Επισκέπτης
Η Ρεβέκα στο Ανδ.Γεωργίου 16 σώζει την παρτίδα προσφέροντας κάτι δυνατό στην πρωινή βάρδια. Αλλά δουλεύει όποτε νά'ναι γιάτι κάνει τα ρεπό.
Τις καλησπέρες μου κύριοι!
Τις καλησπέρες μου κύριοι!
Πεμπτη με ΚυριακηΞέρουμε ποτε δουλευει η Εφη? Ευχαριστω
Χαιρετώ όλη την παρέα
Την Πέμπτη θα κατέβω στην Αθήνα μαζί με τον Gavlacticos οπότε σκοπεύουμε να κάνουμε ένα μεγάλο τουρ, ιδίως στα δελα (Φυλής και τριγύρω, Μετάξι) αλλά σε στούντιο αν βρούμε κάτι καλό.
Έχει κανείς κάποια καλή πρόταση για κάποια συγκεκριμένη; Είτε για κάτι φθηνό (στα μαγαζιά των 15-20 €), είτε σε στούντιο για να μη φάμε πατάτα.
Την προηγούμενη φορά που είχα πάει είχα πάρει τη Ντάρια με άριστες εντυπώσεις Όποιος θέλει ας γράψει είτε εδώ είτε σε πμ
Καλησπερα σε ολους.Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα αμα ξερει κανεις ποτε και τι ωρες δουλευει η ΚΑΡΜΕΝ που δουλευε παλαιοτερα στις βιλλες...Εμαθα οτι δουλευει Αχελλωου αλλα εχω παει δυο βραδυα και δεν την εχω πετυχει...Οποιος μπορει ας βοηθησει,θελω να τις το δωσω και δε μπορω να τη πετυχω
Γιατι δεν ρωτησες την τσατσα.?? μηπως ειναι σε αδεια.??
ε κοιτα..απλα εβαζε την κασετα...τα ιδια ελεγε σε ολους... ειδικα εκεινο το βατραχακι ειχε γινει σαν του μαπετ σοου....βασικα ειναι απο τις λιγες που δεν εκανε προγραμματα και καταφερνε να μαζεψει κοσμο...γιατι απλα δεν ητανε ξυνομουρα....εμενα μου ελεγε οταν γυρνουσε απο αδεια, δεν πιστευω οσο ελειπα να με απατησες..
ειχε πολυ πλακα η μικρη κριμα να την χασουμε ρε γαμωτο :'(
λιγες στην πολη καταφεραν να μαζεψουν τοσο πολυ κοσμο μετα απο αδεια.. θυμαμαι ειχε παρει ενα μηνα τοτε που δουλευε στο σαπφως 5 οταν γυρισε, μιλαμε τα ατομα ηταν τοσα πολλα που δεν χωρουσαν μεσα στο ντελο και μερικοι περιμεναν απ εξω
ε κοιτα..απλα εβαζε την κασετα...τα ιδια ελεγε σε ολους... ειδικα εκεινο το βατραχακι ειχε γινει σαν του μαπετ σοου....βασικα ειναι απο τις λιγες που δεν εκανε προγραμματα και καταφερνε να μαζεψει κοσμο...γιατι απλα δεν ητανε ξυνομουρα....
Καλησπερα σε ολους.Ειχα ρωτησει και παλαιοτερα αμα ξερει κανεις ποτε και τι ωρες δουλευει η ΚΑΡΜΕΝ που δουλευε παλαιοτερα στις βιλλες...Εμαθα οτι δουλευει Αχελλωου αλλα εχω παει δυο βραδυα και δεν την εχω πετυχει...Οποιος μπορει ας βοηθησει,θελω να τις το δωσω και δε μπορω να τη πετυχω
Αυτη τωρα αλλου δουλευει τα βραδια οποτε δεν βλεπω να την πετυχαινεις
ρε παιδια
μια αντζελα που εκανε παταγο εκει στα τριδυμα
πως ειναι εμφανισιακα
γιατι διαβασα μια κριτικη που ενας την κραζει
δηλαδη συμφωνας με τον συναγωνιστη;;Η Αντζελα που εκανε παταγο που λες και εσυ ειναι κατα 99% αυτη που κραζει ο συναγωνιστης...Εμφανησιακα ειναι ετσι οπως τη περιγραφη,ψηλη με μελαχρινο μαλλι,αδυνατη,αβυζη αλλα με ρωγα καγκελο, εν κατα κλειδι εχει μοντελε κορμι.Μια φορα την εχω παρει με μετριες εντυπωσεις...Συμμετοχη ελαχιστη και στο πηδημα βγαζει πολλες κραυγες..