Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (0 μέλη και 88 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
tetsuo κρεμομαστε απο το πληκτρολογιο σου

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
άντε tetsuo. 2 ωρες περάσανε. πηδας ακόμη η είσαι στην αναμο(υ)νή

ρε παιδιά, γιατί δεν δικτυονουμε το σπιτάκι της κωλέτη με μια DSL να εχουμε live επικοινωνία; LOL

vdgle

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Παντως και εγω δύο φορες που πηγα Κυριακή πρωι ηταν εκει και δυστυχώς ακομα και τοτε υπήρχε πολυκοσμία..
Αλλα αυτό μαλον δεν πρέπει να μου κανει εντύπωση..
Εδώ παραπανω φιλος αναφέρει για καθημερινή 9,30 πως γινοτανε χαμος … Κυριακη δεν θα γινοταν..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειναι σημερα μεχρι τις 7 η Εφη οσοι πιστοι προσελθετε ενταξει δεν ειναι και κατι το εντυπωσιακο η Μαρινα πολυ καλυτερη

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Τελικα αποδεικνυεται οτι η κυριακη ειναι εντελως ακαταλληλη μερα για μπουρδελοτσαρκα αφου καθε λογης πακιστανος,αλβανος ,ρωσος αλλα και ελληνας να εκμεταλλευεται το ρεπο του και να βγαινει στη γυρα για να γαμησει με αποτελεσμα να κυκλοφορουν σημερα κατα δεκαδες στα στενα του βαρδαρη. Πριν εκνευριστω απο την πολυκοσμια και τα μπαζα που μου εδειχναν προλαβα να δω τις δυο μαυρες σε ανορθογραφο και απεναντι , το ξανθο junkie στο πρασινο σπιτι στην  τανταλου που ηταν "φτιαγμενο" μεχρι αηδιας με αποτελεσμα αλλου να παταει και αλλου να βρισκεται και τη Μαρινα στο ερως που οχι μονο ντροπιαζει την αντιστοιχη γνωστη πολωνεζα αλλα και εμφανιστηκε με σορτσακι και t-shirt λες και θα πηγαινε για τρεξιμο . Μετα απο ολα αυτα ειναι δυνατο να μην φυγεις απραγος? (μοναδικη εξαιρεση το αλουμινατο που ειχε ομως τεραστια ουρα αναμονης)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Επειδη εγω ανεφερα το γεγονος οτι καποιος πηγε να τραβηξει φωτογραφια και εφαγε ξυλο πρεπει να το διευκρινισω.
Την προηγουμενη Κυριακη το βραδυ εξω απο το τελευταιο σπιτι στην Προμηθεως(το κατω) καποιος μολις βγηκε πηγε να τραβηξει φωτογραφια με το κινητο(το σπιτι).Αμεσως του ορμησαν οι Αλβανοι προστατες απο τη γωνια και αφου του εσπασαν το κινητο τον χτυπησαν.
Βασικα ο τυπος εκανε την μαλακια οτι γυρισε να παρει τα κομματια του κινητου,οποτε κατα τη διαρκεια που τα μαζευε ταυτοχρονα τις "μαζευε".
Εγω εκεινη τη στιγμη μολις εβγαινα απο το μπλε σπιτι οποτε ειδα το σκηνικο στο βαθος.

ΥΓ.Το στυλακι των τυπαδων στις γωνιες ειναι πολυ για τον πουτσο.Ιδιως αυτου του Αλβανου που καθεται εξω απο την καφετερια τα βραδυα.Καταλαναινεται πιστευω για ποιον λεω.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μετα σου λενε ρατσιστη σκατα στην κωλοφυλη τους, τους καρκινιαριδες! ρε σεις ο tetsuo ακομα να ερθει τι εγινε το κρατησανε για παραπαιδι;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Προεκυψε βολτα εως τωρα σε Κοσμος,Σινεμα,Φαγητο κτλ κτλ. Ηταν οντως η Εφη εκει και οντως ψιλο ειχε αναμονη!! Παντως η Εφη μου ειπε οτι ηρθε μια καινουρια Αναστασια που θα δουλευει αυριο βραδυ και μου ειπε να παω οπωσδηποτε να την τσεκαρο(ε καλα τι 8α μου ελεγε). Μου λεει ειναι πολυ τσαχπνινα και οτι της αρεσει παρα πολυ εως προς εξωτερικη εμφανιση επισης μου ειπε οτι ειναι μολις 18-19 χρονων και καινουρια στον χωρο..

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Που σαι ρε μας τρομαξες; πηγα και εγω απο εκει

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
την τεταρτη βράδυ πέρασα απο κωλέτη και ητανε μια ξανθούλα με πιασμενα πισω τα μαλιά. ισως να ητανε η Εφη. μου φάνηκε σαν μια που δούλευε παλιά στο βαρδάρη και δεν την πήρα, γιατι δε μου είχε αρεσει τότε. ισως απλα να έμοιαζε. ξέρει κανεις αν ήτανε η Εφη εκείνο το βράδυ κατα τις 21:00-21:30;
πήρα μια ομορφη ξανθιά στο προμηθέως προς μοναστηρίου. μου είπε ότι είναι Γερμανίδα και τη λένε Σανη. Νέκρα στο κρεββάτι, βιαστική πίπα, βιαστικό γαμισι. Δεν το απόλαυσα καθόλου αφού στα 5 λεπτά ψιλοτσαντίστηκα και πιεσα τον εαυτό μου να τελειώσω για να φευγει. όταν ντυνότανε της είπα ότι πήγα στη γερμανία και έκανε μια παραξενη εκφραση λες και δεν ητανε απο γερμανία και την επιασα στα πρασα.

απέναντι απ'το ανορθόγραφο στη σαπφούς είδα μια μελαχρινή καινούρια που φαινότανε για ελληνίδα, ήρθε κοντά μας, topless, κούνησε το ενα της βυζί με το χέρι, μετα κατεβασε το σλιπακι της και είπε SEX YES. ξέρει καποιος τίποτα γι'αυτη;

την πηρα μια φορα εγω.. 0/10.. Μη πεταξεις τα λεφτα σου εκει!! Μακραν το χειροτερο (τουλαχιστον για μενα) γαμησι

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Προεκυψε βολτα εως τωρα σε Κοσμος,Σινεμα,Φαγητο κτλ κτλ. Ηταν οντως η Εφη εκει και οντως ψιλο ειχε αναμονη!! Παντως η Εφη μου ειπε οτι ηρθε μια καινουρια Αναστασια που θα δουλευει αυριο βραδυ και μου ειπε να παω οπωσδηποτε να την τσεκαρο(ε καλα τι 8α μου ελεγε). Μου λεει ειναι πολυ τσαχπνινα και οτι της αρεσει παρα πολυ εως προς εξωτερικη εμφανιση επισης μου ειπε οτι ειναι μολις 18-19 χρονων και καινουρια στον χωρο..

φιλε μου πως γινεται να μαθουμε ποτε δουλευει η καινουργια? παντος με τις απεργιες και την ελειψη βενζινης, λεω να νοικιασω ενα πουλμαν και να παμε ολοι οι ενδιαφερομενοι μια τσαρκα. θα ειναι σαν εκδρομουλα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.726
Πόντοι
25.165
Χθες το εστειλα αρα σημερα το βραδυ δουλευει η καινουρια μου ειπε και για αλλες μερες αλλα δν τις συγκρατισα, παρεπιμπτωντος τα βενζιναδικα αλλο που δν ηταν ανοιχτα σημερα, της κακομοιρας γινοτανε.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Καμία ενημέρωση παίδες από μπουρδελότσαρκα σήμερα ή χτές το βράδυ?Τί παίζει κολλέτη και κατεχάκη?

giopaneli

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μολις επεστρεψα απο εφη......η κοπελα ειναι απλα ολα τα λεφτα....

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Mη μου το κανετε αυτο ρε αδερφια.Δεν παιζουν λεφτα αυτο το διαστημα...

neo2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε μπουρδέλο είχα πολλά χρόνια να πάω και μετά απο τα εδώ σχόλια είπα να δοκιμάσω.
Τρείς επισκέψεις και τις τρείς με την Έφη συμπτωματικά. Πρώτη, βράδυ αργά μετά απο μπύρες, την έβαλα απο επάνω πρός αποφυγή "ατυχημάτων",δεύτερη μεσημέρι ή καρέκλα στο δωμάτιο είναι "μαγική" μετά απο πολλά χρόνια τελείωντας έτρεμαν τα πόδια ..... super και τέλος νωρίς βραδάκι σε παραδοσιακό στυλ πολύ καυλωτικά.

Μολις επεστρεψα απο εφη......η κοπελα ειναι απλα ολα τα λεφτα....

Πράγματι 

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Που βρίσκεται ακριβώς αυτή ή έφη (δεν ξέρω πολλά από βαρδάρη);