You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Παιδες. Σημερα 9 και 10 και μου ειπε οτι μεχρι τις 4 το πρωι θα δουλευει αποψε η Εφη στην Ιωανν.Κωλετη. Παιδες η εμπειρια που ειχα ηταν απιστευτη.
Μπενω μεσα μου λεει η τσατσα τιμη αρχιζει απο 40 και μου λεει με περισοττερο χρονο και επειδη δν εχει και κοσμο αυτη την στιγμη θα ειναι πιο ιδιαιτερο το προγραμμα στα 50ε. πηρα των 50ε.
μπαινει μεσα η εφη. μου λεει γυρνα. μου κανει μασαζ (3ενερα ηθελα να της τον μπιξω). μετα μου λεει πιασε με ελευθερα οπου θες. αρχιζω πιανω βυζι βαζω κανονικα δαχτυλο, εγλυψα και λιγο βυζι. αρχιζει μετα πολυ καλη πιπα τον επερνε ολο μεσα, και μετα αρχιζουμε. εκει που της τα χωνω μου λεει σηκω σηκω ελα. σηκωνεται και τρεχατη πεταει τα ρουχα μου απο την καρεκλα και μου λεει ελα ελα κατσε. καθομαι ερχεται απο πανω, καυλα τρελη. μετα σηκωνεται και καθεται στα 4 και εκει με θεα τον καθρεφτη τελειωσα.μου ειπε οτι δν ξερει ακριβως καθε ποτε δουλευει αλλα μου εδωσε τηλεφωνο του ρδελου για να ρωταο οποτε ειναι αυτη να πηγαινω. οποιος το θελει ας μου στειλει ΠΜ.
Μπενω μεσα μου λεει η τσατσα τιμη αρχιζει απο 40 και μου λεει με περισοττερο χρονο και επειδη δν εχει και κοσμο αυτη την στιγμη θα ειναι πιο ιδιαιτερο το προγραμμα στα 50ε. πηρα των 50ε.
μπαινει μεσα η εφη. μου λεει γυρνα. μου κανει μασαζ (3ενερα ηθελα να της τον μπιξω). μετα μου λεει πιασε με ελευθερα οπου θες. αρχιζω πιανω βυζι βαζω κανονικα δαχτυλο, εγλυψα και λιγο βυζι. αρχιζει μετα πολυ καλη πιπα τον επερνε ολο μεσα, και μετα αρχιζουμε. εκει που της τα χωνω μου λεει σηκω σηκω ελα. σηκωνεται και τρεχατη πεταει τα ρουχα μου απο την καρεκλα και μου λεει ελα ελα κατσε. καθομαι ερχεται απο πανω, καυλα τρελη. μετα σηκωνεται και καθεται στα 4 και εκει με θεα τον καθρεφτη τελειωσα.μου ειπε οτι δν ξερει ακριβως καθε ποτε δουλευει αλλα μου εδωσε τηλεφωνο του ρδελου για να ρωταο οποτε ειναι αυτη να πηγαινω. οποιος το θελει ας μου στειλει ΠΜ.
δε μου λετε η τιμη πηγε στα 40? και αν ναι τοτε ΕΛΕΟΣ,κοροιδια σκετη το φελεκι μ μεσα,που 8α παει αυτη η γαμω κατασταση(τωρα ριχνω τα μπινελικια με μεγαλο μερακι )πρεπει να ειμαστε μεγαλη μλκες αν πηγαινουμε και τωρα..που ειμαστε βεβαια δε το συζητω.Λοιπν πρεπει να παρουμε δραστικα μετρα μεχρι και αποχη(ακραιο βεβαια)παρτε μια παλιστικη και ξεδοστε τη μλκιες ειναι αυτες? ακους εκει 40 το απλο!!!ειπαμε να μαμησουμε οχι να μας μαμησουν.που στη τελικη αυτο κανουν,αλλα υπαρχουν μερικοι "αδυναμοι" που δν βαζουν μυαλο και συνεχιζουν αντε...
ολα αυτα 8α ισχυουν αν η τιμη του απλου εχει παει 40!!!
περιμενω συμπαρασταση απο τους συναδελφους(εμπρος ολοι μαζι για ενα φθηνοτερο γα...ιση )
περιμενω συμπαρασταση απο τους συναδελφους(εμπρος ολοι μαζι για ενα φθηνοτερο γα...ιση )
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
δε μου λετε η τιμη πηγε στα 40? και αν ναι τοτε ΕΛΕΟΣ,κοροιδια σκετη το φελεκι μ μεσα,που 8α παει αυτη η γαμω κατασταση(τωρα ριχνω τα μπινελικια με μεγαλο μερακι )πρεπει να ειμαστε μεγαλη μλκες αν πηγαινουμε και τωρα..που ειμαστε βεβαια δε το συζητω.Λοιπν πρεπει να παρουμε δραστικα μετρα μεχρι και αποχη(ακραιο βεβαια)παρτε μια παλιστικη και ξεδοστε τη μλκιες ειναι αυτες? ακους εκει 40 το απλο!!!ειπαμε να μαμησουμε οχι να μας μαμησουν.που στη τελικη αυτο κανουν,αλλα υπαρχουν μερικοι "αδυναμοι" που δν βαζουν μυαλο και συνεχιζουν αντε...
Δεν ξερω τι λετε εσεις παντως τα 50ευρω που αντι καποιος να τα δωσει σε τσιγαρα,ποτα και μαλακειες μια χαρα τα αξιζε η Εφη. για αλλες δν λεω καμια φορα εχω μεινει απογοητευμενος απο συμπεριφορες,βιασυνες και μαλακειες.
Κατι τυποι σαν κι εσενα ανεβαζουν τις τιμες φιλαρακι.. " Ε δε βαριεσαι ας μην παρω τσιγαρα κ ξυδια, ας δωσω 50 ΓΙΟΥΡΑ στο Εφακι για 10-15 λεπτα αφου τα κατοσταευρα τα ξεκολαω απ τον τοιχο.." κ τελικα μας γαμανε αντι να τις γαμαμε.! Ε-ΛΕ-ΟΣ
Αν θυμαστε οι περισσοτεροι πριν 2 χρονακια οι τιμες στο βαρδαρη ηταν 25Ε και στο μυλο 30Ε και ηδη γκρινιαζαμε για τις τιμες του μυλου... Τωρα που εχει παει ο βαρδαρης 30 ( κ 40 η Αφροδιτη - ελεος )κ 35-40 του Φιξ συνεχιζουμε να γκρινιαζουμε αλλα οπως ειδατε με την γκρινια δε βγαινει τιποτα... Εδω χρειαζονται δραστικα μετρα! ΑΠΟΧΗ ΡΕ , μεχρι να ριξουν τις τιμες τα μ....πανα!!
Αν θυμαστε οι περισσοτεροι πριν 2 χρονακια οι τιμες στο βαρδαρη ηταν 25Ε και στο μυλο 30Ε και ηδη γκρινιαζαμε για τις τιμες του μυλου... Τωρα που εχει παει ο βαρδαρης 30 ( κ 40 η Αφροδιτη - ελεος )κ 35-40 του Φιξ συνεχιζουμε να γκρινιαζουμε αλλα οπως ειδατε με την γκρινια δε βγαινει τιποτα... Εδω χρειαζονται δραστικα μετρα! ΑΠΟΧΗ ΡΕ , μεχρι να ριξουν τις τιμες τα μ....πανα!!
τα τσιγαρα καποτε ειχαν 1.5 ευρω και τωρα εχουν 3ευρω, βλεπεις να τα εκοψε κανεις..
εξαρτηση ειναι το ενα εξαρτηση ειναι και το αλλο.
ναι 17000χιλιαρικα=50ε για να γαμησεις 10 λεπτα ειναι πολλα
σε σχεση και με εμας που προλαβαμε την εποχη του τριχιλιαρου=10ε και μετα πεντοχιλιαρου=15ε
ναι σε πιανει τρελα..αλλα τι να κανουμε απεργια απο το χωσιμο...να το ριξουμε ολοι στην μαλακια
και 2 γκομενες να εχω-εχουν μερικοι ταυτοχρονα εαν γουσταρουν την ρδελοκατασταση θα πανε και εκει να γαμισουν.
πως να το κανουμε το παρανομο ειναι παντα γλυκο.
εξαρτηση ειναι το ενα εξαρτηση ειναι και το αλλο.
ναι 17000χιλιαρικα=50ε για να γαμησεις 10 λεπτα ειναι πολλα
σε σχεση και με εμας που προλαβαμε την εποχη του τριχιλιαρου=10ε και μετα πεντοχιλιαρου=15ε
ναι σε πιανει τρελα..αλλα τι να κανουμε απεργια απο το χωσιμο...να το ριξουμε ολοι στην μαλακια
και 2 γκομενες να εχω-εχουν μερικοι ταυτοχρονα εαν γουσταρουν την ρδελοκατασταση θα πανε και εκει να γαμισουν.
πως να το κανουμε το παρανομο ειναι παντα γλυκο.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Παιδες χωρις να θελω να φανω κουραστικος η οτι σπρωχνω το συγκεκριμενο ρδελο. πηγα ξανα σημερα η ωρα 8 και πηρα παλι την Εφη. Τα λογια ειναι περιττα,απο εδω και περα μονο εφη για μενα.
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
tetsuo για δώσε τπτ πληροφορίες για την έφη
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Προσωπικα ηταν λες και ειμουν με την γκομενα μου και οχι με τανα. Η εφη ετσι και αλλιως εχει αναφερθει και σε προηγουμενα ποστς οποτε δν εχω κατι να προσθεσω.
aggelooos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Βοηθείστε λίγο γιατι δεν ξέρω καλά τον βαρδάρη η Αφροδίτη που δουλεύει; Πάντως στο αλουμινάτο που παίρνουν 40αρι δουλεύει η Αλεξάνδρα και μία άλλη.
Εκει δουλέυει και η Αφροδιτη. Παιζουν οι ωρες. Ρωτα την τσατσα να σου πει ποτε δου΄λευει η καθεμια
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Να φανταστειτε πριν κανα διμηνο που ειχα παρει πρωτη φορα την Εφη η ταριφα ηταν 30 ευρω.Η τσατσα τοτε ελεγε πως θα μεινει στα 30 ευρω και δεν θα αυξηθει καθολου οπως εκαναν στον Μυλο με τα 40αρια.
Μετα απο 2 βδομαδες 35 ευρω.
Μετα απο 1 μηνα 40 ευρω.
Στον φιλο τετσυο ζητησαν 50 για ενα προγραμμα.Τι σκατα θα γινει...???
Μετα απο 2 βδομαδες 35 ευρω.
Μετα απο 1 μηνα 40 ευρω.
Στον φιλο τετσυο ζητησαν 50 για ενα προγραμμα.Τι σκατα θα γινει...???
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
σε λιγο εδω θα πληρωνουμε η με πιστωτικες η με επιταγες η θα περνουμε μπουρδελοδανειο και να υπηρχε και ποιοτητα παει στο διαολο
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Καπως ετσι παει η κατασταση.Ετοιμαζομουν για φοβερη τσαρκα αλλα ξενερωσα ασχημα με τις εξελιξεις.Δεν ξερω τι θα κανω τελικα.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αν δεν εχεις κοπελα πανε σε κανα περιπτερο με 3 ευρωπουλα 4 ταινιες και φαντασου την πρωταγωνιστρια
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Δεν ειναι οτι δεν εχω κοπελα,ουτε στερημενος ειμαι που να θελω να γαμησω επειγοντως,απλα γουσταρω πολυ το ολο μπουρδελοσκηνικο.
Η τσαρκα,οι συνομιλιες με τις τσατσαδες,η ποικιλια γυναικων,το γαμησι και οι εμπειριες και εν τελει το forum ειναι καποια αναποσπαστα στοιχεια.
Με το να ανεβαζουν ετσι τις τιμες προσωπικα μου γαμανε και την ψυχολογια εκτος απο την τσεπη.
Η τσαρκα,οι συνομιλιες με τις τσατσαδες,η ποικιλια γυναικων,το γαμησι και οι εμπειριες και εν τελει το forum ειναι καποια αναποσπαστα στοιχεια.
Με το να ανεβαζουν ετσι τις τιμες προσωπικα μου γαμανε και την ψυχολογια εκτος απο την τσεπη.
40 ευρω το απλό;;; δεν παμε καθόλου καλά. Ο Κωτσόβολος είναι προτιμότερος. και παράδοση στο σπίτι και 12 άτοκες δόσεις. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
Οχι όμως αποχή απ'τα μπουρδέλα. Να πηγαίνετε και να φεύγετε λέγοντας "Ρε δεν πάμε καλά"
Οχι όμως αποχή απ'τα μπουρδέλα. Να πηγαίνετε και να φεύγετε λέγοντας "Ρε δεν πάμε καλά"
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Υπάρχουν ένα σωρό θεογκόμενες που πέρνουν 30αρι (βλ. τελευταίο προμηθέως) και η Μαρία που παίρνει 35 όμως δεν λέει τίποτε για τον χρόνο. Αν βέβαια τώρα καποιοι πάνε και δίνουνε 40 και 50 τι να κάνουμε, θα την πληρώσουμε και εμείς στο τέλος. Οπως και στην ζώη κάποιοι πάνε και δίνουνε αξία και ψηλώνουν τις σαβούρες. Εγώ πάντως στον μύλο έχω να πάω 4-5 μήνες εκτός απο την Μαρία.
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
έκανα και εγώ την τσάρκα μου σήμερα κατά τις 13:00 στον βαρδάρη μετά από καιρό ....
ψιλό απογοήτευση....
τα μισά μπουρδέλα κλειστά και τα υπόλοιπα γεμάτα χοντρές , γριές και άσχημες .....
άξια αναφοράς μόνο η γκόμενα στο αλουμινάτο (ψηλή , ξανθιά και ψιλοβυζαρού) αλλά δεν την τίμισα γιατί είχε 10 άτομα ουρά και τιμή 40 ευρό!!!
και επίσης άξιο αναφοράς και η βερόνικα στο τελευταίο στην προμηθέως την οποία και τίμησα . Αρκετά καλή η Βερόνικα αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε στάσεις (( , αλλά κατά τα αλλά αρκετά καλή πίπα , σφυχτό μουνάκι και γκαυλιάρικια φάτσα ... και τιμή 30 ευρό !!
2η φορά που την γαμάω την βερόνικα και άμα δεν φέρει κανένα καινούργιο κομάτι η περιοχή μάλλον θα υπάρξει και 3η φορά
ανοίγω παρένθεση (
δήπλα στο αλουμινάτο μαυράκι αλλά αρκετά άσχημο ... το μοναδικό που έκανε κάτι "extra" στις τιμές τον 40 , 50 και 60.
κλείνω παρένθεση )
σε γενικές γραμμές χάλια μαύρα ο βαρδάρης .... από βδομάδα θα προσπαθήσω να τιμήσω την Έφη απέναντι από city gate που έχουν ακουστεί καλά λόγια!
και γαμώ ρε τόσα κινέζικα μαγαζιά στον βαρδάρη , καμιά από αυτές , γαμώ ρε , δεν μπορεί να δουλέψει πουτάνα!!!!!!
ψιλό απογοήτευση....
τα μισά μπουρδέλα κλειστά και τα υπόλοιπα γεμάτα χοντρές , γριές και άσχημες .....
άξια αναφοράς μόνο η γκόμενα στο αλουμινάτο (ψηλή , ξανθιά και ψιλοβυζαρού) αλλά δεν την τίμισα γιατί είχε 10 άτομα ουρά και τιμή 40 ευρό!!!
και επίσης άξιο αναφοράς και η βερόνικα στο τελευταίο στην προμηθέως την οποία και τίμησα . Αρκετά καλή η Βερόνικα αλλά δεν έχει μεγάλη ποικιλία σε στάσεις (( , αλλά κατά τα αλλά αρκετά καλή πίπα , σφυχτό μουνάκι και γκαυλιάρικια φάτσα ... και τιμή 30 ευρό !!
2η φορά που την γαμάω την βερόνικα και άμα δεν φέρει κανένα καινούργιο κομάτι η περιοχή μάλλον θα υπάρξει και 3η φορά
ανοίγω παρένθεση (
δήπλα στο αλουμινάτο μαυράκι αλλά αρκετά άσχημο ... το μοναδικό που έκανε κάτι "extra" στις τιμές τον 40 , 50 και 60.
κλείνω παρένθεση )
σε γενικές γραμμές χάλια μαύρα ο βαρδάρης .... από βδομάδα θα προσπαθήσω να τιμήσω την Έφη απέναντι από city gate που έχουν ακουστεί καλά λόγια!
και γαμώ ρε τόσα κινέζικα μαγαζιά στον βαρδάρη , καμιά από αυτές , γαμώ ρε , δεν μπορεί να δουλέψει πουτάνα!!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις