Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
αξιζει; ειναι καλη περιπτωση;

έχω ξαναγράψει γι' αυτή την κοπέλα. Πολύ φιλότιμη, ομορφούλα, φιλική, ναζιάρα και πολύ καλή επαγγελματίας. Κοντούλα με καστανοκόκκινο καρέ μαλλί, στρογγυλό κωλαράκι και μικρό-στητό βυζι. Περίπου 22 χρονών

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Eννοειται.Ιδιως αν γουσταρεις παιχνιδιαρικο - ναζιαρικο μωρο...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
με τετοια βροχη η τελεια επισκεπση.....στα μαγαζια.....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ξεκινησα σημερα για Αφροδιτη (Κωλετη) πηρα τηλ και μου λεει Αφροδιτη ΤΕΛΟΣ!!!! (ειναι διασταυρωμενο παιδες; αν ναι που τραγουδαει τωρα;) αντε λεω να κινησω για Μαρινα να δουμε τι ρολο βαραει. Μπηκα η τσατσα μπαλαμος ασχετα αν ενας τυφλα μεθυσμενος ηθελε αυτη να πηδηξει! ρωταω την τσατσα αν ειναι η Μαρινα και λεει ναι, λεω να μπω; (χωρις να την εχω δει) μου απαντα ειναι ολα γεματα! βγαινει να πω την αληθεια εμφανιση λεει για απλο κοριτσι οχι για πουτανα. μπηκα και μετα απο κανα 20λεπτο ηρθε. πολυ ναζι πολυ καλη πιπα κ πολλες στασεις φιλακι στο μαγουλο,μετα αρχισε τα πουστικα ωραιο μαλλι ωραιο παιδι και τετοια, τι εγινε ρε ψαχνει αντρα για την αδεια παραμονης; πολυ καλη παντως και δεν βιαζεται καθολου

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ξεκινησα σημερα για Αφροδιτη (Κωλετη) πηρα τηλ και μου λεει Αφροδιτη ΤΕΛΟΣ!!!! (ειναι διασταυρωμενο παιδες; αν ναι που τραγουδαει τωρα;) αντε λεω να κινησω για Μαρινα να δουμε τι ρολο βαραει. Μπηκα η τσατσα μπαλαμος ασχετα αν ενας τυφλα μεθυσμενος ηθελε αυτη να πηδηξει! ρωταω την τσατσα αν ειναι η Μαρινα και λεει ναι, λεω να μπω; (χωρις να την εχω δει) μου απαντα ειναι ολα γεματα! βγαινει να πω την αληθεια εμφανιση λεει για απλο κοριτσι οχι για πουτανα. μπηκα και μετα απο κανα 20λεπτο ηρθε. πολυ ναζι πολυ καλη πιπα κ πολλες στασεις φιλακι στο μαγουλο,μετα αρχισε τα πουστικα ωραιο μαλλι ωραιο παιδι και τετοια, τι εγινε ρε ψαχνει αντρα για την αδεια παραμονης; πολυ καλη παντως και δεν βιαζεται καθολου
Δεν το είχα δει για την Αφροδίτη αυτό που έγραψες και ξεποδαριάστηκα 2 φορές σημερα. πήγα στις 11 το πρωι και στις 3 το απόγευμα και ήτανε κλειστό το σπιτάκι. Το τηλέφωνο δεν απαντούσε.
Χτές γυρω στις 23:30 πήγα ξανά αλλά ηταν μια κοπέλα εκτός απ'αυτες που έχει στην κάρτα. Καλή φαινότανε, με κοντό ξανθό μαλί. μου φάνηκε γύρω στα 35 αλλά δεν την τίμησα γιατί έψαχνα Εφη ή Αφροδίτη. Τελικά πήγα τόσες φορές εκεί και δεν κατάφερα να καταθέσω αφού απουσίαζαν οι ταμίες :-)
θα επιχειρήσω ξανά το βράδυ μπας και πετύχω την Εφη, αλλιώς δεν ξαναπάω. Άσε που μου την έπεφταν τα τραβέλια της περιοχής στους δρόμους.
Η Μαρίνα κι εμένα έτσι μου λέει. Μάλλον το κάνει γενικώς για να γοητεύει (περισσότερο) :cheesy:

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
τι εγινε ρε ψαχνει αντρα για την αδεια παραμονης;
Κατ αρχην σε καλωσοριζουμε στο club θαυμαστων της Μαρινας και σου υποσχομαστε μεγαλες συγκινησεις.
(Αν επιτρεπεται εισαι Κολομβιανος; Πλακα κανω μην θυμωνεις)
Οσον αφορα την απορια σου,σε ενημερωνω οτι δεν ψαχνει αντρα για την αδεια παραμονης της.Εχει και αντρα αλλα και αδεια.
Τοτε για ποιο λογο φιλα και λεει κουβεντες που δεν τις εννοει;Απλα ειναι κι αυτο ενα μερος του παιχνιδιου.Ειναι αυτο που ανεφερα κι αλλη φορα οτι κανει τα παντα για να σε ευχαριστησει.Και εμενα με φιλησε και μου ειπε σχεδον τα ιδια.Δεν σημαινει τιποτα. Χαιρομαι που κι εσυ επιασες το νοημα. Οι υπολοιποι χαρειτε την οσο μπορειτα αλλα μην "τσιμπατε".Προσποιητα ειναι.
Η κοπελα εκτος του οτι ειναι κουκλαρα ξερει να κανει πολυ καλα την δουλεια της.Γι αυτο κι εχει ξεμυαλισει κοσμο και κοσμακη.
Και επι τη ευκαιρια.Μπορει καποιος να μου λυσει μια απορια μου;Ποσο καιρο ζει στην Ελλαδα; Γιατι για αλλοδαπη μιλα πολυ καλα Ελληνικα.Καλη συνταξη,ιδιωματισμοι και πλουσιο λεξιλογιο. Ετσι απο περιεργεια ρωταω.

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα χθές στην Μαρίνα, κατά τις 9. Πολύ καλό κορμί !! Συμπαθητική φατσούλα και πολύ καλό πήδημα ! μετά πήγα στο αλουμινάτο και είδα ενα πολύ "δυνατό" μωρό ! το είδα και είπα να σκίσω και αυτό , αλλά η τσατσά είπε "40 € " και έφυγα !!! Ένα ξανθό και κορμάρα !!!Ξέρει κανένας τίποτα , αν αξίζει το 40άρι ?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
στον φιλο Ρ900 πηρα τηλ και μου ειπε η τσα στο τετραγωνο οτι εχει μια καινουργια την Λωρα δεν ξερω παιδες δεν πηγα καν.
big_boy τι να παρεξηγηθω μια παρεα ειμαστε, Κολομβιανη ειναι η δικια μου (καταλαβαινεις τι εννοω  ;) ) κουκλαρα δεν ειναι απλα μια γλυκια κοπελιτσα, εδω με ειπε να παμε για καφε λεω κοιτα να δεις που θα αρχισω τα PR με τα λουλουδια :)
αν εχει κανεις σημειο ζωης απο Αφρονταιτ ας δωσει το στιγμα

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Την Λορα την ειχα πετυχει βραδυ διπλα απο το αλουμινατο.Πολυ ωραιο μουνι με φοβερη κωλαρα αλλα εχει καποια μειονεκτηματα που δεν δικαιολογουν το 40αρι.
Για την ακριβη δραση της Λορας στο δωματιο -τουλαχιστον με μενα- διαβαστε λιγο πιο πισω την κριτικη.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, πήγε κανείς από χτες στην Κολλέτη να μας πει τί παίζει? Για την καραβάγκου τίποτε?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
τελικά ξαναπήγα βράδυ στην Κωλέτη. Η ξανθιά που είδα το προηγούμενο βράδυ ήταν εκει. Είναι η Σάρα (την οποία δεν γνώριζα)
Η Αφροδίτη απ'οτι μου είπε η τσατσα θα είναι εκει Σάββατο και Δευτέρα. για ώρες δεν ξέρω.
Επίσης η Εφη απουσίαζε αυτές τις μέρες λόγω αδιαθεσίας.

με την ευκαιρία το "Σάρα" είναι εκ του Σαρα-ντα ευρώ;  :dancing:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
LOLOLOL.
H Εφη εχει αδιαθεσια ε?Σκεφτειτε μονο τη πουτσα εχει φαει το τελευταιο διμηνο.Που να αντεξει...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τελικά ξαναπήγα βράδυ στην Κωλέτη. Η ξανθιά που είδα το προηγούμενο βράδυ ήταν εκει. Είναι η Σάρα (την οποία δεν γνώριζα)
Η Αφροδίτη απ'οτι μου είπε η τσατσα θα είναι εκει Σάββατο και Δευτέρα. για ώρες δεν ξέρω.

ρεζερβε πρεπει να κανουμε;

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
H σάρα τί λέει γενικά. εχει δοκιμάσει κανείς?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Μαλλον οι περισσοτεροι εχουν δοκιμασει.Πολυ καλη και αυτη.
Επισης η εμφανιση της ειναι πολυ καλυτερη απο της Εφης.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
  Χαιρετω την παρεα σας και σας συγχαιρω για την ενημερωση που παρεχετε. Με τετοια πληροφορηση πριν απο καμια δεκαετια θα ειχα γλιτωσει σιγουρα πολλα χιλιαρικα πεταμενα σε ανουσιο σεξ. Επιστρεφω στο αθλημα μετα απο μακροχρονη απουσια για τον απλο λογο οτι εχω προσωπικο κανονα να μην πληρωνω για σεξ οταν μπορω να το εχω δωρεαν.Επειδη ομως οι καιροι αλλαζουν ειτε γιατι δεν περναει πλεον η μπογια μας ειτε γιατι η μυτη της ελληνιδας γκομενας εχει φτασει πλεον στο μετωπο, επεστρεψα στο γνωστο τετραγωνο του βαρδαρη για μια γρηγορη τσαρκα.
  Δυστυχως δεν ειχα διαβασει τα σχολια σας πριν τη βολτα γεγονος που πιθανοτατα θα αλλαζε και τις επιλογες μου.Στο ψητο λοιπον
Η τσαρκα ελαβε χωρα λιγο μετα τις 8 το βραδυ .Στην τανταλου στο πρωτο σπιτι οπως κατεβαινουμε απο τη μοναστηριου επαιζε μια εκπληκτικη ξανθια , πανυψηλη με σχεδον αψεγαδιαστο σωμα (η τουλαχιστον ετσι μου φανηκε στα λιγα δευτερολεπτα που προλαβα να τη δω). Εβαλα το χερι αμεσως στην τσεπη και πιστεψτε με θα κατεθετα αν δεν ακουγα την εξωφρενικη φραση της τσατσας ."Πολυ καλη περιποιηση παιδια , ελευθερα πιασιματα 40 ευρω :new_shocked: :new_shocked: Για λιγο πιστεψα οτι ημουν σε καποιο μασατζιδικο πολυτελειας στο Amsterdam . Γρηγορα ομως συνειδητοποιησα οτι  μου ζητουσαν 40 ευρω για να γαμησω στο βαρδαρη και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. (ρε πανε καλα οι ανθρωποι??)
  Απεναντι στο ερως ηταν μια επισης ψηλη μαυρομαλλα με καλο σωμα και εντελως απωθητικη φατσα. Ονομα δεν συγκρατησα η αν θελετε δεν με ενδιεφερε.Δεν θα τη γαμαγα ουτε στις μπουρδελοεκπτωσεις. Χαμηλοτερα στην τανταλου μια συμπαθητικη κοπελα με ξανθες ανταυγειες και αρκετα  πιασιματα . Ηταν αραγε η ΜΑρινα που περιγραφεται με κολακευτικα σχολια σε προηγούμενα post? Παντως θα την εχω στα υποψιν για μελλοντικη τσαρκα. Στη σαπφους απο δεξια ηταν η Στελλα .Χαμογελαστη και ευδιαθετη, σχετικα κοντουλα , μπορω να πω οτι μου κανει κλικ εμφανισιακα καλυπτει τις προσδοκιες μου αν και δεν μπορεις να πεις οτι ειναι σουπερ γκομενα. Στα υποψιν και αυτη .Τιμη στα 30 ευρω .Καπου εδω καταλαβαινω οτι ειναι και η χαμηλοτερη που υπαρχει στο βαρδαρη. (ε ρε μποικοταζ που τους χρειαζεται). Απεναντι μια αδιαφορη τυπισσα με υφος που προσωπικα απεχθανομαι οχι μονο στις πουτανες αλλα και γενικοτερα. Προμηθεως χαμηλα (πολλη ανοικοδομηση βλεπω στην περιοχη)ηταν η Ηρα . Πολλη ομορφη στα 2 δευτερολεπτα που μας τιμησε στο σαλονι στην οποια και επεστρεψα στο τελος.Λιγο πια πανω ρωσιδακι ξανθο και κοντο που ειτε μικροδειχνει ειτε ειναι πραγματικα μικρη σε ηλικια που παντως δεν μου εκανε κλικ. Στο μπλε σπιτι η πιο ξινισμενη φατσα που εχω δει ποτε σε μπουρδελο .Κατασπρη με μετριο σωμα και φατσα που σε διωχνει στο δευτερολεπτο .Ουστ!!!!!Καπου εδω βλεπω οτι ο χρονος με πιεζει και επιστρεφω για καταθεση στην Ηρα.
Στο δωματιο η Ηρα εχει τουλαχιστον για μενα δυο βασικα μειονεκτηματα . Ειναι εντελως αβυζη και για μενα αυτο ειναι προβλημα και δυστυχως αυτη η λεπτομερεια μου ξεφυγε οταν την ειδα στο σαλονι.Επισης οσοι φτιαχνονται με βογγητα και τετοια θα απογοητευτουν. Η γκομενα ειχε πιει το αμιλητο νερο και δεν εβγαζε λεξη . Απαντουσε μονολεκτικα και απροθυμα. Στο κρεβατι ειναι αυτο που εγω ονομαζω κομοδηνο . Ψυχρη μεχρι αηδιας απορω πως καταφερα να τελειωσω  (ειχα να γαμησω σχεδον 2 μηνες) Ημουνα και εγω νευρικος ηταν και αυτη απομακρη οποτε δεν αργησε να στραβωσει η δουλεια . Επιβεβαιωνει τον κανονα οτι οι πολυ ομορφες πουτανες συνηθως προσφερουν χαμηλου επιπεδου υπηρεσιες.
διαπιστωση  1 . η κατασταση με τις τιμες εχει ξεφυγει τελειως
διθαπιστωση 2 . το επιπεδο ειναι σαφως καλυτερο αφου πριν καποια χρονια εψαχνες με τον σταγονομετρο για πουτανα που να μην ειναι 60αρα και χονδρη
Τουλαχιστον εκλεισα τη βολτα ευδιαθετα βλεποντας ενα ζευγαρι γυφτων εξω απο το μπλε σπιτι .Η γυναικα μαζευε οτι ψιλα ειχε στις τσεπες και τα εδινε στον αντρα για να μπει αυτος και να γαμησει. :think:
μια τετοια γυναικα χρειαζομαστε!!!!
Υ.Γ Κανεις εντυπωσεις απο τη Στελλα? Ειναι ελληνιδα η οχι?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Καλωςηλθες στο φορουμ galder (να υποθεσω φαν των borgir απο το νικ?).
Η Ηρα ειναι ακριβως ετσι οπως την περιεγραψες.Αρχικα ψαρωνεις στο σαλονι και τελικα δεν εχει καθολου βυζι και ειναι και κομοδινο.Ειχα παραθεσει παρομοια εμπειρια λιγο πιο πισω.
Οσον αφορα τη στελλα.ΜΑΚΡΥΑ...κατα την αποψη μου.Εκτος του οτι ειναι πολυ μεγαλυτερη σε ηλικια ποτι φαινεται αρχικα,εμενα τουλαχιστον ειχε εξηγηθει παγοκολωνα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Α ναι...Μου ειχε πει πως ειναι Γερμανιδα...

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Εφαρα περαστικα σου.Ταχεια αναρρωση και γρηγορα κοντα μας.
Εκτος κι αν το "αδιαθεσιας" σημαινει οτι εχει περιοδο.  Υπομονη, περιοδος ειναι θα περασει !

Συναδελφε πολυ σωστη η παρατηρηση σου για την προελευση του ονοματος Σαρα.Εμενα το μυαλο μου πηγαινε στο (λυσ)Σαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom