Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (0 μέλη και 51 επισκέπτες)

paraksenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τουλαχιστον εκλεισα τη βολτα ευδιαθετα βλεποντας ενα ζευγαρι γυφτων εξω απο το μπλε σπιτι .Η γυναικα μαζευε οτι ψιλα ειχε στις τσεπες και τα εδινε στον αντρα για να μπει αυτος και να γαμησει. Hmmm....
μια τετοια γυναικα χρειαζομαστε!!!!

Πιθανοτατα οι γυφτοι κατι ξερουν παραπανω στη συμπεριφορα προς τις γυναικες.Πολιτισμος σου λεει μετα.Προτεινω επιστροφη στην παλια μεθοδολογια...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Εφαρα περαστικα σου.Ταχεια αναρρωση και γρηγορα κοντα μας.
Εκτος κι αν το "αδιαθεσιας" σημαινει οτι εχει περιοδο.  Υπομονη, περιοδος ειναι θα περασει !
Συναδελφε πολυ σωστη η παρατηρηση σου για την προελευση του ονοματος Σαρα.Εμενα το μυαλο μου πηγαινε στο (λυσ)Σαρα.

Και νομιζεις η εφη το διαβασε αυτο?

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Φιλε blastbeat η προειδοποιηση σου με γλιτωνει απο ενα πεταμενο 30αρι αφου η Στελλα ηταν η επομενη που θα κατεθετα . Οσο για to nickname μαλλον θα ελεγα οτι ειναι υπολειμα του εφηβικου κολληματος με τους old mans child (ακομα και σημερα αναρωτιεμαι πως ακουγα την αγριοφωναρα του)  καθως οταν εγινε μελος των borgir(που επισης εκτιμουσα ιδιαιτερα) ειχα ηδη σταματησει να ασχολουμαι με το συγκεκριμενο μουσικο ιδιωμα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
στη σάρα πήγα εγώ την Πέμπτη κατα τις 22:30. είναι απίστευτη αφου μου έκανε επίθεση με τις ματίες της όσο ήμουν στο σαλόνι και περίμενα μέχρι να αδειάσει δωμάτιο για να χωθώ (και στο δωμάτιο αλλά και σ'αυτήν :cheesy:) Με κάρφωνε στα μάτια κάθε φορά που περνούσε σα να ήθελε να μου πει θα τα δεις όλα σε λίγο. και πράγματι, τα είδα όλα.
Η γκόμενα είναι φανταστική. Απλά για να την κάνω να τα δώσει όλα της είχα πει ότι άκουσα τα καλύτερα για εκείνη κι ότι ήρθα να δω αν είναι αλήθεια. με το που άκουσε αυτά που είπα, όρμησε επάνω μου σα λυσ-σάρα (οκ το 'κλεψα αυτό) κι άρχισε να τρίβεται πάνω κάτω σ'όλο μου το σώμα και να μου γλύφει το λαιμό.
μου φόρεσε το σκουφάκι και με ταξίδεψε σ'ενα άλλο κόσμο με το στόμα της.
Αργότερα θυμήθηκα τις ματίες που με είχαν καρφώσει προηγουμένως κι έτσι ανταπέδωσα το κάρφωμα μ'ενα τρελό πισωκολλητό που την έκανε να ξεχάσει ότι έπρεπε να μιλάει ελληνικά και άρχισε τα ρωσικα. δεν καταλάβαινα αλλά γούσταρα αφάνταστα αυτό που άκουγα (ίσως να με έβριζε κι όλας) αλλά στη θέα αυτής της πανέμορφης κωλάρας και μια που ήτανε και ρωσική κωλάρα, εκτόξευσα τα πουτσόσκαγια μου όσο πιο βαθειά μπορούσα και το απολαύσαμε.
Είναι απ'τις λίγες κοπέλες που είπα ότι άξιζε τα λεφτά.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Συναδελφοι προσοχη εντοπιστηκε παγοκολωνα στο σπιτι πιο κατω απο το ηχητικο στην προμηθεως .Ειρηνη απο ουκρανια. Την πατησα σα μαλακας πρωτον γιατι δεν ειχα χρονο να ψαξω στα αλλα σπιτια , δευτερον γιατι καποιες φορες μου εχει τυχει οσες υστερουν σε εμφανιση να προσφερουν υψηλου επιπεδου υπηρεσιες και τριτον γιατι δεν ειχε κανενα μεσα στο σπιτι οποτε δεν περιμενα ουτε λεπτο. Τι το ηθελα ο μαλακας και μπηκα  :headbang:. Η γκομενα ειναι σχετικα κοντη , ξανθια με μικρα βυζια και καλο κολο και μια τεραστια ουλη πισω στη μεση. Μπαινει και χωρις να μου εχει σηκωθει βαζει την καποτα και αρχιζει μια μετρια πιπα . Στο λεπτο και χωρις να τη σταματησω με ρωταει ποια σταση θελω και παθαινω το πρωτο σοκ. Τηε λεω ελα απο πανω . Δυστυχως προκειται για μουνι βαρελι οποτε ηταν σαν να γαμουσα αερα . Αλλαζουμε στα τεσσερα τα ιδια . Δεν ενιωθα σχεδον τιποτα και αλλαξαμε σε ιεραποστολικο .Παιδες τι να πω . Μου ηρθε στο μυαλο μια γκομενα μου που ειχε αγορασει επιβραδυντικα προφυλακτικα και δεν μπορουσα να χυσω με ΤΙΠΟΤΑ . Καποια στιγμη μου λεει σε δυο λεπτα πρεπει να φυγω και με αγχωνει περισσοτερο . Αρχιζω και εκνευριζομαι τη σπρωχνω και της λεω να με τελειωσει με μαλακια για να μην παει εντελως χαμενο το 30αρι οπου και τελειωσα .Πληρης απογοητευση .Βιαστικη μεχρι αηδιας χωρις να υπαρχει ανθρωπος στο μπουρδελο,ψυχρη χωρις καμια συμμετοχη,δεν ανοιξε τα ματια της ουτε για μερικα δευτερολεπτα. Ακομα και στην υποκριτικη παιρνει μηδεν αφου τα ψευτοβογγητα της με ξενερωσαν ακομα περισσοτερο. Προσοχη λοιπον Αποφυγετε την οπως ο διαολος το λιβανι

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φίλε εγω σε τετοιες περιπτώσεις όταν δεν εχω χρόνο για ψαξιμο και βιάζομαι, παω κατευθείαν στη Μαρίνα. ξέρω ότι κατα 95% θα είναι εκεί και σίγουρα θα περάσω καλά.
όσο για τα επιβραδυντικά προφυλακτικά κι εγώ την πάτησα με την πρώην μου και δεν καταλαβαινα τί εφταιγε γιατί δεν μπορούσα ποτε να πιστεψω ότι θα ήτανε τόοοοοσο ισχυρα που να μην τελειώνω με τίποτα.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΩΛΕΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΥΤΟ ΜΩΡΟ? ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Φιλε blastbeat η προειδοποιηση σου με γλιτωνει απο ενα πεταμενο 30αρι αφου η Στελλα ηταν η επομενη που θα κατεθετα . Οσο για to nickname μαλλον θα ελεγα οτι ειναι υπολειμα του εφηβικου κολληματος με τους old mans child (ακομα και σημερα αναρωτιεμαι πως ακουγα την αγριοφωναρα του)  καθως οταν εγινε μελος των borgir(που επισης εκτιμουσα ιδιαιτερα) ειχα ηδη σταματησει να ασχολουμαι με το συγκεκριμενο μουσικο ιδιωμα

Φιλε με ξενερωσες τελειως.Για μια στιγμη ειπα πως βρηκα αλλον εναν συνμποργκιρα και συνμπουρδελιαρη ταυτοχρονα.Εγω δεν μπορω να ξεκολησω απο το συγκεκριμενο ιδιωμα με τπτ (βλ και νικ)

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Φιλε blastbeat δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλα πιστεψε με καποια στιγμη θα σε κουρασουν και θα τα βαρεθεις. Προσφατα επεσε στην αντιληψη μου το clip του sacrilegious scorn και εβαλα τα γελια. Μουσικα αρκετα καλο, αισθητικα εντελως γελοιο. Επειδη ξεφυγα ομως απο το θεμα του thread σταματω εδω.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
22 και βαραω blast ολη μερα.Μαλιστα σε λιγο πηγαινω παλι χεχε.Αποκλειετεαι να βαρεθω.Παντως οσον αφορα το κλιπ η αρχη ειναι τραγικη αφου χρησιμοποιουν μια παναρχαια τεχνικη.Right?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Σημερα το βραδυ στην κωλετη 8α ειναι η εφη? μπορει καποιος να μου πει?
Η τανταλου που κοντα πεφτει??Θελω να καταθεσω στην Μαρινα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αυριο πρωι λεω να παω να παρω καμια κυριακατικη κ να ριξω καμια πουτσα βαραδαρι μερεα να παει καλα η μερα τι ωρα ανοιγουν ξερετε;(δεν θα εχει και κοσμο και θα ναι πιο καλα)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Πιστευω κατα της 12-1 ανοιγουν. δν βαζω και το χερι στην φωτια,ασε που νομιζω ειναι αναλογα το ρδελο.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τι 12 ρε αρχηγε; εχω να βαψω και το σπιτι αυριο. 10 - 11 θα τις ξυπνησω;  :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
λες να παρω καμια μπουγατσα και κανα μιλκο να φαμε ολοι μαζι και μετα ριχνουμε και εναν;  :2funny:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Εγω μεσα για μπουρδελοτσαρκα με καποιους απο εδω μεσα. στο κατω κατω σε 3 ρδελα εχο παει ολα κ ολα και μου φαινεται χρειαζομαι μια ξεναγηση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom