extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
σκρίνιο κομοδίνο πολυθρόνα τι απο ολα?
κοιτα πλεον με την τουμπανιεθ γειτονισα εχω λυσει το θεμα μου ;)
ξηγιέσαι έτσι τύπε;
σκρίνιο κομοδίνο πολυθρόνα τι απο ολα?
κοιτα πλεον με την τουμπανιεθ γειτονισα εχω λυσει το θεμα μου ;)
ειχε ακουστει οτι σταματησε οριστικαξερει κανεις που μπορω να βρω την χριστινα τη ρουμανα που δουλευε φριξου 14??
όχι φίλε. την πήρα εγώ πριν ένα μήνα ακριβώς στο Μινωταύρου. μόλις είχε γυρίσει από ρουμανία με είπε μετά από καιρό κ ότι κυρίως δουλεύει στο φρίξου 14. πρωινή βάρδια είχα πάει..ειχε ακουστει οτι σταματησε οριστικα
το καταλαβα απο τα συμφραζομενα του τζαμαικανου τελικα.....όχι φίλε. την πήρα εγώ πριν ένα μήνα ακριβώς στο Μινωταύρου. μόλις είχε γυρίσει από ρουμανία με είπε μετά από καιρό κ ότι κυρίως δουλεύει στο φρίξου 14. πρωινή βάρδια είχα πάει..
Δε ξέρω βέβαια αν είναι 100% αυτή γτ παλαιότερα δεν την είχα δει ποτέ. Ξανθιά προς το πλατινέ, πράσσινο ανοιχτό μάτι, βυζάρες μάλλον πλαστικές και κωλάρα. Προς νταρντανομωρό φάση. Επίσης ήταν αλλοιμένη από τη μέση και κάτω γεμάτη τζελ...το καταλαβα απο τα συμφραζομενα του τζαμαικανου τελικα.....
αυτη ειναι ετσι που τα λεςΔε ξέρω βέβαια αν είναι 100% αυτή γτ παλαιότερα δεν την είχα δει ποτέ. Ξανθιά προς το πλατινέ, πράσσινο ανοιχτό μάτι, βυζάρες μάλλον πλαστικές και κωλάρα. Προς νταρντανομωρό φάση. Επίσης ήταν αλλοιμένη από τη μέση και κάτω γεμάτη τζελ...
τελικα η χριστινα η ρουμανα που δουλευει? συνεχιζει κανονικα φριξου 14 πρωι? και κατι αλλο θα με ενημερωσει καποιος για την αντζελα τη μιλφ και τη μιλφ την γερμανιδα που ανεφερε καποιος?
παντως οπως εγραψα στο αλλο θρεντ η μαρθα που δουλευε παλια σαλονικα τωρα ειναι σε διπλο ρολο τσατσας-πουτανας στο στουντιο μπακαρα στην Γιαννουλη Λαρισας.....για τυχον φαν και παλιους φιλους τηςΜια τσατσά στα τρίδυμα, συγκεκριμένα στο πρώτο αν θυμάμαι καλά, είναι η Μαρίνα η Ρωσίδα? που δουλευε παλιά Κατεχάκη 13?
Πρεπει κανενα 100αρικο να θελει,εγω την πηρα με 80ε παντος και ξεχασε και το κοκαλακι της σπιτι μου.
Πρεπει καποια στιγμη να το επιστρεψω,θα το ψαχνει αλλα που να θυμαται που το πρωτοξεχασε...
δλδ ρε παιδια η αντριαννα κανει και επισκεψεις κατ οικον;καλη φαση.....
Την εχω φαει. Αψεγαδιαστο δερμα, πλαστικο αλλα καλο βυζι που προσφερει για αρμεγμα, και τεραστια λατινικα κωλομερια που στο πισωκολλητο πανε περα δωθε !!! Ειναι ομως λιγο ψυχρη σε συμπεριφορα...Τις φωτογραφιες της καινουριας Αφροδιτης στη Βιλα τις ειδατε στο αλλο σαϊτ?...δυνατο γυφτοτουμπανο φαινεται
Την εχω φαει. Αψεγαδιαστο δερμα, πλαστικο αλλα καλο βυζι που προσφερει για αρμεγμα, και τεραστια λατινικα κωλομερια που στο πισωκολλητο πανε περα δωθε !!! Ειναι ομως λιγο ψυχρη σε συμπεριφορα...
ΣπάνιαΚριτικη παιζει να γραψεις?