Καλησπέρα και απο μένα! Έκανα χθες το βραδυ (2 τα μεσανυχτα)μια βολτα αλλα για κακη μου τυχη έσβησε το κινητό απο μπαταρία, ειμαί και άσχετος απο ονόματα οπότε θα τα πω στο περίπου. Ζητω την κατανόησή σας.
Απο βαρδάρη μερια είχε 4 ανοιχτα, αλλα όλα ήταν άστα να παν... εκτός απο την Σαπφούς 2ο, που είχε μια κοπελίτσα ψηλή κ αδύνατη, ομορφουλα θα της ελεγες, το κοριτσι της διπλανης πορτας η οποία άντεξε σφυροκόπημα επι 20 λεπτα! Την ακουγαμε απο έξω κ μας έκανε εντυπωση. Οι τιμες ειναι στο 25 σε όλα αλλα παζαρεύεται κ με 20.
Απο studio μερια τωρα τα μόνα ανοιχτα ήταν τα παρακάτω.
26 Οκτω 35Α, ήταν μια μελαχρινή κοπέλα, τπτ δν με αντυπωσίασε.
Νικηφόρου Ουρανού 26 μια κανονικη μελαχρινη κοπελα, παλι τπτ το φοβερο.
Αχελώου 10 είχε προγραμμα μισάωρου η κοπέλα κ δν την είδαμε.
Φρίξου 9, απο εκει που μπαίνει που ειναι σαν λαβυρινθος, είχε μια γνωστή κοπέλα με πολλά tattoo.
Φρίξου 9, απο την καινούργια είσοδο, αυτη που είναι πάνω στον δρόμο. Έκει είχε μια μελαχρινή κοπέλα, με μεγαλούτσικο στήθος, νομιζω τα μαλλιά της στο πλαι ηταν σε καποιο σημείο ξυρισμένα, αλλα εκανε μια σύντομη στροφη και δν την είδα με πολυ λεπτομέρεια, πάντως ήταν ΠΟΛΥ ομορφη, στις top3 της βραδιάς.
Φρίξου 15, ήταν μια ουκρανίδα, ψηλή ξανθιά με μεγαλούτσικο στήθος, η οποία είναι κ αυτη στο top3 της βραδιας
Φρίξου 13, να πω την αληθεια δν θυμαμαι καν...
Νικηφόρου Ουρανού 1Β πήγα για την Ειρήνη Νο2 που ανέφεραι ο al που είχε
αλλά ανταφτού ήταν μια κοπελίτσα με μεγαλούτσικο στήθος, σε καμοία περίπτωση νταρντανα η κατι με τεραστιες βυζάρες
Τρίδυμα ήταν σε ένα ενα milf μελαχρινο... ασχολίαστο... και στο άλλο έαν μελαχρινό πιπίνι με μυτερα βυζάκια, αρκετά όμορφη κοπελίτσα. Το τρίτο ήταν κλειστό.
Κοροβάγκου 5, μια ξανθιά κοπελίτσα, γνωστό όνομα που πρέπει να είναι κομοδίνο μέσα.
Ανδρέου Γεωργίου 21, μια πολυ αδύνατη κοπέλα... ελεος...
Ανδρέου Γεωργίου 34, τπτ το ιδιαιετερο και εδω...
Ανδρέου Γεωργίου 4, μια ξανθιά που ήταν ίδια αυτή στην Κοροβαγκου.
Ανδρέου Γεωργίου 32, εδώ ήταν η Μαξίμ κ με αυτήν κλείνει το top3, μαγελουτσικο βυζι, κοντα μαλια, ΠΟΛΥ αγριόφατσα κ για αυτο μου αρεσε
Ειχε άλλα τρεια ανοιχτά εκει, πρέπει Ανδρέου Γεωργίου 38,50,52, τπτ που να μου ξυπνάει την μνημη
αρα τπτ τπ φοβερο...
Δεν πέρασα πουθένα όσο κ αν ήθελα γτ θέλω να δω αυτή που ανέφερε ο al pacino.
Αν ξαναπάω σήμερα θα αναφέρω.