Βόλτα από τα μπουρδέλα χτες βράδυ λόγω μιας νοσταλγίας που ένιωσα και κατάθεση-ξεφόρτωμα με θετικές εντυπώσεις στην Μπιάνκα στο Σαπφούς 8
Γενικά είχε αρκετή κίνηση από κόσμο για καθημερινή και για την ώρα (3-3:30).
Ανοιχτό φωτάκι είχαν τα :
Προμηθεως 5 : Κλειδωμένο, χτύπησα πόρτα και μου άνοιξε... Μέσα μια κοντούλα busty μελαχροινή.
Προμηθέως 16 : η Αλεξάνδρα ακα Ελένη ακα Ροναλντίνιο...
Σαπφούς 7 : Μπιάνκα όπου έγινε και η κατάθεση. Πολύ μινιόν γκόμενα. Ο κώλος ήταν όσο η παλάμη μου... Πίπα καλή, δυνατή υγρή και με πάθος.
εύθυμο κοριτσάκι με όρεξη. Για το σκοπό που πήγα- βλ. ξεφόρτωμα- μια χαρά ήταν. 25 ευρώ το αντίτιμο. Εντάξει το ντέλο στο έλεος του θεού
με έναν κοιμίση μέσα και καλά να το προσέχει...Το μόνο που είχε ξεκλείδωτα συνέχεια όμως. Χωρίς μουσική, χωρίς θέρμανση, με σεντόνια να έχουν
να αλλαχθούν 2 μέρες και με τρύπες από τσιγάρα πάνω, και τέλος ένα κρεβάτι που το στρώμα του σου σούβλιζε τη πλάτη. Μάγκες μήπως τα 25 τελικά
είναι πολλά γι' αυτή τη ξεφτίλα και για 10 λεπτά.
Σαπφούς 8 : Γενικά μπαινοέβγαινε κόσμος, αλλά όταν πήγα εγώ είχαν κλειδώσει
Σαπφούς 20 : Ανοιχτό φωτάκι κλειδωμένη πόρτα
Ταντάλου 9 : Τα ίδια με πάνω
Από αυτά που έχουν μείνει ανοιχτά τυγχάνει να είναι και τα μόνα που δεν έχω κάνει ποτέ κατάθεση, οπότε σκόπευω και να τα επισκεφτώ στο μέλλον για ιστορικούς και
μόνο λόγους.Να έχω να λέω στα εγγόνια μου,έδω κάποτε είχε μπουρδέλα και τα είχα περάσει όλα ένα μανίκι!