Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (7 μέλη και 58 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Μινωταύρου 16 (Venus Angels):εδω παιδια κατι παιχτηκε σημερα, βγηκε απο το δωματιο ενα ζευγαρι που εμοιαζαν σαν στιπερ  :think: ηταν και καποιοι αλλοι μεσα αλλα δεν τους προσεξα καλα, μολις περασε αυτο το ζευγαρι ηρθε και η ντανιελα που δεν ηταν στο δωματιο. τωρα τι εγινε εκει μεσα ενας θεος ξερει  :2funny: παντως ειχε εξι εφτα αυτοκινητα εξω και μεσα στο σαλονι ειμαστα μονο εμεις.  :rolleyes:

Αρα σωστα μου ειπε η τσατσα απο το ερως οτι δουλευει εδω το καυλακι...αν προλαβω θα παω να το καθαρισω μεσα στο 2013...

DSC_0009_thumb3.jpg

Επισκέπτης
Αρα σωστα μου ειπε η τσατσα απο το ερως οτι δουλευει εδω το καυλακι...αν προλαβω θα παω να το καθαρισω μεσα στο 2013...

DSC_0009_thumb3.jpg
με προσοχη εκει συναδελφε, γιατι γινονται περιεργα πραγματα σε αυτο το ντελο τελευταια.  :o  :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Ανδρέου Γεωργίου 16: Αννα ρουμανα πιτσιρικα, οπου και κατεθεσα πρωτα.δεν ειναι καινουργια εχει ξαναδουλεψει αλλα δεν θυμαμαι που, παντως μετριο προς το καλο θα ελεγα το  :knockinb:
Ρε συ κι εμενα κατι μου θυμισε....ποια να ειναι????

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Ρε συ κι εμενα κατι μου θυμισε....ποια να ειναι????
+1 Mηπως εκανε ενα μικρο περασμα και απο το Τριδυμο 2 πριν κανα μηνα πρωινη?
Btw πηγα χθες βραδυ Σονια μετα απο το σχετικο σχολιο στο thread.
Θα δουλευει πρωινη στο Ανδ.Γεωργιου 21 και βραδυ στο Bel Ami ως την Τεταρτη.Μετα απο οτι ειπε μονο πρωι στο 21.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
προχτες ο gl εκανε μια αναλυση για τους λογους που εχουμε ξενερωσει καποια μελη ή που εχουμε ξεκοψει σε μεγαλο βαθμο απο το αθλημα....ομως κρατουσα τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ για τις τελευταιες μερες του χρονου μαλλον :cheesy: :cheesy:...

Καταθεση πριν λιγο στη μιλφ Μονικα στο πρωτο τριδυμο...να την κανω την ιεροσυλια???Μιλαμε για ισαξια περιπτωση της Ειρηνης και οποιος καταλαβε...καταλαβε  ;).Απαιχτη η θειτσα κανει τα παντα,δεχεται τα παντα,καυλωνει απιστευτα με το γλειφουμουνι,γουσταρει δυνατο ρουφηγμα και δαγκωμα στις ρωγαρες της,κανει και δωρακια σ'εμας τα ομορφοπαιδα  :sunglasses:

Κορμι καλοδιατηρημενο,ηταν και χορευτρια απ'οσο λεει,φατσα εντελως σκυλε και εκφυλη θυμιζει καπως Αννετα Μαρμαρινου και δηλωνει Ρωσσιδα.
Μιλαμε για μεγαλη δυναμη και οποιος εμπιστευεται το παρακμιακο γουστο μου να παει χωρις δευτερη σκεψη

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Θεωρητικα ξεκινησα για Καντυ πρεπει να πω και μην απορειτε γι'αυτο...
επισης μπηκα Νικ.Ουρανου 1α οπου ηταν ενα εντελως αδιαφορο ασπρουλιαρικο μπαζο και διπλα στο 1β η Ειρηνη Νο 2 μελαχρινη,νταρντανα ομορφη κοπελα με τεραστιες βυζαρες  :tits: :tits:
απορω πως οι βυζολαγνοι δε την πηραν ακομα χαμπαρι...ε μετα μπηκα καρφωτος στη θειτσα μολις την ειδα και δεν εκανα αλλη βολτα γιατι ειχα να παω στο media markt  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
και ετσι καταρριπτεται για ακομα μια φορα η θεωρια οτι η πουτανα ειναι πουτανα και αν δεν πληρωθει στο ακεραιο δεν κανει γουστα ή οτι αυτη δε νιωθει τιποτα

η πουτανα ειναι γυναικα και εχει τα κουμπια της και αν τα βρεις θα φας καλα και θα γουσταρει κι αυτη.Και οσο ανεβαινει η ηλικια τοσο πιο ευαλωτη ειναι στα κουμπια της

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
εγω νομιζω η διαφορα εινα στην εμπειρια..αλλο μια που δουλευει 5 χρονια και αλλο μια που κανει τη δουλεια 20 χρονια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
προχτες ο gl εκανε μια αναλυση για τους λογους που εχουμε ξενερωσει καποια μελη ή που εχουμε ξεκοψει σε μεγαλο βαθμο απο το αθλημα....ομως κρατουσα τη ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ για τις τελευταιες μερες του χρονου μαλλον :cheesy: :cheesy:...

Καταθεση πριν λιγο στη μιλφ Μονικα στο πρωτο τριδυμο...να την κανω την ιεροσυλια???Μιλαμε για ισαξια περιπτωση της Ειρηνης και οποιος καταλαβε...καταλαβε  ;).Απαιχτη η θειτσα κανει τα παντα,δεχεται τα παντα,καυλωνει απιστευτα με το γλειφουμουνι,γουσταρει δυνατο ρουφηγμα και δαγκωμα στις ρωγαρες της,κανει και δωρακια σ'εμας τα ομορφοπαιδα  :sunglasses:

Κορμι καλοδιατηρημενο,ηταν και χορευτρια απ'οσο λεει,φατσα εντελως σκυλε και εκφυλη θυμιζει καπως Αννετα Μαρμαρινου και δηλωνει Ρωσσιδα.
Μιλαμε για μεγαλη δυναμη και οποιος εμπιστευεται το παρακμιακο γουστο μου να παει χωρις δευτερη σκεψη

Βλεποντας φωτογραφιες της Μαρμαρινους, αρα αυτη ηταν την παρασκευη που ειδα μια μαυρομαλα εκει. Μοιαζει αρκετα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Βλεποντας φωτογραφιες της Μαρμαρινους, αρα αυτη ηταν την παρασκευη που ειδα μια μαυρομαλα εκει. Μοιαζει αρκετα.
θα πας μια φορα να γαμησεις τη Μονικα και μια φορα να ακουσεις ζωντανα την Ανετα...και μετα θα μου πεις οτι ειχα δικιο  :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
θα πας μια φορα να γαμησεις τη Μονικα και μια φορα να ακουσεις ζωντανα την Ανετα...και μετα θα μου πεις οτι ειχα δικιο  :2funny: :2funny:

Δεν γινετε να γαμισω την Ανετα, μιας και ακουσα την Μονικα.!!  :2funny:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
φιλε με τι προγραμμα μπηκες στην αντριαννα κ εισαι τοσο ευχαριστημενος...??
γιατι εγω 3 φορες εχω μπει με το 40αρι και στις 3 ηταν μια χαμογελαστη ξεπετα
εννοειται με προγραμμα...!!αμα ητανε να παω στο απλο θα πηγαινα μιρελα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
η Αντριανα ειναι τελικα μια αψυχολογητη περιπτωση και λειτουργει αναλογα με τις καυλες της απ'οσο εχω καταλαβει και οχι με τα χρηματα...
την πρωτη φορα που την πηρα οταν πρωτορθε ηταν μια τυπικη προς καλη περιπτωση αλλα μεχρι εκει...τη δευτερη με απλο προγραμμα μου εκανε λυσσασμενο γυμνο τσιμπουκι και ειχα γλυψει και τον κωλο της και δεν ξεκολλουσε απο πανω μου...την τριτη ηταν παλι τυπικη εως και βιαστικη θα ελεγα γιατι αν θυμαμαι καλα μου την ειχε πει για το χρονο...
αν με ρωτουσατε ομως θεωρητικα αν θα ξαναπηγαινα θα ελεγα ναι...δεν ξερω γιατι ομως  :-
εγω φιλος...2 φορες την ιδια μερα την πηρα...και την 2η με ξεσκισε περισοτερο απο την πρωτη...δεν ξερω ισως φταει οτι δεν παιρνω το απλο!!(υπερ μου νομιζω)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Πολύ καυλόμουνο η Αλίνα στην Νικ Ουρανού 26 με πιασήματα.
Είναι καλή μεσα;
Δεν έχει τίποτε αξιόλογο γενικά.....
Η πανελίστρια της Μελέτη με το γκρι δε φέρνει σε Αλίνα  :think:

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
και ετσι καταρριπτεται για ακομα μια φορα η θεωρια οτι η πουτανα ειναι πουτανα και αν δεν πληρωθει στο ακεραιο δεν κανει γουστα ή οτι αυτη δε νιωθει τιποτα

η πουτανα ειναι γυναικα και εχει τα κουμπια της και αν τα βρεις θα φας καλα και θα γουσταρει κι αυτη.Και οσο ανεβαινει η ηλικια τοσο πιο ευαλωτη ειναι στα κουμπια της

Al ένα από τα κουμπιά ήταν να υποσχεθείς να γράψεις και καλά λόγια στο site ή απλώς το καλό γλυφομούνι?

Να ξέρουμε τι κουμπί να πατήσουμε...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Al ένα από τα κουμπιά ήταν να υποσχεθείς να γράψεις και καλά λόγια στο site ή απλώς το καλό γλυφομούνι?

Να ξέρουμε τι κουμπί να πατήσουμε...
λιγο παρακινδυνευμενο αυτο που γραφεις....εκτος αν το γραφεις για πλακα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom