Δευτερα 7/4/2008 ειχα τρελες γκαυλες πρωινιατικα κ ειπα να παω μια βολτα προς Κωλλετη που εχω ακουσει τοσα καλα... Δεω υπηρχε Ψυχη τριγηρω κ ετσι μπηκα ανενοχλητος απο αδιακριτα βλεμματα
Τεσπα μπαινω και μιλωντας με την κυρια που εργαζεται στο χωρο ως pr (sic) μαθαινω οτι εργαζεται η Αφροδιτη.. Ξανθια, σωμα "μανεκεν" ( οπως ειπε κ η τσατσα ) και γλυκια φατσουλα.! Σκαω το 40αρι ( τσουζει-ποναει...) και μπαινω στο δωματιο! Η κοπελα ηρθε σχεδον αμεσως καθως δεν ειχε κοσμο. ΑΨΟΓΗ συμπεριφορα χαμογελαστη με πολυ ορεξη για κουβεντουλα! Ξεκινησε με χαδακια κ φιλακια παντου κι αρχισε μια πιπα ανεπαναληπτη η οποια κρατησε κανα 5λεπτο ( οσο κι εγω δλδ :'( ) κοινως δεν προλαβα να γαμησω :'( :'( :'(... Το αξιοπεριεργο παντως ειναι πως αφου τελειωσα τον πηρε για λιγο ακομα και μετα πιασαμε κουβεντα.. Ειχε τρελη ορεξη για κουβεντουλα... Μεχρι για συνδεσεις στο ιντερνετ μιλησαμε.! ΤΣΠ η μαλακια ειναι οτι δεν προλαβα να γαμησω αλλα θα ξαναπαω ειτε γι αυτην ειτε για τη Σαρα ειτε για την Εφη (
) συντομα καθως η συμπεριφορα της ηταν ΣΟΥΠΕΡ... Μου εδωσε και καρτουλα για να μαθαινω Live ποια δουλευει και ποτε..! Αυτα απο μενα. Στανταρ θα ξαναπαω.!