You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)
που τα ξερεις ολα αυτα ρε καρντασι..μπραβο..παντως οπως εγραψα στο αλλο θρεντ η μαρθα που δουλευε παλια σαλονικα τωρα ειναι σε διπλο ρολο τσατσας-πουτανας στο στουντιο μπακαρα στην Γιαννουλη Λαρισας.....για τυχον φαν και παλιους φιλους της
παντως και στη Σαλονικη πλεον μερικα μαγαζια δεν εχουν τσατσα..σε τελευταια βολτα πετυχα 2 μαγαζια..οι τσατσαδες δε πανε αλλο στα συγκεκριμενα επειδη δεν εχει ''χρημα''...και η τανα κερδιζει περισσοτερα ετσι μιας και αυτη πληρωνει τη τσατσα τις περισσοτερες των περιπτωσεων
chucky αυτη η milf μονικα απο σωμα τι λεει?
Ικανοποιητικο για την ηλικια της.Πανω κατω για 40αρα την εκοψα,βυζι 2-3,σφιχτο κωλο δε θα τον ελεγα ε δεν ειναι και καμια πιτσιρικα αλλα με χαλουσανε πολυ τα μουτρα της,ειχε και ενα τουπε που ολα αυτα σαν συνολο δεν με επειθαν να περασω μεσα...
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Μόνο 40 ρε φίλε? Αυτή μεγαλύτερη απο τη τσατσα ήταν? 55-60. Γριά-πουτάνα που ξυρίζει τα πόδια της. Κατηγορία gilf. Βέβαια μέσα μπορεί να βγάζει καλά γούστα δε ξέρουμε...Ικανοποιητικο για την ηλικια της.Πανω κατω για 40αρα την εκοψα,βυζι 2-3,σφιχτο κωλο δε θα τον ελεγα ε δεν ειναι και καμια πιτσιρικα αλλα με χαλουσανε πολυ τα μουτρα της,ειχε και ενα τουπε που ολα αυτα σαν συνολο δεν με επειθαν να περασω μεσα...
Μόνο 40 ρε φίλε? Αυτή μεγαλύτερη απο τη τσατσα ήταν? 55-60. Γριά-πουτάνα που ξυρίζει τα πόδια της. Κατηγορία gilf. Βέβαια μέσα μπορεί να βγάζει καλά γούστα δε ξέρουμε...
Οχι και 55-60 ρε συ.40+ σιγουρα τωρα το ποσο ακριβως θα σε γελασω..Βεβαια θα συμφωνησω οτι παει προς κατηγορια gilf και οχι milf οπως το διατυπωσα...
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Σύντομο πέρασμα γύρω στις 18.00 από περιοχή Φρίξου.
Φρίξου 15 : Έφη
Red Light District : Μιχαέλα
Villa Erotica : Λάρα
Πέρασα στη Μιχαέλα παρόλα τα αρνητικά σχόλια και πέρασα αρκετά καλά τολμώ να πω. Πάντως η κοπελιά στα τέσσερα έχει απίστευτη θέα, κωλάρα λέμε, τρελάθηκα.
Πέρασα στη Μιχαέλα παρόλα τα αρνητικά σχόλια και πέρασα αρκετά καλά τολμώ να πω. Πάντως η κοπελιά στα τέσσερα έχει απίστευτη θέα, κωλάρα λέμε, τρελάθηκα.
simera_1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 130
- Πόντοι
- 281
Τις φωτογραφιες της καινουριας Αφροδιτης στη Βιλα τις ειδατε στο αλλο σαϊτ?...δυνατο γυφτοτουμπανο φαινεται
το βυζι ειναι αλλήθωρο η μου φαινεται, οντος ρε πολυ γυφτο ρομα φατσα, καρπαθια και βαλε!!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Σύντομο πέρασμα γύρω στις 18.00 από περιοχή Φρίξου.
Μην με τωρα ρεσυ....αυριο ετοιμαζομαι να φαω την πατατα της χρονιας μου, μαλλον θα παω Ντανιελα και τωρα ισως με επεισες να περασω και απο Μιχαελα, θΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΦΟΛΑ ΛΕΜΕ.!!!
gabetsos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 45
- Like
- 12
- Πόντοι
- 601
Μην με τωρα ρεσυ....αυριο ετοιμαζομαι να φαω την πατατα της χρονιας μου, μαλλον θα παω Ντανιελα και τωρα ισως με επεισες να περασω και απο Μιχαελα, θΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΦΟΛΑ ΛΕΜΕ.!!!
Ντανιέλα θα φας άγουρη πατάτα (σου μιλώ εκ πείρας μαζί της), ενώ με Μιχαέλα μπορεί να φας γλυκο-πατάτα σε λέω !!! Ο τολμών νικά.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.961
- Πόντοι
- 38.177
Ντανιέλα θα φας άγουρη πατάτα (σου μιλώ εκ πείρας μαζί της), ενώ με Μιχαέλα μπορεί να φας γλυκο-πατάτα σε λέω !!! Ο τολμών νικά.
Περνά παντος απο νευροκωπι πρωτα και μετα πανε για να εισαι καλυμμένος
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Περνά παντος απο νευροκωπι πρωτα και μετα πανε για να εισαι καλυμμένος
Παω σε καμια ωρα να εισπραξω το νοικι απο Ντανιελα...μαλλον δεν θα τα εχει...
Βλεπω και η Μιχαελα.κομ, στο ποστο της μετα της 8, και αυτη μου χρωσταει κατι νοικια απο οτι θυμαμαι...
johnys77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 161
- Πόντοι
- 2.017
αστο καλυτερα μην πας εγγυημενη πατατα ολα επανω της πονανε οταν την ακουμπας απλως ειναι μουνοπαγιδα η γκομενα και οπου πεσει κανενα θυμα η δοκιμη θα σε πεισει εαν εχει αλλαξει καλως διαφορετικα πεταμενα λεφτα μεγαλο ρισκο περνεις με αυτην την μουνοπαγιδαΜην με τωρα ρεσυ....αυριο ετοιμαζομαι να φαω την πατατα της χρονιας μου, μαλλον θα παω Ντανιελα και τωρα ισως με επεισες να περασω και απο Μιχαελα, θΕΛΩ ΝΑ ΦΑΩ ΦΟΛΑ ΛΕΜΕ.!!!
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 6.068
- Πόντοι
- 11.585
Τελικα Ντανιελα στο ποστο της (Α.Γεωργιου) δεν ηταν αντι για αυτην η Μαξιμ που ακουγοντας το ονομα της την εκανα σφαιρατος.
Εφυγα και κατευθηνθηκα προς Α.Γεωργιου 50 μηπως πετυχω την Φλωρη που ακουσα οτι τελευταια την αποπλανουν σε αυτο το ιδρυμα, εκει βρηκα την ξανθια με το καρε μαλι, Αντριανα?? με τα τατουαζ της, ηρθε και κοντοσταθηκε διπλα μου λες και ηταν σερβιτορα να μου παρει παραγκελεια, την εκανα και απο εδω ακουγοντας τις ευχες τις τσατσας....
Στο Φριξου 9 διπλανη εισοδος, αν και ελεγε στο προγραμμα την μπαστυ μελαχρινη με το πλουσιο στηθος Αφροδιτη, οποτε λεω να παω να της τον εδωσω, μπενω μεσα βγενει η Λαρα/Μαντυ , επρεπε να το καταλαβω βλεποντας απο εξω το καμπριολε αστρακι, μεσα στο σπιτι ειχανε ταμπελες που ελεγε αν καταλαβα καλα οτι το μπροστινο καταστημα ηταν κλειστο, αλλα αντιθετα το βρηκα ανοιχτο, οπου εκει μεσα ηταν η Μιχαελα.κομ, τελικα δεν της ζητησα το νοικι και εφυγα.!!!
Πηγα Κοροβαγκου οπου πετυχα την Βικτωρια μεσα σε μαυρο συνολακι και ισιωμενο μαλι να μου κλεινει πονηρα το ματι, ενεδωσα και μπηκα μεσα....χαζα χαζα ολοι φωναζετε για το 40αρι της βιλας, μαζι και εγω, και εκτος της Μαντυς οι αλλες 2 δεν κλεινανε μπουτι πριν λιγο....
tip... εξω απο το Αχελωου το αμαξι της Βικης της ξανθια με το καρε μαλι με την μεγαλη περηφερεια, αρα μεσα χτυπουσε οχταωρο αυτη....
Εφυγα και κατευθηνθηκα προς Α.Γεωργιου 50 μηπως πετυχω την Φλωρη που ακουσα οτι τελευταια την αποπλανουν σε αυτο το ιδρυμα, εκει βρηκα την ξανθια με το καρε μαλι, Αντριανα?? με τα τατουαζ της, ηρθε και κοντοσταθηκε διπλα μου λες και ηταν σερβιτορα να μου παρει παραγκελεια, την εκανα και απο εδω ακουγοντας τις ευχες τις τσατσας....
Στο Φριξου 9 διπλανη εισοδος, αν και ελεγε στο προγραμμα την μπαστυ μελαχρινη με το πλουσιο στηθος Αφροδιτη, οποτε λεω να παω να της τον εδωσω, μπενω μεσα βγενει η Λαρα/Μαντυ , επρεπε να το καταλαβω βλεποντας απο εξω το καμπριολε αστρακι, μεσα στο σπιτι ειχανε ταμπελες που ελεγε αν καταλαβα καλα οτι το μπροστινο καταστημα ηταν κλειστο, αλλα αντιθετα το βρηκα ανοιχτο, οπου εκει μεσα ηταν η Μιχαελα.κομ, τελικα δεν της ζητησα το νοικι και εφυγα.!!!
Πηγα Κοροβαγκου οπου πετυχα την Βικτωρια μεσα σε μαυρο συνολακι και ισιωμενο μαλι να μου κλεινει πονηρα το ματι, ενεδωσα και μπηκα μεσα....χαζα χαζα ολοι φωναζετε για το 40αρι της βιλας, μαζι και εγω, και εκτος της Μαντυς οι αλλες 2 δεν κλεινανε μπουτι πριν λιγο....
tip... εξω απο το Αχελωου το αμαξι της Βικης της ξανθια με το καρε μαλι με την μεγαλη περηφερεια, αρα μεσα χτυπουσε οχταωρο αυτη....
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Ωχ, κατάλαβα τι ρόλο παίζει!!αστο καλυτερα μην πας εγγυημενη πατατα ολα επανω της πονανε οταν την ακουμπας απλως ειναι μουνοπαγιδα η γκομενα και οπου πεσει κανενα θυμα η δοκιμη θα σε πεισει εαν εχει αλλαξει καλως διαφορετικα πεταμενα λεφτα μεγαλο ρισκο περνεις με αυτην την μουνοπαγιδα
Τελικα Ντανιελα στο ποστο της (Α.Γεωργιου) δεν ηταν αντι για αυτην η Μαξιμ που ακουγοντας το ονομα της την εκανα σφαιρατος.
Το να θυμασαι ολες τις κοπελες με τα μικρα τους ενταξει παω πασο... Γινεται. Ειναι εφικτο. Το να ξερεις ομως και να θυμασαι και το τι αυτοκινητο εχει η καθεμια ... ενταξει εισαι απιστευτος !!
Επισκέπτης
τυπα?5241 μινηματα εχει.λεσ να τησ ειδε τησ τανεσ απο μια φωρα μονο?1000 πεγμενεσ τησ εχειΤο να θυμασαι ολες τις κοπελες με τα μικρα τους ενταξει παω πασο... Γινεται. Ειναι εφικτο. Το να ξερεις ομως και να θυμασαι και το τι αυτοκινητο εχει η καθεμια ... ενταξει εισαι απιστευτος !!
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
God Bless Karaman !!!Το να θυμασαι ολες τις κοπελες με τα μικρα τους ενταξει παω πασο... Γινεται. Ειναι εφικτο. Το να ξερεις ομως και να θυμασαι και το τι αυτοκινητο εχει η καθεμια ... ενταξει εισαι απιστευτος !!
Επισκέπτης
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 38