Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (6 μέλη και 54 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Al ένα από τα κουμπιά ήταν να υποσχεθείς να γράψεις και καλά λόγια στο site ή απλώς το καλό γλυφομούνι?

Να ξέρουμε τι κουμπί να πατήσουμε...
οχι ρε αυτο γινεται απο τη 2η συναντηση και μετα  :grin:...αν και με τη συγκεκριμενη νομιζω θα ηταν ενα ακομα συν και δε το βρισκω εκβιαστικο αν σκεφτεις οτι στο παρελθον και αλλες κοπελες εχουν αναφερθει στο θεμα bourdela.tv απο μονες τους

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Διαβασα την κριτικη του Karaman 7 για την καταθεση του στο ''La Femme'' και εχει +1 απο εμενα ''ΓΙΑΤΙ'',γενικα αυτο το μαγαζι δεν ξερω εκτος απο μεγαλη ειρωνικη και ακαταδεκτη τις περισσοτερες φορες υποδοχη,και δεν το λεω επειδη το βλεπω γραμμενο,αλλα το εχω βιωση αρκετες φορες στις τσαρκες μου αυτο και αλλα ''3'' καταστηματα συγκεκριμενα συμπεριφερονται ετσι κατα αυτον τον τροπο, λοιπον εκτος απο ειρωνικη και ακαταδεκτη υποδοχη οπως ειπα και ποιο πανω,εχει και τρομερα ακαταλληλες υπηρεσιες ομως αποδεδειγμενα πλεον.....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Διαβασα την κριτικη του Karaman 7 για την καταθεση του στο ''La Femme'' και εχει +1 απο εμενα ''ΓΙΑΤΙ'',γενικα αυτο το μαγαζι δεν ξερω εκτος απο μεγαλη ειρωνικη και ακαταδεκτη τις περισσοτερες φορες υποδοχη,και δεν το λεω επειδη το βλεπω γραμμενο,αλλα το εχω βιωση αρκετες φορες στις τσαρκες μου αυτο και αλλα ''3'' καταστηματα συμπεριφερονται ετσι κατα αυτον τον τροπο, λοιπον εκτος απο ειρωνικη και ακαταδεκτη υποδοχη οπως ειπα και ποιο πανω υποδοχη,εχει και τρομερα ακαταλληλες υπηρεσιες ομως αποδεδειγμενα πλεον.....
πριν χρονια σε αυτο το μαγαζι ειχα παρει ενα μεγα-κομοδινο...την Κορινα...πρωτη κ τελευταια φορα που πατησα το ποδι μου στο ''καταστημα''.... :grin:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
πριν χρονια σε αυτο το μαγαζι ειχα παρει ενα μεγα-κομοδινο...την Κορινα...πρωτη κ τελευταια φορα που πατησα το ποδι μου στο ''καταστημα''.... :grin:
Και πολυ καλα εκανες φιλε μου  :thumbsup: :thumbsup: και εγω εχω περασει 1-2 φορες χαλια και απαραδεκτα σε αυτο το μαγαζι,υπηρχαν καποτε και οι εξαιρεσεις ομως πριν 3-4 χρονια, εκει συναντησα το πουτανοηφαιστειο ΣΙΜΟΝΑ μετα την μεταγραφη της απο Βαρδαρη τοτε,και μια Λαρα οχι την τωρινη αλλη κοπελα ηταν αυτη με το ιδιο επισεις ονομα, οπου τις ειχα στανταρακια και τις δυο και δεν μετανιωσα ουτε μια καταθεση μαζι τους αδερφε μου dimm......

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα και απο μένα! Έκανα χθες το βραδυ (2 τα μεσανυχτα)μια βολτα αλλα για κακη μου τυχη έσβησε το κινητό απο μπαταρία, ειμαί και άσχετος απο ονόματα οπότε θα τα πω στο περίπου. Ζητω την κατανόησή σας.

Απο βαρδάρη μερια είχε 4 ανοιχτα, αλλα όλα ήταν άστα να παν... εκτός απο την Σαπφούς 2ο, που είχε μια κοπελίτσα ψηλή κ αδύνατη, ομορφουλα θα της ελεγες, το κοριτσι της διπλανης πορτας η οποία άντεξε σφυροκόπημα επι 20 λεπτα! Την ακουγαμε απο έξω κ μας έκανε εντυπωση. Οι τιμες ειναι στο 25 σε όλα αλλα παζαρεύεται κ με 20.

Απο studio μερια τωρα τα μόνα ανοιχτα ήταν τα παρακάτω.

26 Οκτω 35Α, ήταν μια μελαχρινή κοπέλα, τπτ δν με αντυπωσίασε.

Νικηφόρου Ουρανού 26 μια κανονικη μελαχρινη κοπελα, παλι τπτ το φοβερο.

Αχελώου 10 είχε προγραμμα μισάωρου η κοπέλα κ δν την είδαμε.

Φρίξου 9, απο εκει που μπαίνει που ειναι σαν λαβυρινθος, είχε μια γνωστή κοπέλα με πολλά tattoo.

Φρίξου 9, απο την καινούργια είσοδο, αυτη που είναι πάνω στον δρόμο. Έκει είχε μια μελαχρινή κοπέλα, με μεγαλούτσικο στήθος, νομιζω τα μαλλιά της στο πλαι ηταν σε καποιο σημείο ξυρισμένα, αλλα εκανε μια σύντομη στροφη και δν την είδα με πολυ λεπτομέρεια, πάντως ήταν ΠΟΛΥ ομορφη, στις top3 της βραδιάς.

Φρίξου 15, ήταν μια ουκρανίδα, ψηλή ξανθιά με μεγαλούτσικο στήθος, η οποία είναι κ αυτη στο top3 της βραδιας

Φρίξου 13, να πω την αληθεια δν θυμαμαι καν...  :think:

Νικηφόρου Ουρανού 1Β πήγα για την Ειρήνη Νο2 που ανέφεραι ο al που είχε  :tits: :tits: αλλά ανταφτού ήταν μια κοπελίτσα με μεγαλούτσικο στήθος, σε καμοία περίπτωση νταρντανα η κατι με τεραστιες βυζάρες

Τρίδυμα ήταν σε ένα ενα milf μελαχρινο... ασχολίαστο... και στο άλλο έαν μελαχρινό πιπίνι με μυτερα βυζάκια, αρκετά όμορφη κοπελίτσα. Το τρίτο ήταν κλειστό.

Κοροβάγκου 5, μια ξανθιά κοπελίτσα, γνωστό όνομα που πρέπει να είναι κομοδίνο μέσα.

Ανδρέου Γεωργίου 21, μια πολυ αδύνατη κοπέλα... ελεος...

Ανδρέου Γεωργίου 34, τπτ το ιδιαιετερο και εδω...

Ανδρέου Γεωργίου 4, μια ξανθιά που ήταν ίδια αυτή στην Κοροβαγκου.

Ανδρέου Γεωργίου 32, εδώ ήταν η Μαξίμ κ με αυτήν κλείνει το top3, μαγελουτσικο βυζι, κοντα μαλια, ΠΟΛΥ αγριόφατσα κ για αυτο μου αρεσε

Ειχε άλλα τρεια ανοιχτά εκει, πρέπει Ανδρέου Γεωργίου 38,50,52, τπτ που να μου ξυπνάει την μνημη  :think: :think: αρα τπτ τπ φοβερο...

Ψέματα! Σε κάποιο από αυτά ήταν κ η μοντελίσια η Μιρελλά (η καπως ετσι λεγετε), που η κορμαρα της ειναι θρυλικη... αρα έχουμε top4, όχι top3.

Δεν πέρασα πουθένα όσο κ αν ήθελα γτ θέλω να δω αυτή που ανέφερε ο al pacino.
Αν ξαναπάω σήμερα θα αναφέρω.

TheKing

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις διάβασα κριτική για Μαξιμ... απλα ελεος, αν ειναι τοσο χάλια κρίμα η ομορφιά της. Εγω αναφερόμουν μόνο για ομορφιά πριν, αν το ξεκαθαρίζουμε!  :grin:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Καλησπέρα και απο μένα! Έκανα χθες το βραδυ (2 τα μεσανυχτα)μια βολτα αλλα για κακη μου τυχη έσβησε το κινητό απο μπαταρία, ειμαί και άσχετος απο ονόματα οπότε θα τα πω στο περίπου. Ζητω την κατανόησή σας.

Απο βαρδάρη μερια είχε 4 ανοιχτα, αλλα όλα ήταν άστα να παν... εκτός απο την Σαπφούς 2ο, που είχε μια κοπελίτσα ψηλή κ αδύνατη, ομορφουλα θα της ελεγες, το κοριτσι της διπλανης πορτας η οποία άντεξε σφυροκόπημα επι 20 λεπτα! Την ακουγαμε απο έξω κ μας έκανε εντυπωση. Οι τιμες ειναι στο 25 σε όλα αλλα παζαρεύεται κ με 20.

Απο studio μερια τωρα τα μόνα ανοιχτα ήταν τα παρακάτω.

26 Οκτω 35Α, ήταν μια μελαχρινή κοπέλα, τπτ δν με αντυπωσίασε.

Νικηφόρου Ουρανού 26 μια κανονικη μελαχρινη κοπελα, παλι τπτ το φοβερο.

Αχελώου 10 είχε προγραμμα μισάωρου η κοπέλα κ δν την είδαμε.

Φρίξου 9, απο εκει που μπαίνει που ειναι σαν λαβυρινθος, είχε μια γνωστή κοπέλα με πολλά tattoo.

Φρίξου 9, απο την καινούργια είσοδο, αυτη που είναι πάνω στον δρόμο. Έκει είχε μια μελαχρινή κοπέλα, με μεγαλούτσικο στήθος, νομιζω τα μαλλιά της στο πλαι ηταν σε καποιο σημείο ξυρισμένα, αλλα εκανε μια σύντομη στροφη και δν την είδα με πολυ λεπτομέρεια, πάντως ήταν ΠΟΛΥ ομορφη, στις top3 της βραδιάς.

Φρίξου 15, ήταν μια ουκρανίδα, ψηλή ξανθιά με μεγαλούτσικο στήθος, η οποία είναι κ αυτη στο top3 της βραδιας

Φρίξου 13, να πω την αληθεια δν θυμαμαι καν...  :think:

Νικηφόρου Ουρανού 1Β πήγα για την Ειρήνη Νο2 που ανέφεραι ο al που είχε  :tits: :tits: αλλά ανταφτού ήταν μια κοπελίτσα με μεγαλούτσικο στήθος, σε καμοία περίπτωση νταρντανα η κατι με τεραστιες βυζάρες

Τρίδυμα ήταν σε ένα ενα milf μελαχρινο... ασχολίαστο... και στο άλλο έαν μελαχρινό πιπίνι με μυτερα βυζάκια, αρκετά όμορφη κοπελίτσα. Το τρίτο ήταν κλειστό.

Κοροβάγκου 5, μια ξανθιά κοπελίτσα, γνωστό όνομα που πρέπει να είναι κομοδίνο μέσα.

Ανδρέου Γεωργίου 21, μια πολυ αδύνατη κοπέλα... ελεος...

Ανδρέου Γεωργίου 34, τπτ το ιδιαιετερο και εδω...

Ανδρέου Γεωργίου 4, μια ξανθιά που ήταν ίδια αυτή στην Κοροβαγκου.

Ανδρέου Γεωργίου 32, εδώ ήταν η Μαξίμ κ με αυτήν κλείνει το top3, μαγελουτσικο βυζι, κοντα μαλια, ΠΟΛΥ αγριόφατσα κ για αυτο μου αρεσε

Ειχε άλλα τρεια ανοιχτά εκει, πρέπει Ανδρέου Γεωργίου 38,50,52, τπτ που να μου ξυπνάει την μνημη  :think: :think: αρα τπτ τπ φοβερο...

:thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
λιγο παρακινδυνευμενο αυτο που γραφεις....εκτος αν το γραφεις για πλακα.
παρακινδυνευμενο αλλα δεν θα κατηγορουσα πλεον ενα μελος που θα το εκανε...οι εποχες αθωοτητας του σαιτ εχουν περασει ανεπιστρεπτι οποτε αφου αυτες μπορουν να μπαινουν ως μελη και να γραφουν ψευτικες κριτικες γιατι να μην παω κι εγω και επικαλεστω τα αστερια μου;στην τελικη τζαμπα διαφημιση τις εχουμε κανει ολες τις καριολες χρονια τωρα....απο σενα και απο μενα και απο τον αλ και απο τον καθενα εχουν φαει ψωμακι.....και παντεσπανι μην σου πω......

bam bam

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
ρε παιδια ξερει κανενας αν ειναι ακομα η αφροδιτη κωλετη κ ποιεςμερες???

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
η βυζαρου η Ειρηνη που λεω ειναι μαλλον πρωινη βαρδια αφου εγω την ειδα γυρω στις 18.00 χθες το απογευμα

Επισης η μιλφοΜονικα δουλευει και νυχτα στο Νο2 αλλα δεν ξερω αν ειναι καθε μερα διπλοβαρδια

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
παρακινδυνευμενο αλλα δεν θα κατηγορουσα πλεον ενα μελος που θα το εκανε...οι εποχες αθωοτητας του σαιτ εχουν περασει ανεπιστρεπτι οποτε αφου αυτες μπορουν να μπαινουν ως μελη και να γραφουν ψευτικες κριτικες γιατι να μην παω κι εγω και επικαλεστω τα αστερια μου;στην τελικη τζαμπα διαφημιση τις εχουμε κανει ολες τις καριολες χρονια τωρα....απο σενα και απο μενα και απο τον αλ και απο τον καθενα εχουν φαει ψωμακι.....και παντεσπανι μην σου πω......
δεν εχεις κ αδικο,ετσι οπως το θετεις....
Αλλωστε το σαΐτ απο το 2007 κ μετα, αρχισε να γιγαντωνεται με οτι αυτο συνεπαγεται...σημερα που μιλαμε,απλα χανεις την μπαλα εδω μεσα... :P
προσωπικα δεν εχω επικαλεστει ποτε το νικ μου κ μαλιστα σε τσατσα στην Προμηθεως (μου με ''εκοψε'' για μελος του εδω σαΐτ) της αρνηθηκα δις οτι εχω καποια σχεση με ιντερνετ... :grin: :grin:
απλα στο τελος,εαν αρχισουμε να λεμε στην κοπελα :γεια χαρα ειμαι ο αλ ή ο γλου ή ντιμιτς ή οποιος αλλος κ θα μου δωσεις 100% των δυνατοτητων σου ή αλλιως σε εθαψα σε κριτικη,στο τελος θα χασουμε την οποια αξιοπιστια/κυρος κτλ που μας εμεινε....(εαν μας εχει μεινει :grin:)..μη σου πω-οτι για μενα- δεν θα εχει κ εννοια να γραφουμε ενημερωση...αφου θα μαστε 10 ατομα κ θα απολαμβανουμε προνομια  :zfuck: :zfuck: :zfuck:..κατι σαν καρτελ...κατι σαν παραμάγαζο/παράγκα...
Μπορει να ειναι ρομαντικη η τοποθετηση μου,αλλα καπως ετσι το βλεπω...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
απλα στο τελος,εαν αρχισουμε να λεμε στην κοπελα :γεια χαρα ειμαι ο αλ ή ο γλου ή ντιμιτς ή οποιος αλλος κ θα μου δωσεις 100% των δυνατοτητων σου ή αλλιως σε εθαψα σε κριτικη,
ναι ναι ετσι να κανουμε  :rockon: :rockon:

στο τελος θα χασουμε την οποια αξιοπιστια/κυρος κτλ που μας εμεινε....(εαν μας εχει μεινει :grin:)..
μα δε μας εμεινε  :grin: :grin:

..αφου θα μαστε 10 ατομα κ θα απολαμβανουμε προνομια  :zfuck: :zfuck: :zfuck:..κατι σαν καρτελ...κατι σαν παραμάγαζο/παράγκα...
ναι ναι ετσι να γινει  :rockon: :rockon:  :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
περα απο την πλακα τωρα δεν ειναι κακο να χρησιμοποιησεις το σαϊτ απο τη στιγμη που και οι ιδιες οι κοπελες ειναι μελη εδω και καποιες μαλιστα γραφουν κιολας...και απο τη στιγμη που και η πλειοψηφια των τσατσαδων γνωριζει την υπαρξη του σαΪτ απο κει να καταλαβετε ποσο μετραει η διαφημιση γι'αυτους

αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να πας σε μια κοπελα και να το παιξεις νταβατζης του στυλ αν δε μου τα κανεις ολα θα σε κραξω στο σαϊτ...οχι δε χρειαζεται ετσι.Μια κλασσικη πρωτη προσεγγιση που συνηθως εχει αποτελεσμα ειναι να της πεις...'εχω διαβασει καλα για σενα στο ιντερνετ'...συνηθως χαιρονται με αυτο και θεωρουν οτι πρεπει να ανταποκριθουν

Δηλαδη της Ειρηνης της εκανε κακο που απο τη 2η φορα μαζι της της ειπα οτι εγραψα πολυ καλα γι'αυτην και μετα θεωρησε η γυναικα οτι επρεπε να μ'ευχαριστησει  :grin:
Δε νομιζω να της εχει γινει καλυτερη διαφημιση απο μενα ή να την περιμενε ποτε.Αλλα το αξιζε κιολας και οσους εχω στειλει απο δω μεσα με στελνουν μετα πμ και μου λενε ποσο δικιο ειχα

Ετσι λειτουργει αυτο το πραμα και ποσο μαλλον τωρα που τα 50αρικα δεν περισσεουν σε κανεναν.Με την ιδια λογικη δηλαδη να μη γραφουμε καθολου αρνητικες κριτικες για να μην τις θιξουμε κιολας τις κοπελες

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ρε παιδια ξερει κανενας αν ειναι ακομα η αφροδιτη κωλετη κ ποιεςμερες???
συνηθως δευτερα-τεταρτη. Τελευταια φορα πηγα πριν 2-3βδομαδες. Χτυπησα και δεν ανοιξε κανεις. Πορτα κλειδωμενη. Δεν περπατησα 5μετρα ξεκλείδωσε η τσατσα με φωναξε μεσα. Περασα τελεια οπως παντα και εφυγα.

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Νομιζα οτι τα πράγματα εδω ειχαν ηρεμησει...
Αλλα θαρρώ οτι στις τελευταιες σελιδες, γραφτηκε το κυκνειο ασμα του φορουμ :(

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ρε συναδελφοι Κωλεττη 17 ειναι ανοικτο? 3 φορες κατεβηκα
θεσσαλονικη για αυτο τον σκοπο αλλα εφαγα ακυρο και τις 3!
Ειχα ενημερωθει πιο πριν απο το αλλο σαιτ που εδειχνε να λειτουργει κανονικα!

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Ρε συναδελφοι Κωλεττη 17 ειναι ανοικτο? 3 φορες κατεβηκα
θεσσαλονικη για αυτο τον σκοπο αλλα εφαγα ακυρο και τις 3!
Ειχα ενημερωθει πιο πριν απο το αλλο σαιτ που εδειχνε να λειτουργει κανονικα!

τις τελευταιες 2 φορες που πηγα. 1η ηταν βραδυ ειχε φωτα, πηγα χτυπησα δεν ανοιξε κανεις εφυγα. 2η φορα πρωι δεν προσεξα για φωτα κτλ. Κλειδωμενα ηταν ξανα αλλα ξεκλειδωσε η τσατσα και με καλεσε μεσα αλλα αυτο εχει 2βδομαδες +

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Kαι χθες το απογευμα κλειστο ητανε οπως και η Κατεχακη...μηπως τους κυνηγανε κι αυτους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom