Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (4 μέλη και 40 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χτες αργα κατα τις 1 το βραδυ,πηγα με ενα φιλαρακι για βολτα στο Βαρδαρη.Μπηκαμε σε ενα σπιτακι στη Προμηθεως ,πολυ μετριο το κοριτσακι,το ιδιο και σε ενα αλλο σπιτακι στον ιδιο δρομο.μετα στριψαμε στη Σαπφους .Μπηκαμε σε 2 ,που ειναι το ενα απεναντι στο αλλο.ηταν εκει μια πολυ καλη ,απο Ουγγαρια,ψηλη,με ταττου ,πισω.δε θυμαμαι ονομα.ο φιλος που τη δοκιμασε εμεινε παραπονεμενος.στο απεναντι ηταν μια ξανθια με μεγαλο στηθος ,πολυ καλη.η ΚΩΛΕΤΗ ειναι στο Μυλο?και το ΑΛΟΥΜΙΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ  αυτο απεναντι απο το ερως?

Επισκέπτης
Α, η ουγγαρεζα που λεω στη Σαπφους φορουσε κατι διαφανες χωρις σουτιεν και φαινοντουσαν τα βυζακια της

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Ρε παιδια η Μαρινα που χαθηκε την εκανε?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Ρε παιδια η Μαρινα που χαθηκε την εκανε?
μάλλον πήγε στην πολωνία για τις διακοπές του πασχα γιατί ισως να είναι καθολική.
Ρώτησα τη τσατσα πριν 15 μέρες και μου είπε οτι θα γυρίσει σε 2-3 βδομάδες. αρα εντός των ημερών θα την έχουμε χμμμμ... θα μας έχει στο κρεββάτι.
ελπιζω φυσικά να γυρίσει. :o

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα...χθεσ βραδυ πηρα κολετη 17...πηρα την εφη...πολυ γλυκια πολυ καλη εξυπηρετηση...γενικα οντωσ ειναι σαν να ειναι κοπελα σου..αυτη ρε παιδια ειναι να την παρεισ σ/κ και να φυγεισ για  κανενα ωραιο μεροσ και να την απολαυσης...δεν σου κανει  αισθηση για πουτανας....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Tην ιδια απορια για την καταγωγη της Σαρας εχω και 'γω.Ποιο πολυ προς Ουγγαρια μου φερνει.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Φιλε antoninho αυτη ειναι η Υβετ οντως μετρια στο δωματιο.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Δευτερα 31/3 Ωρα. 5.45 – 6.30 Απογευμα.

Μικρης διαρκειας τσαρκα στα στενα του ΒΑΡΔΑΡΗ.Οι κινεζοι που ηταν παντου ειχαν απιστευτη πλακα και η περιοχη εφερνε πιο πολυ σε παρακμιακο γκετο στη Νεα Υορκη παρα Ελλαδα.

Τανταλου.

Αλουμινατο.Ξανθια κοπελα,1.70,με γερμανικα χαρακτηριστικα στη μαπα μετριο βυζι και κωλο.Πολυ ξενερωτη φατσα οταν βγηκε απο το δωματιο οποτε την εκανα.30 ευρω απλο,40 ανεβαινει απο πανω 50 ελευθερος χρονος κλπ.

Διπλα .Η ΜΑΡΙΝΑ –για τους συναγωνιστες που ειχαν την απορια-

Ερος.Μαυρομαλα ,1.60,μικρης ηλικιας αλλα αρκετα χοντρη και με ένα ειδος μογγολοφατσας,μικρα βυζια(σχετικα) και αναλογο κωλο που ταιριαζει σε τετοια γκομενα,δηλαδη ψιλομεγαλο.

Γωνιακο πρασινο σπιτι.Καστανη γκομενα 1.70,ένα κλικ νταρντανα με καλο βυζι και κωλαρα.Ειμαι πολύ μαλακας που δεν μπηκα σ’αυτή την κοπελα παρ’ολο που με καθηλωσε για λιγο το προστυχο βλεμα της.

Σαπφους.

Ανορθογραφο κλειστο

Απεναντι.Η Στελλα.Παλι ειμαι πολύ μαλακας αλλα αυτή τη φορα επειδη κατεθεσα σ’αυτή…
Όταν βγηκε να τη δουμε μου φανηκε πολύ νεα και πολύ τσαχπινα με ωραιο βυζι και σωματακι.
Δινω τα 30 μπαινω και μετα από λιγο ερχεται η Στελλα.WTF? Πανω από 35 αλλα λεω δεν γαμιεται παλευεται σωματικα.Επισης αρχισα να χαζογελαω γιατι μου ηρθε στο μυαλο μια ιστορια που εχουμε αρχισει με 35+ γυναικες.Τεσπα…
Μου βαζει προφυλακρικο και αρχιζει πιπα.Μετρια-στην ουσια εσφιγγε με τα χειλια το πουτσοκεφαλο και ρουφαγε δυνατα.Η διαρκεια ηταν πολύ καλη –δεν σταματουσε αν δεν της ελεγα.
Τη στηνω στα 4 και αρχιζω γαμησι αλλα δεν καθοταν σε μια μερια.Πηγαινε δεξια,αριστερα,χαμηλωνε πολύ-λογω υψους δυσκολευομαι όταν χαμηλωνει η γκομενα-τι να σας λεω με τα πολλα εχυσα.Μαλακια γαμησι,χαμενο 30αρι.Μακρυα από τη Στελλα,λογικα είναι η ιδια που γραφοταν θετικα σχολια τους προηγουμενους μηνες.

Προμηθεως.

Τελευταιο.Η Ηρα.Ομορφο μουνι από Ουκρανια,1.70,Παρα μα παρα πολύ μικρο βυζι ,ωραιο σωμα και κωλαρα.Την ειχα παρει πριν καμια 15αρια μερες με μετριες εντυπωσεις.

Καφε σπιτι.Η Ιλονα.Μελαχρινο γκομενακι,1.60,ωραιο βυζι και κωλαρακι,γενικα ωραιο σφιχτο σωμα.Βγηκε από το δωματιο χαμογελαστη αλλα δεν περασα καθως ειχα μετρια εμπειρια παλιοτερα απεναντι από το ανορθογραφο,οπου μου ειχε αποδειχθει παγοκολωνα.

Μπλε με ηχητικο.Η Δαναη.Μαυρομαλα,1.65,ψιλοπαχουλη,πεσμενο βυζι και κωλος αναλογος,δεν μου λεει μια σε εμφανιση.Οταν βγηκε ειχε ένα πολύ αυστηρο υφος,σαν να είναι νοσοκομα όταν πας για εξετασεις στο νοσοκομειο.Μακρυα.
Επισης μου εκανε ενυπωση η τσατσα που ειχε ελαχιστες διαφορες από τη γιαγια μου.Ομολογω πως εμεινα για λιγο αφωνος όταν μπηκα.

Πριν τη Μοναστηριου.Δεν θυμαμαι.Παντως δεν εξυπηρετουσε κανενα γουστο.

ΥΓ.Υπηρχαν πολλες ωραιες κινεζουλες που τριγυρνουσαν η καθοταν εξω από τα μαγαζια αλλα το ρισκαρεις να κανεις τπτ?

ΥΓ2.Στην Σαπφους γινονται εργασιες στη γωνια.Ετοιμαζεται σπιτι ετσι?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
1/4 Ωρα.01.00 – 6.00

ΒΑΡΔΑΡΗΣ

Τανταλου.

Αλουμινατο. Η Αλεξανδρα
Λεπτη κοπελα γυρω στο 1.70 υψος με ωραια αν και μικρα βυζια και προστυχο βλεμα.Πλεον εχει φτιαξει κωλαρα και είναι ένα ακρως αξιογαμησιμο μωρο.Ευτυχως η τιμη επεσε παλι στα 30 ευρω και με 40 ηταν η μαλακια με τον περισσοτερο χρονο.Οπως σας ειχα υποσχεθει μπηκα.
Ηρθε στο δωματιο η Αλεξανδρα καταμαστουρωμενη και γενικα λιωμα.Μου περναει προφυλακτικο και αρχιζει πιπα.Πολυ καλη,κατά διαστηματα χτυπουσε την πουτσα μου στη γλωσσα της κατι που γουσταρα πολύ.Επισης επαιζε με τα αρχιδια μου προσεκτικα κατι που επισης γουσταρα.Οσον αφορα το στησιμο της ηταν αρκετα καλο για να πιανω κωλο και μονο καθως εκλεισε τα χερια κοντα στα βυζια και δεν μπορουσα.
Της λεω να ανεβει από πανω,όχι μου λεει την εχεις μεγαλη και χοντρη και θα παθω ζημια -γαμω την κοινωνια μου-.Της το βαζω από μπροστα γαμουσα αλλα εννοειται δεν μπορουσα να χυσω καθως θελω να εχω αρκετα καλη επαφη με το γυναικειο σωμα.Παω να βαλω τα ποδια της στους ωμους,»όχι μου λεει παλι θα παθω ζημια»
Με τα  χιλια ζορια μου λεει «οκ μονο το ένα».Αρχισα να ξενερωνω.Ταυτοχρονα κατι ελεγε στη γλωσσα της και δεν καταλαβαινα.Μιλαμε για πολύ μεγαλη μαλακια,η γκομενα να μονολογει και εγω να γαμαω.Τη στηνω στα 4 και παω να την ξεσκισω,μου λεει πως ποναι πολύ μετα από λιγο οποτε παλι από μπροστα,μετα παλι στα 4 και μετα την εβαλα μπρουμυτα οπου και εχυσα.Εκει τιμωρηθηκε γιατι δεν μπορουσε να μου ξεφυγει.Χεχε. :cheesy:
Καθησε για λιγο στο κρεβατι ετσι μπρουμυτα και μου ελεγε ότι την πονεσα κλπ.Την αρχισα στα κωλοσκαμπιλα και σηκωθηκε να φυγει.LOLOLOL. :2funny: :2funny: :2funny:
Kαθολου καλη εμπειρια αν και θα ξαναπαω ετσι για να γελασω με το μαστουρι την Αλεξανδρα.
Όταν βγηκα από το δωματιο η τσατσα με κοιταζε νευριασμενοι και αυτοι που ηταν στο σαλονι μου ειπαν ότι νομισαν πως κοιμηθηκα μεσα χαχαχαχαχαχα και γαμω τις φασεις.

Ερος- Η Τζουλια.Μαυρομαλα,1.70.λιγο σβαρτσενεγκερ φατσα αλλα οκ,ωραιο σωμα,καλο βυζι,και κωλαρα.Την ειχα παρει παλιοτερα αλλα ειχα κανει ένα από τα χειροτερα γαμησια.30 ευρω.

Απεναντι. Μελαχρινη γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Ειχε ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαγε καθολου.Επισης όταν γυρισε να φυγει παρατηρησα το συστημα μεση-κωλος προσεχτικα και ειδα να διαγραφεται μια φανταστικη καμπυλη.40 ευρω όμως.Αν ηταν 30 σιγουρα θα εμπαινα καθως είναι ένα πολύ καλο κομματι.

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. H Γιαννα.Ξανθια πλεον(βαψιμο),1.70,βυζαρες και ωραιος κωλος.Εχει και αυτή 2-3 κιλα παραπανω αλλα δεν την χαλανε καθολου.Ειχα καταθεσει παλιοτερα με πολύ καλες εμπειριες.30 ευρω.Αυτη τη φορα ειχε πιο εντονο μακιγιαζ και γενικα μου φανηκε ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ.Oπωσδηποτε καταθεση την επομενη φορα.

Σαπφους.
Aνορθογραφο  Κλειστο

Απεναντι .Η Υβετ από Ουγγαρια.Ξανθια,1.70 υψος,ωραιο σωμα βυζι και κωλος.Βγαινει χαμογελαστη και κανει παντα μια στροφη πριν φυγει αλλα στο δωματιο είναι μετρια και σχεττικα φοβισμενη.30 ευρω

Προμηθεως.

Στο τελευταιο σπιτι.Η Βερονικα.Ξανθια,1.70,πολύ ωραιο σωμα,μετριο βυζι και πολύ καλος κωλος αλλα ρε παιδια καπως η φατσα της μου φαινεται ωρες ωρες αντρικη.Αν δεν ηταν αυτό θα εμπαινα σιγουρα.Ισως από κοντα να μην είναι ετσι.Εχει μπει κανεις για να με διαφωτισει?30 ευρω

Καφε σπιτι. Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα. 30 ευρω

Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Η κατασπρη μελαχρινη γκομενα.1.70.Σκυλοφατσα και μεγαλα βυζια.Μετριο σωμα και κωλος.30 ευρω

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου .
Ξανθια κοπελα γυρω στο 1.70.Και αυτή κατασπρη,δεν ξερω τι επαθαν αυτές οι δυο,σαν να ξεβαφουν με τον καιρο.χαχαχα
Γλυκια φατσα αλλα μετριο σωμα γενικα.Μου φανηκε πολύ «ευθραυστη»,δεν τη γαμουσα με τπτ.Οταν βγηκε μας λεει ένα «Γεια σας» σαν να νιαουριζε,όπως εκανε και η τσατσα κατά την παρουσιαση.Οπως ηταν φυσικο πεθαναμε στο γελιο και βγηκαμε αμεσως.30 ευρω.

ΦΙΞ

Ανδρ.Γωργ.4. Η Μαρια.YEAH!!! 35 ευρω και φευγω για το δωματιο.Εκανα για άλλη μια φορα φοβερο γαμησι με τη Μαρια αν και αυτή με ζορισε γιατι δεν μου εκανε ολες τις στασεις με τη γνωστη δικαιολογια της χοντρης και μεγαλης πουτσας.
Αλλα όπως και να ‘χει ηταν πολύ καλη εμπειρια,πανω από 15 λεπτα,επαιζε το μουνι της και φαινοταν να γουσταρει.Προς το τελος εφευγαν τα υγρα ποταμι από το μουνι της.Ηθελα να της το γλυψω αδερφια.Τι ψυχολογικος πολεμος θεε μου… :headbang: :headbang: :headbang:

La femme- Μετριας εμφανισης μελαχρινη.1.65 Μετριο βυζι και κωλος και ξενερωτη αν και ομορφη φατσα.Φιλος που περασε ειπε πως ηταν καλη στο δωματιο.40 ευρω

Δεξια απο τον Μυλο.Μαυρομαλα γκομενα πανω από 30,1.70+,ψιλονταρντανα,αρκετα καλο βυζι και κωλαρα,αλλα πολύ αυστηρο υφος ρε παιδια.Δεν είναι δυνατον να γαμησω τετοια γκομενα με τπτ.40 ευρω

Αριστερα απο τον Μυλο.Μαυρομαλα,(Αννα Μαρια???)1.60,γλυκια φατσα,ένα κλικ παχουλη,αλλα με τριο βυζι και κωλος γενικα.40 ευρω δεν είναι δυνατον

26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Κλειστο

Ιωαν.Κωλετη 17.  Η Εφη

Απεναντι από το Μπουτικ – Δεν πηγα.  :cheesy:

ΥΓ1.Πρεπει οπωσδηποτε να πεσουν οι τιμες,να αυξηθουν τα σπιτια και να ερθει καινουργιο μουνι.Σε συνομιλια με την τσατσα στο Αλουμινατο ειπε πως τα σπιτια τα τελευταια χρονια μειθηκαν δραματικα και θα μειωθουν κι άλλο.

ΥΓ2.Δυστυχως με τα μουνοπανα που κυβερνουν τη Θεσσαλονικη δεν μπορεις να περιμενεις κατι άλλο παρα έναν ατελειωτο συντηριτισμο και μια διαρκη κινδυνολογια.Τεσπα θα ερθουν και άλλες εποχες… :ak: :uzi: :knuppel: :uzi:  :cool2: :cool2: :cool2:

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
επικος για αλλη μια φορα.....

να δουμε εμεις ποτε θα παμε.....

Keep fucking  :grin:

υ.γ την αλλη φορα που θα σου πουν για χοντρη πουτσα, πες τες οτι ειναι σε διαιτα και πρεπει να βοηθησουν και αυτες στον αγωνα!!!!! γυμναζονας την.....μαλακισμενες πουτανες...φ100 το εχουν κανει το μουνι τους και λενε μαλακιες.

MEGATRON

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές

Κατα αρχην να σας πω οτι πρωτη φορα κανω ποστ και θα ηθελα την επειηκεια σας τοσο σε αυτα που θα σας πω οσο και στα ορθογραφικα λαθη

Η τσαρκα ξεκιναει βραδυ Πεμπτης απο τα ρδελλα του βαρδαρη και εκει σταματαει με επεισοδιακο τροπο.:P
Στο δια ταυτα:

ΑΛΟΥΜΙΝΑΤΟ:
Η κοπελα ηταν σαν φυλλο στον ανεμο.Πολυ λεπτη,χωρις καθολου σχεδον στηθος ή εστω μια ιδεα απο στηθος,γυρω στο 1,70 μελαχρινη.Η τιμη ξεκινουσε απο 30 και ανεβαινε μεχρι τα 80(αυταρχικο).Τωρα τι σοι αυταρχικο θα εκανε κανεις με αυτην αυτο ειναι ειναι ενα μυστηριο.Απορηφθηκε

Ερως:Κοπελα γυρω στο 1,75 και κατι ψιλα,μετριου μεγεθους στηθος με μια υπονοια πεσιματος,μελαχρινη με κοτσιδα αλα lara croft.Στα συν βαζω οτι ειχε πολυ παθιαρικια φωνη και μαλιστα αυτη μας υποδεχτηκε στη πορτα.Η τσατσα επαθε μια μινι υστερια επειδη δεν την προτιμησαμε.Τι να κανουμε μαδαμ γουστα ειναι αυτα.Η τιμη ειναι αγνωστη διοτι η τσατσα οριοταν.Αποριφθηκε

Απεναντι:Ηλπιζα να βρω τη μαρινα αλλα αντι αυτου βρηκα μια κοπελα η οποια ειχε ετσι αγρια θηλυκα χαρακτιριστικα που προετρεπαν σε μπουλντοκ παρα σε γυναικα.Στα συν βαζω το πολυ υπολογισιμο πισω κοσμο της κοπελας παρα το μπροστα.1,70 μελαχρινη,με μετριοτατο στηθος.Η τιμη εδω εχει επηρεαστει απο την εισοδηματικη πολιτικη του αλογοσκουφη.40.Αποριφθηκε

Πρασινο σπιτι:Η κοπελα ηταν σε γενικες γραμμες πολυ ομορφη κατα τα δικα μου γουστα.Στο 1,70 κατι με καλο στηθος υπολογισιμο,μελαχρινη με ξανθες ανταυγες και με κομπινεζον με πιασιματα.Η τιμη 30.Στα υποψην

Ανορθωγραφο:Η κοπελα ηταν σιγουρα ξαδερφη ή συγγενης του μικυ μαους.Απο σωμα λεπτη με ιχνος στηθους που μαλλον θα αχνοφαινοταν και λογω του φωτισμου δεν το ειδα,1,65 και κατι ψιλα,με ετσι και ετσι πισω μερος που και αυτο μαλλον θα αχνοφαινοταν.Η τιμη ηταν 30 (αλλα δεν βαζω το χερι μου στη φωτια γιατι με το που την ειδα η πορτα ηταν πολυ κοντα και δεν αντισταθικα να αρπαξω το πομολο).Απορηφθηκε με συνοπτικες διαδικασιες

Απεναντι:Στο σπιτι αυτο εγιννε και η καταθεση.Η κοπλεα ηταν μελαχρινη γυρω στο 1,65 με πολθ ομορφα μεγαλα με ψεγαδια πεσιματος βυζια με ενα μινι τατοο στο πισω μερος.Αποφασισα να μπω.Σε αυτο το σημειο ειναι πιστευω απαραιτητο να αναφερθω στο περιβαλοντα χωρο.Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ.Το κρεβατι ετριζε λες και ηταν απο την εποχη του κολοκοτρωνη,καθρεφτες δεν υπηρχαν,οι μισες λαμπες καμενες,ενας κουβας που ειχε ξεχιλισει απο χαρτια και προφυλακτικα και ενα ντουλαπι που ετσι και το ανοιγα παραπανω τα χαρτακια απο τα προφυλακτικα θα ξεχυνονταν.Τρωω μια φρικη με το χωρο αλλα επειδη ειμαι αισιοδοξος λεω ¨δεν γαμιετε εχει καλη γκομενα¨.Ξεντυνομαι και περιμενω.περιμενω,περιμενω,περιμενω και μεσα σε ενα 10 λεπτο ακουω ενα χαρμοσυνο βαδισμα προς τη πορτα που ειμαι.Ξεκιναω και τριβω τα χερια μου σαν τον σκρουτζ που βρηκε δεκαρα και περιμενω.Ανοιγει η πορτα και μπαινει αυτη.Ως εδω παμε πολυ καλα.Ξαπλωνει και ξεκιναει να την μου την παιζει.Το ονομα αυτης ητο ΤΖΕΝΗ.Μετα το παιξιμο επακολουθει μια ομορφη πιπα με αξιωσεις.Εδω ξεκιναει ο εφιαλτης.Η πιπα ειχε σαν διακεια περιπου 37 δευτερολεπτα.Με κανει μια ¨σηκω¨.Εκεινη τη στιγμη λεω "μπα δεν θα ακουσα καλα επειδη βρεχει πηραν νερο τα αυτια μου και δεν ακουω καλα" αλλα επειδη την ειδα να σηκονετε για να παρει θεση βολης και τοτε καταλαβε οτι δεν ειχαν παρει νερο τα αυτια μου και ακουσα μια χαρα αλλα αντε ειπα για να δουμε που το παει?.Στηνετε στα τεσσερα.Αν οι στασεις ειναι 69 τοτε αυτη εκανε την εβδομικοστη.Σταση του ειμαι πλαγιο γαμωτο με τουρλωτο κωλο.Μεχρι και τα δισεγγονα αυτου που εβγαλε το καμα σουτρα θα γελαγανε.Αντε λεω δεν μπορει θα στρωσει.Γινετε η επαφη και μου επιασε τις μπαλες.Λες και κρατουσε σακουλα του σουπερ μαρκετ και φοβοταν μην της πεσει ο μπαρμπα-σταθης ηταν.Της λεω να μην της κραταει απλα να τις χαιδευει.Για να μην μακρυγορω εγω μονο το χαιδεμα ευχαριστιθηκα.Με το που τελειωνω γυρναει και αρχιζει να μου γλυφει τα βυζια.Για περιπου ενα λεπτο εκανε αυτη τη δουλεια.Εφαγα μια μεγαλη φρικη γιατι μαλλον μπερδεψαμε τους ρολους.Εγω επρεπε να το κανω αυτο.Μολις τελειωσε με αυτο με φιλισε στο στομα και με καληνυχτισε.Απολογισμος:ενας μαλακας να κοιταει το κενο με αυτο που του συνεβει.Ντυθηκα οσο πιο γρηγορα μπορουσα και την εκανα απο εκει.Ακομα και τωρα που γραφω κλαιω το 30αρι.Μεγαλη βαλουτα.Μακριαααααααααααα

Μετα τη φρικη η βολτα συνεχιζετε διοτι ειχα παρεα που ηθελε και αυτος να εναποθεσει την ενεργεια που εκρυβε μεσα του

Προμυθεως τελευταιο:Η κοπελα ηταν η Βερονικα νομιζω.Ειχα παει πιο παλια και ειχα μεινει ευχαριστημενος.Η τιμη 30.Στα υποψην

Σπιτι ετσι οπως ανεβαινουμε:Μια κοντουλα κοπελιτσα με μια πηχτη βλακεια στο ματι αλλα ειχε μια υπονοια απο μαρινα.Ξανθια με κατι σαν κομπινεζον.Απο τιμη νομιζω 30 αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια.Στα υποψην

Σπιτι με τον ηχητικο ρουφιανο:Μια κοπελα γυρω στο 1,75 ξανθια με μετριο στηθος και ωραια πισω κινηση αλλα η μουρη της ελεγε "παλι ηρθατε να γαμησετε?".Απορηθφηκε

Τελευταιο:Μια ξανθια που ο θεος να την κανει ανθρωπο.αισχος.Δεν αξιζει ουτε αναφορα

Υ.Γ1:Καμια απο τις κοπελες δεν φορυσε μποτες
Υ.Γ2:Μακρυα απο την Τζενη.Αν θελετε να χασετε 30€ φατε τα αλλου αλλα οχι σε αυτην
Υ.Γ3:Σε κανενα σπιτι δεν υπηρχε μαυρη

Για ακομα μια φορα ζητω συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη.Καλη σας Μεραααααααα συντροφοι

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Φιλε MEGATRON αν και πρωτο post πολυ καλη περιγραφη ευχαριστουμε πολυ.

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Συνάδελφοι, για σήμερα , κατά τις 1 θα πάω βαρδάρη-βίλκα . Που προτείνετε για κατάθεση?
Έχει κανένα τρελό μωρό ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Πανε Ιωανν. Κωλετη 17

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
υ.γ την αλλη φορα που θα σου πουν για χοντρη πουτσα, πες τες οτι ειναι σε διαιτα και πρεπει να βοηθησουν και αυτες στον αγωνα!!!!! γυμναζονας την.....μαλακισμενες πουτανες...φ100 το εχουν κανει το μουνι τους και λενε μαλακιες.

Oντως οι καριολες το παρακανουν με τις δικαιολογιες.Τεσπα θα τιμωρω πολυ πιο ασχημα πλεον.

Καλως ηρθες MEGATRON με πολυ δυναμικη εισοδο στο φορουμ.

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
BlastBeat , επειδή τη δικαιολογία της χοντρής και μεγάλης πούτσας την έχω ακούσει και εγώ ουκ ολίγες φορές με βάζεις σε σκέψεις και αναρωτιέμαι : Μήπως είναι μούφα η ατάκα αυτή ? Και το λέω αυτό διότι το μουνι τους είναι σα κουβάς και το πράγμα αυτό δε στέκει ( δε πάμε να γαμήσουμε και τπτ μιξοπαρθένες ρε αδερφε ).

Μηπως αυτό το βρίσκουν σα πάτημα για να αποφύγουν κάποιες συγκεκριμένες στάσεις ? Είμαι απο χωριο εγώ και δεν ξέρω  :jerking: 

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
E ναι εσυ τι λες να κανουν?Οταν υπαρχει το ιδιο προγραμμα με 40 ευρω και εσυ το παιρνεις με 30(βλ Αλεξανδρα) εχει παρει μυνημα πως να τους ξενερωνει στο δωματιο για να παμε στο 40αρι σιγα σιγα.

Επειδη ομως μπηκα στην περιεργεια να τη μετρησω ειδα πως ειναι σε απολυτα φυσιολογικα επιπεδα.
25 εκ. μηκος και δεν μπορω να την κλεισω με τη χουφτα μου.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
χαχαχαχαχαχα    γαμωτο.με περνας. εμενα ειναι 24 εκατοστα!!!!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
LOL :2funny: :2funny: :2funny: Προφανως κανω πλακα ετσι?

Σιγα μη την ειχα τοση.Τοσο μικρη πουτσα δεν εχει ο Ελληνας.30 εκ την εχω πργματικα  :2funny: :2funny: :2funny:

Τεσπα.Συναγωνιστες επιστρεφω στην αμαρτια.Σε λιγοτερο απο 7 ωρες μια νεα εκστρατεια ξεκιναει με σκοπο την ανακαλυψη νεων πορνιδιων αλλα και το τσεκ απ των παλιων καλων :rockon: :rockon: :rockon:

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Λοιπόν , μόλις γύρισα απο Ιωαν. Κωλέτη 17 (πρώτη φορά επισκέπτομαι το συγκεκριμενο σπιτάκι)
Εξω απο το σπίτι φουλ στα αμάξια , μπαίνω μέσα και εχει καμιά 5 άτομα να περιμένουν. Βγαίνει έξω η κοπέλα ( η Σάρα ήταν εκείνη την ώρα ) και έφυγαν οι 4 . Έμεινε ένας μόνο μάζι με μένα ο οποιος μόλις άκουσε για 40αρι έφυγε και αυτός...
Και αρχίζω να ανησυχω μήπως είναι μάπα το καρπούζι.. Τέλος πάντως εμπιστεύομαι τους συναγωνιστές απο το site και μπαίνω στο δωμάτιο. Ώραιος χώρος , καθαρός (οσο καθαρο μπορει να ειναι ενα μπουρδελο ) μπαίνει μέσα και η κοπέλα.
Ξαπλώνω , αρχίζει να με χαιδευει και να μου τραβάει μαλακία , πολύ φιλική. Περνάμε στο τσιμπούκι. Αρκετά καλό .Η ιδιαιτερότητα που είχε είναι οτι σου δαγκώνει ελαφρώς τον πούτσο κατα τη διαρκεια της πίπας.
Και το γαμήσι ήταν πολύ καλό. Μου είπε φυσικά την κλασσική ατάκα " την έχεις χοντρή " αλλά αυτο δεν επηρεασε το γαμήσι.
Είχε φανταστικό σώμα ... Ακριβως τις αναλογίες που πρεπει να έχει μια γυναίκα. 3-4 αρι στήθος , μεγάλος και ωραιος κώλος , όμορφο προσωπάκι. Για να μην τα πολυλογώ τα άξιζε τα 40 ευρώ. Πλέον ανυπομονω να δοκιμάσω και Εφη.

Λόγω του οτι ήμουν εκει κοντά είπα να κάνω και μια βόλτα δίπλα προς τον ΟΠΑΠ μπας και βρω κανενα καλό κομμάτι στο δρόμο. Λοιπον δε φαντάζεστε τι γινόταν ... Μόλις εμφανιζόταν κοπέλα την φορτώνανε κατευθείαν. Μόνο μπουνιες δεν παίζανε  :2funny: Ίσως βεβαια έφταιγε και η ώρα ( 12 και .. ) που ήταν νωρίς πάντως απογοητεύτηκα και γύρισα σπίτι. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom