Επειδή σας έχω στην πείνα τελευταία από άποψη περιγραφών, θα κάνω ... στροφή στην ποιότητα και θα θέσω θέμα λίγο πιο έξω από τα συνηθισμένα!
Ποιοι απο εσάς έχουν δει τα κορίτσια που μας ''ανέχονται'' στους ''οίκους'' εκτός δράσης?
Εγώ λόγω (σχετικά καινούργιας) δουλειάς τις βλέπω αρκετά συχνά, όχι όλες βέβαια! Αυτό είναι το καλό γιατί από την άλλη έκοψα τα καθημερινά σούρτα-φέρτα στο γρήγορο ιντερνέτι και κατ'επέκταση την επαφή μου μαζί σας!!!
Τελος πάντων, στο θέμα μας. Αφορμή για το παρόν mail, είναι η συνάντηση τρίτου τύπου που είχα σήμερα με το πουλέν μου τη Σάρα! Ναι λοιπόν, η Σάρα με τα πεπονάτα στήθη και τα αφράτα κωλομάγουλα, που ασκεί με μεγάλη επιτυχία την τέχνη του πεοαρμέγματος πότε στο αλουμινάτο και πότε στην (ξε)Κωλέτη (πάντα βράδυ) είναι άνθρωπος που πηγαίνει στο σουπερμάρκετ όπως όλοι μας!!! Την είδα σήμερα σε σουπερμάρκετ στην περιοχή Χαριλάου (διαφήμιση δεν κάνουμε) και κρίμα που έφευγε γιατί θα ήθελα να της μιλήσω! Ήταν μόνη, με κάπρι τζιν και γενικά ντύσιμο που δεν την κολάκευε ιδιαίτερα! Απόρεσα πως αυτό το απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας, μετατρέπεται σε θεά του σεξ μέσα στο δωμάτιο!!!
Παλιότερα είχα πετύχει σε σουπερμάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Πυλαίας το ψηλό το μοντελίσιο το ξανθό, που προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ίδια τιμή (40€) και στα ίδια σπίτια με τη Σάρα! Αυτό είναι ΑΠΑΡΑΜΥΛΗΣ ομορφιάς τόσο εντός όσο και εκτός δωματίου, απλά δεν είναι ... Σάρα!!!
Ακόμη παλιότερα είχα δει σε σούπερμάρκετ κοντά στον τόπο εργασίας τους, τη Μαρία τη Ρουμάνα (μέτριο ανάστημα, μελαχρινή με ίδιο μακρί μαλλί, αδιάφορη εντός κι εκτός δωματίου) και την Αλεξάνδρα (νομίζω) την όμορφη Ρωσσίδα που δούλευε μέχρι πρόσφατα στο πράσινο σπιτάκι Ταντάλου και Σαπφούς γωνία. Πρόκειται όμως για ΜΕΓΑΛΗ παγωκολώνα!!! Με είχε κάμει εντύπωση ότι η τύπισα ήταν στο σούπερμάρκετ με μωρό σε καροτσάκι και μια ηλικιωμένη κυρία ΙΣΩΣ η μητέρα της (απορώ αν ξέρει που δουλεύει η κόρη της)!!! Πάντως η Αλεξάνδρα ήταν αρκετά γοητευτική αν και πολύ απλά ντυμένη! Το μάυρο κολάν τόνιζε την κωλάρα της και διέγραφε την στριγκάρα της! Με αναστάτωσε βραδιάτικο!
Τέλος είχα βρει την Χριστίνα, την φωνακλού Ρουμάνα σε ταχυφαγείο του Βαρδαρίου! Σέξυ ακόμη και ντυμένη, συνοδευώταν από δύο φουσκωτούς (μπρρρρρ!!!)!
Απο αυτές, θα μίλαγα σίγουρα στη Σάρα λόγω αδυναμίας και θαυμασμού. Γράψτε εμπειρίες και εντυπώσεις να κάνουμε χαβαλέ!