Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (2 μέλη και 63 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
απο οτι μου ειπε ειναι γυρω στα 23,24 δν θυμαμαι αλλα εγω την κανω γυρω στα 27. Ασχετο αλλα χ8ες εκανα το βραδυ την βολτα μου στην κωλετη.

Μπενω μεσα κατα της 9 30 το βραδυ, κανενας στην αναμονη οποτε χαιρομαι και εγω λεω ωραια θα μπω και γρηγορα, κριμα ομως που ειχε εναν να περιμενει μεσα στο δωματιο και απο οτι καταλαβα αργοτερα που μπηκα και περιμενα και εγω ηταν τα 2 απο τα 3 δωματια πιασμενα. τεσπα, ηταν η Σαρα εκεινη την ωρα. Μπενει μεσα αρχιζει μου τριβεται, αρχιζει πιπα την σταματαω την ξαπλωνω κατω και αρχιζουμε, φοβερη αισθηση μουνιου με το που παω να αλλαξω σταση εκανε κατι το θεικο που δν το περιμενα, σταυρωνει τα ποδια της και καθεται στα πλαγια και της τον καρφωνω, και οΟ ηταν και γαμω τις φασεις. αρχιζω σιγα σιγα να πιστευω οτι η Σαρα ειναι καλυτερη απο την εφη και εδω ειναι που θα πω οτι ζωντανο παραδειγμα στο λεγομενο η εμφανιση δν παιζει ρολο ειναι η Σαρα.

hamster

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω πηγα πριν 2-3 μερες το απογευμα σε αυτο στη κοροβαγκου για να βρω τη χριστινα. προς μεγαλη μου απογοητευση δεν ηταν εκει. αλλη φορα θα παιρνω τηλ. πιο πριν...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
πηγα σημερα πρωι Κωλετη καλα πολυ οργανωση ε; μεχρι και καρτουλα βγαλανε! ηταν μια καινουργια η Αναστασια δεν ξερει γρι Ελληνικα πολυ μουναρα πολυ σφιχτο σωμα. εβαλε την καποτα με το στομα απο συμετοχη στην αρχη τπτ μετα πηρε μπρος και βογγουσε ενταξει καλα ηταν. α! η τσατσα ζητησε δωρο λεω καλα σε ταξι μπηκα; ημαρτον

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Rossi μου φαινεται μονο εμεις οι 2 μειναμε. Πηγα σημερα βραδυ κωλετη και ηταν μια αλεξανδρα...βγαινει ηταν ντυμενη σαν λεοπαρδαλη λολ. τεσπα ειχε πολυ ωραιο σωμα. μπενει στο δωματιο κατευθειαν μου αρχιζει την πιπα, ουτε χαδακια,ουτε τριψιματακια οπως η σαρα η η εφη η η αφροδιτη. μετα αρχιζω απο μπροστα τπτ δν καταλαβαινα (αα ειχε και σκουλαρικι στην κλειτοριδα) τεσπα μετα αρχιζουμε πισωκολητο κατι εκανε... τεσπα στα 10 της εβαζα ενα 6 το πολυ 7. η εφη για μενα περνει 9 και η σαρα το ιδιο. ρωτησα που χαθηκε η σαρα και κατι μου ειπε δουλευει αλλου? αυτη παντως ειναι λεει απο καζακσταν και μιλουσε πολυ καλα αγγλικα παντως.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εμενα μαρεσε πολυ η Αφροδιτη αλλα χαθηκε, πολυ οργανωση ειδες την καρτα; ολα τα λεφτα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Η καρτα υπηρχε εδω και καιρο. απο την 1η φορα που πηγα εκει υπηρχε η καρτα..νομιζω δλδ...

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Ποιοι απο εσάς έχουν δει τα κορίτσια που μας ''ανέχονται'' στους ''οίκους'' εκτός δράσης?
Γράψτε εμπειρίες και εντυπώσεις να κάνουμε χαβαλέ!

Προεδρε δεν σταματας να μας εκπλησεις με τις ιδεες σου αλλα και μ αυτα που γραφεις.Αν και νομιζω οτι  αυτη η εμπνευση σου θα ηταν καλυτερα να καταχωρηθει σαν ξεχωριστο θεμα στο forum.Θα γινοταν μεγαλο σουξε.Εστω κι ετσι ομως θα καταθεσω κι εγω τις εμπειριες μου και τις αποψεις μου.

Εγω εχω την τυχη και την τιμη (τροπος του λεγειν) να εργαζομαι σε ενα πολυυυ
μεγααααλο εμπορικο καταστημα της πολης μας.(ακομα κι αν με βασανισετε δεν θα αποκαλυψω ποιο ειναι).Το καταστημα αυτο ειναι κατα καποιο τροπο οτι ηταν καποτε οι ρωμαϊκες αγορες.Τοπος συναντησης! Εκει εχω πετυχει σαν πελατες  πολλες προσωπικοτητες.Οπως αθλητες( Ελληνες και ξενους που αγωνιζονται σε συλλογους της Θεσσαλονικης),καλλιτεχνες(τραγουδιστες και ηθοποιους).Και τελος και πολιτικους.Πιθανον και καποιοι απο εσας να εχετε περασει απο εκει.
Ε καποτε ετυχε να βρεθει εκει και μια κοπελα ιεροδουλη και κατα συμπτωση ηρθε  λιγες μερες μετα την συναντηση μας στο σπιτι που δουλευε.Οι οροι αντιστραφηκαν.Λιγες μερες πριν εγω ημουν ο πελατης στον δικο της χωρο εργασιας και τωρα αυτη πελατισσα στον δικο μου χωρο εργασιας.
Μικρος που ειναι ο κοσμος.Αν και δεν εχει σημασια θα αναφερω οτι ηταν Ελληνοπουλα και εκεινη την εποχη (καλοκαιρι 2004-the summer of Greece) δουλευε στην προμηθεως σ αυτο με το ηχητικο εφε.Ανελαβα εγω προσωπικα να την εξυπηρετησω.Ημουν σχεδον σιγουρος ποια ηταν και οταν ακουσα και την χαρακτηριστικη της φωνη βεβαιωθηκα απολυτα.Συνοδευοταν απο καποιον συμπαθεστατο νεανια.Φυσικα δεν ειπα τιποτα σχετικο για την δουλεια της.Για κανενα πενταλεπτο μιλησαμε αλλα οτι ειπαμε ηταν σχετικο με αυτο που ενδιαφεροταν να αγορασει.Ηταν μια απλη κοπελα,ευγενικη ,κατατοπισμενη και σαφης με αυτο που ηθελε.Χαιρομουν διπλα να την εξυπηρετησω.Εννοειται δεν ειπα  τιποτα και στους συναδελφους μου γιατι θα μαζευοντουσαν εκει γυρω σαν τις μυγες.
Αλλη μια τετοιου ειδους επαφη μου ηταν μεσα στο λεωφορειο και μαλιστα με κοριτσι που λατρευα.Η συνεπιβατης μου ηταν μια μικροκαμωμενη και γλυκια κοπελα μαλλον ανατολικοευρωπαια. Δουλευε στην Τανταλου σε ενα σπιτι που δεν λειτουργει πια ,διπλα στο σημερινο αλουμινατο.Την επισκεφτηκα δυο φορες την ανοιξη του 2006 και εχω πολυ καλες αναμνησεις.Την πετυχα εκτος δουλειας το καλοκαιρι του 2006 στο λεωφορειο.Μονη της.Καθομουν στο πισω μερος στα καθισματα που ειναι το ενα απεναντι απο το αλλο.Ηρθε και καθησε ακριβως απεναντι μου.(Η τυχη μου ειχε κεφια εκεινη την μερα).Ανεβηκε απο την Μποτσαρη με προορισμο το κεντρο. 100% ηταν αυτη.Δεν της μιλησα. Φερθηκα σαν να μην την γνωριζα.Αρκεστηκα μονο στο να την κοιταζω(για την ακριβεια να την θαυμαζω!) και να αναπολω τις στιγμες που ειχα περασει μαζι της.Ηταν ομορφη,περιποιημενη και ωραια ντυμενη.Χαζευε εξω απο το παραθυρο  και καποια στιγμη πηρε κι εναν υπνακο!
Το λεωφορειο εφτασε στο τερμα στην πλατεια ελευθεριας ο κοσμος κατεβηκε αλλα η ωραια κοιμομενη εκει στην θεση της.Σαν τζεντλεμαν που ειμαι την ξυπνησα.Την ρωτησα αν ειναι καλα.Ναι καλα ειμαι ,απλα κοιμηθηκα μου ειπε με τα σπαστα της Ελληνικα.Της ειπα οτι το λεωφωρειο ειναι στο τερμα και πρεπει να κατεβει.Α ευχαριστω ειπε και κατεβηκαμε μαζι.Πηγαμε ομως προς διαφορετικες κατευθυνσεις.Απο τοτε δεν την ξαναειδα ουτε στον χωρο της δουλειας της.Καλη της ωρα οπου κι αν βρισκεται.

Το να πετυχεις μια ιεροδουλη εκτος δουλειας δεν ειναι περιεργο.Ειτε στο super market,ειτε στην αγορα,ειτε στο σινεμα,ειτε καπου να τρωει ή να διασκεδαζει.Κανουν οτι κανουμε κι εμεις.Ανθρωποι ειναι κι αυτες.Πιστευω ομως οτι τα κοριτσια αυτα λογω της ιδιαιτεροτητας της δουλειας τους δεν θελουν να τις αναγνωριζουμε δημοσιως.Γνωμη μου. Γι αυτο αν καπου,καπως,καποτε συναντησετε μια κοπελα να ειστε διακριτικοι.Καλυτερα να κανετε σαν να μην την ξερετε.Και ειδικα αν συνοδευετε.Αν αποφασιστε να τις μιλησετε να ειστε ευγενικοι και προσεχτικοι στο τι θα πειτε.Οτιδηποτε ασημαντο για σας, αυτην μπορει να την φερει σε δυσκολη θεση.Αν δεν ξερετε τι θα πειτε βαλτε μια τσιχλα στο στομα σας(οπως λεει η διαφημιση,καλυτερα να μασας παρα να μιλας).Φυσικα δεν θα πειτε στους γυρω σας ποια ειναι.Και προς Θεου προσοχη στις απομιμησεις!Μην ειναι καποια ασχετη που απλα μοιαζει μ αυτην που νομιζετε.Πιθανον να υπαρξουν τραγικες συνεπειες.
Α ρε προεδρε(ελπιζω να μην παρεξηγεις που σε αποκαλω προεδρο),ανοιξες θεμα που σηκωνει πολλη συζητηση.Δεν θελω ομως να κουρασω παραπανω γι αυτο και κλεινω εδω.

Καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους.

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ρε παίδες σήμερα ανοιχτα ειναι τα μπουρδέλα??

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ΔΞ/ΔΓ

Δεν Ξέρω / Δεν Γάμησα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Σημερα? Ξερει κανεις για σημερα? βαριεμαι και θελω να παω καμια τσαρκα.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πάντος αυτό στη Κωλλέτη αυτες τις μερες πρεπει να ειναι κλειστο.
'Οσες φορές πήρα τηλέφωνο, κι αυτό ήταν κλειστο.
Με την πρώτη ευκαιρία Εφη και πάλι Εφη!!!!

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Ποιοι απο εσάς έχουν δει τα κορίτσια που μας ''ανέχονται'' στους ''οίκους'' εκτός δράσης?
Υπαρχει ενα μερος που το επισκεπτονται ολες οι ιεροδουλες τακτικα και σε ωρες εκτος δουλειας.
Ειναι η διευθυνδη δημοσιας υγειας και υγιεινης. Εκει πανε τα κοριτσια μας,για την θεωρηση των βιβλιαριων τους. Αν δεν κανω λαθος  αυτη η υπηρεσια  ειναι αρμοδια γι αυτο το θεμα.
Βρισκεται στην οδο Μοναστηριου 15. Απεναντι απο το Καψης.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Κωλετη ανοιξε?Μπορει να ενημερωσει καποιος και αν η Εφη επεστρεψε...Σημερα μεσημερακι ποια θα ειναι εκει?

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Χθες η Κωλλετη ηταν ανοιχτα παντως.Πέρασα από έξω-όχι με σκοπό να μπω- και γινοταν ενας ψιλοχαμός απ' ότι καταλαβα, κατά τις 9.30 το βράδυ.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Τετσυο μηπως ειναι η Αλεξανδρα που δουλευε στο αλουμινατο αυτη που πετυχες?Γιατι και αυτη απο υο καζακσταν ηταν.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πήγε κανείς Κολλέτη ή Καραβάγκου σήμερα ή χτες να μας πει τί παίζει?

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Το τηλέφωνο στην Κωλλέτη είναι κλειστό πάντως.
Μήπώς άλλαξε?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Κυριακη και Δευτερα του πασχα τις περασα στην Θεσσαλονικη Φευγοντας για Germany!!!
Περασα απο Κωλλετη και Γ. Ανδρεου.
Κυριακη στην Κωλλετη ηταν μια Αναστασια (Ρωσσιδα Καινουργια εκει η οποια θα δουλευει εκει απογευματα ) απ'οτι μου ειπε η τσατσα την επομενη μερα. (εκεινη την στιγμη ηταν μια Αφροδιτη η οποια δουλευει πρωινα μου ειπε).
Κυριακη Στην Γ. Ανδρεου 4 κατα τις 1.00 το βραδυ επαιζε μια Ρωσσιδα ωραια γκομενα (Δεν θυμαμαι ονομα) Ψηλη ξανθια με στηθος μεσαιου μεγεθους αλλα γινοταν χαμος πολυ πελατια. (Ρωτησα την τσατσα τι αλλο παιζει και μου ειπε πως εκει δουλευει και μια Χριστινα Αλβανιδα η οποια ειχε αδεια και θα επιστρεψει την αλλη βδομαδα)
Και τελος Γ. Ανδρεου 40κατι νομιζω την Δευτερα το πρωι ηταν μια γκομενα μελαχρινη κοντουλα με κατι δερματινα (Δεν θυμαμαι ονομα). Αυτα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Α! Αν μπορει καποιος συναδελφος να μου δωσει το τηλ. του μαγαζιου στην Κολλετη (με PM) διοτι παιζει να ξανακατεβω συντομα για δουλειες θεσσαλονικη.

Επισης οποιος μπορει ας κανει μια βολτα απο εκει (Κολλετη) και να δει πως ειναι εμφανισιακα αυτη η Aναστασια γιατι δεν την προλαβα γαμωτο και ας μας πει εδω στο forum!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom