You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)
notorius
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 183
- Πόντοι
- 11
Κι οπου και να πηγε η αποδοση της ηταν παντα καλη.
Τρελά γαμησια με τη συγκεκριμένη!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Το διαπιστωσα και μονος μου, πηγα μετα τον πρωινο καφε μου, δυστηχως δεν ηταν εκει, δεν ρωτησα γιατι, στην θεση της η Στεφη η Ιταλιδα, μια επιλογη, μιας και με ειχε κλικαρει την τελευταια φορα που την ειδα, και 2η επιλογη να παω 26ης 35Α ξανα στην Ιζαμπελα, εκει θα περνουσα εγγυημενα καλα, αλλα ρισκαρα να περασω και να δωσω μια 2η ευκαιρια στην Στεφη, μιλαμε το απολυτο κομοδινιασμα ναουμε.!!! γουσταρισα τρελα ομως...φαντασιωθηκα οτι νοικιαζε κανα διαμερησμα και πηγα να παρω το νοικι και δεν ειχε λεφτα και πηδηχτηκε μαζι μου με αντιτιμο το νοικι.!! τοσοοοοοο απαθεια η γκομενα...
κατα τα αλλα εχει μια φυσικη ομορφια η Στεφη, εχει κορμακι με απαλες ατελειες που γουσταρω τρελα, πχ τα παχακια που πεταγονται στους γλουτους οταν καθετε, η ελαφρα κυταρυτηδα στα αφρατα μπουτακια της....απλα priceless.!!!
τα βυζακια της δεν θα θυμομουν τοσο μεγαλουτσικα, και σκληρα, σαν να εβαλε λιγακι σιλικονη.??? αλλα ανασκελα χανονται τελειως...tip η ρωγα καγκελο....!!
Εγώ την πέτυχα την Κυριακή το πρωί μετά από μια εξαντλητική τσάρκα, πέρασα μεσα μην λέχοντας βρει κάτι καλό, (σε λαφαμ και μινώταυρο που ήθελα τους είχε πάρει ο ύπνος, και δεν είχαν ανοιξει ακόμη, και το ρολόι είχε περάσει τις 11:30), και έφαγα την πατάτα της χρονιάς (ωραιος τίτλος για κριτική), ακατάδεκτη σε φιλιά στο λαιμό (το είχε επισημανει και ο gl στην κριτική του), ατσούμπλαλη εντελώς στο από πάνω, άτεχνο στήσιμο στα 4 ώστε να της μπαίνει μέσα μόνο ο μισός, μόνο η πίπα ήταν καπως καλή και μετάνιωσα που δεν της τα έδωσα στην αρχή να τελειώνουμε, μια συνάντηση που γρήγορα θα την ξεχάσω και πάω για άλλα > > >
Διό βδομάδες πριν της τον είχα δώσει κι΄ εγώ, δεν ξέρω αν είχες δει το ποστ που είχα κάνει, την γλίτωσε την κριτική λόγω μεγάλου φόρτου δικού μου, τώρα που θυμάμαι και εγώ με φαντασίωση την είχα καθαρίσει, κρίμα την ομορφιά της, και το χαμόγελο στο σαλόνι που σε ξεγελά, πάντως με την φαντασίωση σου πέθανα μιλάμε
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Διό βδομάδες πριν της τον είχα δώσει κι΄ εγώ, δεν ξέρω αν είχες δει το ποστ που είχα κάνει, την γλίτωσε την κριτική λόγω μεγάλου φόρτου δικού μου, τώρα που θυμάμαι και εγώ με φαντασίωση την είχα καθαρίσει, κρίμα την ομορφιά της, και το χαμόγελο στο σαλόνι που σε ξεγελά, πάντως με την φαντασίωση σου πέθανα μιλάμε
Το ειχα δει αλλα το ειχα ξεχασει, ασε που ηξερα τι ειναι η Στεφη, εις γνωση μου πηγα για σφαγη, αλλα σαν παρουσιαστικο ειναι για πολυ σκισιμο.!! μολις αφηνει τα μαλια της ελευθερα την παντρευομουνα αυριο ανετα με παπα και με κουμπαρο να περναει καλα...και ο κουμπαρος.!
GAMEOVER
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 223
- Like
- 512
- Πόντοι
- 4.017
Το ειχα δει αλλα το ειχα ξεχασει, ασε που ηξερα τι ειναι η Στεφη, εις γνωση μου πηγα για σφαγη, αλλα σαν παρουσιαστικο ειναι για πολυ σκισιμο.!! μολις αφηνει τα μαλια της ελευθερα την παντρευομουνα αυριο ανετα με παπα και με κουμπαρο να περναει καλα...και ο κουμπαρος.!
Εγώ παλι δεν ήξερα, κάτι μέσα μου βέβαια έλεγε μη, αλλά δεν το ακούσα , της την έγραψα την κριτική της πάντως έτσι για να μην έχει παράπονο, αντικειμενικά σύμφωνα με αυτά που έζησα, τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως κάτι καυλέ μου έβγαλε άβησσος
Επισκέπτης
Ρεβέκκα στο Αν. Γεωργίου 16 σε τρελή φορμα!!!
Μονο σημερα και αυριο. Maanes ακους??? :-)
Copy that! Thanks!
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 106
- Like
- 13.273
- Πόντοι
- 32.165
Τι εστι ρεβεκα; Αφρουλα λετε να δουλευει;;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
η παλια;Ρεβέκκα στο Αν. Γεωργίου 16 σε τρελή φορμα!!!
Μονο σημερα και αυριο. Maanes ακους??? :-)
Επισκέπτης
η παλια;
Η πιπινόρουμανρομουνίτσα!
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 106
- Like
- 13.273
- Πόντοι
- 32.165
Την Εβελινα την ρουμανα την εχει παρει κανεις? ειναι απο τις καινουριες στις βιλλες...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Την Εβελινα την ρουμανα την εχει παρει κανεις? ειναι απο τις καινουριες στις βιλλες...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Κανα μποτικο που θ βρουμε;
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 106
- Like
- 13.273
- Πόντοι
- 32.165
Οι μισες ειναι πολυ καλες οι μισες πολυ χαλια. αλλα βλεπω το βυζι και το βυζι λενε ολοι ειναι το ατου της. απο κωλο πως παει ομως? ιδου το ερωτημα.
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Οι μισες ειναι πολυ καλες οι μισες πολυ χαλια. αλλα βλεπω το βυζι και το βυζι λενε ολοι ειναι το ατου της. απο κωλο πως παει ομως? ιδου το ερωτημα.
Απο κωλο ειναι φετα, το βυζι της ειναι απο τα καλυτερα, ιδιας ποιοτητας βυζι και καλυτερο εχει η Ρενατα απο αχελωου...
hagem
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 65
- Like
- 15
- Πόντοι
- 3.015
Οχι. Ειχε γινει θεμα το καλοκαιρι αυτη, με καποιες πολυ καλες κι αλλες πολυ κακες αναφορες.η παλια;
Σημερα παντως ηταν πολυ ανεβασμενη!!
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 106
- Like
- 13.273
- Πόντοι
- 32.165
Η μαρινα στον βαρδαρη ηταν με ωραια στηθη αλλα χαθηκε. καποτε ηταν στανταρακι για πολλους απο εδω μεσα.μια γαμημενη με μεγαλο στηθος τις προκοπης δεν υπαρχει ρε πουστη ολες μα ολες σταματαν εντος της παλαμης.......
Επισκέπτης
Από κώλο η Εβελίνα δεν λέει κ πολλά. Η Ρενάτα έχει απίστευτα βυζόμπαλα φίλε. Σώζει την βυζοκατάσταση στη πολή.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις