Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.826
Πόντοι
6.265
φτωχοι πλην τιμιοι μπουρδελιαρηδες θα κατεβω θεσσαλονικη εντος λιγων ημερων με την ευκαιρια της αργιας 25 μαρτιου

τα χρονικα για την επισκεψη ειναι ως συνηθως μικρα και πρωινομεσημεριανες ωρες 11-5 εκει αναμεσα

θα προσπαθησω να ξεφυγω απο την μιζερια του βαρδαρη και να κανω "Στροφη στην ποιοτητα" οπως με συμβουλευσε  και το τρελο αγορι :cheesy:

στοχος συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι το ιωαννη κωλλετη 17,η περιοχη ειναι λιγο ξεμπαργκη απο οτι ειδα δηλαδη διπλα τρενα μαντρες κλπ

1 ερωτημα ξερουμε τι παιζει εκει τις ωρες που λεω?(γιατι εχετε αναφερει μονο μεταμεσονυχτιες ωρες)

2 ερωτημα στην φωτο ποιο ειναι το "σπιτι"?  αυτο με τα κεραμυδια στο κεντρο περιπου?
για να μην μπω σε καμια διπλανη μαντρα-γκαραζ και παω να τους μαμησω κατα λαθος :cheesy:

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
φτωχοι πλην τιμιοι μπουρδελιαρηδες θα κατεβω θεσσαλονικη εντος λιγων ημερων με την ευκαιρια της αργιας 25 μαρτιου

τα χρονικα για την επισκεψη ειναι ως συνηθως μικρα και πρωινομεσημεριανες ωρες 11-5 εκει αναμεσα

θα προσπαθησω να ξεφυγω απο την μιζερια του βαρδαρη και να κανω "Στροφη στην ποιοτητα" οπως με συμβουλευσε  και το τρελο αγορι :cheesy:

στοχος συμφωνα με τα λεγομενα σας ειναι το ιωαννη κωλλετη 17,η περιοχη ειναι λιγο ξεμπαργκη απο οτι ειδα δηλαδη διπλα τρενα μαντρες κλπ

1 ερωτημα ξερουμε τι παιζει εκει τις ωρες που λεω?(γιατι εχετε αναφερει μονο μεταμεσονυχτιες ωρες)

2 ερωτημα στην φωτο ποιο ειναι το "σπιτι"?  αυτο με τα κεραμυδια στο κεντρο περιπου?
για να μην μπω σε καμια διπλανη μαντρα-γκαραζ και παω να τους μαμησω κατα λαθος :cheesy:

Λοιπον αξιοτιμε συναδελφε, αυτο με τα κεραμιδια είναι το σπιτακι που κάθεται ο φυλακας των τρενων. Μη τον γαμας δε στο συνιστω :). Ο στοχος σου βρισκεται αναμεσα στο σπιτι με τα κεραμυδια και στην πολυκατοικια. Απλα η φωτογραφία έχεικαιρο να ανανεωθει και δε δειχνει το ρδελο. Κοινώς, εκει που τωρα βλέπεις κενο χώρο βρισκεται το πολυσηζητημένο σπιτι. Ελπιζω να σε βοήθησα, αντε καλο βόλι...

MI6463

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
σημερι μεσημερι στο αλουμινατο, μελααχρινο μωρο γυρω στα 25, μαλλον καινουριο, πολυ καλο και με προοπτικεσ να εξελιχθει, επαιε στο 40αρι. το εχει τιμησει κανεις?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Φιλε μποτοφιλε ξερεις τι παθαινω?Επειδη μου παιρνει καμια ωρα να γραψω την αναφορα και το μυαλο μου χανεται στις περιγραφες ξεχναω αυτη τη σημαντικη πληροφορια.

Λοιπον MΠΟΤΕΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ η κοπελα στο la femme.
Επισης φορουσε μποτες το πορνιδιο στο ΕΡΟΣ στο ΒΑΡΔΑΡΗ
Νομιζω αν και δεν ειμαι σιγουρος πως η γκομενα στο 26ης Οκτ 52 φορουσε μποτες.Σπανια την βλεπω με μποτες.

ΥΓ.Καμια απο τις 3 δεν μου λεει κατι.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
να σαι καλα αδερφε!

μπες λιγο στο  τσατ να τα πουμε αν 8ελεις

Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικα η εφη ειναι αψογη και τουλαχιστον τιμα τα χρηματα που δινουμε.]

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φίλε Nick-Thess εκείνη που ψάχνεις δεν είναι Γαλλίδα αλλά Βελγίδα και ονομάζεται Καίτη. Κι εγώ είχα φάει τρελό κόλλημα μαζί της γιατί είναι πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή. Δεν ξέρω περισσότερα.

Χτες 21/3 έκανα μια σύντομη τσαρκα σε 2-3 μπουρδελα στο βαρδαρη στις 10 το πρωι. μόνο στο αλουμινατο, στο διπλανο που ητανε η Μαρίνα και στο eros.
Το Αλουμινάτο είχε μια μελαχρινή όμορφη ψηλή την οποία πήρα 1-2 φορές πριν 3-4 χρόνια αλλά είναι η απόλυτη νέκρα στο δωμάτιο ενω σε παραπλανεί η ομορφιά και το χαμόγελο της για να καταθέσεις.
Το αλλο διπλα είχε μια μαυρη απόλυτο αίσχος. ρωτησα ποτε δουλευει η μαρινα γιατι ξέρω ότι είναι εκεί απ'το πρωι και η τσατσα μου είπε σε 2-3 βδομαδες θα γυρίσει. :(
Τελικά κατέληξα στο ερος που βρηκα μια μικρή σχετικά ρουμάνα. το όνομα δεν το θυμαμαι ακριβώς. νομιζω Αλισα, Αλινα κατι τετοιο. Μερικά εξτρα κιλάκια (5-6) πολύ σφηκτό κωλαράκι αλλά το μουνακί το είχε ξεσκισμένο και δε γούσταρα. Επίσης ξενέρωσα γιατι της είπα 2-3 λέξεις στα ρουμάνικα του στυλ "τι κάνεις" κλπ και φάνηκε να τσαντίζεται και μου είπε ότι δεν θελει να της μιλάω ρουμάνικα.
Σε άλλα δε μπηκα γιατί τις πρωινές ώρες έχει αρκετή κίνηση η περιοχή και ξενερωνω να με βλέπουνε οι γκόμενες να μπαίνω σε μπουρδελα. Είχα πάει κατευθείαν για τη Μαρίνα η οποία είναι πιο απολαυστική οταν πιανει δουλειά.
και τα 3 σπιτακια στα 30 ευρω

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Αν ειναι η Καιτη δουλευει σθνηθως στο τελευταιο σπιτι στην Προμηθεως πανω.Αλλα ο Νικ ειπε πως ηταν μελαχρινη αυτη που γουσταρε...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.407
Πόντοι
32.165
BlastBeat σημερα περασα πηρα την Σαρα. ωραιο μωρο αλλα δεν ξερω ρε γαμωτο, σε αντιθεση με σενα, εχυσα παρα πολυ νωρις ενω η εφη σε χαλαρωνει πιο καλα και δν ξερω απλα περναω καλυτερα με το εφακη, οσο για τις βυζαρες της Σαρας δν νομιζω να ηταν σιλικονη...γιατι δν τα εγλυφες μωρε?παιζει να κολησεις τπτ? βασικα αυτο το ερωτημα ηθελα να το κανω. αμα γλυψεις μια τανα παιζει να παθεις τπτ? και δν εννοω να της γλυψεις το μουνι ουτε να την φιλισεις, εγω π.χ γουσταρα πολυ που εγλυφα την εφη στο λαιμο και γουσταρε :P αντε καλο βολι συναγωνιστες παω για υπνακο.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Αν ειναι η Καιτη δουλευει σθνηθως στο τελευταιο σπιτι στην Προμηθεως πανω.Αλλα ο Νικ ειπε πως ηταν μελαχρινη αυτη που γουσταρε...
Τώρα το πρόσεξα. εχεις δίκιο. και μίλησε για το μπλε.
Στο μπλε δεν πρόσεξα Γαλλίδα.

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Χθες βραδυ κατα τις 11, απεναντι απο το ανορθόγραφο εντοπιστικε καινούριο ξανθό μωρο με τελειο σωμα και καβλωτικο πρόσωπο? Επισης, στο έρος ήταν μια μελαχροινη ψηλη με πολλά πιασίματα επίσης πολύ καυλιάρα. εντυπωσεις κανεις απο τις δύο αυτές?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
BlastBeat σημερα περασα πηρα την Σαρα. ωραιο μωρο αλλα δεν ξερω ρε γαμωτο, σε αντιθεση με σενα, εχυσα παρα πολυ νωρις ενω η εφη σε χαλαρωνει πιο καλα και δν ξερω απλα περναω καλυτερα με το εφακη, οσο για τις βυζαρες της Σαρας δν νομιζω να ηταν σιλικονη...γιατι δν τα εγλυφες μωρε?παιζει να κολησεις τπτ? βασικα αυτο το ερωτημα ηθελα να το κανω. αμα γλυψεις μια τανα παιζει να παθεις τπτ? και δν εννοω να της γλυψεις το μουνι ουτε να την φιλισεις, εγω π.χ γουσταρα πολυ που εγλυφα την εφη στο λαιμο και γουσταρε :P αντε καλο βολι συναγωνιστες παω για υπνακο.

Nαι η Εφη ειναι καλυτερη στο δωματιο απο τη Σαρα.Απλα οταν ειδα τη Σαρα και παλιοτερα στο Βαρδαρη μου εβγαλε αυτο το συναισθημα οτι ειναι γκομενα για τρελο γαμησι.  :rockon:  Οπως και αποδειχθηκε τελικα στο δωματιο.Τελειως fake φωνες και αλογο στο κρεβατι :2funny:.
Οσον αφορα τα βυζια της Σαρας δεν ξερω αλλα μου φανηκε πως ειχαν σιλικονη γιατι οταν της τα επιανα ποιο χαμηλα ηταν καπως πετρινα.Αν οντως δεν εχει σιλικονη ομως τι να πω ειναι ξεχωριστη γκομενα.Για το γλυψιμο κρατηθηκα γιατι σκεφτηκα οτι θα τις τα εχουν γλειψει αλλα 20 ατομα πριν οποτε μην γινει καμια μαλακια και τρεχουμε.
Καπου υπηρχε ενα θρεντ παλιοτερα που γινοταν αναλυση αυτων των θεματων και γενικα γλωσοφιλο και γλυψιμο στα βυζια ειχαν φαει κοκκινη καρτα.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Κυριακη 23-3-2008 και αποφασησα να "αποτισω φορο τιμης" στον Ιωαννη Κωλεττη.Πρωι λοιπον και λιγο μετα τις 11 βρισκομαι στην οδο Ι.Κωλεττη.Περπατω με γρηγορο βημα και φτανω στο νουμερο 17.Πρωτη φορα στο συγκεκριμενο σπιτακι.Για καποιον ανεξηγητο λογο μπηκα λιγο "σφιγμενος"Βγηκα ομως σχεδον πετοντας! Πω  πω πω, πω πω πω τι γαμησι ηταν αυτο.Ενα εχω να πω και να βροντοφωναξω...ΕΦΗ  FOR EVER.Συνεχιζω οσο μπορω πιο χαλαρα.Καποιοι εδω χαρακτηρισαν την εμπειρια που ειχαν με την Εφη σαν την καλυτερη τους εμπειρια σε μπουρδελο.Το ιδιο δηλωνω κι εγω!
Οτι ειναι ο Κακα στο ποδοσφαιρο αυτη την εποχη,ειναι και η Εφη στο δικο της επαγγελμα.Και με το παραπανω.Χρυση μπαλα και βαλε.Περασε πολλη ωρα για να συνελθω.
Ζητω συγνωμη γιατι σε αντιθεση με αλλες φορες δεν  θα γραψω αναλυτικα και με λεπτομερειες το τι εγινε.Αν αρχισω να γραφω δεν θα σταματησω.Ειναι τοσα πολλα και μαλλον θα γινω κουραστικος.Ισως την αλλη φορα(γιατι με την Εφαρα σιγουρα θα υπαρξει κι αλλη φορα). Θα τα αναφερω μονο περιληπτικα.
Απο που να αρχισω και τι να πρωτογραψω.Το κοριτσι κανει απιστευτα πραγματα.100% επαγγελματισμος και σεβασμος στον πελατη.Δινει και την ψυχη της για να σε ευχαριστησει.Πραγματικα σε κανει να νιωθεις οτι δεν εισαι σε οικο ανοχης με ιεροδουλη αλλα οτι εισαι με το κοριτσι σου.
Δεν ειναι η  miss κοσμος αλλα  ειναι γλυκια  κοπελα.Χαμογελαστη,ευδιαθετη,ομιλιτικη,ευγενικη
Απο την στιγμη που ηρθε στο δωματιο και ξαπλωσε διπλα μου εως την στιγμη που εφυγε,τα χερια της δεν ξεκολησαν απο πανω μου.Χαδια παντου,αγκαλιες και φιλια.Κι ολα αυτα σε ποικιλια στασεων και θεσεων.Το ιδιο και στο σεξ.Σε διαφορες στασεις ακουραστη,προθυμη,ορεξατη και χωρις βιασυνη.Η διαρκεια ολων αυτων ηταν 17 λεπτα και φανταζομαι οτι αν χρειαζοταν θα καθοταν κι αλλο. 
Να λεμε τα καλα αλλα να λεμε και τα στραβα.Οχι για τη Εφη.Οσο κι αν ψαχνω κατι αρνητικο στην Εφη δεν βρισκω.Βρισκω ομως αρνητικα στον χωρο,στην καθαριοτητα.Ειναι τελειως αντιαισθητικο να βλεπεις τριχες αλλων πανω στο κρεβατι(καταλαβαινετε τι τριχες εννοω).Επισης ειδα και λεκεδες πανω στο σεντονι.Δεν θελω να φανταζομαι απο τι προερχονται αυτοι οι λεκεδες.
Και τελος η τιμη.40 ευρω.Την οποια τιμη την βλεπω να φλερταρει με το 45αρι.Με τετοια στελεχη και με τετοια ζητηση ειναι ικανοι να την ανεβασουν κι αλλο.
Και οι συμβουλες μου
1.Προς οσους δεν την εχουν γνωρισει.
Να πατε.Σας την συστηνω ανεπιφιλακτα.Η Εφη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη.Παντα ομως συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια,τις δικες μου απαιτησεις και τα δικα μου γουστα.
2.Προς οσους την δοκιμασαν και εμειναν ευχαριστημενοι.
Να ξαναπατε.Να την εκμεταλλευτουμε(με την καλη εννοια) οσο θα την εχουμε.Στην επομενη τσαρκα σας μπορει να μην την βρειτε εκει.
3.Προς τους νταβατζιδες των αλλων κοριτσιων που κρυφοκοιταζουν το site αυτο(και μην μου πειτε οτι δεν υπαρχουν τετοιοι).
Να πατε κι εσεις και να τσεκαρετε επαγγελματισμο και συμπεριφορα.Υστερα να πατε και να κανετε μαθηματα και στα δικα σας κοριτσια.Για το καλο ολων.
Καπου εδω φιλοι μου σας αφηνω.Θα τα ξαναπουμε συντομα.Μεχρι τοτε να περνατε οσο γινεται καλυτερα.

Ζητω η 23η Μαρτιου 2008 !!!

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Χθες αργά βγήκα μια βόλτα να δω τι παίζει, Γιαννιτσών δεν υπήρχε τίποτα, ούτε μία για δείγμα που στο διάολο ήταν δεν ξέρω, πέρασα μια βόλτα απο βαρδάρη Μόνο στο eros άξιζε η γκόμενα αλλά ήταν πήχτρα και βαριόμουν να περιμένω, ουτε καν έκανα τον κόπο να περάσω απο περιοχή μύλου επειδή λογικά πήχτρα θα ήταν και εκεί!
Συμπέρασματα:
1ον Δεν φτάνουν οι πουτάνες στην πόλη! :helpplea:
2ον Το ΠΣΚ δεν λέει να βγαίνεις βόλτα το βράδυ γιατί γίνεται χαμός :tickedoff:
3ον Οσοι παίρνεται απο Γιαννιτσών εμπόρευμα μην είστε μονοχοφάιδες αφήστε να γαμήσει και κανένας άλλος! :grin:
4ον Πάλι με το πουλί στο χέρι μείναμε! :jerking:
Συμφωνω κι επαυξανω.
Προσφατα διαβασα ενα βιβλιο για την ιστορια της Θεσσαλονικης.Εχει τιτλο Θεσσαλονικη,πολη των φαντασματων . Χριστιανοι,Μουσουλμανοι και Εβραιοι.1830-1950.
Μεταξυ αλλων υπαρχει αναφορα και στην πορνεια.Παραθετω το κειμενο ακριβως οπως το γραφει.Σελιδα 344. ".....Η πορνεια επισης, ηταν μια μειζων βιομηχανια για τις ντοπιες γυναικες και για τις ξενες.Σκορπιες αναφορες στα αρχεια δειχνουν οτι δεν ηταν αγνωστη τον δεκατο εβδομο και δεκατο ογδοο αιωνα.Στα τελη ομωςτου δεκατου ενατου-με την ανοδο μιας νεας κουλτουρας των δημοσιων παρκων,των καφενειων,των κηπομπιραριων και των χορευτικων κεντρων-ελαβε νεες διαστασεις.Το 1879 οι δημοσιογραφοι καταγγειλαν τις "ασωτες γυναικες" που κατακλυζαν τις μπιραριες της πολης και ζητησαν την εκδιωξη τους.Την επομενη χρονια οι ηγετες της χριστιανικης,της εβραικης και της μουσουλμανικης κοινοτητας διαμαρτυρηθηκαν στην δημοτικη αρχη για την παρουσια τους στην καρδια της πολης.Ομως το 1910 κοπελες ολων των φυλων και θρησκειων δουλευαν σε περισσοτερα απο εκατο (100) πορνεια σε μια ξεχωριστη συνοικια, κοντα στους σιδηροδρομους.Ουτε ραβινοι ουτε οι αλλες προσωπικοτητες της πολης εδειχναν να τους πολυαπασχολει αυτο το προβλημα...."
Καλα διαβασατε. Το 1910 υπηρχαν στην πολη 100 οικοι ανοχης! Νουμερο τεραστιο αν αναλογιστει κανεις οτι ο πλυθισμος της Θεσσαλονικης εκεινη την εποχη δεν ξεπερνουσε τις 120.000 κατοικους.

Ουδεν αλλο σχολιο !

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.407
Πόντοι
32.165
Τα ελεγα εγω και με ακουσατε μερικοι. χαιρομαι δεωντος :cheesy: Ελπιζω να μην την χασουμε την εφη!!

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
53
Πόντοι
16
Ξερει κανενας συναγωνιστης μια ουκρανη ονοματι ΛΟΥΝΤΑ που εργαζεται σε μαζαζ και μενει κοντα στον αλιμο?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Επιστρεφω πολυ συντομα στον αγωνα.Με τρελανατε παλι.

ΥΓΤο site  το διαβαζουν και οι νταβαδες αλλα και πολλες απο τις κοπελες.

kaligoylas

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βασικά είμαι νέο μέλος και πρώτα πρώτα θέλω να πω ένα γειά στην παρέα.
Εγω έχω άλλη άποψη για την Εφη.Πήγα πριν λίγες μέρες μαζί μ' εναν φίλο μου γιατί είχαμε ακούσει πολλά γι' αυτήν.Μόλις βγήκε να την δούμε εγώ την απέρριψα γιατί δεν είναι του γούστου μου.Από εμφάνιση είναι καλή αλλά υπάρχουν και ομορφότερες.Στο σώμα είναι αδύνατη και εγω όταν χαϊδευω δεν θέλω να πιάνω κόκαλα.Εχει και πολύ μικρά βυζιά.Ο φίλος μου ήθελε να την πάρει.Η τσατσά είπε γλυφομούνι 50 ευρώ.Της είπε αν θέλετε 50 γιά γλυφομούνι πρώτα
να μας δείξετε το βιβλιάριο υγείας της.Αυτή ξαφνιάστηκε και μας είπε να φύγουμε.Και φύγαμε.Στο μόνο που συμφωνώ με τον big boy είναι οτι όλα είναι θέμα γούστου και απαιτήσεων του καθένα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.606
Πόντοι
17.065
Καλως ηλθες στην παρεα καλιγουλα.Λες πως εχεις αλλη αποψη για την Εφη με το να την εχεις δει μονο εμφανισιακα.Εννοειται πως αν δεν ειναι του γουστου σου δεν περνας,αλλα στο δωματιο ειναι φοβερη παντως.
Τωρα οσον αφορα τα γλυφομουνια κλπ σε πουτανες ειναι κατα την αποψη μου σαν ρωσικη ρουλετα.Προσωπικα ουτε βυζι δεν γλυφω,παρ'ολο που γουσταρω πολυ.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
Κυριακη 23-3-2008 και αποφασησα να "αποτισω φορο τιμης" στον Ιωαννη Κωλεττη.Πρωι λοιπον και λιγο μετα τις 11 βρισκομαι στην οδο Ι.Κωλεττη.Περπατω με γρηγορο βημα και φτανω στο νουμερο 17.Πρωτη φορα στο συγκεκριμενο σπιτακι.Για καποιον ανεξηγητο λογο μπηκα λιγο "σφιγμενος"Βγηκα ομως σχεδον πετοντας! Πω  πω πω, πω πω πω τι γαμησι ηταν αυτο.Ενα εχω να πω και να βροντοφωναξω...ΕΦΗ  FOR EVER.Συνεχιζω οσο μπορω πιο χαλαρα.Καποιοι εδω χαρακτηρισαν την εμπειρια που ειχαν με την Εφη σαν την καλυτερη τους εμπειρια σε μπουρδελο.Το ιδιο δηλωνω κι εγω!
Οτι ειναι ο Κακα στο ποδοσφαιρο αυτη την εποχη,ειναι και η Εφη στο δικο της επαγγελμα.Και με το παραπανω.Χρυση μπαλα και βαλε.Περασε πολλη ωρα για να συνελθω.
Ζητω συγνωμη γιατι σε αντιθεση με αλλες φορες δεν  θα γραψω αναλυτικα και με λεπτομερειες το τι εγινε.Αν αρχισω να γραφω δεν θα σταματησω.Ειναι τοσα πολλα και μαλλον θα γινω κουραστικος.Ισως την αλλη φορα(γιατι με την Εφαρα σιγουρα θα υπαρξει κι αλλη φορα). Θα τα αναφερω μονο περιληπτικα.
Απο που να αρχισω και τι να πρωτογραψω.Το κοριτσι κανει απιστευτα πραγματα.100% επαγγελματισμος και σεβασμος στον πελατη.Δινει και την ψυχη της για να σε ευχαριστησει.Πραγματικα σε κανει να νιωθεις οτι δεν εισαι σε οικο ανοχης με ιεροδουλη αλλα οτι εισαι με το κοριτσι σου.
Δεν ειναι η  miss κοσμος αλλα  ειναι γλυκια  κοπελα.Χαμογελαστη,ευδιαθετη,ομιλιτικη,ευγενικη
Απο την στιγμη που ηρθε στο δωματιο και ξαπλωσε διπλα μου εως την στιγμη που εφυγε,τα χερια της δεν ξεκολησαν απο πανω μου.Χαδια παντου,αγκαλιες και φιλια.Κι ολα αυτα σε ποικιλια στασεων και θεσεων.Το ιδιο και στο σεξ.Σε διαφορες στασεις ακουραστη,προθυμη,ορεξατη και χωρις βιασυνη.Η διαρκεια ολων αυτων ηταν 17 λεπτα και φανταζομαι οτι αν χρειαζοταν θα καθοταν κι αλλο. 
Να λεμε τα καλα αλλα να λεμε και τα στραβα.Οχι για τη Εφη.Οσο κι αν ψαχνω κατι αρνητικο στην Εφη δεν βρισκω.Βρισκω ομως αρνητικα στον χωρο,στην καθαριοτητα.Ειναι τελειως αντιαισθητικο να βλεπεις τριχες αλλων πανω στο κρεβατι(καταλαβαινετε τι τριχες εννοω).Επισης ειδα και λεκεδες πανω στο σεντονι.Δεν θελω να φανταζομαι απο τι προερχονται αυτοι οι λεκεδες.
Και τελος η τιμη.40 ευρω.Την οποια τιμη την βλεπω να φλερταρει με το 45αρι.Με τετοια στελεχη και με τετοια ζητηση ειναι ικανοι να την ανεβασουν κι αλλο.
Και οι συμβουλες μου
Να πατε.Σας την συστηνω ανεπιφιλακτα.Η Εφη ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη.Παντα ομως συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια,τις δικες μου απαιτησεις και τα δικα μου γουστα.
Να ξαναπατε.Να την εκμεταλλευτουμε(με την καλη εννοια) οσο θα την εχουμε.Στην επομενη τσαρκα σας μπορει να μην την βρειτε εκει.
3.Προς τους νταβατζιδες των αλλων κοριτσιων που κρυφοκοιταζουν το site αυτο(και μην μου πειτε οτι δεν υπαρχουν τετοιοι).
Να πατε κι εσεις και να τσεκαρετε επαγγελματισμο και συμπεριφορα.Υστερα να πατε και να κανετε μαθηματα και στα δικα σας κοριτσια.Για το καλο ολων.
Καπου εδω φιλοι μου σας αφηνω.Θα τα ξαναπουμε συντομα.Μεχρι τοτε να περνατε οσο γινεται καλυτερα.

[/quot
Και οι συμβουλες μου

μια ερωτηση φιλε εγω ηξερα οτι η εφη δουλευει βραδια αλαξε τωρα και δουλευει πρωινα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom