Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Η μαρινα στον βαρδαρη ηταν με ωραια στηθη αλλα χαθηκε. καποτε ηταν στανταρακι για πολλους απο εδω μεσα.
αν λες την Μαρινα την Πολωνεζα δεν ειχε κ τοσο μεγαλο βυζι...μηπως εννοεις την Μαιρουλα στο μπλε?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Της Μαιρουλας ηταν το top ever!!!!
Παρα πολυ ωραιο ειναι και της Εβελινας. Μετριο μεγεθος, αλλα τελειο σχημα και υφη.
Για τη Ρενατα δεν εχω αποψη...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Βολτα αποψε τη νυχτα με καταθεση τελευταιας στιγμης στην Εμμα...αν και ημουν ετοιμος να επιστρεψω λεω ας ριξω μια ματια στα νεα βυζια κι εγω  :tits:...ε την ειδα,ειναι γνωστο οτι την αγαπαω κιολας οποτε μπηκα κατευθειαν και φυσικα ηταν τελεια ακομα μια φορα.Αν και δεν ειμαι δηλωμενος βυζολαγνος οπωσδηποτε τα νεα καλοφτιαγμενα μπαλκονια της δινουν αλλον αερα

-Προμηθεως 5.Αννα Ρουμανα,καινουριο ξανθο με μακρυ μαλλι,πολυ ομορφο κουκλακι με ωραιο κορμι και αρχοντικο στησιμο.Εμοιαζε σαν τη Νταϊανα στα νιατα της ας πουμε  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:...θα μου θυμωσει η νταρντανουλα μου τωρα αλλα πραγματι της εμοιαζε πολυ σε πιο νεανικη εκδοση.Απο 25ε εδω μεχρι και 50ε το 69  :jerking:
-Προμηθεως 16.η Αλεξαντρα ροναλντινιο κουρασμενη και στεναχωρημενη.Ζητουσε 50ε για το 69...την ανοιξη την ειχα παρει με 40ε κωλο,τωρα φαινεται μεγαλωσαν οι δουλειες της
-Τανταλου 9.η Μαρια το κοντο μελαχρινο μπαζακι που δουλευε στο Σαπφους 8.Ζητουσε 40ε για γυμνο και 50ε για κωλο.Της προτεινα 40ε για ολα μαζι αλλα αρνηθηκε...βγαινοντας να φυγω ηρθε κι αυτη απο πισω μου εξω και το'λεγε στην τσατσα και γελουσε ταχα ειρωνικα για τα 40ε που προτεινα...η σουπερφιρμα και γκομεναρα του 1,5 μετρου
-Σαπφους 8.καινουργιο πιπινι Κορινα,μελαχρινο με μακρυ μαλλι,συμπαθητικη φατσα και μοντελισιο αερα.Βγηκαν απο το δωματιο 2 παρτουζιαρηδες και ηταν πολυ ικανοποιημενοι μαζι της
-Σαπφους 7.το μονιμο μελαχρινο μινιον μπαζακι που ειναι εκει τους τελευταιους μηνες.60ε για κωλο ζητουσε,την ρωτησα αν το ριχνει και ειπε με τιποτα
-Σαπφους 5.ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ !!! θυμαστε αναμεσα στο 5 και 7 που υπηρχε μια κλειστη πορτα?η εξω πορτα πλεον ανοιξε τυπικα και μπηκε και φαναρι απο πανω και λειτουργει υποτιθεται,εχει κανα 2 σκαλακια πριν την κυρια πορτα.Χτυπησα αλλα δε μ'ανοιξανε αλλα ρωτησα αυτη τη θεϊκη μορφη τον φυλακα εξω απο το 7 και μου ειπε οτι δουλευει μια μαυρη και αν θελω να μ'ανοιξει...οχι παληκαρι μου μην κουραζεσαι,ξαπλωσε εξω στην καρεκλιτσα σου  :2funny:...ειναι ενας κοντος καραφλας με χαιτη.λοιπον αυτον αμα του πιασεις κουβεντα και τους πεις καμια μαλακια ξεκαρδιζεται στα γελια...α ρε παει ο Βαρδαρακος του λεω ολα κλειδωμενα ειναι και εσκασε στα γελια ο μαλακας  :2funny:

Παρακμη,κατι μαστουρωμενοι,κατι ρωσσοποντιοι κωλοπαιδα και κατι σκουροχρωμοι σαν πακιστανοι γυρνουσαν εκει.Υποτιθεται λειτουργουν στη ζουλα και οσο παει αλλα οι τιμες ειναι ακατεβατες  :think:...αυτο πραγματικα με παραξενευει.Θεωρητικα ο καλος κοσμος πλεον δεν παταει εκει,απο ποιον περιμενουν να παρουν τα 60ε ή τα 50ε για το 69 μεσα σ'αυτα τα αχουρια δεν ξερω...Θεωρητικα θα ηθελα μια αποχαιρετιστηρια επισκεψη στον Βαρδαρη αλλα δε το βλεπω

Παμε στα στουντιο τωρα...
-Αχελωου.η Βικυ η μολδαβη
-Τσουκαλα 1.η Καρινα η παλια με τα κοντα ποδια ειναι ξανθια πλεον
-Τσουκαλα 2.η πετιτ Κατια η γαλιδουλα(λεμε τωρα)...ωραιο μικροκαμωμενο προμιλφ με εκφυλη φατσα και βυζαρες.Αυτη μ'αρεσε πραγματικα ειχε κατι πολυ καυλωτικο πανω της
-Τσουκαλα 3.η Αντζελα η Βουλγαρα που δουλευε παλια στα Μαντζαρου.Αυτη ψαχνετε και λετε η μιλφ?Μαλωνε εντονα με κατι παιδια που ειχαν μπει λιγο πριν απο μενα και οταν μπηκα κι εγω μαλλον ειχαν ορεξη και η τσατσα μαζι για καυγα αλλα τους την ειπα...θα μαλωσετε με ολους τους πελατες αποψε?...και το βουλωσαν
-Νικ.Ουρανου 1β.το θεϊκο πλασμα Αντζελα με τον απιστευτο κωλο.Νομιζω την εχω βαλει στη λιστα μου πλεον αν και ειμαι σε μονιμη αποχη  :grin:
-Αν.Γεωργιου 52.οχι αλλο Μονικα-Χριστινα  :tickedoff: :tickedoff: φτανει πια...
-Αν.Γεωργιου 50.η χαριτωμενη Κορινα με το κοντο καρε,με το ωραιο μικροκαμωμενο κορμι και την ομορφη φατσουλα.Δουλευε προσφατα στο Κεφαλληνιας.Μου ειπε κι εμενα η τσατσα οτι φετος Βερονικα δεν εχει...πολυ φοβαμαι οτι πρεπει να την ξεχασουμε κι εδω μιλαμε μαλλον για τη μεγαλυτερη απωλεια.Δηλαδη τις τους ειπε?...δε θα ερθω φετος αλλα θα ερθω του χρονου?δε νομιζω
-Αν.Γεωργιου 21.η Αλεχανδρα απο το Μεξικο
-Αν.Γεωργιου 32 μελισσες.παλι η μελαχρινη Τσεσικα με τον πανεμορφο κωλο οπως προσεξα απο κοντα σημερα
-Αν.Γεωργιου 30.το πολυ ομορφο και προσχαρο ξανθο πιπινι που ειδα και την αλλη φορα.Δε θυμαμαι ονομα αλλα απορω πως δεν εχει τιμηθει ακομα απο καποιον.Φαινεται ειναι μονιμη εκει πλεον
-Αν.Γεωργιου 24.το θεϊκο πλασμα Μιρελα η οποια μου φαινεται πηρε κανα 2 κιλα και η κωλαρα και το ποδι εχουν γινει σκετη κολαση.Και λιγο μαγουλακι εκανε...ενταξει εμφανισιακα ειναι μαζι με την Αντζελα κατι το ξεχωριστο.2 επιπεδα πανω απο τις αμεσως επομενες και μη μου πειτε για καμια Ισπανιδα γιατι θα γελαω
-Αν.Γεωργιου 16.η ξανθια ομορφη πιπινα Ντανιελα η οποια εχει τατου μεχρι και στο στερνο της
-Πηγασου. :bigdick: :bigdick: τσοντα...η μιλφ Αναστασια,ξανθια ομορφη μα και εκφυλη,βυζαρες εξω,κωλαρα τι να λεμε αλλα με αυτα που γραφονται δυστυχως δε θα παρω.Κριμα αυτη θα μπορουσε με αυτη την εμφανιση να παρει ολο το χρημα αλλα μαλλον δε θελει

κλειστη η Κωλετη,η Ερημιτη,το Νικ.Ουρανου 26,το καινουριο Αν.Γεωργιου 38 και παλι τα Μαντζαρου.Τα Μαντζαρου τα εχει δει κανεις ανοιχτα τη μερα μηπως ή εκλεισαν οριστικα?Απο το καλοκαιρι και μετα δε τα ειδα ανοιχτα ποτε.

Εχει καταντησει βαρετη η φαση,δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον δε με τραβαει το χομπι οπως θα εχετε προσεξει,εκνευρισμος απο τις κοπελες και τις τσατσαδες,ανανεωση μηδεν και οπου γινεται ειναι για τα κλαματα,κατι μπαζα τυπου Καρινα βρηκαν την αξια τους στα στουντιο,κατι τιμες ιδιες με 3 χρονια πριν,μια Εμμα μονη της να σωζει την κατασταση στη βραδυνη βαρδια...τελικα ο deker ηταν πολυ μπροστα ο ανθρωπος και τον κοροϊδευαμε  :grin: :grin: ειχε πιασει το νοημα της αποχης χρονια πριν και ηταν προετοιμασμενος για το τι θα συμβει και τουλαχιστον δεν εκνευριζεται με τη σημερινη κατασταση

Αυτα...και καλημερα σας

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Ωραία αναφορά Αλ.
Νικ.Ουρανου 1Α δε πήγες;

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
-Σαπφους 5.ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ !!! θυμαστε αναμεσα στο 5 και 7 που υπηρχε μια κλειστη πορτα?η εξω πορτα πλεον ανοιξε τυπικα και μπηκε και φαναρι απο πανω και λειτουργει υποτιθεται,εχει κανα 2 σκαλακια πριν την κυρια πορτα.Χτυπησα αλλα δε μ'ανοιξανε αλλα ρωτησα αυτη τη θεϊκη μορφη τον φυλακα εξω απο το 7 και μου ειπε οτι δουλευει μια μαυρη και αν θελω να μ'ανοιξει...οχι παληκαρι μου μην κουραζεσαι,ξαπλωσε εξω στην καρεκλιτσα σου  :2funny:...ειναι ενας κοντος καραφλας με χαιτη.λοιπον αυτον αμα του πιασεις κουβεντα και τους πεις καμια μαλακια ξεκαρδιζεται στα γελια...α ρε παει ο Βαρδαρακος του λεω ολα κλειδωμενα ειναι και εσκασε στα γελια ο μαλακας  :2funny:
Εχω την εντυπωση οτι το μεσαιο το θυμαμαι ανοιχτο, πριν καμια δεκαετια.
Οσο για αυτα στην Μαντζαρου, δεν ξανανοιξαν απο το καλοκαιρι. Νομιζω ξυλώσαν και τους γλομπους.
Κριμα, στο πρωτο ειχα περασει ωραιες στιγμες...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Ωραία αναφορά Αλ.
Νικ.Ουρανου 1Α δε πήγες;
ανοιχτο ηταν αλλα δε μπηκα...δε μ'αρεσει να απορριπτω τη Χριστινα που με θυμαται απο το Σολ και χαιρετιομαστε αλλα απο την αλλη αποκλειεται να την ξαναγαμησω κιολας οποτε αποφευγω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ανοιχτο ηταν αλλα δε μπηκα...δε μ'αρεσει να απορριπτω τη Χριστινα που με θυμαται απο το Σολ και χαιρετιομαστε αλλα απο την αλλη αποκλειεται να την ξαναγαμησω κιολας οποτε αποφευγω
πως κι ετσι;ειχε γινει κατι;

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
πως κι ετσι;ειχε γινει κατι;
το'χω πει πολλες φορες...μια φορα την γαμησα και πραγματικα δεν καταλαβα προς τι τοσος ντορος.Ψευτικη,στημενη,σκηνοθετημενη απο το πρωτο λεπτο,μην πιανεις,μην κανεις,τυπικοτατη στο χρονο,ασχημη στη φατσα για μενα...ακομα απορω δηλαδη γιατι θεωρηθηκε τοσο μεγαλη φιρμα αυτη η κοπελα οταν οι αλλες φιρμες της γενιας της και εποχης της οπως Βερονικα,Εφη,Μαρινα ηταν πολυ καλυτερες σε ολα τα επιπεδα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το'χω πει πολλες φορες...μια φορα την γαμησα και πραγματικα δεν καταλαβα προς τι τοσος ντορος.Ψευτικη,στημενη,σκηνοθετημενη απο το πρωτο λεπτο,μην πιανεις,μην κανεις,τυπικοτατη στο χρονο,ασχημη στη φατσα για μενα...ακομα απορω δηλαδη γιατι θεωρηθηκε τοσο μεγαλη φιρμα αυτη η κοπελα οταν οι αλλες φιρμες της γενιας της και εποχης της οπως Βερονικα,Εφη,Μαρινα ηταν πολυ καλυτερες σε ολα τα επιπεδα
συμφωνω στο στησιμο και την σκηνοθεσια....ψευτικες κραυγες,βογγητα κλπ αλλα απο τη αλλη καποιοι θελουν εστω και το ψευτικο για  να αναψουν και να πουμε και μια αληθεια καλυτερα ενα θεατρικο γαμησι παρα ενα κρυο και ψυχρο κομοδινε....

το μη και μη το ειχε σε εναν βαθμο ειδικα με τις σιλικονες τοτε,ενταξει γλωσσοφιλα και τετοια δεν εκανε ουτε γλειφομουνια αφηνε που κι εσυ και γω γουσταρουμε

εβγαζε ομως μια αγρια καυλα(ισως σε μερικους ) που αρεσε ,εκανε και ποδολαγνειες και τετοια ,ειχε καλο σοσιαλ ταιμ και μιλουσε καλα τα ελληνικα,μπορουσες να πεις καμια κουβεντα και ενταξει απο σωμα ηταν καλη....φατσα συμφωνω ειχε σπασει σχετικα ηδη απο το 2010 και μετα...

παντως πληροφοριακα στην κοροβαγκου 2006-2009 στο σαλονι οποτε ηταν η χριστινα ειχε και ορθίους σαν τα λεωφορεια.....μονο οι χειρολαβες λειπαν....αλλα ειπαμε ,αλλες εποχες με πιο πολυ χρημα ο κοσμος,λιγοτερα και τα στουντιο,λιγες οι καλες κοπελες και αυτη ηταν πιο νεα και πιο μοντελε και πιο φρεσκια.....και γινοταν χαμος απο καταθεσεις ενω η αννα μαρια που ηταν το χρυσο μουνι του βαρδαρη πριν εκει ειχε μονο την πελατεια της και γενικα κομοδινιζε πολυ

αλλα η χριστινα απο οτι ειχα καταλαβει ηταν και λιγο στο μουνι της για το μαγαζι...σκεψου πολλες φορες αργουσε να ρθει και ανοιγε 9 και 10 το βραδυ ενω στα αλλα σπιτια καναν απικο αλλαγη βαρδιας απο τις 8 ακριβως ....

γενικα αν ειχε μυαλο και κρατησε λεφτα πρεπει να εκανε καλο κομποδεμα γιατι τοτε δουλευε καργα με φαν της και σε ακριβα προγραμματα σεξσοου κλπ......εγω δεν ντρεπομαι να το πω ημουν πελατης της οχι τοσο τακτικος οσο με τις αλλες δυο που ξερεις αλλα με μεγαλο μπατζετ οποτε πηγαινα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
παντως πληροφοριακα στην κοροβαγκου 2006-2009 στο σαλονι οποτε ηταν η χριστινα ειχε και ορθίους σαν τα λεωφορεια.....μονο οι χειρολαβες λειπαν....αλλα ειπαμε ,αλλες εποχες με πιο πολυ χρημα ο κοσμος,λιγοτερα και τα στουντιο,λιγες οι καλες κοπελες και αυτη ηταν πιο νεα και πιο μοντελε και πιο φρεσκια.....
αυτο με τις ουρες με τη Χριστινα το θυμαμαι κι εγω πριν καμια 5ετια περιπου...ουτε η Βερονικα ουτε η Εφη εκαναν εξτραδακια και βρωμικο παιχνιδι αλλα ηταν πολυ καλυτερες.
Αλλα και με αυτα που ειδαμε λιγα χρονια αργοτερα με τις μιλφαρες Νικολ,Ειρηνη,Ναντια αλλα και με τις πιπινες Λαουρα,Σιμονα αλλα και με τις πιο προσφατες αποκαλυψεις οπως Νταϊανα,Εμμα ε δε νομιζω οτι καμια απ'αυτες συγκρινεται με τη Χριστινα

θα καθοταν ποτε η Χριστινα μιση ωρα και βαλε με 40ε και σου κανε οτι ηθελες οπως εκανε η Εμμα χθες τη νυχτα ας πουμε?δε νομιζω...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτο με τις ουρες με τη Χριστινα το θυμαμαι κι εγω πριν καμια 5ετια περιπου...ουτε η Βερονικα ουτε η Εφη εκαναν εξτραδακια και βρωμικο παιχνιδι αλλα ηταν πολυ καλυτερες.
Αλλα και με αυτα που ειδαμε λιγα χρονια αργοτερα με τις μιλφαρες Νικολ,Ειρηνη,Ναντια αλλα και με τις πιπινες Λαουρα,Σιμονα αλλα και με τις πιο προσφατες αποκαλυψεις οπως Νταϊανα,Εμμα ε δε νομιζω οτι καμια απ'αυτες συγκρινεται με τη Χριστινα

θα καθοταν ποτε η Χριστινα μιση ωρα και βαλε με 40ε και σου κανε οτι ηθελες οπως εκανε η Εμμα χθες τη νυχτα ας πουμε?δε νομιζω...
οχι εννοειται....στο απλο ηταν πιο διεκπεραιωτικη

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Κάνει λίγο αποστειρωμένο σεξ πράγματι, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα κακό.
Γενικά έχω χαμηλά τον πήχη και το ξέρω. :(
Βέβαια συμπεριφορά κομοδίνου δεν ανέχομαι αλλά γενικά δεν είμαι και δύσκολος.

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες, επειδη εχω πολυ καιρο να μπω στο site καποτε επαιζε ενα θεμα που λεγοτανε Γιαννιτσων και περιξ, εχει καταργηθει το θεμα ??
η κρυφτηκε και δεν το βλεπω ?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Από κώλο η Εβελίνα δεν λέει κ πολλά. Η Ρενάτα έχει απίστευτα βυζόμπαλα φίλε. Σώζει την βυζοκατάσταση στη πολή.

ολα πλαστικα, μα ολα!!! και τα περισσοτερα φθηνοδουλειες  :jerking:

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
κρυο πραγμα συναγωνιστη τα "μοσχευμενα"...

ερωτησης εβελινα απο βιλες "εφαγε" κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom