Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (2 μέλη και 52 επισκέπτες)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Σε αλλη δουλεια ειναι εννοω οχι σε αλλο στουντιο

Δηλαδη τελος τα στουντιο για τη Καρμεν?Λιγακι δυσκολο μου φαινεται τα το πιστεψω,με ολο το σεβασμο προς εσενα..Εαν ειναι σιγουρο αυτο που λες δεν υπαρχει καμια πιθανοτητα να τη πετυχω?Μηπως γνωριζεις και σε ποια αλλη δουλεια ειναι τωρα?

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
δηλαδη συμφωνας με τον συναγωνιστη;;
δηλαδη δεν πολυαξιζει;;

Ειναι στο γουστο του καθενος φιλε μου..Εσυ μπορει να πας να σου αρεσει και να περασεις καλα..Εγω παντως δε θα ξανα πηγαινα..

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
ρε παιδια
μια αντζελα που εκανε παταγο εκει στα τριδυμα
πως ειναι εμφανισιακα
γιατι διαβασα μια κριτικη που ενας την κραζει :think:
Η κριτικη νομιζω μιλάει για αλλα Αντζελα, τη milf.
Η μικρη ειναι τωρα στο Νικ. Ουρανου, και η συμπεριφορα της δεν εχει καμια σχεση μ αυτην που περιγραφεται στην κριτικη.

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Η κριτικη νομιζω μιλάει για αλλα Αντζελα, τη milf.
Η μικρη ειναι τωρα στο Νικ. Ουρανου, και η συμπεριφορα της δεν εχει καμια σχεση μ αυτην που περιγραφεται στην κριτικη.

Βαση ημερομηνιας που αναφερει αλλα και περιγραφης μαλλον λεει για την Αντελα τη μοντελα...τοτε ηταν στα Τριδυμα,αρχες Νοεμβριου πηγε ξανα Νικ.ουρανου αλλα γενικα το κοριτσι αυτο ειναι πασπαρτου,εχει γυρισει 4-5 μαγαζια..Τι να πω αμα εχω πεσει εξω με ολο το σεβασμο να με συγχωρατε.. :-

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Βαση ημερομηνιας που αναφερει αλλα και περιγραφης μαλλον λεει για την Αντελα τη μοντελα...τοτε ηταν στα Τριδυμα,αρχες Νοεμβριου πηγε ξανα Νικ.ουρανου αλλα γενικα το κοριτσι αυτο ειναι πασπαρτου,εχει γυρισει 4-5 μαγαζια..Τι να πω αμα εχω πεσει εξω με ολο το σεβασμο να με συγχωρατε.. :-
Μια γκιλφ Μονικα στα τριδυμα την εχει φαει κανεις? Με εκανε εντυπωση χτες βραδυ που πηγα βολτα και καθοταν με ενα συναγωνιστη δωματιο κανα εικοσαλεπτο και ακουγοταν οι φωνες τους. (Εντελως χαλια η ηχομονωση). Η Μιχαελλα στις βιλλες ειναι η κομοδινοπουλου αντριαννα? την ειδα και μου φανηκε πολυ ομορφο κ συνεσταλμενο κοριτσι :smitten:. Η Αφροδιτη η ρουμανα τι λεει? Εχει φαει κανεις? Φοβαμαι εχω ερωτευτει μια ιεροδουλη.. Απο Α ξεκινάει το όνομα της...  :smitten: :smitten:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Μια γκιλφ Μονικα στα τριδυμα την εχει φαει κανεις? Με εκανε εντυπωση χτες βραδυ που πηγα βολτα και καθοταν με ενα συναγωνιστη δωματιο κανα εικοσαλεπτο και ακουγοταν οι φωνες τους. (Εντελως χαλια η ηχομονωση). Η Μιχαελλα στις βιλλες ειναι η κομοδινοπουλου αντριαννα? την ειδα και μου φανηκε πολυ ομορφο κ συνεσταλμενο κοριτσι :smitten:. Η Αφροδιτη η ρουμανα τι λεει? Εχει φαει κανεις? Φοβαμαι εχω ερωτευτει μια ιεροδουλη.. Απο Α ξεκινάει το όνομα της...  :smitten: :smitten:

Στο πρωτο ερωτημα δε μπορω να καταλαβω για ποια λες..
Στο δευτερο ειναι αυτη που γραφεις..
Ωσο για το τριτο δε την εχω δει ουτε εγω και σκεφτομαι να παω αυριο για να δω τι παιζει και αναλογως να πραξουμε...
Ποια ερωτευτηκες ρε συ?ΑΛΙΝΑ,ΑΝΤΡΙΑΝΑ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΑΝΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ αυτες μου ηρθαν στο μυαλο.....

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Στο πρωτο ερωτημα δε μπορω να καταλαβω για ποια λες..
Στο δευτερο ειναι αυτη που γραφεις..
Ωσο για το τριτο δε την εχω δει ουτε εγω και σκεφτομαι να παω αυριο για να δω τι παιζει και αναλογως να πραξουμε...
Ποια ερωτευτηκες ρε συ?ΑΛΙΝΑ,ΑΝΤΡΙΑΝΑ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,ΑΦΡΟΔΙΤΗ,ΑΝΝΑ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ αυτες μου ηρθαν στο μυαλο.....
Ρουμανίτσα είναι  :)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Αφροδίτη Κοροβάγκου την πέτυχα χτες. Ψάχνω για καμια κριτική αλλά δε βρίσκω.  :think:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Αφροδίτη Κοροβάγκου την πέτυχα χτες. Ψάχνω για καμια κριτική αλλά δε βρίσκω.  :think:

Καποιοι συναγωνιστες γραψανε οτι η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ειναι μαλλον η ΚΑΡΛΑ που δουλευε παλαιοτερα Μινωταυρου...Δε ξερω αν υπαρχουν εκει κριτικες..
Εμφανησιακα τοσο καλη ηταν?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καποιοι συναγωνιστες γραψανε οτι η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ειναι μαλλον η ΚΑΡΛΑ που δουλευε παλαιοτερα Μινωταυρου...Δε ξερω αν υπαρχουν εκει κριτικες..
Εμφανησιακα τοσο καλη ηταν?
Ωραίο κ αψεγάδιαστο σωμα κ δερμα είχε. Κωλαρα κ βυζαρα. Μελαχρινή κ η φάτσα της ηταν λιγο σα ρακουν...  :P Με βαζελινη στο χερι σαλοναρισε

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
:smitten: :smitten: :smitten: Τι πλασματάκι είναι αυτό.. :kissass:

Καλη ειναι μωρε...και εμενα μου ειχε παρει τα μυαλα αρχες του ετους και την επισκεφθηκα 3-4 φορες,αλλα μου εφυγε μετα...Πριν κανα 15θημερο την ειχα επισκεφθει και εχει βελτιωθει παρα πολυ σε σχεση με παλαιοτερα,αλλα πηγα γιατι δεν ειχα βρει κατι καλυτερο....

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Ωραίο κ αψεγάδιαστο σωμα κ δερμα είχε. Κωλαρα κ βυζαρα. Μελαχρινή κ η φάτσα της ηταν λιγο σα ρακουν...  :P Με βαζελινη στο χερι σαλοναρισε

Και γιατι δε δοκιμασες αφου σου αρεσε τοσο πολυ?Φοβοσουνα μηπως φας καμια φολα?

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Παλικάρια κάτι τελευταίο και πάω να την πέσω ακουγωντας τον φαλακροκόρακα Ραπ. Η κοκκινομαλλα Ισαμπέλλα από Κωλέττη ξέρετε που εχει χαθεί? Καιρό έχω να την πετυχω..  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom