Δεν ξερω ρε φιλε αλλα μου φαινεται υπερβολικο το κοστος.Πιστευεις οτι αξιζε η γκομενα 230 ευρω για μια ωρα??Thanx Tetsuo! Α παιδιά κοιτάξτε το σχολιο που έγραψα για την Carmen από σιτυ τουρσ, αυτή με τα μεγάλα μπαλκόνια! Πέρασα υπέροχα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.623
- Πόντοι
- 17.065
Για ανελυσε λιγο αν μπορεις τετσυο.Tι παιχτηκε.Ειχα ψηθει για Αναστασια.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.497
- Πόντοι
- 32.165
Πιπα πολυ μετρια, επισης δν αφηνε να χαιδευω μνακι και στην τελικη με καβαλησε απο πανω και πηγαινε σαν τρελη μεχρι που και μου τον πονεσε σε καποια φαση. ελεος.
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
η κοπελα ειναι μουναρος αλλα κατα τη γνωμη μου λιγο "αγουρη",μουνακι δεν αφηνουν οι περισσοτερες στα σπιτια,για οσους παν μαζι της συνιστω σταση στα τεσσερα,σε κοιταει στα ματια μεσα απο τον καθρεφτη με πολυ καυλιαρικο υφος.Η πιπα οντως δε λεει,γινεται στα γρηγορα και πολυ ψυχρα.Οι καρτουλες τι εγιναν στο συγκεκριμενο μαγαζι?
Λοιπόν, δοκίμασα κι εγώ την Εφάρα κι ωφείλω να πω ότι όντως είναι Εφάρα.
την πέτυχα την Τετάρτη βράδυ κατα τις 23:30. δεν είχε ψυχή το ρδελάκι.
τελικά ήτανε αυτή που είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα αλλά είχα την εντύπωση πως οι φωτογραφίες στις κάρτες θα ήταν αυθεντικές κι έτσι νόμισα ότι δεν ητανε αυτη η Εφη (αφού στη φωτο δεν έμοιαζε) και είχα φύγει.
Τελικά ένα έχω να πω η κοπέλα τα σπάει. εχω παει με 300 κοπέλες περίπου στην μπουρδελοκαριερα μου, αλλα η Εφη ανήκει σε άλλη κλάση.
μόνο μια πρώην γκόμενα μου, μου είχε κάνει το καλύτερο παιχνίδι.
Η Εφη έμεινε στο δωμάτιο περίπου 20 λεπτά και με τρέλανε στα παιχνίδια.
Ανεπιφύλακτα είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. το 40αράκι το τιμάει και με το παραπάνω αν σκεφτουμε ότι άλλες των 30-40 ευρω κρατάνε 6-8 λεπτά.
με την ευκαιρία, μήπως ξέρει κανείς αν κάνει κι άλλο πρόγραμμα εκτός απ'το απλό;
δέχεται και για μια ωρα; τιμή;
την πέτυχα την Τετάρτη βράδυ κατα τις 23:30. δεν είχε ψυχή το ρδελάκι.
τελικά ήτανε αυτή που είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα αλλά είχα την εντύπωση πως οι φωτογραφίες στις κάρτες θα ήταν αυθεντικές κι έτσι νόμισα ότι δεν ητανε αυτη η Εφη (αφού στη φωτο δεν έμοιαζε) και είχα φύγει.
Τελικά ένα έχω να πω η κοπέλα τα σπάει. εχω παει με 300 κοπέλες περίπου στην μπουρδελοκαριερα μου, αλλα η Εφη ανήκει σε άλλη κλάση.
μόνο μια πρώην γκόμενα μου, μου είχε κάνει το καλύτερο παιχνίδι.
Η Εφη έμεινε στο δωμάτιο περίπου 20 λεπτά και με τρέλανε στα παιχνίδια.
Ανεπιφύλακτα είναι ότι καλύτερο υπάρχει σήμερα στη Θεσσαλονίκη. το 40αράκι το τιμάει και με το παραπάνω αν σκεφτουμε ότι άλλες των 30-40 ευρω κρατάνε 6-8 λεπτά.
με την ευκαιρία, μήπως ξέρει κανείς αν κάνει κι άλλο πρόγραμμα εκτός απ'το απλό;
δέχεται και για μια ωρα; τιμή;
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, ξέρει κανείς τί παιζει σήμερα?
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
μάγκες είχα καιρό να γράψω ....
την αναστασία την πήρα μάλλον με το που είχε έρθει στην κωλέτη .... δλδ αρκετό καιρό πριν περίπου στο πάσχα
βασικά από εμφάνιση είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ ότι καλίτερο έχω δει σε μπουρδέλο και για αυτό και ψήθικα να μπω με την μία στο δομάτιο
όμως ........
εκεί αρχίζουν τα βάσανα....
η αναστασία τέρμα "φτιαγμένη"
πίπα κακή , γαμήσι με το ζόρι 2 στάσεις , να ακουμπίσεις ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΕ
και το καλίτερο στο 6-7 λεπτό και αν και δεν υπάρχει ψυχή στο μαγαζί με λέει σε 2 λεπτά φευγώ τελείονε ...........
τον τραβάω έξω βγάζω καπότα ντίνομε και φεύγω
από τότε δεν ξαναπήγα κωλέτη , μόνο στην μαρίνα από εδώ και πέρα !
μόνο που μπένει με το χαμόγελο στο δωμάτιο ΄φτάνει , είναι και 30 ευρό όχι 40 όπως τα άλλα !
αυτά από μένα μάγκες ... keep fucking
την αναστασία την πήρα μάλλον με το που είχε έρθει στην κωλέτη .... δλδ αρκετό καιρό πριν περίπου στο πάσχα
βασικά από εμφάνιση είναι ΜΟΥΝΑΡΟΣ ότι καλίτερο έχω δει σε μπουρδέλο και για αυτό και ψήθικα να μπω με την μία στο δομάτιο
όμως ........
εκεί αρχίζουν τα βάσανα....
η αναστασία τέρμα "φτιαγμένη"
πίπα κακή , γαμήσι με το ζόρι 2 στάσεις , να ακουμπίσεις ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΕ
και το καλίτερο στο 6-7 λεπτό και αν και δεν υπάρχει ψυχή στο μαγαζί με λέει σε 2 λεπτά φευγώ τελείονε ...........
τον τραβάω έξω βγάζω καπότα ντίνομε και φεύγω
από τότε δεν ξαναπήγα κωλέτη , μόνο στην μαρίνα από εδώ και πέρα !
μόνο που μπένει με το χαμόγελο στο δωμάτιο ΄φτάνει , είναι και 30 ευρό όχι 40 όπως τα άλλα !
αυτά από μένα μάγκες ... keep fucking
φίλε peter_forum αν και είμαι ο πρώτος (η απο ενας απ'τους πρώτους) εδω που δήλωσα φανατικός της μαρίνας, σου προτείνω να δοκιμάσεις την Εφη στην κωλέτη. τα 10 ευρω προσφέρουν τεράστια διαφορα στο σερβις. φυσικά δεν έπαψα να λέω ότι η μαρίνα είναι παρα πολύ καλή αλλά με ένα επιπλέον δεκαράκι περνάς πολύ καλύτερα. κι εγω μη νομιζεις, πρωτη φορά έδωσα το 40αρακι αλλα το λέω, αξίζει. φευγοντας προχθες απ'την κωλέτη, έφυγα με το χαμόγελο στα χείλια
Δεν ξερω γιατι αλλα με επιασε μια περιεργη διαθεση για "σοκολατι" καταστασεις και ετσι εκανα μια γρηγορη βολτα στο γνωστο τετραγωνο μπας και πετυχω καμια μαυρουλα. Για καλη μου τυχη βρηκα 2 . Στο πρασινο σπιτι στην τανταλου ειχε μαλιστα και μεγαλα βυζια που ομολογω οτι με συγκινουν ιδιαιτερα μου φανηκε ομως καπως βαρεων βαρων οποτε και προτιμησα τη βραζιλιανα στο ανορθωγραφο που ηταν πιο κοντα στα κυβικα μου. Στα συν η Φοβερη σφιχτη κολαρα της, Η εξαιρετικη deepthroat πιπα της και το καλο στησιμο στα τεσσερα. Στα μειον η μικρη διαρκεια στην πιπα , η σχετικη βιασυνη που διεκρινα,τα οπως αποδειχτηκε μικρα βυζια της και κυριοτερο το ηλιθιο χαμογελο που μονιμως ειχε στη φατσα της Ηταν εξαρχης σαν καρναβαλι με το αλλοκοτο μακιγιαζ που ειχε, επαιρνε και αυτο το χαζο υφος που με ξενερωνε ιδιαιτερα με αποτελεσμα να αποφευγω να την κοιταω στο προσωπο. Αναμεικτες γενικα εντυπωσεις , παντως δευτερη φορα μαζι της δεν θα υπαρξει
3-4 φορες πήρα μαύρες και δεν το ξανακάνω επι πληρωμή. παρουσιάζονται με ένα χαμόγελο, κουνάνε τον κωλο τους στο σαλόνι κι απ'τη στιγμή που σκας τα ευρώ αλλάζουνε τελείως.
με γελιέστε γιατί αν και είμαι fan στις μαυρες σας λέω να τις αποφεύγετε. καλύτερα πάρτε μια τσόντα με μαυρες κι απολαύστε το χεράκι σας.
με γελιέστε γιατί αν και είμαι fan στις μαυρες σας λέω να τις αποφεύγετε. καλύτερα πάρτε μια τσόντα με μαυρες κι απολαύστε το χεράκι σας.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
τελικα ρε μαγκες αυτη η εφη τι ωρες δουλευει κ τι παπουτσια φοραει συνη8ως?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ευχαριστω για την ενημερωση p900!
δηλαδη για να βαλει μποτες μαλλον χλωμο ε?
δηλαδη για να βαλει μποτες μαλλον χλωμο ε?
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.497
- Πόντοι
- 32.165
Και Κυριακες πρωινα ειναι εκει
Φιλε μποτοφιλε μποτες φορουσε η βραδινη βαρδια απεναντι απο το ανορθωγραφο, μια ρωσιδα αν δεν κανω λαθος ,αυτες με τις τεραστιες σολες . Μου εκαναν εντυπωση γιατι μου θυμισαν τις αντιστοιχες που φορουσαν οι KISS στις συναυλιες τους . Ηταν δε τοσο ψηλες που η γκομενα δυσκολευοταν να περπατησει
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
τελεια νεα!!
να σαι καλα φιλε γκαλντερ 8α εισηγη8ω να παρεις ενα αστερακι ακομα μου εφτιαξες τη μερα!
οταν λές βραδυνη βαρδια τι ωρα περιπου λεμε?
να σαι καλα φιλε γκαλντερ 8α εισηγη8ω να παρεις ενα αστερακι ακομα μου εφτιαξες τη μερα!
οταν λές βραδυνη βαρδια τι ωρα περιπου λεμε?
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
α ωραια βρηκα που 8α παω μετα το ματς!!!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.623
- Πόντοι
- 17.065
Τελος.Αν κερδισει ο γαυρος σταματαω τις τσαρκες...
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.497
- Πόντοι
- 32.165
μποτοφιλε σορυ που θα το πω αλλα δν θα γαμισεις τις μποτες αλλα την γκομενα, δλδ αν η γκομενα ειναι χαλια και φοραει μποτες θα την γαμισεις?
ΜπλαστΜπεατ και εγω σκεφτομαι να σταματησω με τις τσαρκες ειτε κερδισει ο γαυρος ειτε το σκουλικι.
ΜπλαστΜπεατ και εγω σκεφτομαι να σταματησω με τις τσαρκες ειτε κερδισει ο γαυρος ειτε το σκουλικι.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις