Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
πυρηνικη διαστημικη αστροφυσικη στο πανεπιστημιο του τσερνομπιλ!!! :grin:
χαχαχχαχαχαχ!!!τσιριζωωωω με το ποστ..αλλα θα στο χαλασω...οικονομια-διοικηση και μαρκετινγκ δινει...χριστουγεννα που θα παω πανω θα σου πω αν θα ξανακατεβει...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
:2funny: θα παει λες και για μαστερ.??? Εμενα παντως μου ελεγε οτι ψαχνει να παντρευτει Ελληνα...αλλα δεν της εκανα προταση σαν ελευθερο παλικαρι...μαλακια μου.!  :headbang:
δεν πιστευω οτι εχεις φαει τον παπα της βερονικας...με τον (θελω να παρω ελληνα να προσεχει το βατραχακι μου)σε εχω και για εμπειρο...κανεις πλακα ε;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.850
Πόντοι
11.585
δεν πιστευω οτι εχεις φαει τον παπα της βερονικας...με τον (θελω να παρω ελληνα να προσεχει το βατραχακι μου)σε εχω και για εμπειρο...κανεις πλακα ε;

Φυσικα κανω πλακα, αν πιστευα οτι μου τζαμπουναει η καθε μια...θα ειχα χασει την μπαλα...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Φυσικα κανω πλακα, αν πιστευα οτι μου τζαμπουναει η καθε μια...θα ειχα χασει την μπαλα...
  ααα μην το λες...εχουνε φαει αρκετοι ΠΑΠΑ.... απλα μερικες τον πουλανε ομορφα

tsondovolossss

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χτες ειδα την nicol σε ονειρο,  οταν ξυπνησα ειχα απειρες γκαυλες.
εκεινο το σουφρι της πωππωπω

ξερει κανεις αν υπαρχει πιθανοτητα να ξαναρθει καμια περατζαδα?
θυμαμε μερικοι εγραφαν οτι μιλανε μαζι της (δεν θυμαμε αν ειναι τηλεφωνο η spybook )
μηπως εχει βρει κανα μαντραχαλα και απεχει ή δουλευει εξωτερικο τωρα?

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
To 26ης 35Α, ειναι κλειστο, το λενε στο θεμα τους, για Αννα διαβασα κριτικες, λες να ειναι τοσο καλη.?? Δεν λεει και τιποτα ο Ηαγκεμ... :grin:

Αν μου κανει κλικ...  :tits: θα μπω...

Ναι η ιδια ειναι, ειναι τρομερο μουνι, αλλα αλλο τοσο κομοδινο, αλλα κατι με τρωει να φαω πατατα βραστη με την φλουδα πανω... :headbang:
Ζητω συγνωμη για τις αδυναμιες της ρεαλιστικης μου γραφής, αλλα ανηκω στους σουρεαλιστες :p
Ειναι πολυ καλη η Αννα. Δεν εχω βαλει σ αλλη 10 στη συμμετοχή!!! Το αξιζαν κανα δυο βεβαια, Νατάσσα, Τζοαννα, αλλά δεν εγραψα ποτε κριτικη γι αυτες....
Η δευτερ σημερινη επισκεψη, επιβεβαίωσε οτι...θα μου φαει αρκετα λεφτα...Ας ειναι, καλα να ειμαστε...
Σημερα βέβαια διεκρινα στο βλέμμα της ενα υφακι...καπως, αλλα δεν επηρέασε αυτο τελικα τη συμπεριφορά της.

Οσο για την Κομοδινοπουλου, μαζι της δυο-τρεις φορες περασα υπεροχα, κι αλλες τοσε χαλια. Ενεχει ρίσκο...

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Η Αφροδίτη στο Erotica, πρεπει να ειναι η πρων Κάρλα που τελευταία ηταν στο Μινωταυρου. Μελαχρινη με πλουσιο στηθος και τεραστιο κωλο. Δεν ειμαι και σιγουρος ομως οτι ειναι αυτη. Ευδιαθετη στο σαλονι.

Και κατι ακομα: Πηγα για πρωτη φορα στο καινουριο Erotica. Θετικοτατη εντυπωση μου εκανε η ραμπα για ατομα με ειδικες αναγκες που εχουν βαλει!!!

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Γενικα με τις τιμες που εχουν οι βιλες (στο απλο προγραμμα των 40€),πρεπει να πεσει ενα ''ΜΕΓΑ ΑΚΥΡΟ''  ειδικα σε τετοιες εποχες θα ηθελα να προσθεσω,40€ για απλο προγραμμα ειναι παρατραβηγμενο και απο οσα εχω ακουσει.... δεν κανουν και τιποτα το ιδιαιτερο με το ''απλο προγραμμα'' σε αυτα τα μαγαζια........ :- :-

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.850
Πόντοι
11.585
Η Αφροδίτη στο Erotica, πρεπει να ειναι η πρων Κάρλα που τελευταία ηταν στο Μινωταυρου. Μελαχρινη με πλουσιο στηθος και τεραστιο κωλο. Δεν ειμαι και σιγουρος ομως οτι ειναι αυτη. Ευδιαθετη στο σαλονι.

Και κατι ακομα: Πηγα για πρωτη φορα στο καινουριο Erotica. Θετικοτατη εντυπωση μου εκανε η ραμπα για ατομα με ειδικες αναγκες που εχουν βαλει!!!

Οντως και εγω αυτο προσεξα και μου εκανε εντυπωση, οσο για Αφροδιτη στο Φριξου 9, πλαινη εισοδος, και εγω δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι η Καρλα, ωραια παρουσια μαλλον για σιλικονατο το κωβω το βυζι, απο πισω η κωλαρα της πλουσια, καπου η μεση της μοιαζει με της Ζαιρας, το μαλακι το ειχε ισιο και τεροιαζε παρα πολυ ωραια με το προσωπακι της, που ειχε και σκουλαρικι μαλλον στο χειλος. την ειδα και εφυγα, εκανα μια μινι γυρα.
Φριξου 9. κανονικη εισοδος, ηταν η Μιχαελα ακα Ανριανα.κομ, με το που γυρησε και εφυγε η κωλαρα της με μαγεψε.!!! ολα τα βρωμικα που τρωει εκει καταληγουν, θα το φαω το κεφαλι μου... :headbang:
Φριξου 13. Η Αννα με το Ιμμο σταιλ κουρεμα, ωραιο μικρο κωλαρακι, μου φανηκε μεγαλητερη, σοβαρη στην υποδοχη.
Α.Γεωργιου 16. Η Ντανιελα, με ενα ολοσωμο λουλουδατο.? μπειμπντολ, αχχχχχ τι καυλακι ειναι αυτο, θα το χωσω δεν υπαρχει περιπτωση και ας τα κλαψω μετα, ειναι το ποιο ομορφο πιπινακι μεχρι στιγμης, αλογουρα τα μαλακι της...πυρφοριζω.!!!  :2funny:

και ειμουν αναμεσα σε Αννα και Αφροδιτη, που να παω που να παω.??? η Αφροδιτη μου αρεσε σαν παρουσια, μπαρμπατσικο μωρο με γκολαρα, η Αννα γιατι διαβασα καλα σχλολια, οποτε... στριβω κερμα, βαζω γραμμα την Αννα κορονα την Καρλα, βγηκε γραμμα...
40€ πληρωσα για ξεσκουφωτο, κατα τα αλλα γενικες εντυπωσεις απο την Αννα.?? μπωρω να πω οτι γαμηθηκε κλασικα για ανταλαγμα το νοικι.!!!!!!!!!!  :2funny:  :2funny: :2funny:
κοινως κομοδινακι μου βγηκε, μηδεν προκαταρτικα, αμετοχη τελειως, το ιδιο υφακι ειχε και σε εμενα, αλλα δεν διαμαρτηρηθηκε καθολου σε αυτα που της ζητησα, το αστειο καθως την εσπρωχνα και εψαχνα την λυση γιατι δεν μου βγενει, σκεφτηκα.....ο Hagem ειναι ποιο ομορφος απο εμενα..!!!  :2funny:

αυτα για τον μηνα Οκτωβρη... :grin:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Φριξου 13. Η Αννα με το Ιμμο σταιλ κουρεμα, ωραιο μικρο κωλαρακι, μου φανηκε μεγαλητερη, σοβαρη στην υποδοχη.
Α.Γεωργιου 16. Η Ντανιελα, με ενα ολοσωμο λουλουδατο.? μπειμπντολ, αχχχχχ τι καυλακι ειναι αυτο, θα το χωσω δεν υπαρχει περιπτωση και ας τα κλαψω μετα, ειναι το ποιο ομορφο πιπινακι μεχρι στιγμης, αλογουρα τα μαλακι της...πυρφοριζω.!!!  

40€ πληρωσα για ξεσκουφωτο, κατα τα αλλα γενικες εντυπωσεις απο την Αννα.?? μπωρω να πω οτι γαμηθηκε κλασικα για ανταλαγμα το νοικι.!!!!!!!!!!  :2funny:  :2funny: :2funny:
κοινως κομοδινακι μου βγηκε, μηδεν προκαταρτικα, αμετοχη τελειως, το ιδιο υφακι ειχε και σε εμενα, αλλα δεν διαμαρτηρηθηκε καθολου σε αυτα που της ζητησα, το αστειο καθως την εσπρωχνα και εψαχνα την λυση γιατι δεν μου βγενει, σκεφτηκα.....ο Hagem ειναι ποιο ομορφος απο εμενα..!!!   :2funny:

αυτα για τον μηνα Οκτωβρη... :grin:
Η Αννα δεν ειναι σιγουρα πιπινι που λεει ο Γίγαντας. 25+ την κανω.
Για την Ντάνιελα, ειναι σιγουρα πολυυυυ ομορφη. Δυστυχως εχω γραψει την χειροτερη κριτικη μου γι αυτην.

Οσο για το τελευταίο....Ειναι αυταποδεικτο πλεον!!! :2funny: :2funny:
Moνο ο Γιγαντας πρέπει να ειναι ομορφοτερος, αφου του χαμογελασε κιολας :cheesy:
Ααααα.....κι ο Gameover γοητευτικος που λεει η la femme!!!! :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.850
Πόντοι
11.585
20 χρωνων μου ειπε οτι ειναι, και εγω εκει γυρω απ οτα 25 την κανω, απο σωματακι αψεγαδιαστο παντως, τα μπουτακια της πολυ σπεσιαλ οπως καθοταν στο κρεβατακι...και μυρωδατη, μου αφησε το αρωμα της, αν ειχα γκομενα θα ειχα προβλημα... :grin:
γενικα αν και δεν περασα οπως θα περημενα, δεν μου αφησε κακες εντυπωσεις γιατι εκανε οτι της ζητησα χωρις να δυσανασχετησει...που αλλη στην θεση της θα κατσουφιαζε...

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
20 χρωνων μου ειπε οτι ειναι, και εγω εκει γυρω απ οτα 25 την κανω, απο σωματακι αψεγαδιαστο παντως, τα μπουτακια της πολυ σπεσιαλ οπως καθοταν στο κρεβατακι...και μυρωδατη, μου αφησε το αρωμα της, αν ειχα γκομενα θα ειχα προβλημα... :grin:
γενικα αν και δεν περασα οπως θα περημενα, δεν μου αφησε κακες εντυπωσεις γιατι εκανε οτι της ζητησα χωρις να δυσανασχετησει...που αλλη στην θεση της θα κατσουφιαζε...
Karaman 7 μιλας για την Αννα η οποια παλια δουλευε στην Προμηθεως 25, που στην αρχη ειχε πιασιματα και μετα αδυνατισε.... η ειναι καινουργιο κομματι αυτη????? :think: :think:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.850
Πόντοι
11.585
Karaman 7 μιλας για την Αννα η οποια παλια δουλευε στην Προμηθεως 25, που στην αρχη ειχε πιασιματα και μετα αδυνατισε.... η ειναι καινουργιο κομματι αυτη????? :think: :think:

Δεν ξερω αν ειναι η ιδια...αυτη 1η φορα την βλεπω εγω, την Αννα που λες δεν την εχω δει.

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Η βραδυνή βάρδια είναι για μπάτσες πλέον, πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό εδώ και πολλά χρόνια. Το πρωί/απόγευμα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, αρκεί να μην θέλετε καινούργια πράγματα. Το χόμπυ μας δυστυχώς περνάει μεγάλη κρίση, εγώ ήδη σκέφτομαι να το γυρίσω σε μασατζίδικα και να αναγκαστώ να πηδάω μια στις τόσες..

Death_Zone88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
11
Δεν ξερω αν ειναι η ιδια...αυτη 1η φορα την βλεπω εγω, την Αννα που λες δεν την εχω δει.
Υπαρχουν κριτικες για την Αννα που σου λεω στην Προμηθεως 25.... ριξε μια ματια αν θες αν δεν την θυμασαι, σιγουρα ομως την εχεις δει ηταν ''παλια'' στο χουρμπετι,αλλα οσο για αυτην που λες μαλλον θα ειναι καινουργιο κομματι τελικα.

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Ξέρουμε ποτε δουλευει η Εφη? Ευχαριστω

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Τον εδωσα προχθες στην Μιχαελα στις Βιλλες.  Παχυνε καπως, νομιζω τωρα με τοση πουτσα θα ξαναδυνατισει. Καλα περασα παντως.

Κανουν κανουν μεταγραφες εκει, τι δε παιρνουν την Μιρελλα που ειναι και μουναρα; Αυτο το βιτρινατο που δουλευει μονιμως κλειστο ειναι, τι διαολο...

Επισκέπτης
εμενα μου ελεγε οταν γυρνουσε απο αδεια, δεν πιστευω οσο ελειπα να με απατησες..  :2funny:
ειχε πολυ πλακα η μικρη  :rockon: κριμα να την χασουμε ρε γαμωτο  :'(  :tickedoff:
λιγες στην πολη καταφεραν να μαζεψουν τοσο πολυ κοσμο μετα απο αδεια.. θυμαμαι ειχε παρει ενα μηνα τοτε που δουλευε στο σαπφως 5 οταν γυρισε, μιλαμε τα ατομα ηταν τοσα πολλα που δεν χωρουσαν μεσα στο ντελο και μερικοι περιμεναν απ εξω  :cheesy: 

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Η Αννα δεν ειναι σιγουρα πιπινι που λεει ο Γίγαντας. 25+ την κανω.
Για την Ντάνιελα, ειναι σιγουρα πολυυυυ ομορφη. Δυστυχως εχω γραψει την χειροτερη κριτικη μου γι αυτην.

Οσο για το τελευταίο....Ειναι αυταποδεικτο πλεον!!! :2funny: :2funny:
Moνο ο Γιγαντας πρέπει να ειναι ομορφοτερος, αφου του χαμογελασε κιολας :cheesy:
Ααααα.....κι ο Gameover γοητευτικος που λεει η la femme!!!! :2funny: :2funny:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny: ... ακόμα γελάω βρεεεεε ... δεν ντρέπεστε καθόλου;;;; ... βρήκατε  :woldman: και τους "την λέτε" ... ντροπήηηηη ...  :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα επί των σοβαρών ... για μένα ... τα 25 (χρόνια) είναι πιπίνι με τα όλα του ... για εσάς που είστε κατά πολύ μικρότεροι σίγουρα όχι (επίσης δεν φημίζομαι για το αν καταλαβαίνω καλά την ηλικία, και όταν το επιχείρησα παλαιότερα για άλλη εταίρα είχα πέσει πολύ έξω σύμφωνα με τα λεγόμενα των υπολοίπων οπότε έπαψα να το κάνω)... το ότι κάποια χαμογελούσε ή όχι σίγουρα μπορεί να είναι μια συγκοιρία ... εξαρτάται από την στιγμή ... επίσης γνωρίζουμε 1ον ότι όλα όσα ζούμε και καταργάφουμε εδώ είναι τελείως υποκειμενικά εκ του αντικειμένου ... δεν μπορεί να υπάρχει αντικειμενικότητα στο θέμα μας. Για παράδειγμα, εγώ στην μια και μοναδική μου επίσκεψη στην Άννα (πήγαινα για Έμμα αλλά δεν μου βγήκε ... είχε φύγει σε άδεια) πέτυχα βραδυά Ch L ... η πλήρης νέκρα και αισθανόμουν αυτή την άνεση χρόνου από την μεριά της, όλα τα ντέλα ξυνόντουσαν. Επίσης εμένα μου βγήκε πολύ θετικά γιατί το φοβήθηκα μιας και για άλλη πήγαινα (Έμμα) και άλλη μου βγήκε ... και δεν αντιστάθηκα και πέρασα στα ενδότερα... και τέλος αυτή ήταν η αίσθηση της στιγμής ... και αυτή ανέφερα ...

"Όσο για το τελευταίο" ... είναι αυταπόδεκτο και δεδομένο πλέον ... είμαι ο ομορφότερος όλων ... απλά διαφωνώ για τον γοητευτικότερο ... εγώ είμαι ... μιας και αυτοί οι γκρίζοι "βαμένοι" κρόταφοι κάνουν την διαφορά ...  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :grin:  :grin:  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom