Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Χαχαχα …κλεμμένο
και έχουν περάσει 3 χρόνια και βάλε από τότε, , και εγώ χθες σε κείνο το μαγαζάκι ήμουν, τυχαίο αλλά...δεν την πρόλαβα και πήρα Τάνια, για πρώτη φορά, πέρασα καλά, αν και ήταν ολίγον σύντομη, αλλά μου έφτασε, κεφάτο και χαμογελαστό παιδί, θα φροντίσω κάτι να της γράψω
ουπς...δεν πιστευω να ζητισεις πνευματικα δικαιωματα.!!
Με την Εφη εχω το εξης προβλημα, εχω βρεθει μαζι της και εγω δεν ξερω ποσες φορες εχω χασει το μετρημα, δεν ειμαι τακτικος πελατης της να πηγαινω πχ καθε μηνα, αλλα μεσα σε αυτα τα 4 χρονια της μπουρδελοκαριερας μου εχω παει μαζι της πανω απο 10 φορες σιγουρα, το θεμα ειναι οτι σε ολες τις φορες που συνευρεθηκα μαζι της ΠΟΤΕ δεν εδειξε κουρασμενη, ή τασεις να ξεμπερδευει μαζι μου, ακομα και σε ωρες που πρεπει να σχολασει, παντα ειναι ευδιαθετη και χαμογελαστη, σε σχεση με αλλες στανταρακια μου που εστω και μια φορα εχω αντιληφτει σε μικρο βαθμο μεν, να δειχνουν κουρασης ή σημαδια βαρεμαρας, και απο εδω μεσα χρονιαρες μερες της ευχομαι για το νεο ετος να ειναι παντα ετσι αυθεντικη στην δουλεια της, ο νεος χρονος να της δωσει οτι επιθυμει, και ενα μεγαλο [size=15pt]Ευχαριστω[/size] για οσα μου εχει προσφερει... .-