Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (3 μέλη και 49 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Ρεβέκα στο Ανδ.Γεωργίου 16 σώζει την παρτίδα προσφέροντας κάτι δυνατό στην πρωινή βάρδια. Αλλά δουλεύει όποτε νά'ναι γιάτι κάνει τα ρεπό.

Τις καλησπέρες μου κύριοι!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Εγω παλι εχθες εφαγα την πατατα της χρονια που ακουει στο ονομα μαξημ.
Η κοπελα δεν αξιζει ουτε για 5 ευρω,ολο μη και μη και αντε τελειωνε,ακομα κλαιω τα 30ε
Θα ανεβασω και κριτικη..

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Χαιρετώ όλη την παρέα
Την Πέμπτη θα κατέβω στην Αθήνα μαζί με τον Gavlacticos οπότε σκοπεύουμε να κάνουμε ένα μεγάλο τουρ, ιδίως στα δελα (Φυλής και τριγύρω, Μετάξι) αλλά σε στούντιο αν βρούμε κάτι καλό.
Έχει κανείς κάποια καλή πρόταση για κάποια συγκεκριμένη; Είτε για κάτι φθηνό (στα μαγαζιά των 15-20 €), είτε σε στούντιο για να μη φάμε πατάτα.
Την προηγούμενη φορά που είχα πάει είχα πάρει τη Ντάρια με άριστες εντυπώσεις Όποιος θέλει ας γράψει είτε εδώ είτε σε πμ
:helpplea:

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Συναγωνιστες θα μπορουσε καποιος να μου πει αυτη την βδομαδα σε ποια βαρδυα δουλευει η Μιρελα;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Χαιρετώ όλη την παρέα
Την Πέμπτη θα κατέβω στην Αθήνα μαζί με τον Gavlacticos οπότε σκοπεύουμε να κάνουμε ένα μεγάλο τουρ, ιδίως στα δελα (Φυλής και τριγύρω, Μετάξι) αλλά σε στούντιο αν βρούμε κάτι καλό.
Έχει κανείς κάποια καλή πρόταση για κάποια συγκεκριμένη; Είτε για κάτι φθηνό (στα μαγαζιά των 15-20 €), είτε σε στούντιο για να μη φάμε πατάτα.
Την προηγούμενη φορά που είχα πάει είχα πάρει τη Ντάρια με άριστες εντυπώσεις Όποιος θέλει ας γράψει είτε εδώ είτε σε πμ
:helpplea:

Καλα βολια.!! Μολις γυρισεις θα σου ζητησω σκονακι...Δεκεμβρη μαλλον θα κατεβω με το πορνοκτελ... :grin:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα αμα ξερει κανεις ποτε και τι ωρες δουλευει η ΚΑΡΜΕΝ που δουλευε παλαιοτερα στις βιλλες...Εμαθα οτι δουλευει Αχελλωου αλλα εχω παει δυο βραδυα και δεν την εχω πετυχει...Οποιος μπορει ας βοηθησει,θελω να τις το δωσω και δε μπορω να τη πετυχω :headbang: :tickedoff:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Καλησπερα σε ολους.Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα αμα ξερει κανεις ποτε και τι ωρες δουλευει η ΚΑΡΜΕΝ που δουλευε παλαιοτερα στις βιλλες...Εμαθα οτι δουλευει Αχελλωου αλλα εχω παει δυο βραδυα και δεν την εχω πετυχει...Οποιος μπορει ας βοηθησει,θελω να τις το δωσω και δε μπορω να τη πετυχω :headbang: :tickedoff:

Γιατι δεν ρωτησες την τσατσα.?? μηπως ειναι σε αδεια.??  :think:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Γιατι δεν ρωτησες την τσατσα.?? μηπως ειναι σε αδεια.??  :think:

Τη ρωτησα αλλα μου ειπε οτι δεν εχει στανταρ μερες..συνηθως ομως μου ειπε οτι τα δραβυα δουλευει...που θα παει θα τη πετυχω καποια στιγμη. ;)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Σε αδεια δεν ειναι παντως..δουλευει κανονικα 2-3 μερες την εβδομαδα...ποιες ειναι αυτες οι μερες ομως προσπαθω να μαθω...

arnitis

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
η νατασα στο ερως επεστρεψε τελικα; εχω καιρο να τη πετυχω 

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
εμενα μου ελεγε οταν γυρνουσε απο αδεια, δεν πιστευω οσο ελειπα να με απατησες..  :2funny:
ειχε πολυ πλακα η μικρη  :rockon: κριμα να την χασουμε ρε γαμωτο  :'(  :tickedoff:
λιγες στην πολη καταφεραν να μαζεψουν τοσο πολυ κοσμο μετα απο αδεια.. θυμαμαι ειχε παρει ενα μηνα τοτε που δουλευε στο σαπφως 5 οταν γυρισε, μιλαμε τα ατομα ηταν τοσα πολλα που δεν χωρουσαν μεσα στο ντελο και μερικοι περιμεναν απ εξω   :cheesy: 
  ε κοιτα..απλα εβαζε την κασετα...τα ιδια ελεγε σε ολους... ειδικα εκεινο το βατραχακι ειχε γινει σαν του μαπετ σοου....βασικα ειναι απο τις λιγες που δεν εκανε προγραμματα και καταφερνε να μαζεψει κοσμο...γιατι απλα δεν ητανε ξυνομουρα....

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Κάποιος για την Μιρέλα?? πρωί ή βράδυ? ευχαριστώ...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
  ε κοιτα..απλα εβαζε την κασετα...τα ιδια ελεγε σε ολους... ειδικα εκεινο το βατραχακι ειχε γινει σαν του μαπετ σοου....βασικα ειναι απο τις λιγες που δεν εκανε προγραμματα και καταφερνε να μαζεψει κοσμο...γιατι απλα δεν ητανε ξυνομουρα....

Οντως, οπως ελεγε καπως το ...που τρυγυρνας κακο παιδι βραδυατικα.! καπως ετσι το ελεγε...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

Αυτη τωρα αλλου δουλευει τα βραδια οποτε δεν  βλεπω να την πετυχαινεις

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Αυτη τωρα αλλου δουλευει τα βραδια οποτε δεν  βλεπω να την πετυχαινεις

Στο Αχελλωου δουλευει φιλε μου, βασει της τσατσας που ρωτησα και ενος συναγωνιστη που ειπε οτι την ειχε πετυχει εκει περα..απλα δεν ξερω ποιες μερες ειναι στο εν λογω μαγαζι...μηπως εχεις καποια πληροφορια και γνωριζεις κατι περισσοτερο?

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Σε αλλη δουλεια ειναι εννοω οχι σε αλλο στουντιο

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
ρε παιδια
μια αντζελα που εκανε παταγο εκει στα τριδυμα
πως ειναι εμφανισιακα
γιατι διαβασα μια κριτικη που ενας την κραζει :think:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
ρε παιδια
μια αντζελα που εκανε παταγο εκει στα τριδυμα
πως ειναι εμφανισιακα
γιατι διαβασα μια κριτικη που ενας την κραζει :think:

Η Αντζελα που εκανε παταγο που λες και εσυ ειναι κατα 99% αυτη που κραζει ο συναγωνιστης...Εμφανησιακα ειναι ετσι οπως τη περιγραφη,ψηλη με μελαχρινο μαλλι,αδυνατη,αβυζη αλλα με ρωγα καγκελο, εν κατα κλειδι εχει μοντελε κορμι.Μια φορα την εχω παρει με μετριες εντυπωσεις...Συμμετοχη ελαχιστη και στο πηδημα βγαζει πολλες κραυγες..

pexaras

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Η Αντζελα που εκανε παταγο που λες και εσυ ειναι κατα 99% αυτη που κραζει ο συναγωνιστης...Εμφανησιακα ειναι ετσι οπως τη περιγραφη,ψηλη με μελαχρινο μαλλι,αδυνατη,αβυζη αλλα με ρωγα καγκελο, εν κατα κλειδι εχει μοντελε κορμι.Μια φορα την εχω παρει με μετριες εντυπωσεις...Συμμετοχη ελαχιστη και στο πηδημα βγαζει πολλες κραυγες..
δηλαδη συμφωνας με τον συναγωνιστη;;
δηλαδη δεν πολυαξιζει;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom