Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Χαχαχα …κλεμμένο   :grin: :grin: :grin:

και έχουν περάσει 3 χρόνια και βάλε από τότε,  :sunglasses: , και εγώ χθες σε κείνο το μαγαζάκι ήμουν, τυχαίο  :think:  :grin: :grin: :grin: αλλά...δεν την πρόλαβα και πήρα Τάνια, για πρώτη φορά, πέρασα καλά, αν και ήταν ολίγον σύντομη, αλλά μου έφτασε, κεφάτο και χαμογελαστό παιδί, θα φροντίσω κάτι να της γράψω  :sunglasses:

ουπς...δεν πιστευω να ζητισεις πνευματικα δικαιωματα.!!  :2funny:

Με την Εφη εχω το εξης προβλημα, εχω βρεθει μαζι της και εγω δεν ξερω ποσες φορες εχω χασει το μετρημα, δεν ειμαι τακτικος πελατης της να πηγαινω πχ καθε μηνα, αλλα μεσα σε αυτα τα 4 χρονια της μπουρδελοκαριερας μου εχω παει μαζι της πανω απο 10 φορες σιγουρα, το θεμα ειναι οτι σε ολες τις φορες που συνευρεθηκα μαζι της ΠΟΤΕ δεν εδειξε κουρασμενη, ή τασεις να ξεμπερδευει μαζι μου, ακομα και σε ωρες που πρεπει να σχολασει, παντα ειναι ευδιαθετη και χαμογελαστη, σε σχεση με αλλες στανταρακια μου που εστω και μια φορα εχω αντιληφτει σε μικρο βαθμο μεν, να δειχνουν κουρασης ή σημαδια βαρεμαρας, και απο εδω μεσα χρονιαρες μερες της ευχομαι για το νεο ετος να ειναι παντα ετσι αυθεντικη στην δουλεια της, ο νεος χρονος να της δωσει οτι επιθυμει, και ενα μεγαλο [size=15pt]Ευχαριστω[/size] για οσα μου εχει προσφερει... .-

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
ουπς...δεν πιστευω να ζητισεις πνευματικα δικαιωματα.!!  :2funny:

Με την Εφη εχω το εξης προβλημα, εχω βρεθει μαζι της και εγω δεν ξερω ποσες φορες εχω χασει το μετρημα, δεν ειμαι τακτικος πελατης της να πηγαινω πχ καθε μηνα, αλλα μεσα σε αυτα τα 4 χρονια της μπουρδελοκαριερας μου εχω παει μαζι της πανω απο 10 φορες σιγουρα, το θεμα ειναι οτι σε ολες τις φορες που συνευρεθηκα μαζι της ΠΟΤΕ δεν εδειξε κουρασμενη, ή τασεις να ξεμπερδευει μαζι μου, ακομα και σε ωρες που πρεπει να σχολασει, παντα ειναι ευδιαθετη και χαμογελαστη, σε σχεση με αλλες στανταρακια μου που εστω και μια φορα εχω αντιληφτει σε μικρο βαθμο μεν, να δειχνουν κουρασης ή σημαδια βαρεμαρας, και απο εδω μεσα χρονιαρες μερες της ευχομαι για το νεο ετος να ειναι παντα ετσι αυθεντικη στην δουλεια της, ο νεος χρονος να της δωσει οτι επιθυμει, και ενα μεγαλο [size=15pt]Ευχαριστω[/size] για οσα μου εχει προσφερει... .-
μια απο τα ιδια  :)

wioul

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδες, διαβασα τα τελευταια ποστ για Έφη τυπου "ευχαριστω για οτι εχει προσφερει" και νομιζα πως αποσυρεται... ευτυχως οταν ειδα τα παραπανω δεν αναφερθηκε κατι τετοιο.  :headbang:  :uglystupid:
Με το μαλακο κατι τετοια γιατι εμεις οι fan θα τα βαψουμε μαυρα.

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παιδες συμφωνω απολυτα μαζι σας

θεωρω την Εφη με διαφορα την κορυφαια κοπελα τα τελευταια χρονια...

ηρθαν κ αλλας καλες αλλα οχι με αυτη τη διαρκεια....

κ να ξερετε πανω απο ολα οτι η Εφη ειναι κ γενικα ενα πολυ καλο παιδι.

το μονο κακο ειναι οτι οι ηδη μεγαλες ουρες στα δωματια θα αυξηθουν κ θα περιμενουμε ακομα περισσοτερη ωρα...

αυτο το σχολιο τα λεει ολα για Εφη

''αλλα μεσα σε αυτα τα 4 χρονια της μπουρδελοκαριερας μου εχω παει μαζι της πανω απο 10 φορες σιγουρα, το θεμα ειναι οτι σε ολες τις φορες που συνευρεθηκα μαζι της ΠΟΤΕ δεν εδειξε κουρασμενη, ή τασεις να ξεμπερδευει μαζι μου, ακομα και σε ωρες που πρεπει να σχολασει, παντα ειναι ευδιαθετη και χαμογελαστη, σε σχεση με αλλες στανταρακια μου που εστω και μια φορα εχω αντιληφτει σε μικρο βαθμο μεν, να δειχνουν κουρασης ή σημαδια βαρεμαρας, και απο εδω μεσα χρονιαρες μερες της ευχομαι για το νεο ετος να ειναι παντα ετσι αυθεντικη στην δουλεια της, ο νεος χρονος να της δωσει οτι επιθυμει, και ενα μεγαλο Ευχαριστω για οσα μου εχει προσφερει... .-''

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Η εφη που δουλευει και τι ωρες?...
Ιδια ερωτηση για Ιζαμπελα  :fuck1:

sprite3

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ας δωσει τα φωτα του καποιος... Τελευταια συναντηση με Εφη ηταν πριν 2χρονια +, απιστευτη πραγματικα .. τοτε δουλευε κωλετη.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
φριξου 15 πρωινη βαρδια και αν δεν κανω λαθος δουλευει πεμπτες και μετα.

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
καλησπερα στην παρεα........
μια μικρη κριτικη πριν τα χριστουγεννα μιας κ εχθες εκανα την επησκεψη μου :grin:!!

κατα τις 2 μεσιμερακι επησκεψη στην ειρηνη ν2 :tits: στα τριδημα.....αυτην που ελεγε ο πατσινο
εμφανιση κοπελας νταρντανουλας με αρκετα μεγαλουτσικα βυζια για το μεγεθος της!!
λιγο μεγαλο κολαρακο με λιγο κυταριτιδα κ μπαμπατσικια κοπελα,επισεις να μην ξεχασω να πω ομορφες πολυ ομορφες πατουσες!!(μιας κ στα  :tits: κ στις πατουσες εχω αδυναμια)

στον αγωνα λοιπον................
δεν θα ελεγα οτι ενθουσιαστηκα κ σε καμια περηπτωση να την ξανασυναντησω!!
μπηκε μεσα εβγαλε τις βυζαρες της οποτε για αυτο που πηγα τουλαχιστον δηκεωθηκα!!
χαμογελο κ διαθεση ειχε οφειλω να ομολογησω κ καναμε κ λιγο κουβεντουλα!!
μαλιστα γυρισε κ με ειπε οτι οι περισοτεροι κανετε βολτες κ δεν μπενετε!!
οποτε λεω απο μεσα μου να δω τι θα κανεις για να ξαναερθω!?????
μια καλη πιπα με καλο στησημο στο κρεβατι αφηνε να παιξω με τις βυζαρες τις(στο κατω κατω γιαυτο πηγα :grin:) αλλα απο κει και περα χλωμα λιγο τα πραγματα...................
γλωσοφυλα δεν κανει,δαχτυλιασματα δεν κανει κ ειναι λιγο βιαστικη!!
βεβαια εγω γκαβλωμενος αφου τα βυζια ειχα στο μυαλο μου ευτυχως δεν ξενερωσα κ πηγε καλα!!
μου αρεσε παρα πολυ κ εμεινα εκπληκτος οταν γυρισα κ την ειπα να βαλει τα τακουνακια της κ να παμε στον καθρεφτη για να τελειωσω γιατι δεν καταλαβε τι της ειπα!!!!! :think:
ειναι κοπελα που εχει δουλεψει κ σε αλλα μαγαζια οποτε καταλαβα οτι απο τις υπηρεσιες τις δεν εχει φαντασια κ δεν κανει κ πολλα πραγματα.................
την συκωνω την λεω βαλε τα τακουνακια σου κ κατσε στον καθρεφτη ετσι ορθια!!
την ριχνω ενα καρφωμα πιανωντας της βυζαρες τις κ ειρθε το τελος!!
χαμογελασε οταν τελειωσαμε κ μου ειπε μετα καταλαβε τι ηθελα να κανω!!!
λεω απο μεσα μου΄'μεγαλο ρεπερτοριο εχεις στο προγραμμα σου :jerking:΄'
για βυζολαγνους παιδια ενδικνετε αλλα μεχρι εκει.........μονο για τα βυζια τιποτα αλλο!!
δεν κανει παιχνιδια κ υστερει σε υπηρεσιες!!

αυτα παιδια απο εμενα τον απαιτιτικο.............τι να κανω σορρυ!!

ευχομαι καλες γιορτες σε ολους

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
καλησπερα στην παρεα........
μια μικρη κριτικη πριν τα χριστουγεννα μιας κ εχθες εκανα την επησκεψη μου :grin:!!

κατα τις 2 μεσιμερακι επησκεψη στην ειρηνη ν2 :tits: στα τριδημα.....αυτην που ελεγε ο πατσινο
εμφανιση κοπελας νταρντανουλας με αρκετα μεγαλουτσικα βυζια για το μεγεθος της!!
λιγο μεγαλο κολαρακο με λιγο κυταριτιδα κ μπαμπατσικια κοπελα,επισεις να μην ξεχασω να πω ομορφες πολυ ομορφες πατουσες!!(μιας κ στα  :tits: κ στις πατουσες εχω αδυναμια)

στον αγωνα λοιπον................
δεν θα ελεγα οτι ενθουσιαστηκα κ σε καμια περηπτωση να την ξανασυναντησω!!
μπηκε μεσα εβγαλε τις βυζαρες της οποτε για αυτο που πηγα τουλαχιστον δηκεωθηκα!!
χαμογελο κ διαθεση ειχε οφειλω να ομολογησω κ καναμε κ λιγο κουβεντουλα!!
μαλιστα γυρισε κ με ειπε οτι οι περισοτεροι κανετε βολτες κ δεν μπενετε!!
οποτε λεω απο μεσα μου να δω τι θα κανεις για να ξαναερθω!?????
μια καλη πιπα με καλο στησημο στο κρεβατι αφηνε να παιξω με τις βυζαρες τις(στο κατω κατω γιαυτο πηγα :grin:) αλλα απο κει και περα χλωμα λιγο τα πραγματα...................
γλωσοφυλα δεν κανει,δαχτυλιασματα δεν κανει κ ειναι λιγο βιαστικη!!
βεβαια εγω γκαβλωμενος αφου τα βυζια ειχα στο μυαλο μου ευτυχως δεν ξενερωσα κ πηγε καλα!!
μου αρεσε παρα πολυ κ εμεινα εκπληκτος οταν γυρισα κ την ειπα να βαλει τα τακουνακια της κ να παμε στον καθρεφτη για να τελειωσω γιατι δεν καταλαβε τι της ειπα!!!!! :think:
ειναι κοπελα που εχει δουλεψει κ σε αλλα μαγαζια οποτε καταλαβα οτι απο τις υπηρεσιες τις δεν εχει φαντασια κ δεν κανει κ πολλα πραγματα.................
την συκωνω την λεω βαλε τα τακουνακια σου κ κατσε στον καθρεφτη ετσι ορθια!!
την ριχνω ενα καρφωμα πιανωντας της βυζαρες τις κ ειρθε το τελος!!
χαμογελασε οταν τελειωσαμε κ μου ειπε μετα καταλαβε τι ηθελα να κανω!!!
λεω απο μεσα μου΄'μεγαλο ρεπερτοριο εχεις στο προγραμμα σου :jerking:΄'
για βυζολαγνους παιδια ενδικνετε αλλα μεχρι εκει.........μονο για τα βυζια τιποτα αλλο!!
δεν κανει παιχνιδια κ υστερει σε υπηρεσιες!!

αυτα παιδια απο εμενα τον απαιτιτικο.............τι να κανω σορρυ!!

ευχομαι καλες γιορτες σε ολους
Πολυ καλο!!!! και σαν πληροφορια,αλλα και σαν post  :thumbsup: :thumbsup:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
παντρευτηκε και η καρμεν......αντε και στα δικα μας παιδες :P

χρονια πολλα σε ολους τους καυλιαρηδες συναγωνιστες :)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
παντρευτηκε και η καρμεν......αντε και στα δικα μας παιδες :P

χρονια πολλα σε ολους τους καυλιαρηδες συναγωνιστες :)
α κουφαλα κατασκοπευεις τα φεισμπουκ των κοριτσιων εεε?  :2funny: :2funny:....
ο -ιδης ο τεμετερον εξαφανιστηκε ομως και το τριτο ονομα εγινε ρουμανικο κι αυτο.Μας πουλησε η καριολα....

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες,καλες γιορτες να εχετε ολοι και πανω απ ολα υγεια.....

Kastoras33

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Για Βαρδαρη μερια καμια καλη προταση?

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Για Βαρδαρη μερια καμια καλη προταση?
Γενικα πολυ νεκρα και αρκετα χαμηλη ποιοτητα και εκει, οχι πως ο Μυλος ειναι καλυτερος στην παρουσα κατασταση,αλλα σαφως ο Μυλος ειναι ποιο καλα απο Βαρδαρη, γιατι εκει σπανια φερνουν καλα κομματια,και χωρια οτι δεν εχουν αδειες,λειτουργουν κλειστοφοβικα,βαρας πορτες να σου ανοιξουν κλπ,κλπ ψαξε την προς τα studios καλυτερα ειναι η γνωμη μου.....

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.473
Πόντοι
216
Πεταμένα λεφτά τα studio ρε παιδια πλίν μερικών εξεραίσεων (Έφη, Χριστίνα, Νταιάνα) και αυτε΄ς δεν τις βρίσκεις πάντα.
Να δώσω 30 για 10-15 λεπτά με τίποτε.
Καλύτερα πιο σπάνια μασάζ για μια ώρα και 80 με φουλ έξτρα.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Πεταμένα λεφτά τα studio ρε παιδια πλίν μερικών εξεραίσεων (Έφη, Χριστίνα, Νταιάνα) και αυτε΄ς δεν τις βρίσκεις πάντα.
Να δώσω 30 για 10-15 λεπτά με τίποτε.
Καλύτερα πιο σπάνια μασάζ για μια ώρα και 80 με φουλ έξτρα.

Εγω απο την αλλη θα σου πω πεταμενα λεφτα τα μασατζιδικα, 80€ για ενα χυσιμο.? βαζω αλλα 10 και γαμαω τρεις φορες το ιδιο μουνι, ή διαφορετικες, απο 20λεπτα την φορα, ισον 1 ωρα και μετα δεν μπωρω να παρω τα ποδια μου.... :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom