Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά ειμαι νεος στο φορουμ οποτε υποκλίνομαι και χαιρετώ τους παλιούς.Δεν εχω καμια εμπειρία με πουτανα κυρίως επειδη ειμαι πολυ νεος αλλα θελω να αποκτήσω..Μήπως μπορει καποιος να μεου στειλει καμια διευθυνση ή κανενα τηλέφωνο απο κανένα μαγαζι που προτείνει?Τα μονο που μπορω να βρω διεύθυνση ειναι αυτα που διαφημιζει το site αλλα δεν ξέρω αμα όντως ειναι τα καλύτερα..Βοηθήστε τον νεο οι παλιες καραβάνες....σας ευχαριστώ προκαταβολικά...please pm me.
1ον γραφε στα ελληνικα γιατι θα στο σβησουν.Κατα τη γνωμη μου τα καλυτερα σπιτια αυτην την εποχη ειναι στην Ι.Κωλλετη με Εφη και Σαρα(τη Σαρα δεν την εχω δοκιμασει),στο αλουμινατο η Ευγενια και στην Κοροβαγκου η Χριστινα.

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Χθες στης 2:00 καταθεση στην Ι.Κωλλετη μετα απο αυτα που ειχα διαβασει(thanks συναθλητες)
Δουλευε η Εφη.Απο εμφανιση κατω του μετριου αλλα στο δωματιο μεσα οντως πολυ καλη.
Χαμογελαστη,ευδιαθετη πολυ καλη πιπα χωρις να βιαζεται και διαφορες στασεις μετα.
Απο της καλυτερες αυτη την εποχη.

avaltinos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστο φιλε μου.. Θα δοκιμασω μια απο αυτες τις μερες ενα απο αυτα που μου ειπες και θα σας πω εμπιριες ως καινουριος....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ε οχι και κατω του μετριου η Εφη.Τεσπα γουστα ειναι αυτα.
Παλιοτερα που ειχα παρει καρτα απο το  εν λογω μαγαζι -Little babes- ειχε και αλλη μια κοπελα την Ευα.
Τι γινεται με αυτη,ξερει κανεις?Γιατι στη φωτογραφια ειχε τουλαχιστον παιχνιδιαρικη μαπα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
χθες μεσημερι στη Κωλετη 17 ηταν η Αφροδιτη ρωσσακι καλουτσικο εμφανισιακα το πηρα με μασαζακι, πιασιματα ελευθερα επεσε δαχτυλος! πιπα αρκετα καλη και παθιαρικη στασεις απο πανω πισωκολητα πλαγια και ορθια! με αφησε να τελειωσω επανω της καλη περιπτωση

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
χθες απογευματάκι έκανα και εγώ την εμφίνιση μου στην Κωλέτη !! Αφροδίτη και εγώ (εμένα μου είπε ότι ήταν κύπρια και βασικά την πίστεψα λόγω προφοράς) , από εμφάνιση δεν λέω ότι σκίζει η αφροδίτη , αλλά η απόδοση μέσα στο δομάτιο είναι δυναμίτης!!! τέλεια πίπα , ελεύθερα πιασίματα , δαχτιλάκι κτλ κτλ καιγαμίσι σε άπειρες στάσεις!
βασικά η πείρα μου μέχρι στιγμής ήταν στον βαρδάρη , οπότε έμεινα ευχαριστημένος γενικά από τον χώρο , μεγάλο δωμάτιο κτλ αλλά και από την διάρκεια της συνάντησης ! Μόνο κακό η τιμή (κλασικά) 40 το απλό και 60 το μασάζ !
next time ελπίζω να πετίχω την έφη :))

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
35 + 55 εμενα αντιστοιχα με ειπε, Κυπρια ε; δεν της φαινεται μου εδωσε το κιν της ειπε μεχρι της 7 δουλευει μετα παει η Εφη

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παιδιά εγώ πήρα μια μικρούλα ρουμάνα απέναντι απ'το ηχητικό στην προμηθέως. ενα μπουρδέλο που εχει περιεργο χρωμα. ροζ καφε. Μικρούλα σαν τη Μαρίνα, παρα πολύ καλή, χαμογελαστή, ομιλιτική, μου έκανε 2 στάσεις και γενικά εμεινα ικανοποιημένος. Το όνομα της είναι Ιλόνα αλλά τη φωνάζουνε Έλενα όπως μου είπε. το 30αράκι το άξιζε.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Ποιά είναι καλύτερη τελικά η Έφη ή η Αφροδίτη;
Είναι κανείς που τις έχει πάρει και τις δυο;
Άυριο σειρά μου!!!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Ποιά είναι καλύτερη τελικά η Έφη ή η Αφροδίτη;
Είναι κανείς που τις έχει πάρει και τις δυο;
Άυριο σειρά μου!!!

Έχει αναχθεί σε σούπερ προβληματισμό!!! Δίλυμα του αιώνα!

Για μένα είναι και οι δύο τους ελαφρώς υπερτιμημένες. Η Έφη είναι πιο επαγγελματίας και πιο ερωτική εντός δωματίου. Η Αφρο, είναι για πιο πολλά μπινελίκια. ερωτήσεις του στυλ ''τι κάνει το ΓΓΓΓΓκαυλί μας'' ''σκλήρηνέ την την πουτσάρα'' είναι στην ημερίσια διάταξη.

Διαλέγεις και παίρνεις.

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μπορείς κάποιος στον παρακάτω χαρτη να βάλει κόκκινες τελίες εκεί που είναι τα κόκκινα σπιτάκια? Νομίζω πως θα βοηθίσει αρκετούς...

Συνημμένα

• screen-capture.jpg
    screen-capture.jpg
    205,8 KB · Εμφανίσεις: 57

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Οτι θελει το φιλαρακι μας.
Ο χαρτης  ομως "κοβεται" σε επιμαχα σημεια.Ετσι λειπει το σπιτακι της Ιωαν.Κωλεττη και της Κοροβαγκου.Τα εχω σταμπαρει στην ακρη.(στο περιπου)
Καπως ετσι ειναι αυτην την στιγμη.
Δεν ειμαι και παντογνωστης.Αν εχω κανει καποιο λαθος διορθωστε με.

Υ.Γ. Προεδρε (τρελο αγορι) καλως ηρθες. Μας ελειψες

Συνημμένα

• screencupture.JPG
    screencupture.JPG
    106,4 KB · Εμφανίσεις: 22

darkman

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ καλή δουλειά thanks...
Πάντως δεν φανταζόμουν ότι ήτανε τόσα πολλά...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
LOL η πυκνοτητα των σπιτιων στο Βαρδαρη.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Χθες ξημερωματα, περιπου στις 5 με την θερινη ωρα( δηλαδη 4 με τη χειμερινη) σκαω μυτη στην Κωλετη 17. Δουλευει η Σαρα. Παιρνω το απλο προγραμμα το 40ε, και περναω γαματα... Το Σαρακι ηταν φωτια και αν και ημουν τελευταιος για καταθεση γιατι μετα εκλεινε  το μαγαζι ειχε αψογη συμμετοχη στο σεξ... Και περα απο αυτο, πολυ γυναικαρα η Σαρα...Καυλα απο τα ποδια ως τα μαλλια...
Βεβαια χθες πηγα με στοχο να πετυχω την Εφη (γιατι δεν την εχω δοκιμασει ακομη) αλλα το Σαρακι με εκανε πυραυλο... Σιγουρα θα γινει μια απο τις 'αγαπημενες' μου για καταθεση απο δω και περα, αν οχι η μοναδικη...

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Α και κατι που ξεχασα...Ξέρετε αν η Σάρα ειναι οντως απο Ρωσία; Ετσι μου πε εμενα αλλα απο οτι βλεπω πολλες φορες οι γκομενες λενε οτι ειναι απο αλλου σε καθε διαφορετικο πελατη...

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
καλησπερα!η σαρα ειναι αυτη που δουλευει καμια φορα σε αυτο διπλα στο αλουμινατο?μια ξανθια πολυ ωραια!?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Ναι gio19, δουλευε εκει αρχικα (και μαλιστα την ειχα παρει και εκει! ) αλλα πλεον πρεπει να ειναι αποκλειστικα στην Κωλετη 17.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom