Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (8 μέλη και 46 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
συναγωνιστές μπορει να μου εξηγησει κανεις που είναι η Ιωάννη Κωλέττη και το σπιτάκι με την Εφη;
Ευχαριστώ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Που ειναι η διασταυρωση στα δικαστηρια που ευθεια παει για Βιλκα αριστερα παει παραλια και δεξια προς το City Gate. ε αμα πας δεξια και πας ολο ευθεια στο 3ο φαναρι νομιζω εκει που μπορεις να κανεις τελος παντων αριστερα και αντι να πας δεξια που μπενει στο City Gate εχει μια καινουρια τεραστια πολυκατοικια και ακριβως διπλα ειναι ενα σπιτακι με φλογες εξω. αποκλειεται να το χασεις φαινοντε και απο τον δρομο οι φλογες.

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Παιδιά μιας και αναφερθηκατε στο γλυφομούνι , θα σας πω οτι μια φορά το εχω κάνει σε τανα(οχι οτι οι άλλες είναι πιο καθαρες ) κα το μετάνιωσα . Η κοπελα μου είπε οτι είχε πλυθεί προηγουμένως αλλά αμα είναι να σε βρει το κακό. Όπως είπε και ενα παλικάρι πιο πριν είναι ρώσικη ρουλέτα και καλό θα ήταν να το αποφεύγετε.

Όσον αφορά την Έφη , επειδή είχα μια μικρή αποχή αυτο το διάστημα απο το άθλημα δεν την έχω δοκιμάσει. Δεσμεύομαι όμως να την επισκευτω μια απο αυτές τις ημέρες και να σας πληροφορήσω για τις εντυπώσεις μου.

Μια ερώτηση. Το studio στην Ανδ.Γεωργ. μήπως γνωρίζει κάποιος αν έχει κλείσει ? Δουλευε μια Χριστίνα εκεί. Περάσα τις προάλλες και ήταν κλειστά. Το μέρος πισω απο το σπίτι το έχουν κάνει παρκινγκ για τα κλαμπ της περιοχής και είχαμε μαλώσει και με τους παρκαδόρους επειδή ήθελαν 5 ευρώ για να αφήσω το αμαξι !!

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
μια ερωτηση φιλε εγω ηξερα οτι η εφη δουλευει βραδια αλαξε τωρα και δουλευει πρωινα?
Μια ερωτηση ;
Οσες θελεις !
Αλλα δυστυχως δεν μπορω και να σε βοηθησω.Εγω την πετυχα Κυριακη πρωι λιγο μετα τις 11.Μου ειπε οτι θα δουλευε μεχρι αργα.Δεν γνωριζω ομως αν ηταν μονο για εκεινη την μερα ή αλλαξε βαρδια.
Μπορει καποιος να βοηθησει τον φιλο μας ;

kaligoylas

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλως ηλθες στην παρεα καλιγουλα.Λες πως εχεις αλλη αποψη για την Εφη με το να την εχεις δει μονο εμφανισιακα.Εννοειται πως αν δεν ειναι του γουστου σου δεν περνας,αλλα στο δωματιο ειναι φοβερη παντως.
Τωρα οσον αφορα τα γλυφομουνια κλπ σε πουτανες ειναι κατα την αποψη μου σαν ρωσικη ρουλετα.Προσωπικα ουτε βυζι δεν γλυφω,παρ'ολο που γουσταρω πολυ.
Καλώς σας βρήκα.Εχουμε διαφορετικές απόψεις.Εσεις οι ίδιοι το λέτε οτι η Εφη σου κάνει πράγματα που σου κάνει η γκόμενα σου.Τότε γιατί να δώσω 40 ευρώ για μια που δεν μου αρέσει και θα μου κάνει οτι και η γκόμενα μου ? Το σεξ είναι κάτι που δεν λείπει απο την ζωη μου.Στα μπουρδέλα παω για κάποια πιο όμορφη απο την γκόμενα μου και για να μου κάνει πράγματα που δεν μου κάνει η γκόμενα μου.
Καλή περίπτωση μου φαίνεται η άλλη του ίδιου μπουρδέλου η Σάρα.Τι ώρες δουλεύει ξέρουμε ?Πάντως Τρίτη απόγευμα ήταν κλειστά

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Agelooos και εγώ είχα δεί αυτην τη ξανθιά που ψάχνεις στο τελευταίο της προμηθέως. Ηταν θεά, απο της καλύτερες που έχω δει ποτε. Η τσατσα είχε πει οτι ήταν γερμανίδα. Αν την πετύχεις πουθενά ενημέρωσε, τη θέλω.
Οσον αφορά τα γλυφομούνια οι κοπέλες περνανε κάθε 2 εβδομαδες εξετάσεις για τα ΣΜΝ, έτσι δεν είναι; Τα call girls που δίνουν αβέρτα δεν είναι πιο επικίνδυνα?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πως μπορούμε να μάθουμε κανα τηλ απο το ρδελο στην Ιωαν. Κωλλετη;
Είμαι απο μακρυα και θέλω να μάθω πότε δουλεύει η Έφη.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πάντως η καλύτερη εμπειρία μου ήταν στο Ερως16 στον Μύλο με την Όλγα.
Απο τότε που έκλεισε δεν την πέτυχα πουθενα.

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Πως μπορούμε να μάθουμε κανα τηλ απο το ρδελο στην Ιωαν. Κωλλετη;
Είμαι απο μακρυα και θέλω να μάθω πότε δουλεύει η Έφη.

Φίλε εγώ σήμερα - αύριο θα το επισκευτω το μέρος και θα προσπαθήσω να μάθω.

GINOLINO

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
114
Πόντοι
0
Εφη στην Κωλλέτη κάθε ΚΥ πρωί και ΤΕ, ΠΕ και ΠΑ βράδυ μετά τις 8:00

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδια πηγα σημερα στο σπιτακι που ειναι απεναντι απο το ανορθογραφο. μεσα ηταν η υβετ(ανν θυμαμαι καλα). με 30€ ολες τις στασεις και πολυ καλη πιπα. εχει τατουαζ μπρος και πισω και ειναι ξανθια. και για ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ φορουσε μαυρες ΜΠΟΤΕΣ. κατα την αποψη μου καλο κομματι ειναι. ( εχει και πολυ παχια μουνοχειλα). περιμενω και αλλες αποψεις γυρο απο αυτην την κοπελα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Tης ειπες να ανεβει απο πανω?Γιατι οταν την πηρα εγω πριν κανα μηνα δεν ηθελε.Μου ειπε βεβαια πως
ειχε μονο 10 μερες στο ρδελο αλλα γενικα στη δουλεια πρεπει να εχει καιρο γιατι ειναι αρκετα ξεχειλωμενη.Πως σου φανηκε εσενα?
Εγω εμεινα με μετριες εντυπωσεις.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Φιλε Nearos20 αυτο ειναι το στουντιο στην Κοροβαγκου που λες.Οχι το Ανδρ.Γεωργ.4.
Δεν ξερω αν εκλεισε η οχι.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Tης ειπες να ανεβει απο πανω?Γιατι οταν την πηρα εγω πριν κανα μηνα δεν ηθελε.Μου ειπε βεβαια πως
ειχε μονο 10 μερες στο ρδελο αλλα γενικα στη δουλεια πρεπει να εχει καιρο γιατι ειναι αρκετα ξεχειλωμενη.Πως σου φανηκε εσενα?
Εγω εμεινα με μετριες εντυπωσεις.

την ρωτησα αν ανεβαινει απο πανω και μου ειπε ναι. δεν ξερω παντος αν και κακομουτσουνη, εκανε και χαβαλε. ισως να ακουστηκε καποιο παραπονο και να της εβαλαν χερι.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Εφη στην Κωλλέτη κάθε ΚΥ πρωί και ΤΕ, ΠΕ και ΠΑ βράδυ μετά τις 8:00
Φιλε GINOLINO
ευχαριστουμε για την ενημερωση αλλα αν μπορεις γινε λιγο πιο σαφης.Οταν λες πρωι ,απο τι ωρα ξεκιναει και τι ωρα τελειωνει; Κι οταν λες βραδυ μετα τις 8 μεχρι τι ωρα παεϊ;
Και τις υπολοιπες μερες και ωρες τι εχει το "μενου";

Παντως προβλεπω Κυριακη πρωϊ ( και οχι μονο)να γινεται "λαϊκο προσκυνημα".Πληθος πιστων συρρεουν με ευλαβεια στον "ναο " της  Ι.Κωλεττη.

Υ.Γ. Ασχετο ,αλλα μηπως ξερει κανεις απο ερμηνεια ονειρων ; Βλεπω συνεχεια στον υπνο μου οτι ειμαι σε μπουρδελο.Σημαινει κατι ;

kastroHELL

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στους συναγωνιστές!!!!!Μιας και μιλάτε για την Κωλέτη μήπως είδε μανείς την Αφροδίτη?Πριν λιγο κερό την είχα πάρει στο συγκεκριμένο σπίτι.Πέρυσι και πρόπερση ηταν διπλα στο αλουμινατο στη Ταντάλου!!Νομίζω οτι είναι αν όχι η καλήτερη στην πιάτσα σίγουρα από της καλήτερες!!!!

Nearos20

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Υ.Γ. Ασχετο ,αλλα μηπως ξερει κανεις απο ερμηνεια ονειρων ; Βλεπω συνεχεια στον υπνο μου οτι ειμαι σε μπουρδελο.Σημαινει κατι ;

Μάλλον οτι έχεις να γευτείς το κοκο πολύ καιρό ! Πλακά κανω

avaltinos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά ειμαι νεος στο φορουμ οποτε υποκλίνομαι και χαιρετώ τους παλιούς.Δεν εχω καμια εμπειρία με πουτανα κυρίως επειδη ειμαι πολυ νεος αλλα θελω να αποκτήσω..Μήπως μπορει καποιος να μεου στειλει καμια διευθυνση ή κανενα τηλέφωνο απο κανένα μαγαζι που προτείνει?Τα μονο που μπορω να βρω διεύθυνση ειναι αυτα που διαφημιζει το site αλλα δεν ξέρω αμα όντως ειναι τα καλύτερα..Βοηθήστε τον νεο οι παλιες καραβάνες....σας ευχαριστώ προκαταβολικά...please pm me.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπέρα στους συναγωνιστές!!!!!Μιας και μιλάτε για την Κωλέτη μήπως είδε μανείς την Αφροδίτη?Πριν λιγο κερό την είχα πάρει στο συγκεκριμένο σπίτι.Πέρυσι και πρόπερση ηταν διπλα στο αλουμινατο στη Ταντάλου!!Νομίζω οτι είναι αν όχι η καλήτερη στην πιάτσα σίγουρα από της καλήτερες!!!!

Εγω παντως στο αλουμινατο με μια Αφροδιτη ειχα την χειροτερη εμπειρια ειχα γραψει κιολας.
Δεν ξερω αν ειναι η ιδια.Πολυ ψιλη κουκλαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom