηταν φοβερη,εχει και καταπληκτικο ποδαρακι ;)
Επειδή είμαι λίγο αμόρφωτος σ'αυτά, στο φετίχ, τι παίζει ακριβώς; Αφού δε γαμάς πώς ικανοποιήσαι; Τελειώνεις μόνος σου; Σόρυ κιόλας αλλά για να καταλάβω... :think:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Τελικα στον Βαρδαρη να μη βολταρω κα8ολου? εχουν κλεισει τα σπιτια? Ρωταω γιατι οταν ειμαι στη Θεσσαλονικη συνηθιζω να μενω εκει κοντα και βολευει για βολτουλα με τα ποδια, ενω στην περιοχη του μυλου χρειαζεται αυτοκινητο  και εγω δεν θα διαθετω .

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Πεμπτη 5/11 χθες βραδυνη επισκεψη στην περιοχη του Μυλου,γυρω στις 10:00μμ με σκοπο να καταθεσω στην Εμμα Φριξου 13 αλλα ηταν κλειστο το μαγαζι,επομενως δεν μπηκα στην διαδικασια να βολταρω τριγυρω οποτε πηγα ακριβως πισω που ειναι τα τριδυμα, και πηγα στο Case D'Amore No 3 οπου εκει ειχε βαρδια milfo-Ζωη, η οποια ειχε πολυ καλη συμμετοχη και ενναλαγη στασεων κλπ,κλπ αξιζαν τα 30€!!!!!δεν τα εκλαψα, δεν την λεω και στανταρακι μου ομως, αλλα η συγκεκριμενη μετραει ποιο πολυ απο κατι αλλα ''και καλα'' τρανα ονοματα στον χωρο,αυτα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καλημερα, χτεσινη μπουρδελοτσαρκα σε ολα τα στουντιο της περιοχης, η κατασταση απλα παραμενει απελπιστικη...πλεον δεν υπαρχει ανανεωση πουθενα εκτος απο ελαχιστα μαγαζια και αυτα ανανεωνονται με τριτης κλασης κοπελες...πραγματικα προβληματιστικα αν θα επρεπε να πηδηξω η οχι χτες βραδυ...υπηρχαν εποχες που δεν ηξερα που να πρωτοπαω και τις νοσταλγω, και τωρα.??? για καποιον που γουσταρει ποικιλια ή πρεπει να πηδας τις ιδιες και τις ιδιες μιας και η εξωτερικη εμφανηση των κοριτσιων ειναι αστα να πανε, ή καθεσε σπιτι σου με γεματη τσεπη... >:(

26ης Οκτωβρίου 35Α Νεα κοπελα ονοματι Κρυσταλ, απλα αδιαφορη απο φατσα, κορμι καλο, αλλα τιποτα το ιδιετερο για να με δελεασει να μπω μεσα, ασε που σταματησε ο ντορος για το μαγαζι που εκαναν το τριο σετακι απο τις προηγουμενες κοπελες που ισως θα τις ξαναδουμε.???

Case D'Amore (Τρίδυμα) Ενα μαγαζακι ανοιχτο το μεσαιο, μεσα μια μιλφαρα μαυρομαλα αλλα γκοθικ σταιλ, με δυχτιοτα και ζαρτιερες, μαυρο μαλι κατραμι, σκουλαρικι στο προσωπο,, που αποκαλει τον εαυτο της κοπελιτσα... :headbang: τωρα ποια ειναι δεν ξερω, συνηθως οταν ακουω ονοματα μιλφαρων οι οποιες ειναι στο δωματιο, φευγω και δεν τις βλεπω, ισως να ειναι μια απο αυτες....

Ανδρέου Γεωργίου 16 Καινουρια κοπελιτσα Αννα, πρωτη φορα την βλεπω, μακρυ μαλι ισιο προς το καστανο, μετρια εμφανηση, η Ντανιελα που θελω απεγνωσμενα να ''καθαρισω'' αγνοητε και ισως δουλευει στο Μινωταυρου μου ειπε η Τσατσα...

Ανδρέου Γεωργίου 21 Η Αννουλα του Χιονια.! δηλαδη η Αννα με το ιμο κουρεμα ξανθομαυρο μαλι, σωματαρα, αλλα μετρια μεσα στο δωματιο, κωλαρακι απλα απο αλλο πλανητη...

Ανδρέου Γεωργίου 24
Μιρελα απο βαρδαρη, 25€ παρακαλω.!! κινηση ρουα ματ για την Μιρελα, καλη κινηση, μονο απο αυτο μου εδωσε λογο να την επισκευτω καποια στιγμη μετα απο πολλα χρονιααααα...εμφανησιακα η Μιρελα παραμενει αδυνατησμενη οπως ηταν το κωλαρακι κολαση, στο προσωπο σαν να την ειδα στρογγυλεψε λιγακι...αμα ειχε και λιγο βυζι θα ηταν τουμπανο...

Ανδρέου Γεωργίου 30  Ελενα μαυρομαλα αδυνατη κοπελιτσα μικρο βυζακι, σωματα λαμπαδα, μεσα σε κιτρινοπρασινο μαγιο, φατσα.??? σαν πιθικακι... :S αλλα εκανε καλο παιχνιδι στην υποδοχη για να μας πισει, αλλα δεν μπορεσε...

Ανδρέου Γεωργίου 32 Αφροδιτη μαυρομαλα κοπελα ψιλονταρντανα, βυζαρες οπλισμενες μεσα σε δυχτιοτο πρασινο συνολακι, το οποιο ιδιο συνολακι φορουσε και η Καρλα στο Μινωταυρου...φιλες.??  :think: απο προσωπο τσιγγανιζε λιγο απο οτι θυμαμαι, η Τζεσικα η απο την νεα χρονια...

Ανδρέου Γεωργίου 34 Η μαυρομαλα πιπινα Λαρα μεσα σε ασπρα εσωρουχα, η τσατσα η κοντη με το καρε μαλι, αντιπαθιτικη πλεον αγενης, ειρωνικη να πω.?? μαλλον δεν ξερει την θεση της εκει μεσα ή της εχουν δωσει απλα εξουσια να συμπεριφερετε οπως θελει, μαλλον το 2ο, αλλα εγινε γατουλα και αρχισε τις γλυκες οταν με ειδε να κατευθηνομαι σιωπηλος προς τα δωματια, μιας και επεξεργαζομουνα να την δοιαλοστηλω ή να κανω μοκο...δυστηχως αυτο το μαγαζι θελει ανανεωση στο δυναμικο της και η Λαρα αρχισε να διχνει τα χιλιομετρα της και οτι δεν εχει την δυναμη να ανταποκριθει στον ανταγωνισμο...περισοτερα στην κριτικη που θα ακολουθησει...

Ανδρέου Γεωργίου 38 Το μαγαζι ανοιχτο αλλα δεν θυμαμαι ποια ειδα, μαλλον αδιαφορη...

Ανδρέου Γεωργίου 4 Σονια καινουρια κοπελα που φωτογραφιες της υπαρχουν στο αλλο σαιτ, μεσα στο δωματιο δεν ελεγε να βγει, αφου πολεμουσα με ενα κουνουπι στο σαλονι μετα απο 20λεπτα αναμονης δεν αντεξα και εδωσα σινιαλο για αποχωρηση...

Ανδρέου Γεωργίου 50 Η πολωνεζα, Μαξιμ μεσα στο δωματιο, δεν υπηρχε λογος να χανουμε χρονο...

Ανδρέου Γεωργίου 52 Νεα κοπελα, λιγο μπαρμπατικια ατσουμπαλη κοινη κοπελα, μαυρομαλα, στηθος πιεσμενο προς τα πανω μαλλον πεσμενο παντοφλε...

Πήγασου 4 Η καμπαρετζου μιλφ Αναστασια, αρεεε ουστ απο δωωωω...πανε ξεσκατωσε κανα γεροοοο.!!

Αχελώου 10 Η Βικη η ξανθια ιμιτασιον με το πεζο το καμπριολε, απο εξω οποτε δεν μπηκαμε στο κοπο να την αποριψουμε...

Κοροβάγκου 5 Η Μουναρα Βικτωρια... :cum: τα λογια ειναι περιτα...

Μινωταύρου 16 (Venus Angels) Η Ξανθια με μπουκλωτο κουρεμα, Καρλα μεσα στο ιδιο δυχτιωτο πρασινο σετακι που φορουσε και η Αφροδιτη που ανεφερα ποιο πανω, ολοστρογγυλο κωλαρακι το οποιο αριστερο κωλομαγουλο δημιουργει μια μικρη ατελεια (κυταριτιδα.??  :think:) κααααυλα.!!!  :cum: συγγρατηθηκα και δεν μπηκα....

Νικηφόρου Ουρανού 1Β Η Γαλλιδα Καρλα αν δεν κανω λαθος.??? μινιον μαυρομαλα με τουμπανο βυζακι, σωματακι ποθητο, πρεπει να ειναι πολυ ευελικτη στο κρεβατι...

Νικηφόρου Ουρανού 1Α Η πολωνεζα Χριστινα μεσα σε σιθρου μαυρο μπλουζακι, σταθερη αξια, μπηκε το φιλαρακι μου, και βγηκε πολυ ευχαρηστημενος, αν και ζητησε πολλα πραγματα μεσα στο δωματιο, η Χριστινα φερθηκε ντομπρα και του εξηγησε τους λογους που δεν κανει πολλα πολλα σε αυτη την δουλεια... +1 για την Χριστινα, που δινει πνοη σε αυτη την μπουρδελοκατασταση...Χριστινα αν μας διαβαζεις, ξανακανε το μαλι ξανθο, σου παει ΚΑΥΛΑ.!!!  ;)

Νικηφόρου Ουρανού 26 Το πρωτο σπιτακι που μπηκαμε χτες βραδυ, μπαρματσικη ατσουμπαλη μαυρομαλα Αλεξανδρα στο ονομα, και βλεποντας αυτο το ΜΠΑΖΟ να ξεπροβαλει, μου κοπηκανε τα ποδια απο το καλημερα...προτεινετε σε μπαζογαμιαδες...χωρις παρεξηγηση... :grin:

Φρίξου 13 Η Εμμανουελα Power.!!  :rockon:

Φρίξου 14 Η Γιασμιν η τραβελοφατσα, εχει σπασει στο προσωπο...παρακαλαει για πουτσο...ή μου φανηκε.??  :think:

Φρίξου 15 Η Ιταλιδα ξανθια Στεφη, κυρηλατη γκομενα.!! την παντρευομουνα να σκυβει να μου φερει τις παντοφλες και να της τον φοραω απο πισω... :2funny: ...ατακα που μου εμεινε... :grin:

Φρίξου 9 επι Νικηφόρου Ουρανού Η Σεξοβομβα Καρμεν, ευτηχως μεσα στο δωματιο, απεφυγα μετωπικες συγκρουσεις και δικαιολογιες, την σκεφτομουνα για 2η εκτονωση αλλα δεν ειχα ορεξη...

Φρίξου 9 Η Καντυ μεσα σε μαυρο περιτιλυγμα, μαλι καρε μπουκλωτο...απλα τα λογια περισευουν.........μαλακια μου που δεν περασα εδω και προτημησα το παλτο την Λαρα στο λαφαμ...

Ps προς Καντυ...μας διαβαζεις που μας διαβαζεις, θα βαλεις κανα χριστουγιεννιατικο συνολακι για τις γιορτες.?? θελω να σου ρθω μεχρι της 25, κανονισε... ;)

Αυτη ηταν η τελευταια βολτα μου για το 2013, ενα ετος με μετριες εντυπωσεις...ελπιζω η νεα χρονια να ειναι καλυτερη απο αυτη που μας αφηνει σε λιγες μερες...τοιχον λαθη στην αναφορα, με συχγωρατε.!  :grin:
...Καλημερα σας.!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom