4/5 Ωρα.22.00 – 00.00
Τανταλου.
Αλουμινατο. Η Βικτωρια.Μαυρομαλα,1.60,ΚΑΘΟΛΟΥ βυζι,ωραιο σωμα και κωλαρακι και γενικα γλυκουλα.30 ευρω.Ειχα μπει παλιοτερα.Μετρια κατασταση.
Ερος- Εντοπιστηκε ΤΕΡΑΣ.Η κοπελα προκαλει τρομο. Μαυρομαλα.1.60,μογγολοφατσα,χοντρη,μεγαλα βυζια και τεραστιος κωλος 30 ευρω!!!!!!!! ΜΑΚΡΥΑ
Απεναντι. – Η Σαρα
40 ευρω
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. Η Γιαννα.Ξανθια πλεον.1.70,ωραιο σωμα -με 1-2 κιλα παραπανω που δεν τη χαλανε ομως- κωλαρα και καλο βυζι.Πολυ παλια καταθεση με ειχε αφησει ικανοποιημενο.
Σαπφους.
Aνορθογραφο - Η Σαντρα.Μαυρη κοπελα -οχι η γνωστη Σαντρα που δουλευε απεναντι,1.60,ωραιο σφιχτο σωμα,μετριο βυζι και κωλαρα.30 ευρω.Σημερα μπηκα.Φιλικη στο δωματιο,ηρθε μου εβαλε καποτα και αρχισε πιπα,πολυ καλη με παλμο και τον καταλληλο συντονισμο
.Βεβαια δεν κρατησε πολυ γιατι μολις μου σηκωθηκε αρκετα πηρα αυτη την πρωτοβουλια και σταματησε
.Τη στηνω στα 4 και την αρχιζω.Πολυ ωραιος κωλος αλλα ρε παιδια πολυ βαρκα το μουνι.Μονοσε μερικες στασεις του πισοκωλητου ενιωθα.Χωρις να νιωθω ομως δεν μπορω να χυσω,οποτε εκει ηταν καπου που αρχισε τις μαλακιες."Θα φωναζει η τσατσα","Να στον παιξω με τα χερια","10 λεπτα ειναι ποσο ακομα θα γαμησεις" κλπ.Σφιχτικα λοιπον πολυ και τα καταφερα.Στο τελος μου ειπε πως δεν εχει αυτη προβλημα που αργησα αλλα εχει με την τσατσα που της την λεει και καλα
.
Απεναντι . – Κοπελα με φατσα ψυχασθενη.1.60,μετριο σωμα και κωλος,πεσμενο βυζι.Πρεπει να είναι αρκετα μικρη σε ηλικια.
30 ευρω.
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. – Η Βερονικα απο Ουκρανια.Ξανθια.1.70,ωραιο σωμα,μετριο βυζι,ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως ψιλοαντρικη φατσα -τα εχω ξαναπει-30 ευρω (βλ.προηγουμενο ποστ για ρεπορτ) ΜΗΝ ΜΠΕΙΤΕ.Εκτος κι αν θελετε απλα να πειτε οτι γαμησατε αλλη μια κωλαρα.
Καφε σπιτι. Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα. 30 ευρω
Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. Η κατασπρη μελαχροινη... 30 ευρω
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου .
Καστανη Βραζιλιανα,1.70,ωραιο σωμα,μικρο βυζι αλλα γενικα την γαμαγα.Βεβαια εχει καπωε ξενερωτη φατσα οταν βγαινει απο το δωματιο κατι που σε αποτρεπει αρχικα.Καποια στιγμη θα τη δοκιμασω.30 ευρω...
Μετα απο λιγο ηρθε καινουργια κοπελα.Καστανη και αυτη,μετριας εμφανισης,1.60,μετριο βυζι και κωλος και ξενερωτη μαπα.Δεν τη γαμουσα,30 ευρω
ΦΙΞ
Ανδρ.Γωργ.4. Η Μαρια.
La femme- Ξανθια κοπελα,1.65,μετριο σωμα,μεγαλα βυζια και πεσμενος κωλος.Σαν τρανς μου φαινεται,δεν τη γαμουσα με τπτ.Απο 40...
Δεξια απο τον Μυλο. - Κλειστο
Αριστερα απο τον Μυλο. – Η Χριστινα 40 ευρω
26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Αυτη η πανω απο 35,τα εχουμε ξαναπει,απο εμφανιση δεν λεει μια,δεν ξερω στο δωματιο και ουτε προκειται να μαθω... !!!!!!!!!!!40 ευρω!!!!!!!!!!!
Ιωαν.Κωλετη 17. Η Λωρα.Μελαχρινη,γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Εχει ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαγε καθολου.Επισης όταν γυρισε να φυγει παρατηρησα το συστημα μεση-κωλος προσεχτικα και ειδα να διαγραφεται μια φανταστικη καμπυλη.Και αυτη δουλευε διπλα απο το αλουμινατο-μα καλα συνεργασια εχουν? -
Την ειχα παρει παλιοτερα διπλα απο το αλουμινατο.Καλη περιπτωση.Ιδιως τωρα που πηγε στην Κωλλετη πιστευω θα ανεβασει κι'αλλο επιδοσεις.40 ευρω
Απεναντι από το Μπουτικ – Η Λαουρα!!! Ξανθια γκομεναρα,πανω απο 1.70,βυζαρες,κωλαρα και φοβερο σωμα. Ναι μετα απο πολυ καιρο την ξαναπετυχαινω.Τελευταια φορα την ειχα παρει αρχες Οκτωβρη νομιζω στο Προμηθεως 14 οπου και απο τοτε δεν το ξαναπετυχα ανοιχτο.Ειχα μεινει με πολυ καλες εντυπωσεις και θα την ξαναπαρω συντομα.30 ευρω και πληρωνεις τοπ μουνι,οχι σαν κατι μαλακες που ζητανε 40αρια για μπαζα.
ΥΓ.Η προσγειωση στην ελληνικη πραγματικοτητα ειναι δυσκολη >
>