Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
κυριακη πρωι στα μπουρδελα θα πας;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
και εμενα μ'αρεσει να βολταρω με φιλαρακια να μπανιζω και να γαμω εκει που θελω
αλλα οχι πρωινιατικα
τι αρρωστεια ειναι αυτη...αλλη δουλεια δεν εχεις...
ειναι πιο ησυχες παντως οι κυριακες και ιδιως πρωι.....ηταν τουλαχιστον προ κρισης.....γιατι τωρα εχει πεσει γενικως και η δουλεια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
Μή έχοντας πολύ χρόνο χθές βράδυ μετά απο καιρό, και καθότι μου λειπει που κ που η μπουρδελοκατασταση παρόλο που τρώω και απο έξω(οι κακές συνήθειες δεν κόβονται..) :2funny:, είπα να περάσω χθές απο κανένα μαγαζάκι αλλά επειδή απο πέμπτη έως σάββατο δεν παω μύλο για να αποφύγω τα περιττά βλέματα κατεληξα καρφί στην προμηθέως εχει ενα μωράκι την αντζελα λεπτό μελαγχροινό, πιθανώς να το ξέρετε κοντά στα 20 καλό κορμάκι χαμογελαστό το μωρό με κίτρινα έσώρουχα χωρις να χαλά χατίρια καλό προσωπάκι μου σηκώθηκε μολις το είδα το κάρφωσα κατευθέιαν στα τέσσερα  :o μεγάλη καύλα παρόλο που γουστάρω milfares με τρέλανε το μωρό.
γενικότερα δεν είχε πολύ κίνηση στους γύρω δρόμους οπότε βόλεψε η κατάσταση

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ξεκινησα για Εφη, πηγα, την βρηκα, απλα καταπληκτικη.!!  :rockon:

Μετα απο ψωνια και αγορες σε jumbo και μουστακα, το τι Μαμα επαιζε εκει μεσα δεν λεγετε.!!!  :cum: οποτε κατηφορησα για Ιζαμπελα 26ης 35Α, αλλα επειδη ηταν νωρις και ελεγε μετα της 10 θα ειναι, πηγα απο βιλες να δω τα καινουρια τεμαχια που διαφημιζονται στο αλλο σαιτ, Κοροβαγκου βγενει η Σονια, ψιλο αδυνατο κοριτσακι ψιλοασχημο στο προσωπο ή καπως περιεργο για τα γουστα μου, ψιλοπακισταν το εκοψα.!  :S κορμι λαμπαδα, και κατι τατουαζ πισω στην ραχοκοκαλια, κοινως δεν μου γεμιζε το ματι...Φριξου 9 κεντρικη εισοδος, η καινουρια κοπελα Ιντριγκ, τι ονομα και αυτο.??  :headbang: μελαχρινο μωρακι, ποδαρα αδυνατη χαρακας.! προσωπο καλο, γενικα ειναι κατα πολυ ποιο αδυνατη απο τις φωτογραφιες της, φορουσε κατι στοκινγς περφεκτ.! και Φριξου 9 πλαινη εισοδος, ελεγε Λαουρα το προγραμμα και ηταν η συνηθης υποπτη Λαρα/Μαντυ, παλι αλαξε το ονομα της μπας και ποιασει κανα πουτσο... :headbang: ...οποτε φευγω για Ιζαμπελα και πονηρες σκεψεις.!! και εμεινα με την ορεξη, Ιζαμπελα γιοκ, στην θεση της μαλλον σερι η Σοφια, λεω δεν γαμιετε και περασα μεσα, με απλο προγραμμα, απλα η Σοφια ηταν διεκπερωτικη και εδειχνε την κουραση της...

Καλο βραδυ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ξεχασα να πω, νεο μαγαζακι ανοιξε απεναντι απο το Α.Γεωργιο 21, γωνια Πηγασου και Α.Γεωργιου.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ξεχασα να πω, νεο μαγαζακι ανοιξε απεναντι απο το Α.Γεωργιο 21, γωνια Πηγασου και Α.Γεωργιου.
ολο μαγαζακια ανοιγουν.....κατι πρεπει να γινει και με την πραματεια .... :grin:

Gavlacticos

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Κριτικές
19
Like
29
Πόντοι
10
ολο μαγαζακια ανοιγουν.....κατι πρεπει να γινει και με την πραματεια .... :grin:

Και τις τιμές.
Καλή η πραμάτεια αλλά το παν είναι οι τιμές. Αν είναι στα ύψη, δεν έχει νόημα. Μόνο θα τα λιγουρευόμαστε και 1 ή 2 φορές το μήνα θα γαμάμε.
Ενώ στην Αθήνα έχεις επιλογές. Γαμώτο μου  :tickedoff:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
απλά μπήκα σε ένα σπιτάκι κ μου είπαν είναι 2 μέσα στο δωμάτιο...
παρτουζες με δυο αντρες  :2on1: γινονται σε πολλα το θεμα ειναι να φερουν και να γινει παρτουζα με δυο γυναικες(πολυ μπροστα η θεσσαλια σ αυτο σας τρωμε λαχανο παρεπιπτοντως)......ή εκτος αν μπορουμε να φερνουμε και εμεις γυναικες της επιλογης μας ή απο αλλα μπουρδελα ή απεξω.... :grin: :grin:  καλο  ε :2funny: :2funny:

να λεμε στην λαφαμαινα......βαζεις το δωματιο και το τζακουζι ,βαζω τα κουριτσια

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16

Μετα απο ψωνια και αγορες σε jumbo και μουστακα, το τι Μαμα επαιζε εκει μεσα δεν λεγετε.!!!  :cum: οποτε κατηφορησα για Ιζαμπελα 26ης 35Α, αλλα επειδη ηταν νωρις και ελεγε μετα της 10 θα ειναι, πηγα απο βιλες να δω τα καινουρια τεμαχια που διαφημιζονται στο αλλο σαιτ, Κοροβαγκου βγενει η Σονια, ψιλο αδυνατο κοριτσακι ψιλοασχημο στο προσωπο ή καπως περιεργο για τα γουστα μου, ψιλοπακισταν το εκοψα.!  :S κορμι λαμπαδα, και κατι τατουαζ πισω στην ραχοκοκαλια, κοινως δεν μου γεμιζε το ματι...Φριξου 9 κεντρικη εισοδος, η καινουρια κοπελα Ιντριγκ, τι ονομα και αυτο.??  :headbang: μελαχρινο μωρακι, ποδαρα αδυνατη χαρακας.! προσωπο καλο, γενικα ειναι κατα πολυ ποιο αδυνατη απο τις φωτογραφιες της, φορουσε κατι στοκινγς περφεκτ.! και Φριξου 9 πλαινη εισοδος, ελεγε Λαουρα το προγραμμα και ηταν η συνηθης υποπτη Λαρα/Μαντυ, παλι αλαξε το ονομα της μπας και ποιασει κανα πουτσο... :headbang: ...οποτε φευγω για Ιζαμπελα και πονηρες σκεψεις.!! και εμεινα με την ορεξη, Ιζαμπελα γιοκ, στην θεση της μαλλον σερι η Σοφια, λεω δεν γαμιετε και περασα μεσα, με απλο προγραμμα, απλα η Σοφια ηταν διεκπερωτικη και εδειχνε την κουραση της...

Καλο βραδυ...
Θα ανεβάσεις κριτική  :think:

kostastsiou

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
0
καλημερα μαγκες ξερει κανενας να μου πει αν δουλευη σημερα πρωι η μονικα στα τρυδιμα?και σε ποιο?

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
καλημερα μαγκες ξερει κανενας να μου πει αν δουλευη σημερα πρωι η μονικα στα τρυδιμα?και σε ποιο?
Εχει τηλεφωνα να δεις για τα μαγαζια εδω στο site,πατα κατηγορια studios-θεσσαλονικη και τα αναγραφη πανω,αλλιως ρωτα Pacino για ποιο πολλες λεπτομεριες για την συγκεκριμενη....

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
κυριακη πρωι στα μπουρδελα θα πας;;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
και εμενα μ'αρεσει να βολταρω με φιλαρακια να μπανιζω και να γαμω εκει που θελω
αλλα οχι πρωινιατικα
τι αρρωστεια ειναι αυτη...αλλη δουλεια δεν εχεις...
10 με 17.00 ειναι αν δεν κανω λαθος. Ποιο πρωι μου λες? και στην τελικη ουτε γατια ουτε σκυλια ουτε οικογενεια εχω. Σηκωθηκα με καβλες πρωινιατικα και πηγα να τον χωσω. Αν αυτο ειναι αρρωστεια θα το κοιταξω σε κανα γιατρο  :2funny: :2funny: Εσυ περιμενε το πουλακι σου να μεσημεριασει μπας και σηκωθει.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
10 με 17.00 ειναι αν δεν κανω λαθος. Ποιο πρωι μου λες? και στην τελικη ουτε γατια ουτε σκυλια ουτε οικογενεια εχω. Σηκωθηκα με καβλες πρωινιατικα και πηγα να τον χωσω. Αν αυτο ειναι αρρωστεια θα το κοιταξω σε κανα γιατρο  :2funny: :2funny: Εσυ περιμενε το πουλακι σου να μεσημεριασει μπας και σηκωθει.

:rockon:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Χαχαχα …κλεμμένο   :grin: :grin: :grin:

και έχουν περάσει 3 χρόνια και βάλε από τότε,  :sunglasses: , και εγώ χθες σε κείνο το μαγαζάκι ήμουν, τυχαίο  :think:  :grin: :grin: :grin: αλλά...δεν την πρόλαβα και πήρα Τάνια, για πρώτη φορά, πέρασα καλά, αν και ήταν ολίγον σύντομη, αλλά μου έφτασε, κεφάτο και χαμογελαστό παιδί, θα φροντίσω κάτι να της γράψω  :sunglasses:

Συνημμένα

• efi.png
    efi.png
    36,2 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom