Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (7 μέλη και 57 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πηγα σημερα καρμεν γιατι στις βιλλες δεν ξεραν τι τους γινοταν. Πηγα για καντυ στις 11.30 μου ειπαν ελα σε μια ωρα κοιταω στο ιντερνετ εγραφε καρμεν, ξαναπαω μετα απο καφε λεει σε λιγο η καντυ ειχε φτασει 3. Παω στις 3 ηταν η καρμεν, γεματουλα μου φανηκε οχι πολυ αλλα εχει τα πιασηματακια της.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
τη μερα ειναι στο νο1 και τη νυχτα στο νο2 αλλα δεν ξερω αν ειναι καθε μερα διπλοβαρδια
για Κεφαλληνιας δεν ξερω αλλα την Κατερινα απο Βαρδαρη νομιζω τη θυμαμαι και δεν ειναι αυτη...αυτη ειναι θηριακι στα κυβικα της παλιας Σαμπρινας του Λαφαμ οπως την εκοψα
με ανοιχτη πορτα πηδουσα γιατι δεν μπηκες να με χαιρετισεις?  :2funny:...σοβαρα το λεω το συγκεκριμενο δωματιο δεν ειχε πομολο απο μεσα και απλα την σπρωξαμε

πατουσες δεν προσεξα αλλα γενικα ειναι μπιμπελο η θειτσα,τα βυζια καλα ειναι απλα κρεμασαν τωρα.Στα νιατα τους λογικα θα ηταν μεγαλουτσικα

ωραια λοιπον θα παω να ριξω μια ματια να δω τι ρολο βαρανε τα :tits: :tits2:της!! ;)
πρωινη βαρδια ετσι???

παναθεμα σε.....καταλαβα οτι εισαι βιτσιοζος.........οταν διαλεξες το δωματιο δεν ειδες οτι η πορτα δεν εχει πομολο???? εεε??? αλλα εσυ εκει!! παλιοπεδο!!! :grin: :grin:

εγω παντως φαντασιονομαι καμια φορα να γαμησω την πουτανα μπροστα στην τσατσα!!
(με καμια καλη τσατσα ενοητε)ουτε πορτες ουτε παραθυρα! στο σαλονι!! :grin: :grin:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
λιγο google δεν βλαπτει. ΣΜΝ- σεξουαλικο μεταδιδομενο νοσημα

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
ωραια λοιπον θα παω να ριξω μια ματια να δω τι ρολο βαρανε τα :tits: :tits2:της!! ;)
πρωινη βαρδια ετσι???

παναθεμα σε.....καταλαβα οτι εισαι βιτσιοζος.........οταν διαλεξες το δωματιο δεν ειδες οτι η πορτα δεν εχει πομολο???? εεε??? αλλα εσυ εκει!! παλιοπεδο!!! :grin: :grin:

εγω παντως φαντασιονομαι καμια φορα να γαμησω την πουτανα μπροστα στην τσατσα!!
(με καμια καλη τσατσα ενοητε)ουτε πορτες ουτε παραθυρα! στο σαλονι!! :grin: :grin:
Μία τσατσά στο Νικ. Ουρ 26 που δουλεύει μαζί με την Αλίνα ειναι τώρα τελευταία που με γκαβλώνει με την εμφάνιση της  :lheel: Αρχοντοκοκότα !!!  :rockon: :rockon:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Στην αναζήτηση της Έφης τις προάλλες  διακτινίστικα  στην Φρίξου 15 αλλά προς έκπληξη μου παρουσιάστηκε η ρεπατζού της η Γκρέτα η οποία αφού έκανε τα γλυκά της με έπεισε για ένα πρόγραμμα άνετο και βολικό έτσι όπως το θέλω.
Γκρέτα, σπάνια την βλέπεις στα στούντιο είναι μια κοπέλα νέα ( 25-27 ετών ) με μπόλικες καμπύλες και λίγο ασύμμετρο σώμα αλλά πανέμορφο πρόσωπο και εκπληκτικά μάτια. Ξεχωρίζει για τον καλό χαρακτήρα της, την ωραία επιδερμίδα της αλλά και τον αρκετά στενό κόλπο της κάτι το οποίο και προσωπικά δεν με τρελαίνει.
Περιποιητική, υπομονετική και σίγουρα αγαπητή στου λάτρεις των πολλών κυβικών…
Η Εφη ξεκιναει την εβδομαδα της απο Πεμπτη. Πηρα παλι τη "δοση" μου χτες.

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Χθεσινοβραδυνή στοχευμένη επίσκεψη χθες στη Χριστινάρα από την Ουκρανία. Αναμονή και εμφάνισή της γυμνόστηθη με μπότες. Απλό προγραμματάκι με 30€ και σεξ που κατά τη διάρκεια του οποίου δεν έβγαλε τις μπότες φυσικά. Ακούς Μποτόφιλε;
Γενικά καλή, άνετη και κοινωνική τα έχουμε ξαναπεί και έχουμε γράψει και κριτικές. Νομίζω πως το σώμα της ήταν καλύτερο από τη τελευταία φορά που την είδα- όχι πως και τότε δεν ήταν πολύ καλό.

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
δεν ξερω τι λετε αλλα η παροιμια ειναι σοφη "τον αραπη και αν τον πλένεις το σαπούνι θα χαλάσει" και κολαει σε ολες οσες δούλευαν βαρδαρη χρονιά και ηρθαν πλεον στα "στουντττιααα" αλλα η βρωμια ειναι αμετανοητη πανω τους δεν φευγει με τιποτα οσα μεταξωτά βρακια και να βαλουν ο "κωλος" τους θα ειναι πάντα για βαρδάρη.......

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Λυθηκε η απορια τι κανανε μεσα στο δωματιο...τα παδια.!

Δλδ ήταν η Λιαγουροπούλου στο στούντιο? Λέτε να την πήρε κανας συναγωνιστής σαν bonus guest εμφάνιση κι ετσι  :think: Η άλλη που παίζει μαζί της στο video clip είναι η Ντανιέλλα ή μπα?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Δλδ ήταν η Λιαγουροπούλου στο στούντιο? Λέτε να την πήρε κανας συναγωνιστής σαν bonus guest εμφάνιση κι ετσι  :think: Η άλλη που παίζει μαζί της στο video clip είναι η Ντανιέλλα ή μπα?

Ναι η ντανιελα ειναι στο βιντεο, αυτη εδωσε και το λινκ απο το βιντεο.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
καλημερα στη παρεα..........

στοχευμενο περασμα εχθες απο το ουρανου 1β να δω την ειρηνη την  :tits: :tits2: αλλα δυστηχως ητανε κλειστο >:(!!

αν περασει κανεις ας ενημερωσει ρε παιδια!!
μπας κ δουμε κ εμεις καμια βυζομερα..............

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
Χθεσινοβραδυνή στοχευμένη επίσκεψη χθες στη Χριστινάρα από την Ουκρανία. Αναμονή και εμφάνισή της γυμνόστηθη με μπότες. Απλό προγραμματάκι με 30€ και σεξ που κατά τη διάρκεια του οποίου δεν έβγαλε τις μπότες φυσικά. Ακούς Μποτόφιλε;
Γενικά καλή, άνετη και κοινωνική τα έχουμε ξαναπεί και έχουμε γράψει και κριτικές. Νομίζω πως το σώμα της ήταν καλύτερο από τη τελευταία φορά που την είδα- όχι πως και τότε δεν ήταν πολύ καλό.
φιλε αινιγμα ποια χριστινα εννοεις? την βραδινη στο νικηφορου ουρανου διπλα απο την εκκλησια? αν εννοεις αυτο την εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα ευχαριστω για την πληροφορια εκτιμαται δεοντως!
επι την ευκαιρια θελω να ριξω μαυρο στο νο3 απο τα τριδυμα στην τσατσα και την κοπελα εκει μια λενα νομιζω ηταν οπου μου αρνηθηκαν να εμφανιστει η κοπελα αν δε περασω απευθειας στο δωματιο απαραδεκτη συμπεριφορα και το εκαναν και σε αλλους αυτο

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
καλα σοβαρα μιλας??? πλακα μας κανουν ετσι???

καλα κ εσυ βρε μποτοφιλε δεν ειπες...........
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Κ 30ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ Κ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ????

αρε θα μας τρελανουνε :headbang: :headbang: :headbang:
αλλα ετσι ειναι..........οι αναδουλειες αυτα φερνουν!!

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
φιλε αινιγμα ποια χριστινα εννοεις? την βραδινη στο νικηφορου ουρανου διπλα απο την εκκλησια? αν εννοεις αυτο την εχω δοκιμασει πολλες φορες αλλα ευχαριστω για την πληροφορια εκτιμαται δεοντως!
Ναι αυτή

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
δεν ξερω τι λετε αλλα η παροιμια ειναι σοφη "τον αραπη και αν τον πλένεις το σαπούνι θα χαλάσει" και κολαει σε ολες οσες δούλευαν βαρδαρη χρονιά και ηρθαν πλεον στα "στουντττιααα" αλλα η βρωμια ειναι αμετανοητη πανω τους δεν φευγει με τιποτα οσα μεταξωτά βρακια και να βαλουν ο "κωλος" τους θα ειναι πάντα για βαρδάρη.......
:thumbsup: :thumbsup: Σωστος εδω!!!!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
επι την ευκαιρια θελω να ριξω μαυρο στο νο3 απο τα τριδυμα στην τσατσα και την κοπελα εκει μια λενα νομιζω ηταν οπου μου αρνηθηκαν να εμφανιστει η κοπελα αν δε περασω απευθειας στο δωματιο απαραδεκτη συμπεριφορα και το εκαναν και σε αλλους αυτο
Γιαυτο θα σβησουν απο τον χαρτη και αυτες η δυο,θυμαμαι ετσι μου ειχε τυχη σε μια βολτα μου ποιο παλια ενα παρομοιο περιστατικο,αλλα τους εκραξα και εγω και αλλοι απο εδω μεσα και γενικα στα μουτρα τους μπροστα,και δεν τις ξαναειδα απο τοτε σε καποιο μαγαζι της πολης απο τοτε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom