Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (1 μέλη και 61 επισκέπτες)

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Παλικάρια κάτι τελευταίο και πάω να την πέσω ακουγωντας τον φαλακροκόρακα Ραπ. Η κοκκινομαλλα Ισαμπέλλα από Κωλέττη ξέρετε που εχει χαθεί? Καιρό έχω να την πετυχω..  :think:

Κανα μηνα και βαλε εχω να τη δω και εγω....Ποιος ξερει μπορει να μας βαρεθηκε και να μας παρατησε... :tickedoff:

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Εγω το ειπα, αλλα με επιφύλαξη. Μην το δεσετε κομπο.

Δε το δεσαμε κομπο απλα ειπα οτι αναφερθηκε...Εσυ καλα εκανες και μας ενημερωσες,αλλα πρεπει να τη δουμε και με τα δικα μας τα ματακια...

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Κανα μηνα και βαλε εχω να τη δω και εγω....Ποιος ξερει μπορει να μας βαρεθηκε και να μας παρατησε... :tickedoff:
Το αλλο σαι λεει παντως τωρα που ειδα οτι αυτη τη βδομαδα δουλευει Κωλεττη. Καμια επιβεβαιωση απο καποιο συναγωνιστη που πηγε τσαρκα :think: Χτες δε περασα απο Κωλεττη εγω

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Παιζει καμια χθεσινη αναφορα απο καποιο συναγωνιστη για να ξερουμε στο περιπου τη θα συναντησουμε αυριο,γιατι απ οτι βλεπω θα γινει αυριο βραδυνη τσαρκα....

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Καλα βολια.!! Μολις γυρισεις θα σου ζητησω σκονακι...Δεκεμβρη μαλλον θα κατεβω με το πορνοκτελ... :grin:

Ψάξε τις τιμές και για το τραίνο. Αν πετύχεις τα εισιτήρια των 19 € (που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο) βγαίνει το πήγαινε-έλα 38 €! Ιδίως δε αν δε σε πειράζει να πάρεις το πρώτο πρωινό τραίνο (5:13 πμ, συνήθως αυτό βγάζει αυτή την προσφορά, μπορεί όμως να το πετύχεις και στα υπόλοιπα δρομολόγια αν είσαι τυχερός, ιδίως τις μέρες εκτός ΠΣΚ) μπορεί να πετύχεις και εισιτήρια με 9€, δηλαδή το πήγαινε-έλα να βγει ακόμη και 18€! vfm  :)
Μπορείς να ψάξεις στο site του ΟΣΕ αλλά και πέρα από τα εισιτήρια-προσφορές, στο site τα εισιτήρια είναι πιο φθηνά από ότι αν τα αγοράσεις στο σταθμό. Κατά τη γνώμη μου το τραίνο είναι πιο βολικό και άνετο σε σχέση με το λεωφορείο και είναι και πιο γρήγορο (5:20 σε σχέση με το ΚΤΕΛ που κάνει 6:30).

Συγγνώμη για το  :offtopic: αλλά σκέφτηκα να το γράψω εδώ γιατί μπορεί να ενδιαφέρει πολύ κόσμο που δεν το ξέρει, πέρα από τις πορνοεκδρομές  :grin:

Ευχαριστώ και για τις ευχές, ελπίζω να πετύχουμε κάτι καλό για να έχω να προτείνω!

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Οι φωτο ειναι της Λαουρας! Τωρα αν ειναι αυτη απο πισω...
Γραφει οτι ξερει ελαχιστα Ελληνικα. Η Λαουρα μιλουσε ικανοποιητικα.

Επισκέπτης
Οι φωτο ειναι της Λαουρας! Τωρα αν ειναι αυτη απο πισω...
Γραφει οτι ξερει ελαχιστα Ελληνικα. Η Λαουρα μιλουσε ικανοποιητικα.
αν γκουγκλαρετε βγαζει ιζαβελα,λια,ευα,ελενα.οποτε μαλον στουντιο θανε.πολλα τηλ εχει

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Το αλλο σαι λεει παντως τωρα που ειδα οτι αυτη τη βδομαδα δουλευει Κωλεττη. Καμια επιβεβαιωση απο καποιο συναγωνιστη που πηγε τσαρκα :think: Χτες δε περασα απο Κωλεττη εγω
Κωλεττη Αφρο πρωι

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
Καλησπέρα καλησπέρααααααααα

simera_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
130
Πόντοι
281
Και ερωτω ξανα γιατι κρητικές δεν βρισκω, εβελινα απο βιλες εφαγε κανενας να μας πει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Αυτη τη Μιρελλα δε θα τη βρω ποτε τελικα... ελεος

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
πόσα σου παίρνει την ώρα εκεί στη γειτονειά η Τουμπανίεθθθ ? :knockinb:

Πρεπει κανενα 100αρικο να θελει,εγω την πηρα με 80ε παντος και ξεχασε και το κοκαλακι της σπιτι μου.
Πρεπει καποια στιγμη να το επιστρεψω,θα το ψαχνει αλλα που να θυμαται που το πρωτοξεχασε...
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom