Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.473
Πόντοι
216
Σημερα παντως στη Νελη, στο δεκαλεπτο ανεβηκε η ενταση της μουσικης. Κι ενω μεχρι τοτε περνουσαμε ωραια, μολις πηρε το μήνυμα, κατευθειαν επιασε το προφυλακτικο....
Εγω δεν καταλαβα να εφταιγε αυτη, αλλα μαλλον ετσι τη δασκαλεψαν.
Δυστυχως τη δασκαλεψαν λαθος! Δεν κερδιζεις ετσι πελατες. Ουτε χρονο. Χανεις μονο. Δεν περιμενω ομως να το καταλαβουν αυτο τ αφεντικα της...
Μην απορείτε μετα γιατι οι Βιλλες ειναι γεματες. Ειναι η διαφορα του επαγγελματια με τον ερασιτέχνη.
Φυσικα και σ αλλα μαγαζια δεν ειχα ποτε θεμα με το χρονο. La Femme, Eros, και αλλα.
Γιατι ρε φιλε, δεν σου ετυχε στο ερως να σου βαζει τσατσα καρτελακι των 40 ,50 η οποιο προγραμμα πηρες για να το δει η πουτανα και να κατσει τον αντιστιοχο χρονο? Να μην ξεχνιομαστε δηλαδη. Επειδη ερχονται δυσκολα χρονια καντε κρατι, μην τα δινετε ευκολα....

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Κατ αρχας, τα καρτελακι εχω χρονια να τα δω.
Κι οταν τα εβλεπα, η Νατάσσα δεν καταλάβαινε απο τετοια.
Κι ειναι κι αυτος φυσικα ενας απ τους λογους που βασιλευει ακομα.

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Γιατι ρε φιλε, δεν σου ετυχε στο ερως να σου βαζει τσατσα καρτελακι των 40 ,50 η οποιο προγραμμα πηρες για να το δει η πουτανα και να κατσει τον αντιστιοχο χρονο? Να μην ξεχνιομαστε δηλαδη. Επειδη ερχονται δυσκολα χρονια καντε κρατι, μην τα δινετε ευκολα....
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
Σημερα παντως στη Νελη, στο δεκαλεπτο ανεβηκε η ενταση της μουσικης. Κι ενω μεχρι τοτε περνουσαμε ωραια, μολις πηρε το μήνυμα, κατευθειαν επιασε το προφυλακτικο....
Εγω δεν καταλαβα να εφταιγε αυτη, αλλα μαλλον ετσι τη δασκαλεψαν.
Δυστυχως τη δασκαλεψαν λαθος! Δεν κερδιζεις ετσι πελατες. Ουτε χρονο. Χανεις μονο. Δεν περιμενω ομως να το καταλαβουν αυτο τ αφεντικα της...
Μην απορείτε μετα γιατι οι Βιλλες ειναι γεματες. Ειναι η διαφορα του επαγγελματια με τον ερασιτέχνη.
Φυσικα και σ αλλα μαγαζια δεν ειχα ποτε θεμα με το χρονο. La Femme, Eros, και αλλα.

Α να ξερω πως να το χειρστω την επομενη φορα που θα παω!!!
οχι τιποτα αλλο,αλλα το μικρο με αρεσε κ το εχω σκοπο!!
καλα αυτη η μαλακια με την μουσικη :jerking: :jerking: τι να πω ρε φιλεεε.....

εγω παντως μολις παω θα την ξηγηθω την τσατσα πριν μπω!!(με ξερει κιολασ)
αν κανει μαλακια με μουσικη η πορτα ντυνομαι κ τα λεφτα μου πισω!!!
Κ οντως απο την κοπελα πληρωνωνται τι ζορι τραβανε?????

εσυ hagem δεν την ειπες τιποτα??

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
η αληθεια ειναι καπου στη μεση γιατι μην ξεχνας οτι η τσατσα ειναι μια υπαλληλος που την πληρωνει η πουτανα.......υπαρχουν πολλες παραμετροι ασταθμιτοι γιατι ασταθμιτες ειναι και οι πουτανες....

ναι συμφωνω!!!
μην ξεχναμε ομως οτι η μονο καλες κοπελες που εχουνε μεινει ειναι μονο παλιες!!!
κοπελες που ξεκινησαν απο τον βαρδαρη κ μετα εγκατασταθηκαν στα στουντιο(ντρεπομαι που το λεω κιολας ΣΤΟΥΝΤΙΟ,ο θεος να τα πει)
στην ειρηνη,στην αφρο,στην νταιανα κ λιγες αλλες γιατι δεν βαρανε καμπανακια για την ωρα στο δωματιο???
ειναι παλιες κ οι τσατσαδες δεν μηλανε σε καμια περιπτωση!!
με τις καινουριες κοπελιτσες τι γινετε????

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Εγω χθες που περασα απο Αντριανα, στις 19:30 μπηκα πηρα το προγραμμα με το ακαποτο. Οταν ειπα την Αντριανα να βαλει καποτα γυρισε και μου ειπε, αμα δεν μου το ελεγες εγω θα συνεχιζα μεχρι να μου το πεις (την πιπα εννοουσε που αμα την συνεχιζε για πολυ ωρα θα γινοτανε κατι τετοιο  :pipa1: ). και η κοπελα ειχε κιαλλο πελατη απο εξω και επρεπε να κανει και αλλαγη. Ενα μειον παντως που δεν ξερω αν ειμαι τρελος, η κοπελα φαινεται να εχει σωματαρα αλλα οταν την πιανεις τα κωλομερια ειναι σαν πεσμενα,πλαστα και οχι σφιχτα οπως νομιζα. Και ναι bizoholik υπαρχουν και ΣΤΟΥΝΤΙΑΡΕΣ μαλιστα. Μεχρι και listerine εχουνε για την αναπνοη σου. Τι αλλο να ζητησει κανεις? Τα παντα ολα εχουν εκει μεσα.

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΟΥΛΑ... ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ GFE ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.... :rockon:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
216
Πόντοι
26
Εγω χθες που περασα απο Αντριανα, στις 19:30 μπηκα πηρα το προγραμμα με το ακαποτο. Οταν ειπα την Αντριανα να βαλει καποτα γυρισε και μου ειπε, αμα δεν μου το ελεγες εγω θα συνεχιζα μεχρι να μου το πεις (την πιπα εννοουσε που αμα την συνεχιζε για πολυ ωρα θα γινοτανε κατι τετοιο  :pipa1: ). και η κοπελα ειχε κιαλλο πελατη απο εξω και επρεπε να κανει και αλλαγη. Ενα μειον παντως που δεν ξερω αν ειμαι τρελος, η κοπελα φαινεται να εχει σωματαρα αλλα οταν την πιανεις τα κωλομερια ειναι σαν πεσμενα,πλαστα και οχι σφιχτα οπως νομιζα. Και ναι bizoholik υπαρχουν και ΣΤΟΥΝΤΙΑΡΕΣ μαλιστα. Μεχρι και listerine εχουνε για την αναπνοη σου. Τι αλλο να ζητησει κανεις? Τα παντα ολα εχουν εκει μεσα.

Δεν θα διαφωνισω φιλε barbara!!! :thumbsup: :thumbsup:

(αν κ για μενα η κοπελα κανει ολη την δουλεια κ οχι το listerine ;) ;))

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
αν κ για μενα η κοπελα κανει ολη την δουλεια κ οχι το listerine ;) ;)
παντος για εναν μη καπνιστη,καλο θα ειναι να υπαρχει και στο κουζινακι που αραζουν κοριτσια ενα μπουκαλακι  listerin  :grin:

sorry κοριτσια αλλοι μιλανε για γλωσσοφιλα και αλλοι για το listerin  :rolleyes:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
ποιο ειναι αυτο?νουμερο ξερεις?ευχαριστω
Oπως κατεβαινεις απο Κωλεττη,περνας τις γραμμες του Τρενου και πας αμεσως δεξια ειναι η Ν.Ουρανου και στα 30 μετρα αρχιζουν τα Μπουρδελα και ειναι 2 κολλητα το Λουξ και ακριβως διπλα ειναι το εκκλησακι που λεμε..

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
ξερει κανεις να μου πει αν η ΤΖΕΣΙΚΑ  η αβυζι με τον τελειο κολο...αν δουλευει καπου;

Επισκέπτης
Μάλλον στο Ανδρέου Γεωργίου 32 αν εννοούμε την ίδια.

Επισκέπτης
καλησπερα παιδια, σαββατιατικη μικρη βολτουλα στα κολασμενα στουντιο της πολης  :s&m_2:  :grin:
τα αποτελεσματα παλι ιδια, τιποτα δεν αλλαζει τελικα στην θεσσαλονικη απο θεμα κοριτσιων, μας εχουν μπαστακωθει για τα καλα η ιδιες κοπελες  :-  :helpplea:

26ης Οκτωβρίου 35Α: η ξανθια που εμφανιστηκε τελευταια στο σπιτι της ειρηνης, δεν ξερω αν ειναι η χριστινα που λεει στο θεμα της η γκολντεν. παντως καινουργια δεν ειναι.   :P
Case D'Amore (Τρίδυμα): μονο το πρωτο ανοιχτο, η καρινα μεσα
La Casa d' Irene: η γνωστη ξανθια μιλφ με της  :tits2:
Ανδρέου Γεωργίου 21:η μεχικανα αλεξανδρα. αν επεκτεινη λιγο :tits: θα κανει παπαδες αυτη  :grin:  :2on1:
Ανδρέου Γεωργίου 34: ειχα σκοπο να περασω στην μικρη λαρα, αλλα ειχε μιση ωρα προγραμμα και εφυγα  :'(
Ανδρέου Γεωργίου 38: νελη, ενταξει δευτερη φορα τοσο κοντα δεν το συνηθιζω, αλλα στο μελλον θα την ξανα  :knockinb: μια δυο φορες ακομα  :cheesy:
Φρίξου 13: εδω ταχα μου θα επεστρεφε η εμμα και πηγα να τις ριξω ενα καλο :zfuck: αλλα δεν. ηταν η αννα  :rockon:
Φρίξου 14:η γιασμιν, ολο απο πισω μου τρεχει.. βλεπω καμια μερα να με πλερω για να περασω μεσα.  :2funny:
Φρίξου 15: τανια με πελατη.
Φρίξου 9 (Villa Erotica): στο ρεντ... η αρκουδιαρα πλεον καρμεν  :2funny: μ' αρεσει που με συστηθηκε λες και δεν με ξερει εδω και τεσσερα χρονια που δουλευει στην πολη  :jerking: Στο καινουργιο η παλια εβελινα  :grin: την  εχει δει και αυτη γκομενα  :o
αυτα τα λιγα για εχθες το βραδυ, τελικα αφου δεν μου εκατσε η λαρα και δεν μου εκανε το κλιιιικ  :2funny: καποια αλλη κοπελια εφυγα  αγα.. :knockinb: για το σπιτι  :idiot: :grin:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.473
Πόντοι
216
Πολύ μουνάρα η Βίκυ ρε παιδια!
Είναι καλή μέσα;
Δίνει και κωλαράκι με 70.
Ρε που βρίσκονται αυτοι;
Στ γωνιακό στην Νικ. ουρανού

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Πολύ μουνάρα η Βίκυ ρε παιδια!
Είναι καλή μέσα;
Δίνει και κωλαράκι με 70.
Ρε που βρίσκονται αυτοι;
Στ γωνιακό στην Νικ. ουρανού
καλο ειναι αλλα μεσα μην περιμενεις να δεις και πολλααα...ενα απλο σεξακι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom