Tελικα εγινε η απογευματινη τσαρκα αλλα περιοριστηκε στον πορνοδρομο της Ανδρεου Γεωργιου.Λιγος κοσμος στα ρδελα,οι τσατσαδες σε φαση σχιζοφρενειας και 2 αποτυχημενες καταθεσεις συμπληρωσαν το σημερινο απογευμα.
Ανδ.Γεωργιου 21 Η Χριστινα.Φωτογραφιες της στο αλλο site.Σαν κατι να αλλαξε πανω της και εγινε ωραιο καβλι.Στην προσπαθεια της να με πεισει να περασω με κολλησε στον τοιχο με την κωλαρα της και μου εκανε ενα κωλοτριψιμο που μου εφτασε στο κεφαλι.Σημερα η τσατσα δεν εβγαλε την στανταρ σχιζοειδη συμπεριφορα που ειχε παλιοτερα.
Κεφαλληνιας Η milf Αφροδιτη.Busty μωρο υψηλου κυβισμου.Φωτογραφιες της στο αλλο site επισης.Προσχαρη στο σαλοναρισμα.
Ανδ.Γεωργιου 52 Οπα?Ποιο ειναι αυτο το κοριτσακι?Ξανθο μωρο με κοντο αγορε μαλλι,μετριο βυζακι και ωραιο κωλο και γενικα ομορφο σωμα.Πρωτη φορα την βλεπω.Εβγαλε εναν αισθησιασμο στο σαλονι αλλα το πορνοενστικτο μου με απετρεψε,αν και υπολειτουργει τελευταια.
Ανδ.Γεωργιου 50 Η μιλφ Αντζελα.Βγηκε γυμνοστηθη και ηταν φοβερη καβλα.Τα αρνητικα σχολια των συναγωνιστων με απετρεψαν.
Ανδ.Γεωργιου 30 Η μιλφ Χριστινα που παλιοτερα δουλευε απεναντι απο τα Jumbo.Ειναι δυνατο στοιχειο με βυζαρες και κωλαρα αλλα η φατσα της και ο τσαμπουκας που βγαινει και μιλαει τα χαλανε ολα
La Femme Καινουργιο κοριτσακι,η Νικολ.Μελαχρινο με ομορφο προσωπακι,μικρο στηθος και κωλαρακι.Ανηκει στην κατηγορια των petite.Πρωτη αποτυχημενη καταθεση.Το κοριτσι μιλαμε δεν ξερει να κανει τιποτα στο σεξ.Ουτε τσιμπουκι,ουτε να στηθει και γκρινιαξε και για το 30αρι.Σαν να εχει γαμηθει μια η δυο φορες στη ζωη της.Απο μενα τρωει οριστικο ακυρο το La Femme.Με κουρασε με τα ημιμετρα.
Ανδ.Γεωργιου 30 Η Σιντυ.Γερμανικο μιλφ με καβλωτικα stockings.Περιπου 1.70 υψος,μικρο στηθος αλλα κομπλε πανω της και σχετικα καλο κωλο.Αν και ειναι χαλαρη στο σωμα η ολη της παρουσια στο σαλονι ειναι εντυπωσιακη,τουλαχιστον για μας που εχουμε μια αρρωστεια με την μιλφοκατασταση.Η δευτερη καταθεση εγινε εδω.Βεβαια δεν ηταν σαν την αποτυχια του La Femme,εκεινη διεκδικει τον τιτλο πατατα της χρονιας,αυτη εδω δεν εκανε τιποτε απο προκαταρκτικα και στο γαμησι απο ενα σημειο και επειτα σταματησε και τα ελαχιστα βογγητα που εκανε.