Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 84 άτομα (0 μέλη και 84 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
αμαξι δν εχετε?λολ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Για το παιδι που το χτυπησαν,ευχομαι να ειναι καλα.Εκτος απο μια ασχημη εμπειρια να μην του εχει μεινει τιποτα αλλο.Ειναι καποιος απο εδω μεσα;Στο συγκεκριμενο περιστατικο ησασταν αυτοπτες μαρτυρες ή ακουσατε να το συζητανε;Ετσι απο περιεργεια ρωταω σε ποιο σπιτι εγινε αυτο;

Ωπα, τι παιχτηκε? εχασα επεισοδεια...

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Στα καθαρα αγωνιστικα θεμετα τωρα.Επισκεφτηκα για τριτη φορα την Μαρινα.
2 Μαϊου μολις πληρωθηκα και ειπα να "επενδυσω" μερος του μισθου μου.Πηγα πρωϊ και επαθα πλακα.Ωρα  09:30 εργασιμης μερας δεν υπηρχε ελευθερο δωματιο και στο σαλονι περιμεναν αλλα δυο ατομα !! Τι να κανω κι εγω περιμενα.Αξιζε ομως η αναμο(υ)νη.Μετα απο σχεδον 30 λεπτα ανοιξε η πορτα και ξεπροβαλε η Μαρινα με το γνωστο γλυκο χαμογελο.Αν και ειχε δουλεια το κοριτσι ειχε πολλα κεφια και με περιποιηθηκε δεοντος.Το καταευχαριστηθηκα  και παλι.Ομως για να ειμαι ειλικρινης,απο Μαρινα εχω κορεστει λιγακι.Ψιλομπουχτισα.Οχι με την εννοια οτι βαρεθηκα και δεν θα ξαναπαω.Σιγουρα θα ξαναπαω αλλα θα περασει καιρος μεχρι την επομενη φορα.
Εκεινη ομως που δεν χορταινω και δεν βαριεμαι με τιποτα (μα μα τιποτα) ειναι η Εφη.Ο μεγαλος μου ερωτας,η μεγαλη μου αγαπη. Τι κοριτσι !! Τι συμπεριφορα !!
Μετραω ηδη 4 φορες μαζι της και ανυπομονω για την 5η.Δεν ειναι μονο οτι μου προσφερει  μαγικη εμπειρια στο σεξ.Ειναι γενικα ολη της η συμπεριφορα που με μαγευει.Εχει δωσει αλλη διασταση στον ορο ιεροδουλη.Το εχω ξαναγραψει οτι σου δινει την ψευδαισθηση οτι δεν εισαι σε οικο ανοχης.
Στον καταλογο των οικων ανοχης,στο σπιτι της οδου Κωλεττη καποιος στην εμφανιση κοπελας εβαλε βαθμο 6.Ποιος ιεροσυλος το εκανε αυτο;Αν το αριστα ειναι 10 τοτε η Εφη παιρνει σε ολα 11!
Δεν θελω να γινω περισσοτερο κουραστικος γι αυτο σταματαω εδω.

Εφη you're simply the best !

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εγω εβαλα 6 την Αφροδιτη οχι την Εφη. Η Εφη ποιες ωρες ειναι εκει;

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Ωπα, τι παιχτηκε? εχασα επεισοδεια...
Λενε οτι καποιος επιχειρησε να τραβηξει  κρυφα βιντεο σε μπουρδελο.Τον αντιληφθηκαν και απ οτι λενε εφαγε πολυ ξυλο.
Αλλες λεπτομερειες δεν ξερω.

εγώ πάω απ'την άλλη μεριά της κωλέτη που είναι οι τσιγγάνοι και για να είμαι ειλικρινής απο κει φοβάμαι περισσότερο
Εϊ. Οχι ρατσιστικα σχολια

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ναι ρε καλα λεει μην εισαι ρατσιστης με τα σκυλακια

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Η Εφη ποιες ωρες ειναι εκει;

Εγω παω Κυριακη που απ οτι ξερω δουλευει  απο το πρωϊ μεχρι τις 19:00.
Για τις υπολοιπες μερες δεν ξερω.Νομιζω δουλευει βραδυ μετα τις 19:00
Το τηλεφωνο δεν απανταει πλεον για να μαθεις σιγουρα;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ρωτησα την τσατσα το κινητο δεν υπαρχει πλεον και οι καρτες εξαφανιστηκαν..... λες να παω αυριο; μπορει καποιος να συγκρινει Μαρινα - Εφη;

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Μια συγκριση εχω κανει εγω.Συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια.
Ριξε μια ματι πιο πισω .. Απάντηση #1342 στις: 08/04/08

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αραγε θα ναι αυριο η τσαμπα θα παω; τωρα ειναι;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Εγω ειχα την εντυπωση οτι η Εφη δουλευει Σαββατα βραδυ και αν η εντυπωση μου ειναι σωστη τοτε μαλλον αυριο πρωι δν θα δουλευει η Εφη, αλλα οπως λεει ο μπιγκ μπου μπορει να κανω και λαθος. Κυριακες παντως ειχα πετυχει Αφροδιτη και Κυριακες βραδυ νομιζω εσκαγε μυτη η Εφη. Τωρα τι να πω... και δν ειμαστε να καιμε βενζινες τωρα με τις κωλο απεργιες τους.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Στα καθαρα αγωνιστικα θεμετα τωρα.Επισκεφτηκα για τριτη φορα την Μαρινα.
2 Μαϊου μολις πληρωθηκα και ειπα να "επενδυσω" μερος του μισθου μου.Πηγα πρωϊ και επαθα πλακα.Ωρα  09:30 εργασιμης μερας δεν υπηρχε ελευθερο δωματιο και στο σαλονι περιμεναν αλλα δυο ατομα !!
γαμαει ο λαος.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεύτηκα τη Τετάρτη βράδυ την Ελένη από Ουκρανία στο ανορθόγραφο.Πολύ καλή.
Μου άρεσε.Πέρασα καλά.Τέλειο κωλαράκι. Μου αρέσουν οι νταρντάνες αλλά τέτοιο κωλαράκι σφιχτό είχα καιρό να δω σε πουτάνα.
Ξέρετε που μπορώ να βρω τη Σάρα.
Σε ποιο μαγαζί δουλεύει αυτό το καιρό και τί ώρες;

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Εγω ειχα την εντυπωση οτι η Εφη δουλευει Σαββατα βραδυ και αν η εντυπωση μου ειναι σωστη τοτε μαλλον αυριο πρωι δν θα δουλευει η Εφη, αλλα οπως λεει ο μπιγκ μπου μπορει να κανω και λαθος. Κυριακες παντως ειχα πετυχει Αφροδιτη και Κυριακες βραδυ νομιζω εσκαγε μυτη η Εφη. Τωρα τι να πω... και δν ειμαστε να καιμε βενζινες τωρα με τις κωλο απεργιες τους.
ασε το βλεπω να το κοβουμε ποδαρατοι βενζινη καπουτ

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Ροσσι βλεπω ονλινε εισαι αγορινα μου! φυγαμε για κωλετη?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
με το δαχτυλο στο μπουκαλι..... δεν εχω καυσιμα καρδια μου.... ασε που πρεπει να παω και στο μαγαζι σε λιγο

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Αραγε θα ναι αυριο η τσαμπα θα παω; τωρα ειναι;
Ωχ !
Εχθες εφυγα και δεν διαβασα αυτο το τελευταιο.Πρεπει να το εγραψες την ωρα που εφευγα ή λιγο πριν φυγω με αποτελεσμα να μην το διαβασω και να μην σου απαντησω.Το διαβαζω τωρα.
Ελπιζω να μην πηγες εχθες.Γιατι αν δουλευει Κυριακη πρωϊ τοτε λιγο δυσκολο να δουλευε και Σαββατο βραδυ.
Εγω εχω παει 4 φορες και τις 4 Κυριακη πρωϊ προς μεσημερι και ηταν εκει.

Εφη στην Κωλλέτη κάθε ΚΥ πρωί και ΤΕ, ΠΕ και ΠΑ βράδυ μετά τις 8:00

Εψαξα και βρηκα και αυτο.Ειχε γραφτει πριν περιπου εναμισυ μηνα.

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Χαιρετω τους συναδέλφους.Εχω καιρο να ποσταρω γιατι ειδη με καλυπτουν οι περιγραφες των αξιοτιμων μελων του φορουμ.
Να αναφερω ομως οτι απεναντι απο το ανορθογραφο παιζει νταρντανα ξανθια γερμανιδα με το ονομα ΙΦΑ.
εχει σκουλαρικι στο αιδιο.Εγω την πηρα δυο φορες και περασα σουπερ.Σε ρωταει αν μιλας αγγλικα.
Εγω μιλαω αυτα που εμαθα απο τις τσόντες .εχει πολυ πλάκα η φαση να βριζεις στα αγγλικα
oh yeai fuck you baby take it κτλ.την πετυχα και στο γωνιακο κατω στην προμηθεως.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Εφυγα για κωλετη, εντος ολιγου θα δουμε αν οντως παιζει εφη κυριακες πρωι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom