Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπόν, επίσκεψη στο Μύλο το Σάββατο απόγευμα κατά τις 7μιση.

Στο Κεφαλληνίας με έδιωξαν γιατί είχε πρόγραμμα.

Στο La Femme ήταν η Giorgia η Ιταλίδα. Καλό MILF με μεγάλες βυζάρες! Παλιά καραβάνα. Ξέρει τη δουλειά της. Πήρα το πρόγραμα των 80 ευρώ. Ωράιος χώρος. Ντουζάκι μέχρι να έρθει. Έρχεται, χιούμορ, ξαπλώνω, λέει κάτι μαμακίες στα ιταλικά και αγγλικά μαζί ("Σεξ μασαζζζζζ, σεξ μασαζζζζ!") με πλακώνει στα λάδια το εργαλείο και δώστου handjob και ισπανικά με τις ζιζάρες  :boobies: κάνα πεντάλεπτο με 10 λεπτά. Μετά προφύλαξη. Πίπα πολύ καλή. Μετά την ξαπλώνω, ανοίγει τις ποδάρες της (λίγο άγρια φάτσα, εξού και MILF), και της δίνω με σηκωμένα τα πόδια. Suck it μου λέει για τις βυζάρες  :boobies: της και της ρίχνω κάτι ρουφηξιές που πόνεσε και μου λέει don't suck it so hard, της λέω you asked for it! Μετά συνεχίζω γλύψιμο για κάνα πεντάλεπτο στα βυζιά  :boobies: και σταματάω όταν νιώθω ότι θέλω να παραδώσω το πολύτιμο DNA μου στη MILF νουνάρα της. Λέει finish? Και λέω όχι ακόμα. Της δίνω μια τελευταία γύρα και τα ρίχνω όλα μέσα της.

Κώλο και χύσιμο χωρίς προφυλακτικό δεν κάνει. Κάνει όμως πίπα χωρίς στην αρχή, το οποίο δεν διακυνδυνεύω εννοείται με τόσες αρρώστιες!Αλλά όχι πώλο :PPPPPP :2funny:  :dancing: :dancing:

Υ.Γ.: Εδώ οφείλω να αναφέρω μια μικρή εμπειρία που είχα παλιά με τη Μαρία την Τσέχα την ξανθιά που τώρα δουλεύει καιρό στου ΑΝδ. Γεωργίου 4 δίπλα από το βενζινάδικο.
Όταν είχε πρωτοέρθει, λοιπόν, είχα καραγουστάρει που είχε έρθει μια ξανθιά με βυζάρες και ήταν και φρέσκια, που ως γνωστόν όποιο τουτανάκι έρχεται στη Θεσσαλονίκη και την περνάει ο μισός πληθυσμός, μετά από λίγο καιρό, ζαρώνει. Σαν να χουμε κάποια ιδιότητα εδώ να ξεζουμίζουμε τις γκόμενες ρε παίδες από την κάβλα που μας τρώει καθημερινά.
Όταν είχα πρωτοπάει λοιπόν, είχα λίγο στρες που θα μαμούσα καλό γκομενάκι και φρέσκο και δεν ήμουν και πολύ στη μέρα μου. Είχαμε και ένα διάλογο επειδή λίγο στράβωσε, ξέρετε κλασσικά. Της εξήγησα πώς παίζει η κατάσταση στην Ελλάδα και με τον καιρό άρχισε να προσαρμόζεται στα ελληνικά δεδομένα. Μία νύχτα είχα πάει μ' ένα φιλαράκι και αφήσαμε αρκετά φράγκα, για δεδομένα "νέας". Εκείνη τη νύχτα μπήκα πριν απ' το φιλαράκι μου. Πήρα το φουλ πρόγραμμα με τζακούζι (στο Κεφαλληνίας τότε, έχει κάναμε ενάμισι χρόνο, αν θυμάμαι καλά). Τζακούζι τέλειο, πολύ χαλαρή, handjob μέσα στο μπάνιο. Μετά βγήκαμε και αφού σκουπιστήκαμε, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι. Εκεί  βίωσα την πιο βαθιά και σε διάρκεια μεγάλη πίπα της ζωής μου, με προφυλακτικό. Κάναμε κανονικό, και με αυτήν ξαπλωμένη και κώλο και όταν ήταν να τελειώσω, έβγαλα προφυλακτικό και της έκανα πάλι ισπανικό (όπως και μέσα στο τζακούζι) με κρεμούλα. Μού είχε πει να μην τελειώσω στο πρόσωπό της. Εγώ δεν μπορούσα να κρατηθώ και συνέχιζα το υπέροχο titfuck. Ώσπου τελειώνω στις υπέροχες βυζάρες της που ήταν πολύ πιο γεμάτες τότε. Μια σταγόνα έφυγε στο πρόσωπο, αλλά ήταν τόσο χαλαρή η φάση, που δεν την πείραξε και μετά πήγε και πλύθηκε. Έμεινε ευχαριστημένη από τη συμπεριφορά μου καιήταν πολύ cool μαζί μου όταν την ξανάβλεπα.Τώρα σταμάτησε να κάνει χωρίς προφυλακτικό, μόνο πίπα νομίζω χωρίς. Χαίρομαι πολύ που απόλαυσα τη Μαρία στα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα που είχε πολλή ενέργεια, αλλά τώρα δεν ξαναπάω γιατί τη χόρτασα αρκετές φορές.

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Υπάρχουν ένα σωρό θεογκόμενες που πέρνουν 30αρι (βλ. τελευταίο προμηθέως) και η Μαρία που παίρνει 35 όμως δεν λέει τίποτε για τον χρόνο. Αν βέβαια τώρα καποιοι πάνε και δίνουνε 40 και 50 τι να κάνουμε, θα την πληρώσουμε και εμείς στο τέλος. Οπως και στην ζώη κάποιοι πάνε και δίνουνε αξία και ψηλώνουν τις σαβούρες. Εγώ πάντως στον μύλο έχω να πάω 4-5 μήνες εκτός απο την Μαρία.
στην προμηθεους με το 30αρι για ποια λες?γιατι μπορει να εχω παει τυχαια και δεν θυμαμαι.

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
καλημερα παιδια.προχθες βγηκα εξω και πηγα για ποτο. ε εκει ειχε  3 κοπελες παρεα και πινανε ποτο και αυτες.ηταν ενα απιστευτο πιτσιρικι με κατι τρελες βυζαρες και ενα ταττοο   πισω στην ουρα ποθ με καυλωσε απιστευτα.ε τινα κανω ο καημενος.και προτινα στο φιλο να παμε τσαρκα.αλλο που δεν ηθελε και αυτος.εκανα το τραγικο λαθος και πηγα(τι το ηθελα...)στο βαρδαρη.
ολες πατσαβουρες.ε και εγω μετα απο καποια σχολια για αυτο το σπιτι που ειναι απεναντι απο το ανορθογραφο, αυτο με τη μαυρη τη σαντρα,αυτη με το μαλλι σαν το παγονι οταν ανοιγει τα φτερα του. μπηκα μεσα.(μετα απο πολλους μηνες αποχης απο τα μπουρδελα της πολης μας)ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ.απαραδεκτη.βατριοτανε.και βιαζοταν.απο σωμα, χαλια.εξω στο σαλονι φαινεται καλη.αλλα μη σας ξεγελαει.εχει πατσοκοιλια,στομαχι, πως το λενε.εχει και μια αηδιαστικη ουλη απο ενχειρηση.μαλλον σκολικοειδιτη,πιπα  ισα ισα να μου σηκωθει μονο,της ειπα να ανεβει απο πανω ειπε οχι, και της λεω θα το πω στην τσατσα αν δεν ανεβεις.ανεβηκε τελικα αφου χεστηκε  επανω της.για ενα λεπτο μονο κρατησε αυτη τη σταση.μη μου πιανεις τα βυζια,αισχος.αηδια.μετα απο πισω πηρε μια σταση οπου δε μπορουσα να μπω καλα μεσα.εκει νευριασα.της πιανω τα κολομερια δυνατα.της τραβαω μια σφαλίαρα και της ανοιγω τα ποδια εκει που με βολευε εμενα.κανω και λιγο μπροστα τα γονατα μου ομπςσ ημουν και αρχισα στο  γρηγορο οπου και τελειωσα.εσκουζε λιγο επειδη δε  την βολευε αλλα φτανει που βολευτηκα εγω.χαμενα λεφτα.χαμενα στα αληθεια.30ε....χαμενα.κοποι ενος μεροκαματου δεν αξιζει να πηγαινουν   σε τετοιες γυναικες.αποφυγετε το εν λογω μπουρδελο.δεν αξιζει.και ολα αυτα τα λεω επειδη στοχος ειναι να ενημερωνουμε για αυτες τις απαραδεκτες υπηρεσιες.δε τα βρισκουμε στο δρομο τα λεφτα για να τα δινουμε για 11 λεπτα οπως λεει και ο paolo  coelio,για να μας φερονται ετσι.
τα λεμε....

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καπου γραφεις η υπονοεις ποια ειναι και σε ποιο σπιτακι ειναι ?γιατι εγω δεν προσεξα κατι. :think: :huh:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
οριστε?μα το ειπα ξεκαθαρα.στην οδο σαπφους οπως κατεβαινουμε την προμηθεως στριβουμε αριστερα.το πρωτο σπιτι στο αριστερο σου χερι.ανεβαινεισ 2-3 σκαλοπατια.μαυρη γομενα.ονομα σαντρα.βραδυ κατα τισ 2.
μην πατησεις καν το ποδι σου εκει.μαλλον πηγαιανε να την δεις για να ξερεις αλλη φορα να μην μπεις. τι αλλο να  πω?

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
οριστε?μα το ειπα ξεκαθαρα.στην οδο σαπφους οπως κατεβαινουμε την προμηθεως στριβουμε αριστερα.το πρωτο σπιτι στο αριστερο σου χερι.ανεβαινεισ 2-3 σκαλοπατια.μαυρη γομενα.ονομα σαντρα.βραδυ κατα τισ 2.
μην πατησεις καν το ποδι σου εκει.μαλλον πηγαιανε να την δεις για να ξερεις αλλη φορα να μην μπεις. τι αλλο να  πω?
α οκ σορι φιλε δεν το προσεξα.ναι το ξερω το μερος εκει στην προμηθεους παω καπου καπου εγω στο μπλε σπιτακι.με τα 30 ευρω μια μελαχρινη.ισως να δω και αυτο που λες.

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ρε φιλε και εσυ τα θελες και τα παθες
και στις σαπφους και σε μαυρη κιολας  :headbang:

ειπαμε απο Βαρδαρη αξιζει μονο τανταλου

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Μάγκες στο μπλε σπιτι στην προμηθέως πριν απο αρκετο καιρο δουλευε μια μελαχρινη θεα που ηταν Γαλλιδα... Ισως η καλυτερη γκομενα που πηδηξα ποτε... Τη θυμαται κανενας σας? Υπαρχει περιπτωση να δουλευει ακομη εκει η καπου αλλου? Μπορει καποιος να με πληροφορησει ποια γκομενα δουλευει στο μπλε σπιτι αυτην την εποχη?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065

Eγω παντως ειχα κανει πολυ καλο γαμησι με τη Σαντρα.Και απο πανω ειχε ερθει και χωρις βιασυνες.Τωρα τι επαθε δεν ξερω

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
nick-thess λες μια αρκετα ασπρη γκομενα?

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
nick-thess λες μια αρκετα ασπρη γκομενα?

Νομιζω ναι, παντως στανταρ ηταν απο Γαλλια, μελαχρινη, με μεγαλουτσικο βυζι, και δουλευε σιγουρα στο μπλε σπιτι πριν κανα 2 χρονια...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Χμμ,σε λιγα λεπτα ανεβαζω ρεπορτ.Δες την αναφορα απο το εν λογω σπιτι και δες μηπως ταιριαζει.Παιζει να εχει επιστρεψει...

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Ωραια, ευχαριστω αδερφε  :grin:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Here we go...

18/3 Ωρα.01.00 - 03.30

BΑΡΔΑΡΗΣ

Τανταλου.

Αλουμινατο. Η Αλεξανδρα
Λεπτη κοπελα γυρω στο 1.70 υψος με ωραια αν και μικρα βυζια και προστυχο βλεμα.Πλεον εχει φτιαξει κωλαρα και είναι ένα ακρως αξιογαμησιμο μωρο.Ευτυχως η τιμη επεσε παλι στα 30 ευρω και με 40 ηταν η μαλακια με τον περισσοτερο χρονο. Δεν περασα αυτή τη φοα αλλα μπηκε στην λιστα των επομενων κταθεσεων.Ελπιζω να μην το πανε 40 παλι γιατι δεν θα καταθεσω.

Ερος- Ξανθια,1,75,ηλικια 35+,αρκετα καλο σωμα,βυζια και κωλος αλλα πολύ σκατα φατσα.Ειχα καιρο να την δω σ’αυτό το ρδελο.Οταν βγαινει να την δουμε μου βγαζει  ένα συναισθημα  σαν να είναι καθηγητρια και ερχεται να μας μαζεψει για μαθημα.Μπλιαχ…30 ευρω.

Απεναντι. Μελαχρινη γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Ειχε ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαγε καθολου.Επισης όταν γυρισε να φυγει παρατηρησα το συστημα μεση-κωλος προσεχτικα και ειδα να διαγραφεται μια φανταστικη καμπυλη.Την επομενη φορα θα περασω μαλλον.40 ευρω όμως.

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα. 30 ευρω .Συνηθως δουλευει στην Προμηθεως απεναντι από το μπλε σπιτι με το ηχητικο.

Σαπφους.
Aνορθογραφο Νταρντανοτερας.Μιλαμε για πραγματικο θηριο.Τσιγγανογκομενα,τεραστια βυζια και κωλος.ΜΑΚΡΥΑ…

Απεναντι .Η Σαντρα(Μαυρη).Ωραιο γκομενακι,μετριο βυζι και κωλαρα.Βγηκε εξω στο σαλονι και μας τραβαγε στο δωματιο αλλα δεν περασε κανενας.Παρατηρησα πως εχει αρκετα ομορφη μαπα-για μαυρη-

Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. Η Ηρα (Ουκρανια).Ξανθια γκομενα με πολύ ωραιο σωμα,κωλαρα,αλλα πολύ μικρο βυζι κατι το οποιο δεν φαινεται αρχικα.Επειδη μου αρεσε πολύ από εμφανιση περασα(παρ’ολο που ηθελα να καταθεσω στην Αλεξανδρα)30 ευρω.Hρθε στο δωματιο μετα από λιγο μου περασε το προφυλακτικο και αρχισε πιπα.Σκατα στην αρχη αλλα σιγα-σιγα τον επαιρνε ολο και πιο βαθεια,πιο ρουφηχτα,υπομονετικα.Μου φαινεται πως αν της ελεγα να μην σταματησει δεν θα σταματουσε.Γουσταρα τρελα.Παντως ειχε παρει μια σταση που δεν μπορουσα να πιασω τπτ.Μονο λιγο μπουτι και ένα κλικ κωλαρακι.
Μετα από λιγο της ειπα να σταματησει γιατι δεν θα αντεχα άλλο.Της ειπα να ερθει από πανω.Οκ μου λεει ανεβαινει και κουνιοταν αργα,δεν ενιωθα τιποτα,η πουτσα μου κουνιοταν ελαχιστα.
Δεν θα εχυνα με τπτ ετσι,μαλλον θα κοιμομουν γιατι ημουν και αρκετα κουρασμενος.Την αφησα όμως να δω τι θα κανει LOL.Προσπαθησε για λιγη ωρα αλλα καταλαβε πως δεν θα γινοταν τπτ οποτε μου λεει να αλλαξουμε και την στηνω στα 4.Πωπω κωλαρα αλλα η γκομενα αποδειχθηκε παγοκολωνα.Δεν μιλουσε ,δεν κουνιοταν τπτ.Σαν να γαμουσα κομοδινο.Προσπαθησα να την πονεσω λιγο αλλα η γκομενα δεν εβγαζε μιλια.Εσφιξε τα δοντια και δεν κουνηθηκε καθολου.Εχυσα και την πεθανα στα κωλοσκαμπιλα.Μολις «βγηκα» με ρωτησε «σε κουρασα?».Οχι της λεω δεν κουραζομαι στο γαμησι.Δεν την συνιστω καθως είναι παγοκολωνα.

Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε.Η κατασπρη μελαχρινη γκομενα.1.70.Σκυλοφατσα και μεγαλα βυζια.Μετριο σωμα και κωλος.

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου .
Ξανθια κοπελα γυρω στο 1.70.Και αυτή κατασπρη,δεν ξερω τι επαθαν αυτές οι δυο,σαν να ξεβαφουν με τον καιρο.χαχαχα
Γλυκια φατσα αλλα μετριο σωμα γενικα.Μου φανηκε πολύ «ευθραυστη»,δεν τη γαμουσα με τπτ.

ΦΙΞ

Ανδρ.Γωργ.4.Κλειστο.Γαμωτο,ηθελα να γαμησω τη Μαρια παλι.

La femme- Μετριας εμφανισης μελαχρινη.Μετριο βυζι και κωλος και ξενερωτη φατσα που σου λεει δεν γουσταρω να γαμηθω με τπτ.Ουτε εμεις μαζι σου.40 ευρω ξεκιναγε

Δεξια απο τον Μυλο.Κλειστο

Αριστερα απο τον Μυλο.Η Χριστινα.No comment.Γκομεναρα με πολύ καλες επιδοσεις,τα εχω ξαναπει.Περαστε χωρις δεευτερη σκεψη.40 ευρω.

26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο- Ξανθια γκομενα πανω από 35.Οσο περναει ο  καιρος μου φαινεται ότι χειροτερευει ακομα πιο πολύ σε εμφανιση.Εχει και παρτουζα από 50 ευρω το ατομο.

Ιωαν.Κωλετη 17.
Η ΣΑΡΑ. 1.75.Ξανθια γκομεναρα,ωραιο στητο-σιλικονατο- βυζι και κωλαρα που σε τραβαγε για τρελο γαμησι. Επισης ειχε 2-3 κιλα παραπανω αλλα δεν τη χαλαγε καθολου.
Συνηθως δουλευε διπλα από το αλουμινατο στο Βαρδαρη αλλα τωρα μαλλον πηρε μεταθεση.Η τσατσα το επαιξε ότι είναι καινουργια η κοπελα αλλα της ειπα να κοψει τις μαλακιες συντομα και ότι την βλεπαμε στο Βαρδαρη εδώ και πολύ καιρο. «Πως τη λενε?»με ρωταει.Σαρα της απανταω και το βουλωσε.
..Ομως 40 ευρω δυστυχως αλλα δεν γινοταν να μην μπω σε τετοια γκομενα.
Ηρθε η Σαρα στο δωματιο και μιλαμε συναγωνιστες εχασα τη μπαλα.Τι μουναρος.ΘΕΕ ΜΟΥ.Μου ριχνει μια προστυχη ματια και με σπρωχνει να ξαπλωσω.Ερχεται από πανω και μου βαζει τις βυζαρες στη μαπα και μου εκανε ένα περασμα σε ολο το σωμα ως τον πουτσο. Ηθελα πολυ να της τα γλυψω αλλα κρατηθηκα τελικα.
Τη χουφτωσα μανιακα και μετα εφ’οσον μου εγινε πυραυλος μου περασε το προφυλακτικο.Ταυτοχρονα μου ειχε φερει την κωλαρα πολύ κοντα και μπορουσα ανετα να συνεχισω το χουφτωμα.(Μου σηκωνεται)
Η πιπα ηταν μικρης διαρκειας αλλα πολύ σφιχτη γρηγορη και βαθεια.Θα μπορουσα να χυσω ανετα αλλα σταματησε.Πως θελεις μου λεει και όπως ειχα κανει και με την Εφη της λεω να παμε στην καρεκλα.Καθισε πανω μου με την κωλαρα και εμπαινε αργα – αργα καθοταν για λιγο και κουνιοταν σαν να μου κανει πριβε σε στριπτιζαδικο.Μετα επειδη κουραστικε πηγαμε στο κρεβατι και την εστησα στα 4.Μπορω να πω πως ο κωλος της είναι σαν λαστιχο.Γ Α Μ Α Τ Ο Σ.Τι κινηση,τι αναλογιες.Την γαμουσα γρηγορα αλλα όπως παντα αργουσα να χυσω.Μου λεει να της τον χωσω από μπροστα.Της τον βαζω,παλι γαμουσα γρηγορα αλλα τπτ.Μου τον παιζει για λιγο με τα χερια και μετα την βαζω παλι στα 4 οπου και εχυσα.
Τι εμπειρια αδερφια,ηθελα να μπω ολοκληρος αν γινοταν σ’αυτή τη μουναρα.
Πολύ καλη αλλα 40 ευρω.Εκανα –όπως παντα-παραπονο για τις τιμες και μου λεει η τσατσα.»Που αλλου θα βρεις τετοια περιποιηση».Τεσπα…

Απεναντι από το Μπουτικ – Κλειστο.

ΥΓ1.Εχω παρατηρησει ραγδαια αυξηση της αντοχης μου.Δεν ξερω αν είναι καλο η κακο για το αθλημα μας.

ΥΓ2.Αξιζει να θυμηθουμε πως την Σαρα την ανακαλυψε πρωτος το Τρελο Αγορι,όταν ακομα δουλευε στο αλουμινατο αν δεν κανω λαθος.

ΥΓ3.Που εισαι ρε αγορι?

ΥΓ4.Να πεσουν οι τιμες εδώ και τωρα.Βαρδαρης 20.Μυλος το πολύ 25.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Συγχαρητηρια στον φιλο Blastbeat, κανει φοβερες περιγραφες και μας δειχνει το δρομο!!
Αδερφε συμφωνα με τα οσα γραφεις για αυτην στο μπλε σπιτι, δεν πρεπει να ναι αυτη η παλια που γουσταρα εγω...Εκεινη δεν ηταν κατασπρη και ο κωλος ηταν πολυ ανυψωμενος!
Δε πειραζει παντως, θα την ξεπερασω με καποια αλλη!!!

Υ.Γ. Το σπιτι στην Κωλεττη απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι καλυτερο παιζει αυτην την εποχη ε? Με Εφη και Σαρα!!! (τη Σαρα την εχω παρει στο σπιτι διπλα απο το αλουμινατο και οντως ηταν και γαμω).

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Συναδελφοι που θα βρουμε μια ξανθια που ηταν στο πρωτο σπιτι ανεβαινοντας την προμηθεως την περασμενη εβδομαδα?? Συγκεκριμενα την ειχα πετυχει Κυριακη-Δευτερα κατα τις 11 το βραδυ. ΞΑΝΘΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 23 ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΟ

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αδερφε συμφωνα με τα οσα γραφεις για αυτην στο μπλε σπιτι, δεν πρεπει να ναι αυτη η παλια που γουσταρα εγω...Εκεινη δεν ηταν κατασπρη και ο κωλος ηταν πολυ ανυψωμενος!
Δε πειραζει παντως, θα την ξεπερασω με καποια αλλη!!!

Υ.Γ. Το σπιτι στην Κωλεττη απο οτι εχω καταλαβει ειναι οτι καλυτερο παιζει αυτην την εποχη ε? Με Εφη και Σαρα!!! (τη Σαρα την εχω παρει στο σπιτι διπλα απο το αλουμινατο και οντως ηταν και γαμω).
Eξαρταται ποσο κολημενος ησουν με την Γαλλιδα.Αν ειχες φαει τρελο κολημα δεν θα την ξεπερασεις ευκολα :headbang:.Αλλα οπως και να'χει καποιο πρνιδιο θα βρεθει να σε τραβηξει. :sunglasses:
Οσον αφορα το σπιτι στην Κωλεττη ναι πιστευω πως ειναι η καλυτερη επιλογη.Αλλα ρε παιδι μου αυτο το 40αρι ειναι πολυ.

Συναδελφοι που θα βρουμε μια ξανθια που ηταν στο πρωτο σπιτι ανεβαινοντας την προμηθεως την περασμενη εβδομαδα?? Συγκεκριμενα την ειχα πετυχει Κυριακη-Δευτερα κατα τις 11 το βραδυ. ΞΑΝΘΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 23 ΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΟ

Αγγελε ριξε λιγο μια ματια στο review.Νομιζω ταιριαζει η περιγραφη με αυτη που κατεθεσα.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ευγε μπλαστμπιτ εχεις ξεπερασει στις περιγραφες κ το τρελο αγορι ακομα!
απο ολες αυτες που ειδες φορουσε καμια μποτουλες μηπως?

σορρυ που επαναλαμβανομαι αλλα για μενα κ καποιους αλλους συναγωνιστες αυτη η πληροφορια εχει ιδιαιτερη σημασια!

rastafari2008

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα παιδια.προχθες βγηκα εξω και πηγα για ποτο. ε εκει ειχε  3 κοπελες παρεα και πινανε ποτο και αυτες.ηταν ενα απιστευτο πιτσιρικι με κατι τρελες βυζαρες και ενα ταττοο  πισω στην ουρα ποθ με καυλωσε απιστευτα.ε τινα κανω ο καημενος.και προτινα στο φιλο να παμε τσαρκα.αλλο που δεν ηθελε και αυτος.εκανα το τραγικο λαθος και πηγα(τι το ηθελα...)στο βαρδαρη.
ολες πατσαβουρες.ε και εγω μετα απο καποια σχολια για αυτο το σπιτι που ειναι απεναντι απο το ανορθογραφο, αυτο με τη μαυρη τη σαντρα,αυτη με το μαλλι σαν το παγονι οταν ανοιγει τα φτερα του. μπηκα μεσα.(μετα απο πολλους μηνες αποχης απο τα μπουρδελα της πολης μας)ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ.απαραδεκτη.βατριοτανε.και βιαζοταν.απο σωμα, χαλια.εξω στο σαλονι φαινεται καλη.αλλα μη σας ξεγελαει.εχει πατσοκοιλια,στομαχι, πως το λενε.εχει και μια αηδιαστικη ουλη απο ενχειρηση.μαλλον σκολικοειδιτη,πιπα  ισα ισα να μου σηκωθει μονο,της ειπα να ανεβει απο πανω ειπε οχι, και της λεω θα το πω στην τσατσα αν δεν ανεβεις.ανεβηκε τελικα αφου χεστηκε  επανω της.για ενα λεπτο μονο κρατησε αυτη τη σταση.μη μου πιανεις τα βυζια,αισχος.αηδια.μετα απο πισω πηρε μια σταση οπου δε μπορουσα να μπω καλα μεσα.εκει νευριασα.της πιανω τα κολομερια δυνατα.της τραβαω μια σφαλίαρα και της ανοιγω τα ποδια εκει που με βολευε εμενα.κανω και λιγο μπροστα τα γονατα μου ομπςσ ημουν και αρχισα στο  γρηγορο οπου και τελειωσα.εσκουζε λιγο επειδη δε  την βολευε αλλα φτανει που βολευτηκα εγω.χαμενα λεφτα.χαμενα στα αληθεια.30ε....χαμενα.κοποι ενος μεροκαματου δεν αξιζει να πηγαινουν  σε τετοιες γυναικες.αποφυγετε το εν λογω μπουρδελο.δεν αξιζει.και ολα αυτα τα λεω επειδη στοχος ειναι να ενημερωνουμε για αυτες τις απαραδεκτες υπηρεσιες.δε τα βρισκουμε στο δρομο τα λεφτα για να τα δινουμε για 11 λεπτα οπως λεει και ο paolo  coelio,για να μας φερονται ετσι.
τα λεμε....

Εγω παντως ρε παιδια περασα καλα με τη Σαντρα ειχα γραψει κιολας μετα την επισκεψη...

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Eξαρταται ποσο κολημενος ησουν με την Γαλλιδα.Αν ειχες φαει τρελο κολημα δεν θα την ξεπερασεις ευκολα :headbang:.Αλλα οπως και να'χει καποιο πρνιδιο θα βρεθει να σε τραβηξει. :sunglasses:
Οσον αφορα το σπιτι στην Κωλεττη ναι πιστευω πως ειναι η καλυτερη επιλογη.Αλλα ρε παιδι μου αυτο το 40αρι ειναι πολυ.

Αγγελε ριξε λιγο μια ματια στο review.Νομιζω ταιριαζει η περιγραφη με αυτη που κατεθεσα.

Οχι δε λέω ούτε την Ηρα ούτε τη Βερονικα που ήταν σημερα το πρωι. Ηταν μια ξανθούλα με ΦΟΒΕΡΟ σωμα και τελειο καυλιάρικο προσωπο. Ηλικια γυρω στα 23. Μαλιστα έβγαινε και χωρίς σουτιεν και φαινόντουσαν οι τελειες βυζαρες της. Προχθες που ρωτησα την τσατσα μου είπε πως ήταν αδιάθετη...Μαλλον όμως αντικαθιστουσε την Ήρα αποτι καταλαβα οσο είχε αυτη περιοδο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom