papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Είχαμε κανένα νέο από τον kikasΕχει δει κανενας τελευταια την Καρμεν τωρα που επεστρεψε.?? Εχει αδυνατησει καθολου, ή εχει τα παλια κιλακια της.??
Είχαμε κανένα νέο από τον kikasΕχει δει κανενας τελευταια την Καρμεν τωρα που επεστρεψε.?? Εχει αδυνατησει καθολου, ή εχει τα παλια κιλακια της.??
Είχαμε κανένα νέο από τον kikas
ο συναγωνιστης που τον κολλησε ΣΜΝ καποια....μαλλον η ρεβεκκα με το γυμνο κλαρινοποιος ειναι ο κικας.??
τη μερα ειναι στο νο1 και τη νυχτα στο νο2 αλλα δεν ξερω αν ειναι καθε μερα διπλοβαρδια
για Κεφαλληνιας δεν ξερω αλλα την Κατερινα απο Βαρδαρη νομιζω τη θυμαμαι και δεν ειναι αυτη...αυτη ειναι θηριακι στα κυβικα της παλιας Σαμπρινας του Λαφαμ οπως την εκοψα
με ανοιχτη πορτα πηδουσα γιατι δεν μπηκες να με χαιρετισεις? ...σοβαρα το λεω το συγκεκριμενο δωματιο δεν ειχε πομολο απο μεσα και απλα την σπρωξαμε
πατουσες δεν προσεξα αλλα γενικα ειναι μπιμπελο η θειτσα,τα βυζια καλα ειναι απλα κρεμασαν τωρα.Στα νιατα τους λογικα θα ηταν μεγαλουτσικα
τι ειναι το ΣΜΝ ρε παλικαρε?ο συναγωνιστης που τον κολλησε ΣΜΝ καποια....μαλλον η ρεβεκκα με το γυμνο κλαρινο
Μία τσατσά στο Νικ. Ουρ 26 που δουλεύει μαζί με την Αλίνα ειναι τώρα τελευταία που με γκαβλώνει με την εμφάνιση της Αρχοντοκοκότα !!!ωραια λοιπον θα παω να ριξω μια ματια να δω τι ρολο βαρανε τα της!! ;)
πρωινη βαρδια ετσι???
παναθεμα σε.....καταλαβα οτι εισαι βιτσιοζος.........οταν διαλεξες το δωματιο δεν ειδες οτι η πορτα δεν εχει πομολο???? εεε??? αλλα εσυ εκει!! παλιοπεδο!!!
εγω παντως φαντασιονομαι καμια φορα να γαμησω την πουτανα μπροστα στην τσατσα!!
(με καμια καλη τσατσα ενοητε)ουτε πορτες ουτε παραθυρα! στο σαλονι!!
Η Εφη ξεκιναει την εβδομαδα της απο Πεμπτη. Πηρα παλι τη "δοση" μου χτες.Στην αναζήτηση της Έφης τις προάλλες διακτινίστικα στην Φρίξου 15 αλλά προς έκπληξη μου παρουσιάστηκε η ρεπατζού της η Γκρέτα η οποία αφού έκανε τα γλυκά της με έπεισε για ένα πρόγραμμα άνετο και βολικό έτσι όπως το θέλω.
Γκρέτα, σπάνια την βλέπεις στα στούντιο είναι μια κοπέλα νέα ( 25-27 ετών ) με μπόλικες καμπύλες και λίγο ασύμμετρο σώμα αλλά πανέμορφο πρόσωπο και εκπληκτικά μάτια. Ξεχωρίζει για τον καλό χαρακτήρα της, την ωραία επιδερμίδα της αλλά και τον αρκετά στενό κόλπο της κάτι το οποίο και προσωπικά δεν με τρελαίνει.
Περιποιητική, υπομονετική και σίγουρα αγαπητή στου λάτρεις των πολλών κυβικών…
Δλδ ήταν η Λιαγουροπούλου στο στούντιο? Λέτε να την πήρε κανας συναγωνιστής σαν bonus guest εμφάνιση κι ετσι Η άλλη που παίζει μαζί της στο video clip είναι η Ντανιέλλα ή μπα?Λυθηκε η απορια τι κανανε μεσα στο δωματιο...τα παδια.!
Δλδ ήταν η Λιαγουροπούλου στο στούντιο? Λέτε να την πήρε κανας συναγωνιστής σαν bonus guest εμφάνιση κι ετσι Η άλλη που παίζει μαζί της στο video clip είναι η Ντανιέλλα ή μπα?
φιλε αινιγμα ποια χριστινα εννοεις? την βραδινη στο νικηφορου ουρανου διπλα απο την εκκλησια? αν εννοεις αυτο την εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα ευχαριστω για την πληροφορια εκτιμαται δεοντως!Χθεσινοβραδυνή στοχευμένη επίσκεψη χθες στη Χριστινάρα από την Ουκρανία. Αναμονή και εμφάνισή της γυμνόστηθη με μπότες. Απλό προγραμματάκι με 30€ και σεξ που κατά τη διάρκεια του οποίου δεν έβγαλε τις μπότες φυσικά. Ακούς Μποτόφιλε;
Γενικά καλή, άνετη και κοινωνική τα έχουμε ξαναπεί και έχουμε γράψει και κριτικές. Νομίζω πως το σώμα της ήταν καλύτερο από τη τελευταία φορά που την είδα- όχι πως και τότε δεν ήταν πολύ καλό.
Ναι αυτήφιλε αινιγμα ποια χριστινα εννοεις? την βραδινη στο νικηφορου ουρανου διπλα απο την εκκλησια? αν εννοεις αυτο την εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα ευχαριστω για την πληροφορια εκτιμαται δεοντως!
Σωστος εδω!!!!δεν ξερω τι λετε αλλα η παροιμια ειναι σοφη "τον αραπη και αν τον πλένεις το σαπούνι θα χαλάσει" και κολαει σε ολες οσες δούλευαν βαρδαρη χρονιά και ηρθαν πλεον στα "στουντττιααα" αλλα η βρωμια ειναι αμετανοητη πανω τους δεν φευγει με τιποτα οσα μεταξωτά βρακια και να βαλουν ο "κωλος" τους θα ειναι πάντα για βαρδάρη.......
Γιαυτο θα σβησουν απο τον χαρτη και αυτες η δυο,θυμαμαι ετσι μου ειχε τυχη σε μια βολτα μου ποιο παλια ενα παρομοιο περιστατικο,αλλα τους εκραξα και εγω και αλλοι απο εδω μεσα και γενικα στα μουτρα τους μπροστα,και δεν τις ξαναειδα απο τοτε σε καποιο μαγαζι της πολης απο τοτε.....φιλε αινιγμα ποια χριστινα εννοεις? την βραδινη στο νικηφορου ουρανου διπλα απο την εκκλησια? αν εννοεις αυτο την εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα ευχαριστω για την πληροφορια εκτιμαται δεοντως!
επι την ευκαιρια θελω να ριξω μαυρο στο νο3 απο τα τριδυμα στην τσατσα και την κοπελα εκει μια λενα νομιζω ηταν οπου μου αρνηθηκαν να εμφανιστει η κοπελα αν δε περασω απευθειας στο δωματιο απαραδεκτη συμπεριφορα και το εκαναν και σε αλλους αυτο