1/4 Ωρα.01.00 – 6.00
ΒΑΡΔΑΡΗΣ
Τανταλου.
Αλουμινατο. Η Αλεξανδρα
Λεπτη κοπελα γυρω στο 1.70 υψος με ωραια αν και μικρα βυζια και προστυχο βλεμα.Πλεον εχει φτιαξει κωλαρα και είναι ένα ακρως αξιογαμησιμο μωρο.Ευτυχως η τιμη επεσε παλι στα 30 ευρω και με 40 ηταν η μαλακια με τον περισσοτερο χρονο.Οπως σας ειχα υποσχεθει μπηκα.
Ηρθε στο δωματιο η Αλεξανδρα καταμαστουρωμενη και γενικα λιωμα.Μου περναει προφυλακτικο και αρχιζει πιπα.Πολυ καλη,κατά διαστηματα χτυπουσε την πουτσα μου στη γλωσσα της κατι που γουσταρα πολύ.Επισης επαιζε με τα αρχιδια μου προσεκτικα κατι που επισης γουσταρα.Οσον αφορα το στησιμο της ηταν αρκετα καλο για να πιανω κωλο και μονο καθως εκλεισε τα χερια κοντα στα βυζια και δεν μπορουσα.
Της λεω να ανεβει από πανω,όχι μου λεει την εχεις μεγαλη και χοντρη και θα παθω ζημια -γαμω την κοινωνια μου-.Της το βαζω από μπροστα γαμουσα αλλα εννοειται δεν μπορουσα να χυσω καθως θελω να εχω αρκετα καλη επαφη με το γυναικειο σωμα.Παω να βαλω τα ποδια της στους ωμους,»όχι μου λεει παλι θα παθω ζημια»
Με τα χιλια ζορια μου λεει «οκ μονο το ένα».Αρχισα να ξενερωνω.Ταυτοχρονα κατι ελεγε στη γλωσσα της και δεν καταλαβαινα.Μιλαμε για πολύ μεγαλη μαλακια,η γκομενα να μονολογει και εγω να γαμαω.Τη στηνω στα 4 και παω να την ξεσκισω,μου λεει πως ποναι πολύ μετα από λιγο οποτε παλι από μπροστα,μετα παλι στα 4 και μετα την εβαλα μπρουμυτα οπου και εχυσα.Εκει τιμωρηθηκε γιατι δεν μπορουσε να μου ξεφυγει.Χεχε.
Καθησε για λιγο στο κρεβατι ετσι μπρουμυτα και μου ελεγε ότι την πονεσα κλπ.Την αρχισα στα κωλοσκαμπιλα και σηκωθηκε να φυγει.LOLOLOL.
Kαθολου καλη εμπειρια αν και θα ξαναπαω ετσι για να γελασω με το μαστουρι την Αλεξανδρα.
Όταν βγηκα από το δωματιο η τσατσα με κοιταζε νευριασμενοι και αυτοι που ηταν στο σαλονι μου ειπαν ότι νομισαν πως κοιμηθηκα μεσα χαχαχαχαχαχα και γαμω τις φασεις.
Ερος- Η Τζουλια.Μαυρομαλα,1.70.λιγο σβαρτσενεγκερ φατσα αλλα οκ,ωραιο σωμα,καλο βυζι,και κωλαρα.Την ειχα παρει παλιοτερα αλλα ειχα κανει ένα από τα χειροτερα γαμησια.30 ευρω.
Απεναντι. Μελαχρινη γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Ειχε ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαγε καθολου.Επισης όταν γυρισε να φυγει παρατηρησα το συστημα μεση-κωλος προσεχτικα και ειδα να διαγραφεται μια φανταστικη καμπυλη.40 ευρω όμως.Αν ηταν 30 σιγουρα θα εμπαινα καθως είναι ένα πολύ καλο κομματι.
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. H Γιαννα.Ξανθια πλεον(βαψιμο),1.70,βυζαρες και ωραιος κωλος.Εχει και αυτή 2-3 κιλα παραπανω αλλα δεν την χαλανε καθολου.Ειχα καταθεσει παλιοτερα με πολύ καλες εμπειριες.30 ευρω.Αυτη τη φορα ειχε πιο εντονο μακιγιαζ και γενικα μου φανηκε ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ.Oπωσδηποτε καταθεση την επομενη φορα.
Σαπφους.
Aνορθογραφο Κλειστο
Απεναντι .Η Υβετ από Ουγγαρια.Ξανθια,1.70 υψος,ωραιο σωμα βυζι και κωλος.Βγαινει χαμογελαστη και κανει παντα μια στροφη πριν φυγει αλλα στο δωματιο είναι μετρια και σχεττικα φοβισμενη.30 ευρω
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι.Η Βερονικα.Ξανθια,1.70,πολύ ωραιο σωμα,μετριο βυζι και πολύ καλος κωλος αλλα ρε παιδια καπως η φατσα της μου φαινεται ωρες ωρες αντρικη.Αν δεν ηταν αυτό θα εμπαινα σιγουρα.Ισως από κοντα να μην είναι ετσι.Εχει μπει κανεις για να με διαφωτισει?30 ευρω
Καφε σπιτι. Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα. 30 ευρω
Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Η κατασπρη μελαχρινη γκομενα.1.70.Σκυλοφατσα και μεγαλα βυζια.Μετριο σωμα και κωλος.30 ευρω
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου .
Ξανθια κοπελα γυρω στο 1.70.Και αυτή κατασπρη,δεν ξερω τι επαθαν αυτές οι δυο,σαν να ξεβαφουν με τον καιρο.χαχαχα
Γλυκια φατσα αλλα μετριο σωμα γενικα.Μου φανηκε πολύ «ευθραυστη»,δεν τη γαμουσα με τπτ.Οταν βγηκε μας λεει ένα «Γεια σας» σαν να νιαουριζε,όπως εκανε και η τσατσα κατά την παρουσιαση.Οπως ηταν φυσικο πεθαναμε στο γελιο και βγηκαμε αμεσως.30 ευρω.
ΦΙΞ
Ανδρ.Γωργ.4. Η Μαρια.YEAH!!! 35 ευρω και φευγω για το δωματιο.Εκανα για άλλη μια φορα φοβερο γαμησι με τη Μαρια αν και αυτή με ζορισε γιατι δεν μου εκανε ολες τις στασεις με τη γνωστη δικαιολογια της χοντρης και μεγαλης πουτσας.
Αλλα όπως και να ‘χει ηταν πολύ καλη εμπειρια,πανω από 15 λεπτα,επαιζε το μουνι της και φαινοταν να γουσταρει.Προς το τελος εφευγαν τα υγρα ποταμι από το μουνι της.Ηθελα να της το γλυψω αδερφια.Τι ψυχολογικος πολεμος θεε μου…
La femme- Μετριας εμφανισης μελαχρινη.1.65 Μετριο βυζι και κωλος και ξενερωτη αν και ομορφη φατσα.Φιλος που περασε ειπε πως ηταν καλη στο δωματιο.40 ευρω
Δεξια απο τον Μυλο.Μαυρομαλα γκομενα πανω από 30,1.70+,ψιλονταρντανα,αρκετα καλο βυζι και κωλαρα,αλλα πολύ αυστηρο υφος ρε παιδια.Δεν είναι δυνατον να γαμησω τετοια γκομενα με τπτ.40 ευρω
Αριστερα απο τον Μυλο.Μαυρομαλα,(Αννα Μαρια???)1.60,γλυκια φατσα,ένα κλικ παχουλη,αλλα με τριο βυζι και κωλος γενικα.40 ευρω δεν είναι δυνατον
26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Κλειστο
Ιωαν.Κωλετη 17. Η Εφη
Απεναντι από το Μπουτικ – Δεν πηγα.
ΥΓ1.Πρεπει οπωσδηποτε να πεσουν οι τιμες,να αυξηθουν τα σπιτια και να ερθει καινουργιο μουνι.Σε συνομιλια με την τσατσα στο Αλουμινατο ειπε πως τα σπιτια τα τελευταια χρονια μειθηκαν δραματικα και θα μειωθουν κι άλλο.
ΥΓ2.Δυστυχως με τα μουνοπανα που κυβερνουν τη Θεσσαλονικη δεν μπορεις να περιμενεις κατι άλλο παρα έναν ατελειωτο συντηριτισμο και μια διαρκη κινδυνολογια.Τεσπα θα ερθουν και άλλες εποχες…