Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Σε ποιά ειδικότητα δίνει μεταπτυχιακό, δηλ. ποιό είναι το πτυχίο της; (Ρωτάω γιατί από αυτό ίσως εξαρτάται και το αν ξανακατέβει ή αν εγκαταλείψει τελείως)
πυρηνικη διαστημικη αστροφυσικη στο πανεπιστημιο του τσερνομπιλ!!!Σε ποιά ειδικότητα δίνει μεταπτυχιακό, δηλ. ποιό είναι το πτυχίο της; (Ρωτάω γιατί από αυτό ίσως εξαρτάται και το αν ξανακατέβει ή αν εγκαταλείψει τελείως)
πυρηνικη διαστημικη αστροφυσικη στο πανεπιστημιο του τσερνομπιλ!!!
Σε ποιά ειδικότητα δίνει μεταπτυχιακό, δηλ. ποιό είναι το πτυχίο της; (Ρωτάω γιατί από αυτό ίσως εξαρτάται και το αν ξανακατέβει ή αν εγκαταλείψει τελείως)
Που τον δινουμε σημερα.???? λεω να βγω αλλα που να παω.??? το 2ης35 κλειστο λεει, η καντυ δεν δουλευει, η Αντριανα το ιδιο, η Εμμανουελα γιοκ.! Εφη να μην το σκεφτομαι...πανε τα στανταρακια...
Να κανω καμια υπερβαση και να παω στην κομοδινοπουλου.???
Εγω θα σου προτεινα να πας villa erotica και να δοκιμασεις την ΑΦΡΟΔΙΤΗ για να μας πεις τη γνωμη σου,εκτος και αν τη γνωριζεις.Εγω προσωπικα ουτε τη γνωριζω αλλα ουτε και ξερω τις επιδοσεις τις μεσα στο δωματιο....Οσο για το ερωτημα σου θα σου ελεγα να μη κανεις την υπερβαση,αν και το τελευταιο καιρο εχουν γραφτει θετικα σχολια...
γραψτα στο φορουμ ρε φιλε.......προς τι η συνωμοσιολογια στην τελικη;Καλησπέρα. Μάγκες να σας ενημερώσω πως κάποιες κριτικές μου για κάποια καινούρια κοριτσια της βιλκας δεν ανεβηκαν ποτε. Τι έχουμε λογοκρισία? Και δεν λέω οτι ηταν τελιως αρνητικες αλλα δεν γινεται ρε πουστη να γραφουμε καλα λόγια για όλες! Αυτος είναι και ο σκοπός του Forum, η ενημέρωση!
Οντως ποια ειναι αυτη η Αφροδιτη στις βιλες.??
Θα πηγαινα βικτωρια, αλλα θα την πετυχω στο σχολασμα και φοβαμαι μην φαω ξεπετα...
Λες να μας κανουνε κανα χουνερι και να βαλανε την αφεντικινα απο το κεφαλληνιας?
Παντως η δικη μου προταση θα ειτανε να πας στην ΑΛΙΝΑ την επισκεφθηκα πριν κανα 10ημερο και ητανε πολυ βελτιωμενη σε ολους τους τομεις..
πιστεψε με αξιζει το ρισκο...
Αμα ειναι η Αφροδιτη η χοντρη θα πεσω πανω στις γυψοσανιδες και θα βγω απο την αλλη μερια...!!!
Αλινα εχω φαει, δεν ξανατρωω...
Που τον δινουμε σημερα.???? λεω να βγω αλλα που να παω.??? το 2ης35 κλειστο λεει, η καντυ δεν δουλευει, η Αντριανα το ιδιο, η Εμμανουελα γιοκ.! Εφη να μην το σκεφτομαι...πανε τα στανταρακια...
Αγαπητέ Karaman ώς γνήσιος πιπινολάτρης που είσαι θα σου πρότεινα την Άννα από Φρίξου 15 αν φτάσεις στην βραδυνή βάρδυα ... αξίζει την δοκιμή σου και περιμένουμε και τα σχόλιά σου
Αν όχι πάλι ... και είσαι στην πρώτη βάρδυα ... στα σίγουρα στο τελευταίως πιπινομάγαζο 28ης Οκτ. ... δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι διαφορετικό για τα γούστα σου
Ε τοτε μια ειναι η λυση...Ρισκαρεις σε ΑΦΡΟΔΙΤΗ και οτι βγει,μη σε παρω ομως και στο λαιμο μου γιατι δεν τη γνωριζω καν τη κοπελα...
κομοδινοπουλου αναφερεστε στην Μιχαελα?
τοσο χαλια ειναι στο δωματιο?δεν την εχω δοκιμασει ποτε
Λες να παω στην Ντανιελα με τα τατουαζ.??
Ξεπετα φαση καλυτερα κατσε σπιτι και