Χρόνια πολλά και από μένα σε όλους σας, να περνάμε καλά και υγεία πάνω απ΄ όλα.
Πεταμένα τα λεφτά δεν είναι ποτέ όταν είναι να βγάλεις τα γούστα σου και να γεμίσεις με όμορφες στιγμές την ψυχή σου, είναι αυτά που μας μένουν στο φινάλε σε αυτή τη σύντομη ζωή μας.
Εγώ λοιπόν δεν θα συμφωνήσω με κανέναν απ΄ τους διό σας, ή μάλλον θα συμφωνήσω και με τους διό σας, το καθένα είδος έχει τη χάρη του.
Σας μιλάω εξ ιδίας πείρας μιας που τον τελευταίο καιρό έχω κάνει κάποιες εξορμήσεις σε μασατζίδικα και έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία και από τα μπουρδέλα μπορώ να κάνω τη σύγκριση. Και τα διό έχουν τη χάρη τους, στο μεν μπουρδέλο με αυτά τα λεφτά πηδάς 3 διαφορετικές σε διαφορετικό χρόνο αλλά…ο χρόνος των 10 στην καλύτερη 15 λεπτών σε περιορίζει και πολλές φορές σε αγχώνει.
Στο μασατζίδικο με 80 ευρώ έχεις μια ολόκληρη ώρα και ρίχνεις άνετα διό καπάκια σε αυτό τον χρόνο, και τελείως αβίαστα, εντάξει η κοπέλα είναι μία αλλά με αυτά τα λεφτά κάνει συνήθως γλωσσόφυλα, 69 κλπ με γυμνό τσιμπούκι, είναι μέσα στην τιμή, συνήθως τα παίρνει και στο στόμα, έχεις το μπάνιο σου, την πετσέτα σου και είναι άλλη φάση γενικά.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη και τα δύο χρειάζονται, γιατί στη ζωή θέλουμε και την ποσότητα και την ποιότητα, τα θέλουμε όλα.