Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (2 μέλη και 43 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
αυριο πρωι λεω να παω να παρω καμια κυριακατικη κ να ριξω καμια πουτσα βαραδαρι μερεα να παει καλα η μερα τι ωρα ανοιγουν ξερετε;(δεν θα εχει και κοσμο και θα ναι πιο καλα)
Καθημερινες και Σαββατα ανοιγουν απο τις 8 καποια για τους πολυ πρωινους,για Κυριακη θα σε γελασω...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ναι κι εγω ξέρω για 8 το πρωι. Η μαρινα μου ειπε οτι δουλευει απ'τις 8. αλλα για κυριακη ουτε κι εγω ξερω. ισως να ανοιγουνε μετα την εκκλησια

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Πιστευω κατα της 12-1 ανοιγουν. δν βαζω και το χερι στην φωτια,ασε που νομιζω ειναι αναλογα το ρδελο.
Καλα κανεις και δεν βαζεις το χερι σου στη φωτια γιατι θα καεις!
12-1 που νομιζεις οτι ανοιγουν,εχει αρχισει ηδη το "δευτερο ημιχρονο" !
Εγω εχω παει Κυριακη πρωϊ στις 9 και τα περισσοτερα ηταν ηδη ανοιχτα.
Πολλοι νομιζουν οτι επειδη ειναι Κυριακη πρωϊ δεν θα εχει κοσμο.Γι αυτο και προτιμανε αυτην την ωρα(σαν εμενα).Αυτο ομως εχει φερει το αντιθετο αποτελεσμα.Ηδη απο τις 10 γινεται ψιλοχαμος.
Δυο φορες πηγα στην Μαρινα γυρω στις 10 και περιμενα σχεδον 20 λεπτα μεχρι να ερθει η σειρα μου.Γι αυτο θελει υπομονη.Το καλο με το πρωινο ειναι οτι η κοπελες ειναι ξεκουραστες και αποδιδουν καλυτερα.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Η τανταλου που κοντα πεφτει??Θελω να καταθεσω στην Μαρινα...
Ριξε μια ματια σ αυτο: Ειναι ο χαρτης της περιοχης.
Οπως κατεβαινεις την Τανταλου απο την αριστερη πλευρα του δρομου εχει 3 σπιτακια.Της Μαρινας ειναι το μεσαιο.Μομιζω Τανταλου 8. Εχει ασπρη πορτα.
Αντιλαβου ;;;
Ελπιζω να σε βοηθισα λιγο και να μην σε μπερδεψα χειροτερα. Αν θες να ρωτησεις κατι αλλο και ξερω να απαντησω εδω ειμαι

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
1000 θενξ φιλε μου! ε ναι δν ειμουν και πολυ σιγουρος για την ωρα,ισα ισα επεσα εντελως εξω! οσο για ιεροδουλες να διαβαζουν το σιτε δν νομιζω, εχουν που εχουν ποσες ωρες να ασχολουντε με τους γκαβλιαριδες δν νομιζω να το συνεχιζουν και εκτος χωρου εργασιας, εγω πιστευω πιο πολυ οτι ακουνε απο εμας που τα λεμε στο δωματιο ξερουν.

ΥΓ ειμαι πολυ κωλοφαρδος που εκει κοντα εχει και παρκινγκ ο φαδερ και θα παω περπατητος. λολ.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
ευτυχως που δεν χρειαζεται γαλα για να μου σηκωθει αλλα ειναι σε επαρση ολες τις ωρες...αλλωστε οι ειδημονες ξερουν καλα οσο λιγοτερος κοσμος τοσο καλυτερα και πιο αποδοτικα..εκτος αν εχει καποιος κολλημα με την ωρα.

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Αφου διαβαζα τοσο καιρο τα σχολια για το σπιτι στην Κωλετη επιτελους καταφερα να παω επι τοπου. Σημερα το πρωι γυρω στις  12 παρα και ενω καποιοι ετρεχαν στο Μαραθωνιο εγω προτιμησα να επισκεφτω το εν λογω σπιτι που μου ειχε γινει εμμονη ιδεα τον  τελευταιο καιρο. Ανθρωπος δεν υπηρχε στο σπιτι παρα μονο η τσατσα και η Εφη την οποια και πρωτη φορα ειδα αλλα εχοντας ακουσει τοσα εδω περασα χωρις δευτερη σκεψη στο δωματιο. Η τσατσα κατι μου ειπε για δωρο εκτος απο το κλασικο 40αρι αλλα της ειπα οτι θα την κανω και το βουλουσε. Η συνεχεια ευτυχως ηταν περα απο καθε προσδοκια. Η Εφη είναι απιστευτη καμια σχεση με αλλη. Οσα καλα εχουν ειπωθει για αυτην ειναι αληθεια περα για περα. Απιστευτα απαλο δερμα, αδυνατο σωματακι και γλυκο προσωπακι μονο για πουτανα δεν την κανεις. Αλλα στη δουλεια της τελεια σαν να το ευχαριστιεται και ιδια! Σε χαλαρωνει και σε απογειωνει ταυτοχρονα. Της ειπα οτι ειναι διασημη στο σιτε και γελουσε  μου ειπε οτι το διαβαζει αλλα τελευταια βαρεθηκε γιατι λεμε ολα τα ιδια και τα ιδια ασε που εχει αγνωστες λεξεις πχ μου λεει τι ειναι "μπαζο"? Αφου μου εκανε διαφορα προκαταρκτικα μπηκαμε δυναμικα στο ψητο και εστειλε αδιαβαστο. Αλλαξαμε τρεις στασσεις αν και θα τελειωνα στην πρωτη μου εδωσε το χρονο να διατηρησω τον ελεγχο και να χυσω με την ησυχια μου. Απλα απιστευτη ακομα δεν εχω συνελθει απο την εμπειρια.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Παιδες εγω πηγα στην Μαρινα και δν ξερω τι εφταιξε αλλα δν μου αρεσε καθολου. κριμα που δν πηγα στην εφαρα.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Παιδες εγω πηγα στην Μαρινα και δν ξερω τι εφταιξε αλλα δν μου αρεσε καθολου. κριμα που δν πηγα στην εφαρα.
δεν σου άρεσε η κοπέλα ως εμφάνιση, οι τρόποι της η το σερβις;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
η κοπελα σαν εμφανιση μια χαρα ητανε, απλα π.χ μου επερνε πιπα και ουτε καν μ αρεσε, της τον καρφωνο και μου αρχισε τα ποναω και ιστοριες, βασικα το θεμα ειναι με το ζορι εχυσα. το μουνι της φταιει? ο πουτσος μου φταιει? ο τροπος που την γαμησα φταιει? παντως στην κωλετη οπως και αν γαμησα και οι 3 διαφορετικες κοπελες που μ καναν πιπα απλα να πω οτι αμα θελαν με καναν να χυσω και απτην πιπα μονο.

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Αφου διαβαζα τοσο καιρο τα σχολια για το σπιτι στην Κωλετη επιτελους καταφερα να παω επι τοπου. Σημερα το πρωι γυρω στις  12 παρα και ενω καποιοι ετρεχαν στο Μαραθωνιο εγω προτιμησα να επισκεφτω το εν λογω σπιτι που μου ειχε γινει εμμονη ιδεα τον  τελευταιο καιρο.

Χε χε πέρασες μιση ωρα πριν απο μενα...
Δεν εχω να συμπληρώσω τιποτα σε ολα οσα ειπες ( τα ειπες ολα)
Μονο που το έχουμε κάψει το κοριτσι με τα συνεχόμενα θετικα σχολια.
Μισή ωρα μετα που έφυγες γινοταν χαμός απο κοσμο που έμπαινε και έβγαινε.
Λοιπόν παιδες η γκόμενα ειναι χαλια ....
Δεν βλέπετε ειναι κρύα βαριετέ, και κάνει αγγαρεία... :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως παραπάνω που γράφτηκε πως ηταν άρρωστη δεν ισχύει , απλως λόγο ρεπο της Αφροδίτης αντί για απόγευμα ηταν πρωί...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ποτε ξαναρχιζει η Αφρονταιτ Κωλλετη; τελειωσαν τα ρεπο; μαζεμενα τα πηρε;

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Επειδή σας έχω στην πείνα τελευταία από άποψη περιγραφών, θα κάνω ... στροφή στην ποιότητα και θα θέσω θέμα λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα!

Ποιοι απο εσάς έχουν δει τα κορίτσια που μας ''ανέχονται'' στους ''οίκους'' εκτός δράσης?

Εγώ λόγω (σχετικά καινούργιας) δουλειάς τις βλέπω αρκετά συχνά, όχι όλες βέβαια! Αυτό είναι το καλό γιατί από την άλλη έκοψα τα καθημερινά σούρτα-φέρτα στο γρήγορο ιντερνέτι και κατ'επέκταση την επαφή μου μαζί σας!!!

Τελος πάντων, στο θέμα μας. Αφορμή για το παρόν mail, είναι η συνάντηση τρίτου τύπου που είχα σήμερα με το πουλέν μου τη Σάρα! Ναι λοιπόν, η Σάρα με τα πεπονάτα στήθη και τα αφράτα κωλομάγουλα, που ασκεί με μεγάλη επιτυχία την τέχνη του πεοαρμέγματος πότε στο αλουμινάτο και πότε στην (ξε)Κωλέτη (πάντα βράδυ) είναι άνθρωπος που πηγαίνει στο σουπερμάρκετ όπως όλοι μας!!! Την είδα σήμερα σε σουπερμάρκετ στην περιοχή Χαριλάου (διαφήμιση δεν κάνουμε) και κρίμα που έφευγε γιατί θα ήθελα να της μιλήσω! Ήταν μόνη, με κάπρι τζιν και γενικά ντύσιμο που δεν την κολάκευε ιδιαίτερα! Απόρεσα πως αυτό το απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας, μετατρέπεται σε θεά του σεξ μέσα στο δωμάτιο!!!

Παλιότερα είχα πετύχει σε σουπερμάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας το ψηλό το μοντελίσιο το ξανθό, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ίδια τιμή (40€) και στα ίδια σπίτια με τη Σάρα! Αυτό είναι ΑΠΑΡΑΜΥΛΗΣ ομορφιάς τόσο εντός όσο και εκτός δωματίου, απλά δεν είναι ... Σάρα!!!

Ακόμη παλιότερα είχα δει σε σούπερμάρκετ κοντά στον τόπο εργασίας τους, τη Μαρία τη Ρουμάνα (μέτριο ανάστημα, μελαχρινή με ίδιο μακρί μαλλί, αδιάφορη εντός κι εκτός δωματίου) και την Αλεξάνδρα (νομίζω) την όμορφη Ρωσσίδα που δούλευε μέχρι πρόσφατα στο πράσινο σπιτάκι Ταντάλου και Σαπφούς γωνία. Πρόκειται όμως για ΜΕΓΑΛΗ παγωκολώνα!!! Με είχε κάμει εντύπωση ότι η τύπισα ήταν στο σούπερμάρκετ με μωρό σε καροτσάκι και μια ηλικιωμένη κυρία ΙΣΩΣ η μητέρα της (απορώ αν ξέρει που δουλεύει η κόρη της)!!! Πάντως η Αλεξάνδρα ήταν αρκετά γοητευτική αν και πολύ απλά ντυμένη! Το μάυρο κολάν τόνιζε την κωλάρα της και διέγραφε την στριγκάρα της! Με αναστάτωσε βραδιάτικο!

Τέλος είχα βρει την Χριστίνα, την φωνακλού Ρουμάνα σε ταχυφαγείο του Βαρδαρίου! Σέξυ ακόμη και ντυμένη, συνοδευώταν από δύο φουσκωτούς (μπρρρρρ!!!)!

Απο αυτές, θα μίλαγα σίγουρα στη Σάρα λόγω αδυναμίας και θαυμασμού. Γράψτε εμπειρίες και εντυπώσεις να κάνουμε χαβαλέ!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Μεσα στο μυαλο μου εισαι αρχηγε
ηθελα παλαιοτερα να γραψω τι κανετε αν πετυχετε κοπελα εξω στον δρομο
-Γεια σου με θυμασαι σε εσκισα προχθες  :2funny:
επισης ειναι σιγουρο οτι μερικες πανε σε γυμναστηρια και κανουν και σολαριουμ
οποτε θελουμε να ξερουμε σε ποια γυμναστηρια πηγαινουν για να γραφτουμε :cheesy:

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
εγω δεν εχω και τίποτα το ιδιαίτερο να πω σχετικά με το θέμα. είδα μια απ'τις κοπέλες που δούλευε πριν 3 χρόνια απέναντι απ'το ανορθογραφο στη Σαφούς :) είχε πάει για να πάρει φαγητό  από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων στο βαρδάρη.

Επίσης για τη Μαρίνα άκουσα την πρώτη φορά που την είδα να λένε (πριν χρόνια) καποιοι συναγωνιστές που ητανε στο σπιτάκι ότι δούλευε ως μπαργουμαν σε καποιο κλαμπ.

djshadow2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σε ολοθσ τους μπουρδελιαριδες  παιδια μια ερωτηση τιποτα τηλεφωνα για βορεια ελλαδα εκτος σαλλονικας αν ξερετε (αν γινετε στειλτε τα μαιλ σε εμενα ) στην αθηνα καλα ητανε αλλα τωρα εδω που ειμαι . . . . .. . . .

djshadow2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
για καλ γκερλ ενοο αν υπαρχει τιποτα

the real joker

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η εφη απο κωλετη αξιζει μεσα τζακουζι εχει και το κυριοτερο τι ηλικια περιπου εχει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom