Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

pllp9

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
1
πραγαματικα δεν υπαρχει ποικιλια παιδια  :'(
χθες μετα τη μπαλα κατεληξα αργα βραδι στην πηγασου μετα απο πολλες βολτεσ με τ'αμαξι
αναρωτιεμαι με τετοια κριση πως να μην εχει επιλογες γενικα?

Paktosis

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
29
Like
2
Πόντοι
16
Βόλτα από τα μπουρδέλα χτες βράδυ λόγω μιας νοσταλγίας που ένιωσα και κατάθεση-ξεφόρτωμα με θετικές εντυπώσεις στην Μπιάνκα στο Σαπφούς 8

Γενικά είχε αρκετή κίνηση από κόσμο για καθημερινή και για την ώρα (3-3:30).

Ανοιχτό φωτάκι είχαν τα :

Προμηθεως 5 : Κλειδωμένο, χτύπησα πόρτα και μου άνοιξε... Μέσα μια κοντούλα busty μελαχροινή.
Προμηθέως 16 : η Αλεξάνδρα ακα Ελένη ακα Ροναλντίνιο...
Σαπφούς 7 : Μπιάνκα όπου έγινε και η κατάθεση. Πολύ μινιόν γκόμενα. Ο κώλος ήταν όσο η παλάμη μου... Πίπα καλή, δυνατή υγρή και με πάθος.
εύθυμο κοριτσάκι με όρεξη. Για το σκοπό που πήγα- βλ. ξεφόρτωμα- μια χαρά ήταν. 25 ευρώ το αντίτιμο. Εντάξει το ντέλο στο έλεος του θεού
με έναν κοιμίση μέσα και καλά να το προσέχει...Το μόνο που είχε ξεκλείδωτα συνέχεια όμως. Χωρίς μουσική, χωρίς θέρμανση, με σεντόνια να έχουν
να αλλαχθούν 2 μέρες και με τρύπες από τσιγάρα πάνω, και τέλος ένα κρεβάτι που το στρώμα του σου σούβλιζε τη πλάτη. Μάγκες μήπως τα 25 τελικά
είναι πολλά γι' αυτή τη ξεφτίλα και για 10 λεπτά.
Σαπφούς 8 : Γενικά μπαινοέβγαινε κόσμος, αλλά όταν πήγα εγώ είχαν κλειδώσει
Σαπφούς 20 : Ανοιχτό φωτάκι κλειδωμένη πόρτα
Ταντάλου 9 : Τα ίδια με πάνω

Από αυτά που έχουν μείνει ανοιχτά τυγχάνει να είναι και τα μόνα που δεν έχω κάνει ποτέ κατάθεση, οπότε σκόπευω και να τα επισκεφτώ στο μέλλον για ιστορικούς και
μόνο λόγους.Να έχω να λέω στα εγγόνια μου,έδω κάποτε είχε μπουρδέλα και τα είχα περάσει όλα ένα μανίκι! :2funny:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Μπα φιλε. ακομα τιποτα. ηθελα να χωθω σε καλ γκιρλ στην κριστιν αν δεις απο τα ριβιουζ αλλα δεν το κοβω να σκαω 140.
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα Αλικη αν πας για κολ γκιρλ. Δηλαδη το προσπαθησα οταν ημουνα Αθηνα αλλα ειχε περιοδο.

str19mak69

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2012
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
Καλημερα συναγωνιστες !!! Μπορει καποιος να μου πει αν δουλευει η Βικη η Ουκρανη ???

Επισκέπτης
Καλημερα συναγωνιστες !!! Μπορει καποιος να μου πει αν δουλευει η Βικη η Ουκρανη ???
Κυριε συναγωνιστα, νομιζω την πηρε το ματι μου στο κατεχακη  :sunglasses: :rockon: πανε τσεκαρε και αν δεν ειναι αυριο κλεινω ραντεβου στον οφθαλμιατρο  :rockon: :helpplea: :grin: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Ξερει κανενας, αν αυριο πρωι-μεσημερι, δουλευει το Εφακι.??  :think:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ
μελαχρινη καβλιαρα ουκρανη 26-27χρ,σωμα 10,φατσα 8  :dancing: :dancing: :dancing: ,γαμησι 10-υποτιθετε αυτο- ;) ;) ;) ;)
ΠΟΣΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ? ;) ;) ;) ;) ;)
με ρωταει καποια που απο το μαμπα,  :tits: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :tits2:θελει ναρθει σαλονικα για δουλεια,  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
εχει μια φιλη εκει
Δεν σε πιανω...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Παιδες αυτη την ωρα παιζει τιποτα απο μιλφ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ
μελαχρινη καβλιαρα ουκρανη 26-27χρ,σωμα 10,φατσα 8   :dancing: :dancing: :dancing: ,γαμησι 10-υποτιθετε αυτο- ;) ;) ;) ;)
ΠΟΣΑ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ? ;) ;) ;) ;) ;)
με ρωταει καποια που απο το μαμπα,  :tits: :tits: :tits: :tits2: :tits2: :tits2:θελει ναρθει σαλονικα για δουλεια,  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:
εχει μια φιλη εκει
παλια αν ισχυουν οσα λες θα καθαριζε και 4 χιλιαρικα τον μηνα χαλαρα

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Δεν δουλεύει, αδειαθετησε  :(

Το διαπιστωσα και μονος μου,  :grin: πηγα μετα τον πρωινο καφε μου, δυστηχως δεν ηταν εκει, δεν ρωτησα γιατι, στην θεση της η Στεφη η Ιταλιδα, μια επιλογη, μιας και με ειχε κλικαρει την τελευταια φορα που την ειδα, και 2η επιλογη να παω 26ης 35Α ξανα στην Ιζαμπελα, εκει θα περνουσα εγγυημενα καλα, αλλα ρισκαρα να περασω και να δωσω μια 2η ευκαιρια στην Στεφη, μιλαμε το απολυτο κομοδινιασμα ναουμε.!!!  :rockon: γουσταρισα τρελα ομως...φαντασιωθηκα οτι νοικιαζε κανα διαμερησμα και πηγα να παρω το νοικι και δεν ειχε λεφτα και πηδηχτηκε μαζι μου με αντιτιμο το νοικι.!!  :rockon: :rockon: τοσοοοοοο απαθεια η γκομενα...
κατα τα αλλα εχει μια φυσικη ομορφια η Στεφη, εχει κορμακι με απαλες ατελειες που γουσταρω τρελα, πχ τα παχακια που πεταγονται στους γλουτους οταν καθετε, η ελαφρα κυταρυτηδα στα αφρατα μπουτακια της....απλα priceless.!!!  :rockon:
τα βυζακια της δεν θα θυμομουν τοσο μεγαλουτσικα, και σκληρα, σαν να εβαλε λιγακι σιλικονη.???  :think: αλλα ανασκελα χανονται τελειως...tip η ρωγα καγκελο....!! :tits2:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
αχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny: γιατι γελαω.??? παω να διαβασω την κριτικη που ειχα γραψει για την στεφη για να δω τι ειχα γραψει για τα βυζια της, παρατηρησα οτι στην κριτικη του gl, κανει επισιμανση για ενυσχηση, οποτε ισως... στην δικια μου γραφω για μικρο σκληρο βυζι αλλα δεν θυμαμαι καλα, και το θεικο που διαβασα στην κριτικη μου...

...οχι οτι εδειξε να της αρεσει το να ειναι απο κατω, απο την στιγμη που εβαλα τον πουτσο στο μουνι της εβγαλε μια ξυνιλα λες και γαμιοταν για ανταλαγμα το νοικι.!!!...

:2funny: :2funny: :2funny:

το υποσυνειδητο μου μηλισε.!!!  :2funny:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Κατι κρυβεται...
Μηπως η χοντρη ιδιοκτητρια του σπιτιου που νοικιάζεις, σ εχει βαλει στο ματι, κι εσυ το σκεφτεσαι???? :cheesy:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585
Κατι κρυβεται...
Μηπως η χοντρη ιδιοκτητρια του σπιτιου που νοικιάζεις, σ εχει βαλει στο ματι, κι εσυ το σκεφτεσαι???? :cheesy:

Χοντρη δεν ειναι, αλλα αν πεσει ξηρασια της ριχνω ενα μανικι συγιρησμενο...  :2funny:

notorius

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Κριτικές
18
Like
169
Πόντοι
11
Η αντζελα απο ουκρανια με τον ωραιο κωλο ξερει κανεις που δουλευει? Τελευταία φορά την πέτυχα στα τρίδυμα

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Στο Νικ.ουρανου 1β πριν μια βδομαδα

Επισκέπτης
Στο Νικ.ουρανου 1β πριν μια βδομαδα
Και προχθες εκει ηταν,αυτο το κοριτσι παιδια παιζει να ειναι το ποιο στουντιογυρισμενο  :rockon: :grin:
την ειδα α.γεωργιου 16 πριν απο λιγο καιρο, μετα απο λιγες μερες εμφανιστηκε στο α.γεωργιου 50 ποιο προσφατα την ειδα και στα τρυδιμακια  :sunglasses:  τωρα στην εκκλησια :priest:  :rockon: εχω την εντυπωση οτι την ειδα και νικηφορου ουρανου  :think: αλλα για εκει δεν ειμαι και πολυ σιγουρος  :S  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom