Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Δεν είναι για ένα χύσιμο φίλε, είναι για όσα αντεχεις και χύνεις όπου θές και ούτε σου λένε πλήρωσε παραπάνω για γυμνό ούτε σου λένε τελείωνε και να χτυπάνε την πόρτα.
Μάλιστα στα studio μεχρι πριν λίγο σου λέγαν για να κάνεις ντους πλήρωσε άλλα δέκα ευρώ. Τι λες ρε φίλε!!!

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.471
Πόντοι
216
Εγω απο την αλλη θα σου πω πεταμενα λεφτα τα μασατζιδικα, 80€ για ενα χυσιμο.? βαζω αλλα 10 και γαμαω τρεις φορες το ιδιο μουνι, ή διαφορετικες, απο 20λεπτα την φορα, ισον 1 ωρα και μετα δεν μπωρω να παρω τα ποδια μου.... :rockon:
Η μήπως μπορείς με +20 να πάρεις και δεύτερη γκόμενα;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους σας, να περνάμε καλά και υγεία πάνω απ΄ όλα.  :)

Πεταμένα λεφτά τα studio ρε παιδια πλίν μερικών εξεραίσεων (Έφη, Χριστίνα, Νταιάνα) και αυτε΄ς δεν τις βρίσκεις πάντα.
Να δώσω 30 για 10-15 λεπτά με τίποτε.
Καλύτερα πιο σπάνια μασάζ για μια ώρα και 80 με φουλ έξτρα.

Εγω απο την αλλη θα σου πω πεταμενα λεφτα τα μασατζιδικα, 80€ για ενα χυσιμο.? βαζω αλλα 10 και γαμαω τρεις φορες το ιδιο μουνι, ή διαφορετικες, απο 20λεπτα την φορα, ισον 1 ωρα και μετα δεν μπωρω να παρω τα ποδια μου.... :rockon:

Πεταμένα τα λεφτά δεν είναι ποτέ όταν είναι να βγάλεις τα γούστα σου και να γεμίσεις με όμορφες στιγμές την ψυχή σου, είναι αυτά που μας μένουν στο φινάλε σε αυτή τη σύντομη ζωή μας.

Εγώ λοιπόν δεν θα συμφωνήσω με κανέναν απ΄ τους διό σας, ή μάλλον θα συμφωνήσω και με τους διό σας, το καθένα είδος έχει τη χάρη του.

Σας μιλάω εξ ιδίας πείρας μιας που τον τελευταίο καιρό έχω κάνει κάποιες εξορμήσεις σε μασατζίδικα και έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία και από τα μπουρδέλα μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Και τα διό έχουν τη χάρη τους, στο μεν μπουρδέλο με αυτά τα λεφτά πηδάς 3 διαφορετικές σε διαφορετικό χρόνο αλλά…ο χρόνος των 10 στην καλύτερη 15 λεπτών σε περιορίζει και πολλές φορές σε αγχώνει. Στο μασατζίδικο με 80 ευρώ έχεις μια ολόκληρη ώρα και ρίχνεις άνετα διό καπάκια σε αυτό τον χρόνο, και τελείως αβίαστα, εντάξει η κοπέλα είναι μία αλλά με αυτά τα λεφτά κάνει συνήθως γλωσσόφυλα, 69 κλπ με γυμνό τσιμπούκι, είναι μέσα στην τιμή, συνήθως τα παίρνει και στο στόμα, έχεις το μπάνιο σου, την πετσέτα σου και είναι άλλη φάση γενικά.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη και τα δύο χρειάζονται, γιατί στη ζωή θέλουμε και την ποσότητα και την ποιότητα, τα θέλουμε όλα. :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Δεν είναι για ένα χύσιμο φίλε, είναι για όσα αντεχεις και χύνεις όπου θές και ούτε σου λένε πλήρωσε παραπάνω για γυμνό ούτε σου λένε τελείωνε και να χτυπάνε την πόρτα.
Μάλιστα στα studio μεχρι πριν λίγο σου λέγαν για να κάνεις ντους πλήρωσε άλλα δέκα ευρώ. Τι λες ρε φίλε!!!

Δεν θα διαφωνησω φιλε μου (χρονιαρες μερες κιωλας.!!  :grin: ) αλλα ειναι λιγο ασχημο να μπενεις σε ενα θεμα που γραφουμε μονο για μπουρδελα και στουντιο και να μας λες οτι τα λεφτα μας ειναι πεταμενα εκει που τα δινουμε...ο καθενας εχει βουληση και τα δινει οπου και οπως γουσταρει...εσυ γουσταρεις μασαζακι εγω γουσταρω στουντιακι και την τσατσα απο εξω να παιζει την μουσικη συνιαλιο, πως να το κανουμε..!?  :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους σας, να περνάμε καλά και υγεία πάνω απ΄ όλα.  :)

Πεταμένα τα λεφτά δεν είναι ποτέ όταν είναι να βγάλεις τα γούστα σου και να γεμίσεις με όμορφες στιγμές την ψυχή σου, είναι αυτά που μας μένουν στο φινάλε σε αυτή τη σύντομη ζωή μας.

Εγώ λοιπόν δεν θα συμφωνήσω με κανέναν απ΄ τους διό σας, ή μάλλον θα συμφωνήσω και με τους διό σας, το καθένα είδος έχει τη χάρη του.

Σας μιλάω εξ ιδίας πείρας μιας που τον τελευταίο καιρό έχω κάνει κάποιες εξορμήσεις σε μασατζίδικα και έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία και από τα μπουρδέλα μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Και τα διό έχουν τη χάρη τους, στο μεν μπουρδέλο με αυτά τα λεφτά πηδάς 3 διαφορετικές σε διαφορετικό χρόνο αλλά…ο χρόνος των 10 στην καλύτερη 15 λεπτών σε περιορίζει και πολλές φορές σε αγχώνει. Στο μασατζίδικο με 80 ευρώ έχεις μια ολόκληρη ώρα και ρίχνεις άνετα διό καπάκια σε αυτό τον χρόνο, και τελείως αβίαστα, εντάξει η κοπέλα είναι μία αλλά με αυτά τα λεφτά κάνει συνήθως γλωσσόφυλα, 69 κλπ με γυμνό τσιμπούκι, είναι μέσα στην τιμή, συνήθως τα παίρνει και στο στόμα, έχεις το μπάνιο σου, την πετσέτα σου και είναι άλλη φάση γενικά.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη και τα δύο χρειάζονται, γιατί στη ζωή θέλουμε και την ποσότητα και την ποιότητα, τα θέλουμε όλα. :grin:

Ααααα μη μας βαζεις φυτιλια.!! για φυλακη παμε λεμε δεν βγενουμε.!!  :2funny: :2funny:

Χρονια σου πολλα...υγεια.!

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Ααααα μη μας βαζεις φυτιλια.!! για φυλακη παμε λεμε δεν βγενουμε.!!  :2funny: :2funny:

Χρονια σου πολλα...υγεια.!

Χρόνια σου πολλά με υγεία και από μένα !!! εγώ πάντως έκανα αρχή και θυσίαζω 3 εισητήρια μπουρδέλων για μια επίσκεψη της ώρας σε μασατζίδικο, δεν το κάνω συχνά αλλά το κάνω, έχει το γούστο του κι΄αυτό  :grin: :grin: :grin:

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
η βερονικα δεν ξερει ουτε η  ιδια τι θα κανει...ουτε σχεδια να ξαναερθει εχει (στο αμεσο μελλον) αλλα ουτε και ειναι σιγουρη οτι δεν θα ξανακατεβει...πριν κανενα μηνα ετσι σκεφτοτανε τωρα τι κανει εκει πανω ειλικρινα ειναι ταφος και δεν λεει τιποτα...

gerojimmy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά σε όλους τους συναθλητές...Υγεία και καλά  :knockinb:!!!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ακουτε πραγματα ρε μαλακα!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: σε ποιο μαγαζι(studio) σου ειπανε 10€ εξτρα για να κανεις μπανιο????????????????????????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Πεταμένα λεφτά τα studio ρε παιδια πλίν μερικών εξεραίσεων (Έφη, Χριστίνα, Νταιάνα) και αυτε΄ς δεν τις βρίσκεις πάντα.
Να δώσω 30 για 10-15 λεπτά με τίποτε.
Καλύτερα πιο σπάνια μασάζ για μια ώρα και 80 με φουλ έξτρα.
Θα συμφωνησω μαζι σου για το τωρα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα σε studios και μπουρδελα,για τις κοπελες που αναφερεις δεν τις εχω δοκιμασει δεν ετυχε ποτε, αλλα υπαρχουν 2-3 συγκεκριμενα κοριτσια στον χωρο που αξιζουν που ειναι τα διαμαντια μεσα στον βουρκο δηλαδη,επομενως υπαρχει πολυ κοσμος που δεν εχει λεφτα εστω και να δωσει το απλο των 30€ να παει να γαμησει, ποσο μαλλον σε μασατζιδηκα 80€+....αυτα τα γουστα λοιπον για οσους τα εχουν ακομα.....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ακουτε πραγματα ρε μαλακα!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: σε ποιο μαγαζι(studio) σου ειπανε 10€ εξτρα για να κανεις μπανιο????????????????????????  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ειχε υποθει παλαιοτερα οτι καποιος ειχε ζητησει πετσετα για μπανιο και η τσατσα ζητησε 10€, χωρις να ειμαι σιγουρος μαλλον για βιλλα τοτε πριν ανοιξει το κοροβαγκου.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Ειχε υποθει παλαιοτερα οτι καποιος ειχε ζητησει πετσετα για μπανιο και η τσατσα ζητησε 10€, χωρις να ειμαι σιγουρος μαλλον για βιλλα τοτε πριν ανοιξει το κοροβαγκου.
Τι να πω???? :think: :think: απαραδεκτα πραγματα τελειως....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
σιγα μην ειναι η βερονικα.....100% μουφα αυτο που πεταξε...τον κοβω επι τοπου!!
Μην κοβεις τιποτα καλου κακου...
Καποτε κλεισαμε τηλ. ραντεβου με τη Σιμονα, για δυο τρεις μερες μετα στο La Femme....Το ραντεβου οντως εγινε, αφου την μαζεψα ομως απ την πιατσα, σε ακριβο ξενοδοχειο...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Μην κοβεις τιποτα καλου κακου...
Καποτε κλεισαμε τηλ. ραντεβου με τη Σιμονα, για δυο τρεις μερες μετα στο La Femme....Το ραντεβου οντως εγινε, αφου την μαζεψα ομως απ την πιατσα, σε ακριβο ξενοδοχειο...
ακριβως...για να το λεω τοσο εντονα ισως ξερω κ που ειναι....οποτε τον κοβωωωωωω 100%

alepou1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
0
kalispera k xronia kala na exete oloi kainourios eimai sto sait.kanena neo exete apo tin veronika?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom