Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny:....παιδια παντα απορουσα τι νοημα εχει να γραφει καποιος σε ποια σπιτια ΔΕΝ μπηκε....
πες τα 5 που μπηκες και ποιες ηταν και ασε τα αλλα 15 που δεν μπηκες  :2funny:
απλη λογικη δεν ειναι?

Ίσως για να ενημερώνουν ότι ήταν ανοιχτά, απλώς αυτοί δεν μπήκαν...

Ο Κάραμαν ας πούμε, συνήθως αναφέρει όσα δεν αναφέρθηκαν κλειστά ή τα συγκεκριμένα κλειστά κλπ.

Γενικά είναι εξίσου σημαντική πληροφορία...

διπλα απο το α.γεωργιου 16 ετοιμαζουν κατι... αλλα καλυτερα να περιμενουμε λιγο μηπως και ειναι τιποτε αλλο.  :grin:
στον βαρδαρη τελος και το προμηθεως 25  :'(

Επιβεβαιώνω ότι δίπλα από το ΈΡΩΣ ετοιμάζεται χώρος, αν με το καλό καταφέρουν να βγουν οι άδειες...
Η ιδιοκτησία θα είναι η ίδια με του ΕΡΩΣ, λέτε να δούμε επιτέλους και κανένα από τα περιβόητα duo?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
μπορει καποιος να μου στειλει ενα λινκ για το αλλο site που μιλατε και εχει και φωτος...ευχαριστω εκ των προτερων!!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Η Ντιανα στο Α Γεωργιου 4 Ταυλανδεζα? Εμενα μου πε οτι ειναι Ρωσσιδα..τεσπαντων...την δοκιμασε κανεις? Αξιζει?

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
Αρε που μας εχει φτάσει το facebook....ετοιμος να πατησω like ημουν τωρα στο τραγουδι του τερζη   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
ρε παιδια και σε αλλους εχουν αλλαξει τα κουμπια του σαϊτ απο πανω?δηλαδη τα πμ και το νικ εχουν ερθει καπου στη μεση της μπαρας το χειροτερο ειναι ομως οτι οταν παταω τερμα κατω στο θρεντ το βελακι που σου ανοιγει ολες τις υπολοιπες ενοτητες μου τα βγαζει με οτι σειρα να'ναι.
Απο χθες ειναι ετσι

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
ρε παιδια και σε αλλους εχουν αλλαξει τα κουμπια του σαϊτ απο πανω?δηλαδη τα πμ και το νικ εχουν ερθει καπου στη μεση της μπαρας το χειροτερο ειναι ομως οτι οταν παταω τερμα κατω στο θρεντ το βελακι που σου ανοιγει ολες τις υπολοιπες ενοτητες μου τα βγαζει με οτι σειρα να'ναι.
Απο χθες ειναι ετσι
και σε μενα αλλαξε και εγινε ετσι

ollandos3

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2008
Like
13
Πόντοι
6
επισης το ιδιο και σε μενα.
μαλλον καποιο προβλημα θαχει η σελιδα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
πηγα για εμμα αλλα θα λειπει 2 βδομαδες. Ηταν καινουργιο μωρο ωραιο μικρο βυζακι γεμιζει χουφτα, αγορε ξανθα μαλλια ταττοο. Φιλια, χρονος απλετος. Δεν περασα ασχημα. Ανεκτικη σε ολα (al pacino  :dancing:) Ονομα: Αννα

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.015
Πόντοι
4.525
δεν ρωτησα, η τσατσα ειπε καινουργιο κοριτσι, ελληνικα παντως καταλαβαινε

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Στο Ερως δουλευει πρωινη η Κασσανδρα η εχει μεινει στο προγραμμα απο το αλλο σαιτ ετσι για σπασιμο? Η Ντιανα στο Α. Γεωργιου 4 ειναι η Ταυλανδεζα?
Η Κασσανδρα την εχει κανει απο Ελλαδα ''ΔΥΣΤΗΧΩΣ'' απο τα τελη Μαρτιου του 2013,ημουν συχνος πελατης της γιατι με προσεχε ιδιαιτερα καλα.... οσο για την αλλη που ρωτας δεν ξερω.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
πηγα για εμμα αλλα θα λειπει 2 βδομαδες. Ηταν καινουργιο μωρο ωραιο μικρο βυζακι γεμιζει χουφτα, αγορε ξανθα μαλλια ταττοο. Φιλια, χρονος απλετος. Δεν περασα ασχημα. Ανεκτικη σε ολα (al pacino  :dancing:) Ονομα: Αννα
περασα την ειδα κι εγω πραγματι ειναι ωραιο χαριτωμενο γκομενακι.Πολωνεζα ειπε οτι ειναι η καριολα η τσατσα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Τι φωτογραφιες ανεβασε η Καντυ στο αλλο σαιτ...?? ...με τις πυτζαμες ημουν ετοιμος να παω χτες μολις τις ειδα... :cum: :cum:

...που ειναι ο τζο να σχολιασει γμτ.!!!

Συνημμένα

• Καντυ 21.jpg
    Καντυ 21.jpg
    203 KB · Εμφανίσεις: 37

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.051
Πόντοι
13.755
Το vila erotica εχει χωριστει στα 2 και υπαρχει και νεα εισοδος στη Φριξου με επιγραφη red light district.H νεα εισοδος ειναι ορατη απο το δρομο και οχι χωμενη στο βαθος οπως πριν και επισης στο αλλο σαϊτ για αποψε αλλες κοπελες δινει για το Βιλα και αλλες για το νεο μαγαζι.
Αρα ειναι πλεον 2 μαγαζια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
Το vila erotica εχει χωριστει στα 2 και υπαρχει και νεα εισοδος στη Φριξου με επιγραφη red light district.H νεα εισοδος ειναι ορατη απο το δρομο και οχι χωμενη στο βαθος οπως πριν και επισης στο αλλο σαϊτ για αποψε αλλες κοπελες δινει για το Βιλα και αλλες για το νεο μαγαζι.
Αρα ειναι πλεον 2 μαγαζια

Σκοπος ειναι να φερουν καμια καινουρια μεταγραφη απο την Αθηνα, τι μου βαλανε τωρα το πτωμα την Εβελινα να δουλεψει εκει μεσα και το αλλο το φερετρο την Αντριανα την κομοδινοπουλου.???  :headbang:

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
διπλα απο το α.γεωργιου 16 ετοιμαζουν κατι... αλλα καλυτερα να περιμενουμε λιγο μηπως και ειναι τιποτε αλλο.  :grin:
στον βαρδαρη τελος και το προμηθεως 25  :'(
  ετσι ειναι ναι εγω περασα προχθες βραδι βαραδαρη απο τανταλου στο΄'mouse' για ενα χισιδι ηταν η μαρια η ρουμανα το μπαζακι ο.κ τωρα λεω μια που ηρθες μη φυγεις και με αδεια χερια πισω τι να κανω περασα μεσα  :headbang: ρε παιδια γιατι του ερημιτη δεν μπορω να το πετυχω βραδι ανοιχτο ? εχουν σπασει τα νευρα μου εχει αναμμενα φωτα χτυπας κ δεν ανοιγουν

efilip

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μήπως γνωρίζει κανείς πότε, που ή πως μπορεί να βει κανείς την Βερόνικα από Α.Γεωργιου 50; Έφυγε στην Ουκρανία και την χάσαμε....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
πηγα για εμμα αλλα θα λειπει 2 βδομαδες. Ηταν καινουργιο μωρο ωραιο μικρο βυζακι γεμιζει χουφτα, αγορε ξανθα μαλλια ταττοο. Φιλια, χρονος απλετος. Δεν περασα ασχημα. Ανεκτικη σε ολα (al pacino  :dancing:) Ονομα: Αννα

Ανδ.Γεωργιου 52 Οπα?Ποιο ειναι αυτο το κοριτσακι?Ξανθο μωρο με κοντο αγορε μαλλι,μετριο βυζακι και ωραιο κωλο και γενικα ομορφο σωμα.Πρωτη φορα την βλεπω.Εβγαλε εναν αισθησιασμο στο σαλονι αλλα το πορνοενστικτο μου με απετρεψε,αν και υπολειτουργει τελευταια.

Tελικα προκειται για το ιδιο κοριτσακι.Η Αννα η Πολωνεζα.Ενα ευχαριστο και γλυκο καβλακι.Την πηρα Κυριακη μεσημερι καθως εφευγα στο Ανδ.Γεωργιου 52.Οπως τα περιγραφει ο vourvou με ανεση χρονου ακομα και στο 30αρι.Αν δεν ειχα κανει το λαθος να φυγω το πρωτο απογευμα θα της το ειχα δωσει 5-6 φορες μεσα στο ΣΚ.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
οποιος μπορει ας απαντησει παρακαλω, ψαχνω την Αντζελα τη μιλφ που δουλευει και ωραριο, και κατι εμαθα για μια καινουρια μιλφ γερμανιδα, αυτη που δουλευει και τι ωρες? παρακαλω οποιος μπορει.

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
περασα την ειδα κι εγω πραγματι ειναι ωραιο χαριτωμενο γκομενακι.Πολωνεζα ειπε οτι ειναι η καριολα η τσατσα

Πράγματι ... Άννα η Πολωνέζα ... απίστευτη μέσα, full πρόγραμμα με τα πάντα και κάνει τα πάντα, απεριόριστος χρόνος, κορμί πραγματική λαμπάδα, συνεχές υπέροχο χαμόγελο και για gfe kai pse καταστάσεις, καταλαβαίνει τι θέλεις και το ακολουθεί μέχρι τελικής πτώσης. Τό χει η κοπέλα, μου κάνε πολύυυυυυυυ καλή εντύπωση ... ακολουθεί κριτική με την πρώτη ευκαιρία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom