GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.726
- Πόντοι
- 25.165
αμαξι δν εχετε?λολ
Για το παιδι που το χτυπησαν,ευχομαι να ειναι καλα.Εκτος απο μια ασχημη εμπειρια να μην του εχει μεινει τιποτα αλλο.Ειναι καποιος απο εδω μεσα;Στο συγκεκριμενο περιστατικο ησασταν αυτοπτες μαρτυρες ή ακουσατε να το συζητανε;Ετσι απο περιεργεια ρωταω σε ποιο σπιτι εγινε αυτο;
Λενε οτι καποιος επιχειρησε να τραβηξει κρυφα βιντεο σε μπουρδελο.Τον αντιληφθηκαν και απ οτι λενε εφαγε πολυ ξυλο.Ωπα, τι παιχτηκε? εχασα επεισοδεια...
Εϊ. Οχι ρατσιστικα σχολιαεγώ πάω απ'την άλλη μεριά της κωλέτη που είναι οι τσιγγάνοι και για να είμαι ειλικρινής απο κει φοβάμαι περισσότερο
εγω έχω αλλά εκτός ελλάδας. ετσι εδω έχω λεωφορείοαμαξι δν εχετε?λολ
Η Εφη ποιες ωρες ειναι εκει;
γαμαει ο λαος.Στα καθαρα αγωνιστικα θεμετα τωρα.Επισκεφτηκα για τριτη φορα την Μαρινα.
2 Μαϊου μολις πληρωθηκα και ειπα να "επενδυσω" μερος του μισθου μου.Πηγα πρωϊ και επαθα πλακα.Ωρα 09:30 εργασιμης μερας δεν υπηρχε ελευθερο δωματιο και στο σαλονι περιμεναν αλλα δυο ατομα !!
ασε το βλεπω να το κοβουμε ποδαρατοι βενζινη καπουτΕγω ειχα την εντυπωση οτι η Εφη δουλευει Σαββατα βραδυ και αν η εντυπωση μου ειναι σωστη τοτε μαλλον αυριο πρωι δν θα δουλευει η Εφη, αλλα οπως λεει ο μπιγκ μπου μπορει να κανω και λαθος. Κυριακες παντως ειχα πετυχει Αφροδιτη και Κυριακες βραδυ νομιζω εσκαγε μυτη η Εφη. Τωρα τι να πω... και δν ειμαστε να καιμε βενζινες τωρα με τις κωλο απεργιες τους.
Ωχ !Αραγε θα ναι αυριο η τσαμπα θα παω; τωρα ειναι;
Εφη στην Κωλλέτη κάθε ΚΥ πρωί και ΤΕ, ΠΕ και ΠΑ βράδυ μετά τις 8:00