στη σάρα πήγα εγώ την Πέμπτη κατα τις 22:30. είναι απίστευτη αφου μου έκανε επίθεση με τις ματίες της όσο ήμουν στο σαλόνι και περίμενα μέχρι να αδειάσει δωμάτιο για να χωθώ (και στο δωμάτιο αλλά και σ'αυτήν
) Με κάρφωνε στα μάτια κάθε φορά που περνούσε σα να ήθελε να μου πει θα τα δεις όλα σε λίγο. και πράγματι, τα είδα όλα.
Η γκόμενα είναι φανταστική. Απλά για να την κάνω να τα δώσει όλα της είχα πει ότι άκουσα τα καλύτερα για εκείνη κι ότι ήρθα να δω αν είναι αλήθεια. με το που άκουσε αυτά που είπα, όρμησε επάνω μου σα λυσ-σάρα (οκ το 'κλεψα αυτό) κι άρχισε να τρίβεται πάνω κάτω σ'όλο μου το σώμα και να μου γλύφει το λαιμό.
μου φόρεσε το σκουφάκι και με ταξίδεψε σ'ενα άλλο κόσμο με το στόμα της.
Αργότερα θυμήθηκα τις ματίες που με είχαν καρφώσει προηγουμένως κι έτσι ανταπέδωσα το κάρφωμα μ'ενα τρελό πισωκολλητό που την έκανε να ξεχάσει ότι έπρεπε να μιλάει ελληνικά και άρχισε τα ρωσικα. δεν καταλάβαινα αλλά γούσταρα αφάνταστα αυτό που άκουγα (ίσως να με έβριζε κι όλας) αλλά στη θέα αυτής της πανέμορφης κωλάρας και μια που ήτανε και ρωσική κωλάρα, εκτόξευσα τα πουτσόσκαγια μου όσο πιο βαθειά μπορούσα και το απολαύσαμε.
Είναι απ'τις λίγες κοπέλες που είπα ότι άξιζε τα λεφτά.