papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Ύποπτο..kalispera k xronia kala na exete oloi kainourios eimai sto sait.kanena neo exete apo tin veronika?
Ύποπτο..kalispera k xronia kala na exete oloi kainourios eimai sto sait.kanena neo exete apo tin veronika?
Ο καθενας για την παρτη του ειναι....και εδω μεσα και εξω γενικα,μην σου φαινεται παραξενο papazits.Λέγε ρε jimiadis, τι παίζει με Βέρο. Γιατί να την ξεχάσουμε? Μην είσαι κρυψίνος, αν ξέρεις κάτι μοιράσου το για να μη βγαίνει ο ένας κι ο άλλος και trollaroun τώρα
ρε λεβεντες θα κανουμε απολογισμο φετος της μπουρδελοχρονιας ή να το αφησουμε καλυτερα?
Δεν είναι για ένα χύσιμο φίλε, είναι για όσα αντεχεις και χύνεις όπου θές και ούτε σου λένε πλήρωσε παραπάνω για γυμνό ούτε σου λένε τελείωνε και να χτυπάνε την πόρτα.
Μάλιστα στα studio μεχρι πριν λίγο σου λέγαν για να κάνεις ντους πλήρωσε άλλα δέκα ευρώ. Τι λες ρε φίλε!!!
γιατι απλα δεν κατεβαινει...δεν υπαρχει αλλος λογος..ουτε και κραταω κατι κρυφο...τωρα αν της καπνισει και κατεβει το πασχα..ο θεος και η ψυχη της..!!απλα πεταγονται μερικοι και λενε την ειδα εκει και την ειδα αλλου...χωρις στοιχεια και απλα ετσι για να το πουνε για αυτο το ειπα κι εγω για να μην υπαρχει παραπληροφορηση!!Λέγε ρε jimiadis, τι παίζει με Βέρο. Γιατί να την ξεχάσουμε? Μην είσαι κρυψίνος, αν ξέρεις κάτι μοιράσου το για να μη βγαίνει ο ένας κι ο άλλος και trollaroun τώρα
εχει ελαττωσει λιγο τις εμφανισεις ειναι αληθεια αυτο το εχω παρατηρησει κι εγω...Απορώ τη Μιρέλλα πως την πετυχαινετε στις βολτες. Αυτο το Α.Γεωργιου 24 δεν το βλεπω ΠΟΤΕ ανοιχτο οταν περναω.
Φρίξου 15 πρωινή νομίζω.. ;)τσαρκα σημερα το απογ, μπας και βρω την εφη.. τπτ.. ! πως ειναι εξωτερικα και που συχναζει ρε παιδια?
γεια σας εδω και 2 μηνες η βερονικα δουλευη γιαννιτσα εξακριβομενο με νεο λουκ πολυ κοντο μαλακι το μαγαζι εναι ανοιχτο μεχρι της 12 το βραδυ