Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Για Εφη δεν ξερω.....αλλα ναι γραψετε ρε ποσα 50€+ τις σταζεται καθε φορα την τσαρινα και κατι αλλες κακομαθημενες....γιατι δεν το ξεραμε οτι πρεπει να κοβουμε 50αρικα + για να βγαζουμε γουστακια για να γαμαμε καλα κιολας,και σαν καλοι αγαπουληδες και προμωτορες  να της κανουμε finos film εδω μεσα.......
Σου ειπα και στο pm που με ρωτησες οτι παντα με το απλο περναω,δε ξερω για ποια 50αρικα λες και στο απλο κατα την αποψη μου η Νατασα ειναι σουπερ με πολλα προκαταρκτικα και ανεση χρονου.Τωρα για προμοτορες και αγαπουληδες που λες μαλλον σε αλλους αναφερεσαι.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Για Εφη δεν ξερω.....αλλα ναι γραψετε ρε ποσα 50€+ τις σταζεται καθε φορα την τσαρινα και κατι αλλες κακομαθημενες....γιατι δεν το ξεραμε οτι πρεπει να κοβουμε 50αρικα + για να βγαζουμε γουστακια για να γαμαμε καλα κιολας,και σαν καλοι αγαπουληδες και προμωτορες  να της κανουμε finos film εδω μεσα.......γραψετε ρε.

Παντως ρε ντεθ ζονε ηθελα να ηξερα πως κ ετσι ρε γαμωτο σε εκατσε χαλια με την νατασσα??
πραγματικα δηλαδη αναρωτιεμε :think: :think:
Δεν αντιλεγω σε αυτα που λες κ φυσικα ουτε διαφωνο...........απλα τι ειχε γινει με αυτην την κοπελα οταν πηγες??
εγω παντως εχω παρα πολυ καιρο να παω!! πανω απο χρονο!!!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Σου ειπα και στο pm που με ρωτησες οτι παντα με το απλο περναω,δε ξερω για ποια 50αρικα λες και στο απλο κατα την αποψη μου η Νατασα ειναι σουπερ με πολλα προκαταρκτικα και ανεση χρονου.Τωρα για προμοτορες και αγαπουληδες που λες μαλλον σε αλλους αναφερεσαι.
Εξαρχης δεν μιλουσα για σενα ok??? γενικευμενα μιλαω, και μιλαω με βαση δικων μου εμπειριων και αλλων ατομων, οπου γνωριζω τι εχει γινει με την συγκεκριμενη και αυτο ειναι ολο, αμα καταλαβες καταλαβες....αμα ανεφερα το ονομα σου στο post μου να παρεξηγιοσουν.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Παντως ρε ντεθ ζονε ηθελα να ηξερα πως κ ετσι ρε γαμωτο σε εκατσε χαλια με την νατασσα??
πραγματικα δηλαδη αναρωτιεμε :think: :think:
Δεν αντιλεγω σε αυτα που λες κ φυσικα ουτε διαφωνο...........απλα τι ειχε γινει με αυτην την κοπελα οταν πηγες??
εγω παντως εχω παρα πολυ καιρο να παω!! πανω απο χρονο!!!
Μιλαμε μεσω PM εμεις βαριεμαι να εξηγω δημοσια.....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
papazits περισσοτερο για πλακα το εγραψα. Θεωρω οτι οι δυο συγκεκριμενες δεν χρειαζονται περαιτερω κριτικες μιας και ειναι αψογες στις υπηρεσιες τους κατα αποψη μου, κατα αποψη του οτι ακουω και διαβαζω.
Τωρα: Οσον αφορα την νατασσα δεν εχω σκασει ποτε πανω απο 30ευρω. Εχω παει πανω απο 10-20φορες τα τελευταια χρονια  συνηθως 2φορες το μηνα.
Οσον αφορα την εφη απο εποχη κωλεττη αλλα και μετα την μετακομιση. Μια φορα τα εσκασα για μπανιο ολες τις αλλες 40.
Και οι 2 ποτε δεν αλλαξαν κατι στις υπηρεσιες τους. Σταθερες αξιες βελτιομενες οσο γνωριζομασταν.
Περι κριτικης ναι συμφωνω για οτι λες παπαζιτς αλλα εγω πχ θα γραψω κριτικη για κατι καινουργιο που δοκιμασα η για καπου που δεν περασα καλα αφου αναφερω μια περιληψη στο συγκεκριμενο τοπικ. Επειδη βγαινουμε ομως οφφ οσον αφορα την ενημερωση και ηταν λαθος μου η ειρωνια, σορρυ μαν.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
κανε και εσυ 1-2 ερωτησεις πριν πας...μονο να την βλεπεις ειναι...δοκιμαστηκε 1 και εφαγε κοκκινο!!
εκεινη την ωρα που βολταριζα δεν ειχε τιποτα καλυτερο ....και πολλα ηταν κλειστα

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
papazits περισσοτερο για πλακα το εγραψα. Θεωρω οτι οι δυο συγκεκριμενες δεν χρειαζονται περαιτερω κριτικες μιας και ειναι αψογες στις υπηρεσιες τους κατα αποψη μου, κατα αποψη του οτι ακουω και διαβαζω.
Τωρα: Οσον αφορα την νατασσα δεν εχω σκασει ποτε πανω απο 30ευρω. Εχω παει πανω απο 10-20φορες τα τελευταια χρονια  συνηθως 2φορες το μηνα.
Οσον αφορα την εφη απο εποχη κωλεττη αλλα και μετα την μετακομιση. Μια φορα τα εσκασα για μπανιο ολες τις αλλες 40.
Και οι 2 ποτε δεν αλλαξαν κατι στις υπηρεσιες τους. Σταθερες αξιες βελτιομενες οσο γνωριζομασταν.
Περι κριτικης ναι συμφωνω για οτι λες παπαζιτς αλλα εγω πχ θα γραψω κριτικη για κατι καινουργιο που δοκιμασα η για καπου που δεν περασα καλα αφου αναφερω μια περιληψη στο συγκεκριμενο τοπικ. Επειδη βγαινουμε ομως οφφ οσον αφορα την ενημερωση και ηταν λαθος μου η ειρωνια, σορρυ μαν.
Να σαι καλά μαν. Για Έφη και εγώ την θεωρώ τοπ έχω περάσει πολλές φορές μαζί της΄από εποχές που δούλευε πάνω από Μοναστηρίου ακόμα... Την Νατάσσα ούτε την έχω δει !!! Όποτε πήγαινα στο ανδ γεω 16 ή την Άντζελα θα πετύχαινα ή κάποια άλλη  :-

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εγω παντως ειμαι απο τους λιγους που τελευταια δεν περασα οπως θα περημενα με την Νατασσα, την ειχα παρει μια φορα οταν πρωτοηρθε με πολυ καλες εντυπωσεις, και 2η φορα την πηρα μεσα στο 2013, η οποια ηταν πολυ τυπικη διαδικασια, μπορει να επεξε ρολο και η δικια μου η ψυχολογια και οτι η Νατασσα ετσι πως ειναι εμφανησιακα δεν με ελκυει...αν προσπαθουσα μπορει να της πατουσα το κουμπι και να ξετυλιγοταν, παντως δεν προκειτε να ξαναπαω οχι γιατι δεν ειναι καλη, αλλα γιατι δεν με καυλωνει εμφανησιακα...και σαφως σε καποια που πας συχνα θα σε κοιταει διαφορετικα με καποιον που παει μια στις τοσες...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Γιατί ειρωνεύεσαι ρε φιλαράκι? Οι κριτικές δλδ γράφονται μόνο για να δει κάποιος εδώ μέσα αν μια κοπέλα βγάζει ΄γούστα ή όχι? Αν ήταν να βάζαμε ένα όριο για το πόσες κριτικές πρεπει να γραφτούν για κάθε κοπέλα και να μην γράφαμε ξανά. Οι κριτικές γν΄ψμη μου γράφονται και για να διαβάζει ο κοσμάκης πίνωντας το καφέ του και διασκεδάζοντας  :coffee:

Αυτα που γραφεις πραγματικα τα εννοεις?

Θυμησου λιγο ποτε εγραψες την τελευταια σου κριτικη  :think:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
καταθεση καντυ σημερα. Σουπερ οπως παντα. Τεταρτη φευγει για την πατριδα της απο τελος ιανουαριου ξανα.

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Θα ξαναέρθει δηλαδή! Γιατί όταν είπεσ πιο πάνω οτι πάει στην πατρίδα της, νόμισα για πάντα!  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
καταθεση καντυ σημερα. Σουπερ οπως παντα. Τεταρτη φευγει για την πατριδα της απο τελος ιανουαριου ξανα.

Καλα δεν της ειπες οτι παρασκευη θα την επισκευτω να με περημενει...κλαψ.!!

...τουλαχιστον δεν μας ειπες εβαλε κανα χριστουγενιατικο συνολακι.?? :cum:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
μπα αχαχαχαχ, ενα κολαν με σχεδια φορουσε απο κατω και απο πανω ενα περιεργο σουτιεν/
διακοπες η καντυ και η νατασσα μενει η εμμα και η εφη και η εφη ξεκιναει απο πεμπτες οποτε περιοριζονται οι επιλογες μου :headbang:

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η νατασα δεν δουλευει σημερα τελικα;

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Αυτα που γραφεις πραγματικα τα εννοεις?

Θυμησου λιγο ποτε εγραψες την τελευταια σου κριτικη  :think:
Είμαι τεμπέλης στο να γράφω κριτικές είναι αλήθεια. Πάντα όμως γράφω τις εντυπώσεις μου και τις αναφορές μου στο forum εδώ. Αυτό πρέπει να το παραδεχτείτε  :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Είμαι τεμπέλης στο να γράφω κριτικές είναι αλήθεια. Πάντα όμως γράφω τις εντυπώσεις μου και τις αναφορές μου στο forum εδώ. Αυτό πρέπει να το παραδεχτείτε  :rockon: :rockon:

Οντος αυτο σου το αναγνωρίζω  ;)

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
στην βραδυνη τσαρκα που εκανα προχθες πηγα να δω στα τρυδιμα την μονικα μετα την θριαμβευτικη κριτικη του αλ πατσινου, γιατι δεν μπορουσα να θυμηθω ποια ηταν.μπαινω στο 3ο σπιτακι ρωταω την τσατσα ποια δουλευει και αρχιζει το παραμηθι της....η κοπελα ειναι η μονικα,αστερι πολυ καλη κτλ.με το που εμφανιζετε η κοπελα την θυμηθικα εεε μαλλον η θειτσα καλητερα 42-45 χρονων την εκοψα αρκετα σπασμενη στο πρωσοπο και η επιδερμιδα της τα ιδια.ειναι πιστευω απο της πιο ασχημες και οσο δυνατη και να ειναι μεσα στο δωματιο....δεν υπαρχει απο εμφανιση.χιλιες φορες εμμα,απο αποδοση ειναι απτις κορυφαιες και οσο ναναι βλεπετε σε σχεση με τη μονικα που ειναι αστα να πανε.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Καραμαν ειμαι στημένος εξω από Καντυ και περιμένω να έρθει!επειδη ξέρω οτι της εχεις αδυναμία θελεις να τις μεταφέρω καμια επιθυμία για αμφίεση; :s&m_2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καραμαν ειμαι στημένος εξω από Καντυ και περιμένω να έρθει!επειδη ξέρω οτι της εχεις αδυναμία θελεις να τις μεταφέρω καμια επιθυμία για αμφίεση; :s&m_2:

Κλαψ.!!!  :'(

Πες της γιατι φετος δεν εβαλε τα χριστουγενιατικα της.?? Τι μονο στον τζο τα εκανε αυτα..?? :grin:

Δωστης φιλια στα στηθη, δεν θα την προλαβω τελικα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Κλαψ.!!!  :'(

Πες της γιατι φετος δεν εβαλε τα χριστουγενιατικα της.?? Τι μονο στον τζο τα εκανε αυτα..?? :grin:

Δωστης φιλια στα στηθη, δεν θα την προλαβω τελικα...
. Εγινεεεεεε! Φουλ προγραμματακι θα παρω γιατι θα λείψει απο τεταρτη,καιρο λέει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom