Χαιρετω την παρεα σας και σας συγχαιρω για την ενημερωση που παρεχετε. Με τετοια πληροφορηση πριν απο καμια δεκαετια θα ειχα γλιτωσει σιγουρα πολλα χιλιαρικα πεταμενα σε ανουσιο σεξ. Επιστρεφω στο αθλημα μετα απο μακροχρονη απουσια για τον απλο λογο οτι εχω προσωπικο κανονα να μην πληρωνω για σεξ οταν μπορω να το εχω δωρεαν.Επειδη ομως οι καιροι αλλαζουν ειτε γιατι δεν περναει πλεον η μπογια μας ειτε γιατι η μυτη της ελληνιδας γκομενας εχει φτασει πλεον στο μετωπο, επεστρεψα στο γνωστο τετραγωνο του βαρδαρη για μια γρηγορη τσαρκα.
Δυστυχως δεν ειχα διαβασει τα σχολια σας πριν τη βολτα γεγονος που πιθανοτατα θα αλλαζε και τις επιλογες μου.Στο ψητο λοιπον
Η τσαρκα ελαβε χωρα λιγο μετα τις 8 το βραδυ .Στην τανταλου στο πρωτο σπιτι οπως κατεβαινουμε απο τη μοναστηριου επαιζε μια εκπληκτικη ξανθια , πανυψηλη με σχεδον αψεγαδιαστο σωμα (η τουλαχιστον ετσι μου φανηκε στα λιγα δευτερολεπτα που προλαβα να τη δω). Εβαλα το χερι αμεσως στην τσεπη και πιστεψτε με θα κατεθετα αν δεν ακουγα την εξωφρενικη φραση της τσατσας ."Πολυ καλη περιποιηση παιδια , ελευθερα πιασιματα 40 ευρω
Για λιγο πιστεψα οτι ημουν σε καποιο μασατζιδικο πολυτελειας στο Amsterdam . Γρηγορα ομως συνειδητοποιησα οτι μου ζητουσαν 40 ευρω για να γαμησω στο βαρδαρη και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. (ρε πανε καλα οι ανθρωποι??)
Απεναντι στο ερως ηταν μια επισης ψηλη μαυρομαλλα με καλο σωμα και εντελως απωθητικη φατσα. Ονομα δεν συγκρατησα η αν θελετε δεν με ενδιεφερε.Δεν θα τη γαμαγα ουτε στις μπουρδελοεκπτωσεις. Χαμηλοτερα στην τανταλου μια συμπαθητικη κοπελα με ξανθες ανταυγειες και αρκετα πιασιματα . Ηταν αραγε η ΜΑρινα που περιγραφεται με κολακευτικα σχολια σε προηγούμενα post? Παντως θα την εχω στα υποψιν για μελλοντικη τσαρκα. Στη σαπφους απο δεξια ηταν η Στελλα .Χαμογελαστη και ευδιαθετη, σχετικα κοντουλα , μπορω να πω οτι μου κανει κλικ εμφανισιακα καλυπτει τις προσδοκιες μου αν και δεν μπορεις να πεις οτι ειναι σουπερ γκομενα. Στα υποψιν και αυτη .Τιμη στα 30 ευρω .Καπου εδω καταλαβαινω οτι ειναι και η χαμηλοτερη που υπαρχει στο βαρδαρη. (ε ρε μποικοταζ που τους χρειαζεται). Απεναντι μια αδιαφορη τυπισσα με υφος που προσωπικα απεχθανομαι οχι μονο στις πουτανες αλλα και γενικοτερα. Προμηθεως χαμηλα (πολλη ανοικοδομηση βλεπω στην περιοχη)ηταν η Ηρα . Πολλη ομορφη στα 2 δευτερολεπτα που μας τιμησε στο σαλονι στην οποια και επεστρεψα στο τελος.Λιγο πια πανω ρωσιδακι ξανθο και κοντο που ειτε μικροδειχνει ειτε ειναι πραγματικα μικρη σε ηλικια που παντως δεν μου εκανε κλικ. Στο μπλε σπιτι η πιο ξινισμενη φατσα που εχω δει ποτε σε μπουρδελο .Κατασπρη με μετριο σωμα και φατσα που σε διωχνει στο δευτερολεπτο .Ουστ!!!!!Καπου εδω βλεπω οτι ο χρονος με πιεζει και επιστρεφω για καταθεση στην Ηρα.
Στο δωματιο η Ηρα εχει τουλαχιστον για μενα δυο βασικα μειονεκτηματα . Ειναι εντελως αβυζη και για μενα αυτο ειναι προβλημα και δυστυχως αυτη η λεπτομερεια μου ξεφυγε οταν την ειδα στο σαλονι.Επισης οσοι φτιαχνονται με βογγητα και τετοια θα απογοητευτουν. Η γκομενα ειχε πιει το αμιλητο νερο και δεν εβγαζε λεξη . Απαντουσε μονολεκτικα και απροθυμα. Στο κρεβατι ειναι αυτο που εγω ονομαζω κομοδηνο . Ψυχρη μεχρι αηδιας απορω πως καταφερα να τελειωσω (ειχα να γαμησω σχεδον 2 μηνες) Ημουνα και εγω νευρικος ηταν και αυτη απομακρη οποτε δεν αργησε να στραβωσει η δουλεια . Επιβεβαιωνει τον κανονα οτι οι πολυ ομορφες πουτανες συνηθως προσφερουν χαμηλου επιπεδου υπηρεσιες.
διαπιστωση 1 . η κατασταση με τις τιμες εχει ξεφυγει τελειως
διθαπιστωση 2 . το επιπεδο ειναι σαφως καλυτερο αφου πριν καποια χρονια εψαχνες με τον σταγονομετρο για πουτανα που να μην ειναι 60αρα και χονδρη
Τουλαχιστον εκλεισα τη βολτα ευδιαθετα βλεποντας ενα ζευγαρι γυφτων εξω απο το μπλε σπιτι .Η γυναικα μαζευε οτι ψιλα ειχε στις τσεπες και τα εδινε στον αντρα για να μπει αυτος και να γαμησει.
μια τετοια γυναικα χρειαζομαστε!!!!
Υ.Γ Κανεις εντυπωσεις απο τη Στελλα? Ειναι ελληνιδα η οχι?