Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
tetsuo κρεμομαστε απο το πληκτρολογιο σου
την τεταρτη βράδυ πέρασα απο κωλέτη και ητανε μια ξανθούλα με πιασμενα πισω τα μαλιά. ισως να ητανε η Εφη. μου φάνηκε σαν μια που δούλευε παλιά στο βαρδάρη και δεν την πήρα, γιατι δε μου είχε αρεσει τότε. ισως απλα να έμοιαζε. ξέρει κανεις αν ήτανε η Εφη εκείνο το βράδυ κατα τις 21:00-21:30;
πήρα μια ομορφη ξανθιά στο προμηθέως προς μοναστηρίου. μου είπε ότι είναι Γερμανίδα και τη λένε Σανη. Νέκρα στο κρεββάτι, βιαστική πίπα, βιαστικό γαμισι. Δεν το απόλαυσα καθόλου αφού στα 5 λεπτά ψιλοτσαντίστηκα και πιεσα τον εαυτό μου να τελειώσω για να φευγει. όταν ντυνότανε της είπα ότι πήγα στη γερμανία και έκανε μια παραξενη εκφραση λες και δεν ητανε απο γερμανία και την επιασα στα πρασα.
απέναντι απ'το ανορθόγραφο στη σαπφούς είδα μια μελαχρινή καινούρια που φαινότανε για ελληνίδα, ήρθε κοντά μας, topless, κούνησε το ενα της βυζί με το χέρι, μετα κατεβασε το σλιπακι της και είπε SEX YES. ξέρει καποιος τίποτα γι'αυτη;
Προεκυψε βολτα εως τωρα σε Κοσμος,Σινεμα,Φαγητο κτλ κτλ. Ηταν οντως η Εφη εκει και οντως ψιλο ειχε αναμονη!! Παντως η Εφη μου ειπε οτι ηρθε μια καινουρια Αναστασια που θα δουλευει αυριο βραδυ και μου ειπε να παω οπωσδηποτε να την τσεκαρο(ε καλα τι 8α μου ελεγε). Μου λεει ειναι πολυ τσαχπνινα και οτι της αρεσει παρα πολυ εως προς εξωτερικη εμφανιση επισης μου ειπε οτι ειναι μολις 18-19 χρονων και καινουρια στον χωρο..
Καμία ενημέρωση παίδες από μπουρδελότσαρκα σήμερα ή χτές το βράδυ?Τί παίζει κολλέτη και κατεχάκη?
γιατι που ειναι η Μαρινα;
Μολις επεστρεψα απο εφη......η κοπελα ειναι απλα ολα τα λεφτα....