Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Kαλημέρα και καλό μήνα

Ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα η Νταϊάνα στο Godiva? Δεν μπορώ να βρω τηλ του στούντιο για να ρωτήσω.
Kαι κάτι ακόμα, έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο δίδυμο? www.mylist.gr/agelies/2%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CF%88%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%87/]http://www.mylist.gr/agelies/2%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CF%88%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%87/[/url]

Ευχαριστώ
η νταιανα μετα την πρωτη βδομαδα του Νοεμβρη μαλλον θα επανελθει....ισως μετα τις 10....προς το παρον ρενατα

sfaliaras84

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά σήμερα λέω να πάω να κάνω κατάθεση.. μου αρέσουν οι αδύνατες χωρίς πολλές καμπύλες .. καμιά γνώμη από σας για κάτι δοκιμασμένο..?

karakapsouris

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2013
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
η εμμα απο τη στιγμη που κανει αυτα που κανει στο σεξ.......μην  αρχισουμαι και λεμε με λεπτομερειες τη κανει,δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχει κολησει κατι μαγκες.γιατι νομιζετε καποιοι εδω μεσα οταν γραφει καποιος οτι μπορει να κολησε με καποια κοπελα κατι,τοτε αμεσως λετε οτι ειναι απο αλλο μαγαζι και τα λεει αυτα για να κανει κακο στην εν λογο κοπελα.σας φαινετε παραξενο οταν μια κοπελα σαν την εμμα που κανει αυτα που κανει να εχει κολλησει κατι?οταν την χυνουν στο στομα οι περισσοτεροι και οταν τσιμπουκονει πολυ κοσμο απροφυλακτα και ποιος ξερει τη αλλο κανει χωρις προφυλαξη.

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
τουλαχιστον ας το κανει απο χυσιμο στο στομα σε χυσιμο στο προσωπο!
εμενα πιο πολυ με ενθουσιαζει παντως .....  και στο κατω κατω ερευνες αποδεδειγμενα λενε οτι κανει καλο στο γυναικειο δερμα :pipa2:

nstssp

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
2.930
Kαλημέρα και καλό μήνα

Ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα η Νταϊάνα στο Godiva? Δεν μπορώ να βρω τηλ του στούντιο για να ρωτήσω.
Kαι κάτι ακόμα, έχει κανείς εμπειρία από το συγκεκριμένο δίδυμο? www.mylist.gr/agelies/2%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CF%88%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%87/]http://www.mylist.gr/agelies/2%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CF%88%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%87/[/url]

Ευχαριστώ

το link είναι της Ζέτας μαζαζ. Ρώτα στο διπλανό θρεντ στα μασατζίδικα

mpampis23

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2008
Κριτικές
24
Like
76
Πόντοι
11
χα χα...σωστος ο φοιβος!!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.068
Πόντοι
11.585
τύπε καλά έκανες και το έγραψες
όμως απορώ με ένα πράγμα (και δεν το λέω ούτε για σένα προσωπικά, ούτε για τη συγκεκριμένη κοπέλα, ανάλογες ιστορίες έχουν γραφτεί κατά καιρούς πολλές): πως ακριβώς περιμένετε κάποιοι να προσέχουν την υγιεινή τους οι κοπέλες; μάλλον αγνοείτε στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής...
μία κοπέλα που τη χύνει κόσμος και κοσμάκης καθημερινά στο στόμα και με χλωρίνη να το πλύνει το στόμα της αν έχει κολλήσει κάτι το κόλλησε... δηλαδή τι περιμένετε; μετά το χύσιμο του προηγούμενου να βουρτσίσει τα δόντια της; να κάνει γαργάρες με στοματικό διάλυμα; νομίζετε δηλαδή ότι αυτό θα σκοτώσει όλα τα μικρόβια και τους ιούς που πιθανόν να έχουν μολύνει το στόμα της; αν μολύνθηκε ήδη από οτιδήποτε (υποθετικά μιλάω πάντα) όπως και να'χει υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το μεταδώσει
οι μύκητες που άρπαξες εσύ είναι το λιγότερο, η κοπέλα θεωρητικά είναι δυνητικά εκτεθειμένη σε πολύ σοβαρότερους κινδύνους, τους οποίους αποδέχεστε σαν πιθανότητες όταν πάτε και κάνετε ακάποτα και στοματικά (όχι μόνο με τη συγκεκριμένη, με οποιαδήποτε), τα υπόλοιπα περί υγιεινής και ελέγχων είναι να' χαμε να λέγαμε...
+1000 σε ολα, δεν μπορεις να λες δεν τειρει τους νομους ειγιηνης οταν ξες οτι 9/10 την χυνουν στο στομα...

Χωρις να θελω να παρω το μερος της Εμμας, εγω εκανα ακαποτο και χυσιμο στο στομα στις 19/10 βραδυνη ωρα, μεχρι στιγμης ειμαι υγειης το παπαρι λαμπει...!! :grin:

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
τουλαχιστον ας το κανει απο χυσιμο στο στομα σε χυσιμο στο προσωπο!

Αν αρχίσουν να προσφέρουν και τέτοια προγράμματα στα στούντιο της πόλης μας καλά θα'τανε
Και μόνο γι'αυτό  :2on1: θα πήγαινα. Ακόμα και χωρίς  :knockinb: . Ίσα για να βγάλεις το άχτι σου  :grin:

hagem

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
3.015
Ξερω το χω ξαναπει αλλα...Δεν υπαρχει το κορμι της Λαρας!!! Τελειο!!! Σημερα ειχε και κεφακια...χορευε και γελούσε στο κρεβατι :) 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Tελικα εγινε η απογευματινη τσαρκα αλλα περιοριστηκε στον πορνοδρομο της Ανδρεου Γεωργιου.Λιγος κοσμος στα ρδελα,οι τσατσαδες σε φαση σχιζοφρενειας και 2 αποτυχημενες καταθεσεις συμπληρωσαν το σημερινο απογευμα.

Ανδ.Γεωργιου 21 Η Χριστινα.Φωτογραφιες της στο αλλο site.Σαν κατι να αλλαξε πανω της και εγινε ωραιο καβλι.Στην προσπαθεια της να με πεισει να περασω με κολλησε στον τοιχο με την κωλαρα της και μου εκανε ενα κωλοτριψιμο που μου εφτασε στο κεφαλι.Σημερα η τσατσα δεν εβγαλε την στανταρ σχιζοειδη συμπεριφορα που ειχε παλιοτερα. :P
Κεφαλληνιας Η milf Αφροδιτη.Busty μωρο υψηλου κυβισμου.Φωτογραφιες της στο αλλο site επισης.Προσχαρη στο σαλοναρισμα.
Ανδ.Γεωργιου 52 Οπα?Ποιο ειναι αυτο το κοριτσακι?Ξανθο μωρο με κοντο αγορε μαλλι,μετριο βυζακι και ωραιο κωλο και γενικα ομορφο σωμα.Πρωτη φορα την βλεπω.Εβγαλε εναν αισθησιασμο στο σαλονι αλλα το πορνοενστικτο μου με απετρεψε,αν και υπολειτουργει τελευταια.
Ανδ.Γεωργιου 50 Η μιλφ Αντζελα.Βγηκε γυμνοστηθη και ηταν φοβερη καβλα.Τα αρνητικα σχολια των συναγωνιστων με απετρεψαν.
Ανδ.Γεωργιου 30 Η μιλφ Χριστινα που παλιοτερα δουλευε απεναντι απο τα Jumbo.Ειναι δυνατο στοιχειο με βυζαρες και κωλαρα αλλα η φατσα της και ο τσαμπουκας που βγαινει και μιλαει τα χαλανε ολα  :headbang:
La Femme Καινουργιο κοριτσακι,η Νικολ.Μελαχρινο με ομορφο προσωπακι,μικρο στηθος και κωλαρακι.Ανηκει στην κατηγορια των petite.Πρωτη αποτυχημενη καταθεση.Το κοριτσι μιλαμε δεν ξερει να κανει τιποτα στο σεξ.Ουτε τσιμπουκι,ουτε να στηθει και γκρινιαξε και για το 30αρι.Σαν να εχει γαμηθει μια η δυο φορες στη ζωη της.Απο μενα τρωει οριστικο ακυρο το La Femme.Με κουρασε με τα ημιμετρα.
Ανδ.Γεωργιου 30 Η Σιντυ.Γερμανικο μιλφ με καβλωτικα stockings.Περιπου 1.70 υψος,μικρο στηθος αλλα κομπλε πανω της και σχετικα καλο κωλο.Αν και ειναι χαλαρη στο σωμα η ολη της παρουσια στο σαλονι ειναι εντυπωσιακη,τουλαχιστον για μας που εχουμε μια αρρωστεια με την μιλφοκατασταση.Η δευτερη καταθεση εγινε εδω.Βεβαια δεν ηταν σαν την αποτυχια του La Femme,εκεινη διεκδικει τον τιτλο πατατα της χρονιας,αυτη εδω δεν εκανε τιποτε απο προκαταρκτικα και στο γαμησι απο ενα σημειο και επειτα σταματησε και τα ελαχιστα βογγητα που εκανε.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
288
Πόντοι
36
+1000 σε ολα, δεν μπορεις να λες δεν τειρει τους νομους ειγιηνης οταν ξες οτι 9/10 την χυνουν στο στομα...

Χωρις να θελω να παρω το μερος της Εμμας, εγω εκανα ακαποτο και χυσιμο στο στομα στις 19/10 βραδυνη ωρα, μεχρι στιγμης ειμαι υγειης το παπαρι λαμπει...!! :grin:
Tελικα ειμαι ανωμαλος που μου προτεινε χυσιμο στο στομα αλλα δεν ηθελα και τον επαιξα με το χερι και ευχσα στα βυζια της μονο....Η απλα τυχερος?Μπαααα...Απλα δεν καταλαβα τι μου λεγε εκεινη την ωρα με τα σπαστα ελληνικα της

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Ανδ.Γεωργιου 50 Η μιλφ Αντζελα.Βγηκε γυμνοστηθη και ηταν φοβερη καβλα.Τα αρνητικα σχολια των συναγωνιστων με απετρεψαν.
Ποια είναι αυτή; Μία που δούλευε πριν 3 χρόνια απέναντι από τα Jumbo;

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
παιδες μια νεα ''Ντιανα'' Ρωσσιδα σχιστοματα, νεα στο Α Γεωργιου 4 την εχει δοκιμασει κανεις? Αξιζει? Πηγα..ηταν πανeμορφη αλλα φοβηθηκα να κανω κασκαντεριλικι...

επεστρεψε και η Σαρα...) αυτη λεει?

ps) ακουω κ διαβαζω για ακαποτα κτλ.....δεν μπορω να καταλαβω πως τα κανουν?......λογικα υπαρχουν 2 εξηγησεις

1) δεν ξερουν τι μπορει να παθουν..(κ δεν μιλαω για μηκυτιαση..κτλ...μια απλη ουλιτιδα να εχει η αλλη....που ουλιτιδα εχει η μιση Ελλαδα.... αρκει για πολυ πολυ σοβαροτερα...υπατητιδες, HIV κτλ.)

2) δεν τους νοιαζει...

οποτε οσοι θελετε να εχετε το κεφαλακι σας ησυχο φορεστε προφυλακτικο κ αφηστε τους αλλους να παιζουν κορωνα γραμμα τη ζωη τους...

αλλα κ στην τελικη..... και να μη κολλησουν κατι, για ποιο λογο να ρισκαρουν ενα τοσο σημαντικο πραγμα, οπως η υγεια τους?

κριμα..για τα παλληκαρια...κ δεν το λεω ειρωνικα....το εννοω....

φιλικα
Γιαννης

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Αν αρχίσουν να προσφέρουν και τέτοια προγράμματα στα στούντιο της πόλης μας καλά θα'τανε
Και μόνο γι'αυτό  :2on1: θα πήγαινα. Ακόμα και χωρίς  :knockinb: . Ίσα για να βγάλεις το άχτι σου  :grin:
απο ιατρικης αποψης να το παρεις μονο βλεπεις οτι στο προσωπο δεν υπαρχει ο ιδιος κινδυνος να παθεις κατι σε σχεση με το στομα.
οποτε απορω γιατι δεν το αλλαζουν το παραμυθι.
επισης ο περισσσοτερος αντρικος πλυθησμος αισθανετε πολυ καλυτερα οταν τελειωνει στο προσωπο και τα βλεπει κι'ολας...
οποτε Εμμα αν μας ακους κανε την υπερβαση και αλλαξε το προγραμμα!!!!!!!!! :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.598
Πόντοι
17.065
Πορνοσυνεχεια σημερα το απογευμα.Ο χαρτης της απογευματινης ηδονης συμπληρωνεται σιγα-σιγα

Στα τριδυμα ειχαμε μιλφοκατασταση
Τριδυμο 1 => Ψηλη,κοκκινομαλα μιλφ,πρωτη φορα την εβλεπα.Εκφυλο προσωπο,σχετικα καλο στηθος και κωλαρα.
Τριδυμο 2 => Η μιλφ Ναντια γνωστη απο Ερημιτη.
Τριδυμο 3 => Η μιλφ Ζωη,πρωην Λενα.Σαν να εσπασε πολυ μου φανηκε.
Φριξου 14 => Το πορνοτουμπανο Χριστινα.Προστυχαρα με πλατινε μαλι,κανονια και κωλαρα.Πρωτη καταθεση,ακρως επιτυχημενη
Φριξου 15 => Για Εφαρα πηγαινα αλλα ατυχησα.Στη θεση της η Στεφη.Απιστευτο μουνι,σαν κατι ξεκωλια που βλεπεις εξω και θες να τα  :knockinb: .Η τσατσα μου ελεγε πως θα περασω πολυ καλα αλλα απ'οσο θυμαμαι εχουν γραφτει αρνητικα σχολια και δε περασα.
Νικ.Ουρανου 26 => Η Ειρηνη.Φωτογραφιες της στο αλλο site,αν και θα πρεπει να τις αλλαξει γιατι πλεον εχει αδυνατισει πολυ και της πηγαινει καλυτερα πιστευω.Δευτερη καταθεση εδω,επισης επιτυχημενη.Τοσα χρονια την εβλεπα την Ειρηνη και κακως που δεν ειχα περασει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
η σαρα ξαναγυρισε ειπατε;που;

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.456
Πόντοι
34.538
Tελικα ειμαι ανωμαλος που μου προτεινε χυσιμο στο στομα αλλα δεν ηθελα και τον επαιξα με το χερι και ευχσα στα βυζια της μονο....Η απλα τυχερος?Μπαααα...Απλα δεν καταλαβα τι μου λεγε εκεινη την ωρα με τα σπαστα ελληνικα της
Εγω οταν τη πηρα και μου εκανε ακαποτο δεν αισθανθηκα ανετα με ολα αυτα που διαβαζω και την σηκωσα σχετικα γρηγορα για να τη γαμησω.
Για γλωσσοφιλα φυσικα ουτε λογος παροτι το επιδιωξε...

Επισκέπτης
παιδια εχω αναφορα  :rockon: και νεα για την εμμα απο που θα κανω κοπι τα σπιτια γιατι δεν τα θυμαμαι ολα  :grin:

Επισκέπτης
με ακουει κανεις  :helpplea: :grin:
*τελικα ειμαι μεγαλο αλανι τα βρηκα, αραξτε τωρα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom