Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (4 μέλη και 45 επισκέπτες)

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Ευγε blastbeat . Σε οσα ανεφερες να προσθεσω την ατακα με την οποια η τσατσα υποδεχοταν το απογευμα  απεναντι απο το ανορθογραφο . "Καλως τα παιδια , η ζουζουνα μου σημερα κανει γαμησι τουρμπινα".Δεν ξερω αν κανει γαμησι τουρμπινα παντως βυζια δεν ειχε οποτε δεν θα παρω. Επισης να σημειωσω την παρουσια της πρωτης emo πουτανας στο ηχητικο.Ναι συναδελφοι δεν αστειευομαι . Η φατσα της ηταν μια μιξη ξωτικου απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων , punk δεκαετιας 80 και emo με δερματινο ασημι σουπερ μινι.Αντε να δουμε τι αλλο φρουτο θα μας φερουνε εδω πανω. (Παιδες προσοχη με τα κινητα. Δεν αξιζει να σε στειλουν στο νοσοκομειο για ενα βιντεο η μια φωτογραφια)

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
εκλπηξεις συνεχεια με το θεμα πουτανες εκτος υπηρεσιας.

στο ρδελο που ειναι απεναντι απο το μπουτικ-κατεχακη δουλευει μια μικρουλα αλλα πολυ μα πολυ γκαυλιαρα πουτανουλα
μου ειχε προκαλεσει αισθηση το οτι φαινοταν τοσο νεα ..πιτσιρικη θα ελεγα που οταν ρωτισα την εκει τσατσα μου ειχε πει οτι ειναι 19 ετων...
να σου ομως που ειναι μικρος ο κοσμος και πετυχενω το εν λοφο μουνακι σε ενα μαγαζι μαζι με την τσατσα να ψωνιζουν....
μανα και κορη σκεφτηκα αλλα παει πολυ ρε γαμωτο λεω.....δεν ειναι δυνατο
ρωτοντας λοιπον μιας και σε εκεινο το μαγαζι δουλευει μια φιλη μου ειπε ολη την ιστορια τους.
και πραγματικα εμεινα παγωτο.
η κοπελα ειναι μολις 18 ελληνιδα και δουλευει εκει για να βοηθησει την οικογενεια της, μη ξεροντας ομως αυτη οτι κανει τετοια δουλεια.
ελληνικη ταινια κοινος.
δυστοιχος ειναι αληθη τα λεγομενα της φιλης μου για την εν λογο κατασταση.
και λεω δυστοιχος γιατι θεωρω "τελμα" να φτασει εκει μια κοπελα για να τα βγαλει περα,
μιας και δεν ειναι επαγκελματιας.
κατα τα αλλα ειναι θεομουνο!

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Στη κατεχακη το σπίτι λες? Πότε δουλεύει ξέρεις?? Να την τιμήσω με την παρουσία μου...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
αν δεν απατομαι μετα το μεσημερι δευτερη βαρδια συνηθως

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
εκλπηξεις συνεχεια με το θεμα πουτανες εκτος υπηρεσιας.

στο ρδελο που ειναι απεναντι απο το μπουτικ-κατεχακη δουλευει μια μικρουλα αλλα πολυ μα πολυ γκαυλιαρα πουτανουλα
μου ειχε προκαλεσει αισθηση το οτι φαινοταν τοσο νεα ..πιτσιρικη θα ελεγα που οταν ρωτισα την εκει τσατσα μου ειχε πει οτι ειναι 19 ετων...
να σου ομως που ειναι μικρος ο κοσμος και πετυχενω το εν λοφο μουνακι σε ενα μαγαζι μαζι με την τσατσα να ψωνιζουν....
μανα και κορη σκεφτηκα αλλα παει πολυ ρε γαμωτο λεω.....δεν ειναι δυνατο
ρωτοντας λοιπον μιας και σε εκεινο το μαγαζι δουλευει μια φιλη μου ειπε ολη την ιστορια τους.
και πραγματικα εμεινα παγωτο.
η κοπελα ειναι μολις 18 ελληνιδα και δουλευει εκει για να βοηθησει την οικογενεια της, μη ξεροντας ομως αυτη οτι κανει τετοια δουλεια.
ελληνικη ταινια κοινος.
δυστοιχος ειναι αληθη τα λεγομενα της φιλης μου για την εν λογο κατασταση.
και λεω δυστοιχος γιατι θεωρω "τελμα" να φτασει εκει μια κοπελα για να τα βγαλει περα,
μιας και δεν ειναι επαγκελματιας.
κατα τα αλλα ειναι θεομουνο!

Παμε να της μαθουμε τα κολπα. θα περασω απο εκει σημερα κατα της 6, ελπιζω να ειναι εκει!!!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Ευγε blastbeat . Σε οσα ανεφερες να προσθεσω την ατακα με την οποια η τσατσα υποδεχοταν το απογευμα  απεναντι απο το ανορθογραφο . "Καλως τα παιδια , η ζουζουνα μου σημερα κανει γαμησι τουρμπινα".Δεν ξερω αν κανει γαμησι τουρμπινα παντως βυζια δεν ειχε οποτε δεν θα παρω. Επισης να σημειωσω την παρουσια της πρωτης emo πουτανας στο ηχητικο.Ναι συναδελφοι δεν αστειευομαι . Η φατσα της ηταν μια μιξη ξωτικου απο τον αρχοντα των δαχτυλιδιων , punk δεκαετιας 80 και emo με δερματινο ασημι σουπερ μινι.Αντε να δουμε τι αλλο φρουτο θα μας φερουνε εδω πανω. (Παιδες προσοχη με τα κινητα. Δεν αξιζει να σε στειλουν στο νοσοκομειο για ενα βιντεο η μια φωτογραφια)

προσοχη με τα κινητα!
καλυτερα τοποθετηστε ολοκληρη  καμερα κατω απο το κρεβατι και να παιρνει διπλα τον πλαινο καθρεφτη παρα με το κινητο στο χερι που το βλεπουν :cheesy:

περιμενουμε ενημερωση για το  νεο τανακι
παρακαλουντε οι επισημοι beta testers του σαιτ μπινγκ μποι τρελο αγορι κλπ να περασουν για να την βαθμολογησουν :cheesy:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Μολις γυρισα, πετυχα μια γερμανιδα η οποια ηταν ξανθια με ωραιο σωμα, αρχιζουμε κλασικα πιπα, πολυ διαρκεια ρε παιδι μου και ψιλοκαλη! μετα την εβαλα και την τον εχωσα και γουσταρα. Επισης φορουσε και μποτες! καφε νομιζω. αυτα. 30 ευρω. και με 50 λεει κανει και ακαποτο(μακρια)

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Που ακριβώς είναι το Μπουτικ ρε παιδια;
Καινούριο είναι αυτό το ρδέλο;
Το νεο τηλ της Κωλλέτη το έχει κανείς;

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
που ειναι αυτή τε τετσουο?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Και γω πριν απο λιγο γυρισα απο νεα τσαρκα.Αυτη η γερμανιδα νομιζω δουλευε δεξια απο το Μυλο παλιοτερα.Τεσπα αν βρω χρονο θα βαλω γενικη αναφορα.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, μάθαμε πότε δουλεύει η ελληνίδη στην Κατεχάκη? Την κολλέτη την επισκέφτηκε κανείς σήμερα να μας πει εντυπώσεις?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Το μπουτικ η αλλιως BOUTIQUE ειναι κλαμπ στα Ster City Gate κοντα στην Κωλετη. Ακριβως απεναντι απο την πορτα του κλαμπ ειναι και ενα στενακι το οποιο εχει ενα μονο ρδελο.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Σημερα 5/5.  Ωρες.  16.00 – 18.00

Βαρδαρης

Τανταλου.

Αλουμινατο. Η Βικτωρια.Μαυρομαλα,1.60,ΚΑΘΟΛΟΥ βυζι,ωραιο σωμα και κωλαρακι και γενικα γλυκουλα.30 ευρω.Ειχα μπει παλιοτερα.Μετρια κατασταση.Ποσες ωρες δουλευει?????

Ερος- Εντοπιστηκε ΤΕΡΑΣ.Η κοπελα προκαλει τρομο. Μαυρομαλα.1.60,μογγολοφατσα,χοντρη,μεγαλα βυζια και τεραστιος κωλος    30 ευρω!!!!!!!!  ΜΑΚΡΥΑ
Επισης ποσες ωρες δουλευει?Αν και αυτη δε τη γαμαει κανενας οποτε ειναι παντα ξεκουραστη Lol

Απεναντι. – Η Μαρινα    30 ευρω

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. Καστανη ,1.60,μετρια μαπα,πεσμενο μικρο βυζι και μετριο σωμα.Οχι και πολυ καλη αλλα γενικα φιλικη μου φανηκε.30 ευρω

Σαπφους.

Aνορθογραφο  -  Μαυρομαλα.1.70,πανω απο 35 χρονων.Σε ολα μετρια και επισης ειχε ξενερωτη ναρκομανιακη φατσα.30 ευρω!!!! Για μαλακες ψαχνουν...

Απεναντι . – Η Υβετ.Ξανθο γκομενακι ,1.65,με πολυ ωραιες αναλογιες.Την ειχα παρει παλιοτερα οταν ειχε πρωτοερθει με οκ εντυπωσεις.Σιγουρα θα ξαναμπω καποια φορα γιατι εχει εξελιχθει σε πολυ ξεκωλιαρα.

Προμηθεως.

Στο τελευταιο σπιτι. – Η Στελλα.Ψαρωτικη αρχικα,μετρια και γρια τελικα Lol.Την ειχα πατησει παλιοτερα.Μου ειχε πει πως ειναι γερμανιδα αλλα η τσατσα ειπε πως ειναι ελληνιδα.

Καφε σπιτι. Ξανθια κοπελα από Ουκρανια,Λιγοτερο από 1.60,Μετριοτατη και αδιαφορη γενικα. 30 ευρω

Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. -  Η Δαναη.Μετρια εμφανιση,χοντρη και ξενερωτη  . 30 ευρω !!!!! ελεος

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου – Δεν ανεβηκα γιατι ειχα αρχισει να νευριαζω και αν ξαναεβλεπα μπαζο να κοστολογειται 30 ευρω θα γινοταν φασαρια.Τεσπα

ΦΙΞ

Ανδρ.Γωργ.4. – Ξανθια γκομενα,1.60,πανω απο 30 χρονων,μετρια πεσμενα βυζια,κυταριτιδα και μετριο σωμα. 35 ευρω!!!!

La femme- Ξανθια κοπελα,1.65,μια μετριοτατης εμφανισης ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ.Ολα ηταν θηρια πανω της.Βυζια κωλος.Χεσε μεσα 40 ευρω

Δεξια απο τον Μυλο. - Κλειστο   

Αριστερα απο τον Μυλο. – Αννα Μαρια.Βελτιωμενη μπορω να πω.Αυτο που με τραβαει πολυ πανω της ειναι η προστυχη και ταυτοχρονα γλυκια φατσα που εχει.Καποια φορα θα τη δοκιμασω εννοειται.  40 ευρω

26ης Οκτ. 52-απεναντι απο το τζαμπο .Η Νικη.1.70,μετρια φατσα και βυζι ,ωραιο κωλαρακι και γενικα λεπτο και σφιχτο σωμα.40 ευρω.Επιτελους την πετυχα,φευγω για το δωματιο.Μετα απο λιγο ηρθε.Πολυ φιλικη και ευγενικη.Ξαπλωνω και αρχιζει ενα παιχνιδι που μου εφτασε η πουτσα στα αυτια.Μετα μου βαζει προφυλακτικο και αρχιζει φοβερη πιπα.Παλμος – συντονισμος τα στοιχεια της.Δε την επαιρνε βαθεια αλλα και ετσι ηξερε τι να κανει για να γουσταρω.Μετα της ειπα να ανεβει απο πανω οπου αρχισαμε φοβερο γαμησι που συνεχιστηκε στα 4 κλπ κλπ.Παρα πολυ καλη και υπομονετικη αν και αργησα 100 ωρες να χυσω.Υπαρχουν και αλλα προγραμματα που παιζει να δοκιμασω καποια στιγμη.Δεν με ετσουξε το 40αρι.

Ιωαν.Κωλετη 17. -  Ξανθο μωρο με προστυχη φατσα,ωραιο λεπτο σωμα,μετριο βυζι και κωλαρα.(Η Αφροδιτη?) 40 ευρω

Απεναντι από το Μπουτικ – Η Γερμανιδα που ανεφερε ο Τετσυο.Μετριας εμφανισης ξανθια κοπελα.30 ευρω.

Αυτα και για σημερα.Το βραδυ μαλλον θα παω στη Λαουρα.  :rockon: :rockon: :rockon:

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Η κατεχάκη που ειναι παιδες;

Για Λάουρα εγω αποκλειεται να ξαναπάω. ηταν μια απ'τις χειρότερες εμπειρίες που είχα.
είχα διαβάσει σχόλια εδω, την έψαχνα 2 βδομάδες οκτώβιο/νοεμβριο κι όταν την πέτυχα λεω αυτό εψαχνα απελπισμένα τόσο καιρό;
φυσικά, γούστα ειν'αυτα

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Βρήκε κανείς την ελληνίδα στην κατεχάκη παίδες?Εντυπώσεις?τι ώρες δουλεύει τελικά, ξέρουμε?

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Περασα σημερα στις 6 αλλα ηταν η γερμανιδα.. Δεν ηταν ασχημη παντως.. Ειχε ωραιο κωλαρακι...  Οποιος πηγε στην ελληνιδα να μας πει τι ωρα πηγε να ξερουμε να παμε!!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Πηγα χθες το βραδυ στη Λαουρα.Το αποτελεσμα... ΑΠΟΤΥΧΙΑ :headbang: :headbang: :headbang:
Δεν ξερω τι συνεβη ρε παιδια αλλα ηταν τελειως διαφορετικη.Πως αλλαξε ετσι αυτους τους μηνες?Ψυχρη,βιαστικη πιπα,συμπεριφορα κομοδινου,γκρινιες,παραπονα για το χρονο  :idiot: :idiot: :idiot:
Να παει στο διαολο η καριολα.Λες και μας τρεχουν τα ευρω για να τα σπαταλαμε ετσι ασκοπα.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΝΤΑΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΣΟΠΟΥΤΑΝΑ...

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
Απιστευτη Μαρινα!
Τελος.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Και γω επισκεύτηκα τη Λάουρα. Φορούσε πολύ πρόστυχα εσώρουχα και δεν άντεξα.Πέρασα πολύ ωραία.Έίχε όρεξη για συζήτηση.Ανέβηκε από πάνω την έβαλα μετά στα πλάγια ήταν ευγενική δε βιαζόταν. Της χάιδευα το μουνί.Μου άρεσε.Παλιοτερα που είχα πάει ήταν πραγματικά αποτυχία αμίλητη αγέλαστη ακούνητη ξενέρωτη!
Μάλλον είναι με τις μέρες της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom