Η Αφροδίτη στο Erotica, πρεπει να ειναι η πρων Κάρλα που τελευταία ηταν στο Μινωταυρου. Μελαχρινη με πλουσιο στηθος και τεραστιο κωλο. Δεν ειμαι και σιγουρος ομως οτι ειναι αυτη. Ευδιαθετη στο σαλονι.
Και κατι ακομα: Πηγα για πρωτη φορα στο καινουριο Erotica. Θετικοτατη εντυπωση μου εκανε η ραμπα για ατομα με ειδικες αναγκες που εχουν βαλει!!!
Οντως και εγω αυτο προσεξα και μου εκανε εντυπωση, οσο για Αφροδιτη στο
Φριξου 9, πλαινη εισοδος, και εγω δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η Καρλα, ωραια παρουσια μαλλον για σιλικονατο το κωβω το βυζι, απο πισω η κωλαρα της πλουσια, καπου η μεση της μοιαζει με της Ζαιρας, το μαλακι το ειχε ισιο και τεροιαζε παρα πολυ ωραια με το προσωπακι της, που ειχε και σκουλαρικι μαλλον στο χειλος. την ειδα και εφυγα, εκανα μια μινι γυρα.
Φριξου 9. κανονικη εισοδος, ηταν η Μιχαελα ακα Ανριανα.κομ, με το που γυρησε και εφυγε η κωλαρα της με μαγεψε.!!! ολα τα βρωμικα που τρωει εκει καταληγουν, θα το φαω το κεφαλι μου...
Φριξου 13. Η Αννα με το Ιμμο σταιλ κουρεμα, ωραιο μικρο κωλαρακι, μου φανηκε μεγαλητερη, σοβαρη στην υποδοχη.
Α.Γεωργιου 16. Η Ντανιελα, με ενα ολοσωμο λουλουδατο.? μπειμπντολ, αχχχχχ τι καυλακι ειναι αυτο, θα το χωσω δεν υπαρχει περιπτωση και ας τα κλαψω μετα, ειναι το ποιο ομορφο πιπινακι μεχρι στιγμης, αλογουρα τα μαλακι της...πυρφοριζω.!!!
και ειμουν αναμεσα σε Αννα και Αφροδιτη, που να παω που να παω.??? η Αφροδιτη μου αρεσε σαν παρουσια, μπαρμπατσικο μωρο με γκολαρα, η Αννα γιατι διαβασα καλα σχλολια, οποτε... στριβω κερμα, βαζω γραμμα την Αννα κορονα την Καρλα, βγηκε γραμμα...
40€ πληρωσα για ξεσκουφωτο, κατα τα αλλα γενικες εντυπωσεις απο την Αννα.?? μπωρω να πω οτι γαμηθηκε κλασικα για ανταλαγμα το νοικι.!!!!!!!!!!
κοινως κομοδινακι μου βγηκε, μηδεν προκαταρτικα, αμετοχη τελειως, το ιδιο υφακι ειχε και σε εμενα, αλλα δεν διαμαρτηρηθηκε καθολου σε αυτα που της ζητησα, το αστειο καθως την εσπρωχνα και εψαχνα την λυση γιατι δεν μου βγενει, σκεφτηκα.....ο Hagem ειναι ποιο ομορφος απο εμενα..!!!
αυτα για τον μηνα Οκτωβρη...