Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (2 μέλη και 48 επισκέπτες)

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Σε ποιά ειδικότητα δίνει μεταπτυχιακό, δηλ. ποιό είναι το πτυχίο της; (Ρωτάω γιατί από αυτό ίσως εξαρτάται και το αν ξανακατέβει ή αν εγκαταλείψει τελείως)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Σε ποιά ειδικότητα δίνει μεταπτυχιακό, δηλ. ποιό είναι το πτυχίο της; (Ρωτάω γιατί από αυτό ίσως εξαρτάται και το αν ξανακατέβει ή αν εγκαταλείψει τελείως)
πυρηνικη διαστημικη αστροφυσικη στο πανεπιστημιο του τσερνομπιλ!!! :grin:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
πυρηνικη διαστημικη αστροφυσικη στο πανεπιστημιο του τσερνομπιλ!!! :grin:

:2funny: θα παει λες και για μαστερ.??? Εμενα παντως μου ελεγε οτι ψαχνει να παντρευτει Ελληνα...αλλα δεν της εκανα προταση σαν ελευθερο παλικαρι...μαλακια μου.!  :headbang:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Καλησπέρα. Μάγκες να σας ενημερώσω πως κάποιες κριτικές μου για κάποια καινούρια κοριτσια της βιλκας δεν ανεβηκαν ποτε. Τι έχουμε λογοκρισία? Και δεν λέω οτι ηταν τελιως αρνητικες αλλα δεν γινεται ρε πουστη να γραφουμε καλα λόγια για όλες! Αυτος είναι και ο σκοπός του Forum, η ενημέρωση!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Που τον δινουμε σημερα.????  :knockinb: λεω να βγω αλλα που να παω.???  :think: το 2ης35 κλειστο λεει, η καντυ δεν δουλευει, η Αντριανα το ιδιο, η Εμμανουελα γιοκ.! Εφη να μην το σκεφτομαι...πανε τα στανταρακια...

Να κανω καμια υπερβαση και να παω στην κομοδινοπουλου.???  :think:  :2funny:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Που τον δινουμε σημερα.????  :knockinb: λεω να βγω αλλα που να παω.???  :think: το 2ης35 κλειστο λεει, η καντυ δεν δουλευει, η Αντριανα το ιδιο, η Εμμανουελα γιοκ.! Εφη να μην το σκεφτομαι...πανε τα στανταρακια...

Εγω θα σου προτεινα να πας villa erotica και να δοκιμασεις την ΑΦΡΟΔΙΤΗ για να μας πεις τη γνωμη σου,εκτος και αν τη γνωριζεις.Εγω προσωπικα ουτε τη γνωριζω αλλα ουτε και ξερω τις επιδοσεις τις μεσα στο δωματιο....Οσο για το ερωτημα σου θα σου ελεγα να μη κανεις την υπερβαση,αν και το τελευταιο καιρο εχουν γραφτει θετικα σχολια...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Εγω θα σου προτεινα να πας villa erotica και να δοκιμασεις την ΑΦΡΟΔΙΤΗ για να μας πεις τη γνωμη σου,εκτος και αν τη γνωριζεις.Εγω προσωπικα ουτε τη γνωριζω αλλα ουτε και ξερω τις επιδοσεις τις μεσα στο δωματιο....Οσο για το ερωτημα σου θα σου ελεγα να μη κανεις την υπερβαση,αν και το τελευταιο καιρο εχουν γραφτει θετικα σχολια...

Οντως ποια ειναι αυτη η Αφροδιτη στις βιλες.??  :think:

Θα πηγαινα βικτωρια, αλλα θα την πετυχω στο σχολασμα και φοβαμαι μην φαω ξεπετα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα. Μάγκες να σας ενημερώσω πως κάποιες κριτικές μου για κάποια καινούρια κοριτσια της βιλκας δεν ανεβηκαν ποτε. Τι έχουμε λογοκρισία? Και δεν λέω οτι ηταν τελιως αρνητικες αλλα δεν γινεται ρε πουστη να γραφουμε καλα λόγια για όλες! Αυτος είναι και ο σκοπός του Forum, η ενημέρωση!
γραψτα στο φορουμ ρε φιλε.......προς τι η συνωμοσιολογια στην τελικη;

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Οντως ποια ειναι αυτη η Αφροδιτη στις βιλες.??  :think:

Θα πηγαινα βικτωρια, αλλα θα την πετυχω στο σχολασμα και φοβαμαι μην φαω ξεπετα...

Λες να μας κανουνε κανα χουνερι και να βαλανε την αφεντικινα απο το κεφαλληνιας? :2funny: :2funny: :uglystupid:
Παντως η δικη μου προταση θα ειτανε να πας στην ΑΛΙΝΑ την επισκεφθηκα πριν κανα 10ημερο και ητανε πολυ βελτιωμενη σε ολους τους τομεις..
πιστεψε με αξιζει το ρισκο...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Λες να μας κανουνε κανα χουνερι και να βαλανε την αφεντικινα απο το κεφαλληνιας? :2funny: :2funny: :uglystupid:
Παντως η δικη μου προταση θα ειτανε να πας στην ΑΛΙΝΑ την επισκεφθηκα πριν κανα 10ημερο και ητανε πολυ βελτιωμενη σε ολους τους τομεις..
πιστεψε με αξιζει το ρισκο...

Αμα ειναι η Αφροδιτη η χοντρη θα πεσω πανω στις γυψοσανιδες και θα βγω απο την αλλη μερια...!!!  :2funny:

Αλινα εχω φαει, δεν ξανατρωω...

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Αμα ειναι η Αφροδιτη η χοντρη θα πεσω πανω στις γυψοσανιδες και θα βγω απο την αλλη μερια...!!!  :2funny:

Αλινα εχω φαει, δεν ξανατρωω...

Ε τοτε μια ειναι η λυση...Ρισκαρεις σε ΑΦΡΟΔΙΤΗ και οτι βγει,μη σε παρω ομως και στο λαιμο μου γιατι δεν τη γνωριζω καν τη κοπελα...

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Αγαπητέ Karaman ώς γνήσιος πιπινολάτρης που είσαι θα σου πρότεινα την Άννα από Φρίξου 15 αν φτάσεις στην βραδυνή βάρδυα ... αξίζει την δοκιμή σου και περιμένουμε και τα σχόλιά σου  :rockon:  :grin:  :rockon:

Αν όχι πάλι ... και είσαι στην πρώτη βάρδυα ... στα σίγουρα στο τελευταίως πιπινομάγαζο 28ης Οκτ. ... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό για τα γούστα σου

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1

Να κανω καμια υπερβαση και να παω στην κομοδινοπουλου.???  :think:  :2funny:

κομοδινοπουλου αναφερεστε στην Μιχαελα?
τοσο χαλια ειναι στο δωματιο?δεν την εχω δοκιμασει ποτε

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Αγαπητέ Karaman ώς γνήσιος πιπινολάτρης που είσαι θα σου πρότεινα την Άννα από Φρίξου 15 αν φτάσεις στην βραδυνή βάρδυα ... αξίζει την δοκιμή σου και περιμένουμε και τα σχόλιά σου  :rockon:  :grin:  :rockon:

Αν όχι πάλι ... και είσαι στην πρώτη βάρδυα ... στα σίγουρα στο τελευταίως πιπινομάγαζο 28ης Οκτ. ... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό για τα γούστα σου

To 26ης 35Α, ειναι κλειστο, το λενε στο θεμα τους, για Αννα διαβασα κριτικες, λες να ειναι τοσο καλη.?? Δεν λεει και τιποτα ο Ηαγκεμ... :grin:

Ε τοτε μια ειναι η λυση...Ρισκαρεις σε ΑΦΡΟΔΙΤΗ και οτι βγει,μη σε παρω ομως και στο λαιμο μου γιατι δεν τη γνωριζω καν τη κοπελα...

Αν μου κανει κλικ...  :tits: θα μπω...

κομοδινοπουλου αναφερεστε στην Μιχαελα?
τοσο χαλια ειναι στο δωματιο?δεν την εχω δοκιμασει ποτε

Ναι η ιδια ειναι, ειναι τρομερο μουνι, αλλα αλλο τοσο κομοδινο, αλλα κατι με τρωει να φαω πατατα βραστη με την φλουδα πανω... :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

εδω εισαι

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585