Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σας γράφω λόγω του τρισμέγιστου ενθουσιασμού που ένιωσα σήμερα από ένα σητεμμένο ταλεντάκι που ανακάλυψα!!!

Πρόκειται για τη σητεμμένη (45+), ψηλή, μελαχρινή με μαλλί κότσο, ελαφρός γυαλισμένο πρόσωπο (λόγο ηλικίας!) αλλα πάντα χαμγελαστή τόσο εκτός όσο και ... εντός δωματίου! Την τύπισσα αυτή την είχα σταμπάρει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο ανορθόγραφο της ''Σαφούς'' και σήμερα είπα να την τιμήσω!

Μπήκα λοιπόν και δεν το μετάνιωσα! Μπριόζα, κεφάτη, γλυκιά, κοινωνική και μπινελικάτη μου γυάλισε το πόμωλο μιά χαρά!!!

Παιχνιδιάρικη πίπα, μουνί που σφίγγει σα μέγγενη ( :rockon: :rockon: :rockon:) και ... ΓΛΥΦΟΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ 30€!!! Δεν το λέει η τσατσά έξω αλλά η hot mama το κάνει!!!

Άμα δεν σας ενοχλεί η κάπως κρεμασμένη εμφάνισή της, η τύπισσα είναι ΔΙΑΜΑΝΤΙ!!!

Ανορθόγραφο πρωινή βάρδια (μέχρι τις 19:00).

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Ναι την ειχα πετυχει παλιοτερα αλλα δεν μου αρεσε καθολου απο εμφανιση.
Καλα ρε αγορι κανεις γλυφομουνια σε τανες?Προσεχε λιγο γιατι δεν θελουμε να σε χασουμε...

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Πω ρε τρελο αγορι με εφτιαξες
υπαρχει Milf??!! :dancing:

vaskore

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
για σήμερα τι παίζει στην κωλέτη ?
θα είναι η έφη ?

jetter21

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστω τον συναγωνιστη big_boy για την αμεση ενημερωση!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
H μια θα ειναι η τζουλια που εχει φατσα σαν τον σβαρτσενεγκερ  :2funny: :2funny: :2funny:
Η αλλη η Βερονικα.Ανεκαθεν μου εβγαζε εναν ανδρισμο... :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kastroHELL

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο οτι μου ειπε, μονο απο το νιμου θα καταλαβεις,ελαχιστοι το εχουν παρει χαμπαρι παντως!!για την μια υποψιαζομε ποια μπορει να ειναι (χωρις να εχω παει μαζί της)!!! καλο ειναι οποιοσ γνωριζει να πει κατι...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Για πες ποια υποψιαζεσαι?

kastroHELL

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μια ξανθια με μπουκλεσ που εκανε στο ανορθογραφο και απεναντι!που ελεγαν "ελληνιδα ειναι μολις ηρθε απο αθήνα.."γιατι σε ελληνιδα λογικα παει η υποψία ...δεν νομιζω να φερουν τραβελι απο ουκρανία...

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, ξέρει κανείς τί παίζει σήμερα στα σπίτια?

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Να κάνω και εγώ το review μου καθώς μόλις γύρισα από την περιοχή του μύλου. 2 μόνο ήταν ανοικτά το le femme και ακόμα ένα αριστερά από τον μύλο. Στο τελευταίο ήταν η Άννα-Μαρία που πιστεύω οι περισσότεροι την γνωρίζετε ήδη. Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από αυτή τη κοπέλα στο παρελθόν. Πρόγραμμα: 40! κανονικό, 60 ισπανικό, 80 sex-show, 100 αυταρχικό ( παθητικό) και 120 τζακούζι.
  Όπως είπα και πριν δεν είχα μείνει ευχαριστημένος και έφυγα. Πήγα στο le femme. Εκεί ήταν η Αναστασία, μια ουκρανέζα με πλαστικές βυζάρες ( είμαι fan :P) 40! κανονικό, 60 ισπανικό, 80 ακάλυπτο , 100 όλα μαζί 120 τζακούζι και 150 όλα μαζί και τζακούζι.
  Πήρα το πρόγραμμα τον 100...και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Το μεγαλύτερο μείον είναι η βιασύνη της. Έκανε πολύ καλή πίπα αλλά ως εκεί. Έκατσε μέσα για 3 τραγούδια και στο τελευταίο (ένα του χατζιγίαννη) είπε : άντε χύσε γιατί μόλις τελιόσει το τραγούδι αυτό φεύγω! :headbang: Δεν ξέρω τι να πω...η εγώ έγινα πολύ απαιτητικός ή δεν μπορώ να βρω πουτάνα της προκοπής στην πόλη μας  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
αυτο διπλα στο μυλο?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Να κάνω και εγώ το review μου καθώς μόλις γύρισα από την περιοχή του μύλου. 2 μόνο ήταν ανοικτά το le femme και ακόμα ένα αριστερά από τον μύλο. Στο τελευταίο ήταν η Άννα-Μαρία που πιστεύω οι περισσότεροι την γνωρίζετε ήδη. Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από αυτή τη κοπέλα στο παρελθόν. Πρόγραμμα: 40! κανονικό, 60 ισπανικό, 80 sex-show, 100 αυταρχικό ( παθητικό) και 120 τζακούζι.
  Όπως είπα και πριν δεν είχα μείνει ευχαριστημένος και έφυγα. Πήγα στο le femme. Εκεί ήταν η Αναστασία, μια ουκρανέζα με πλαστικές βυζάρες ( είμαι fan :P) 40! κανονικό, 60 ισπανικό, 80 ακάλυπτο , 100 όλα μαζί 120 τζακούζι και 150 όλα μαζί και τζακούζι.
  Πήρα το πρόγραμμα τον 100...και δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Το μεγαλύτερο μείον είναι η βιασύνη της. Έκανε πολύ καλή πίπα αλλά ως εκεί. Έκατσε μέσα για 3 τραγούδια και στο τελευταίο (ένα του χατζιγίαννη) είπε : άντε χύσε γιατί μόλις τελιόσει το τραγούδι αυτό φεύγω! :headbang: Δεν ξέρω τι να πω...η εγώ έγινα πολύ απαιτητικός ή δεν μπορώ να βρω πουτάνα της προκοπής στην πόλη μας  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

συνεχιζουν τις μαλακιες στο La fame ε?
εδωσες εκατο ευρω και εκατσες τρεια τραγουδια δηλαδη 7-8 λεπτα που ειναι το μισαωρο σε τετοιες περιπτωσεις.
μαυρο ρε μαυρο ουστ!
δοκιμασε κωλετη.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να προσγειωσουμε καπως την Εφη καθως ηδη διεκρινα αλλοιωση των υπηρεσιων που προσφερει .Αναμενομενο αν αναλογιστει κανεις οτι εχει πληρη επιγνωση του τι γραφεται για αυτη και οτι ο κυκλος πελατων της εχει διευρυνθει σημαντικα με τα 40αρια να πεφτουν βροχη.Για πρωτη φορα ηταν τοσο βιαστικη,σταματησε την πιπα χωρις να της το ζητησω, η συνεχης αλλαγη στασεων με αποσυντονισε(συνηθως λειτουργει θετικα αν ομως γινεται καθε 30 δευτερολεπτα ειναι δυνατο να μη χασεις το ρυθμο σου?)μου πεταξε και ενα "δωσε κατι παραπανω για να εισαι πιο ανετος" και ξενερωσα τελειως.Δεν ξερω ισως δυσκολευομαι γενικοτερα με τη χρονικη διαρκεια στα μπουρδελα ισως και να την πετυχα σε κακη διαθεση ειμαι ομως σιγουρος οτι δεν εκατσε ουτε δεκα λεπτα και επειδη ηδη θεωρω οτι 40 ευρω ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο  δηλωνω οτι το κεφαλαιο Εφη κλεινει για μενα οριστικα.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Galder εδω και αρκετο καιρο η τσατσα λεει πως με 50 ευρω το προγραμμα ειναι πιο χαλαρο.Αλλα δεν ειναι δυνατον να το κανουν αυτο.Θα ειναι τεραστια μαλακια.Μονο και μονο να αναλογιστει κανεις οτι  αρχικα ηταν 30 ευρω δεν μπορει να παει στα 50 τωρα.
Παντως σιγουρα υπαρχουν πολλοι αρρωστοι που θα δωσουν τα 50αρικα και κατα συνεπεια θα την πατησουμε ολοι.Πανω απ'ολα εμεις που ανεβασαμε το συγκεκριμενο σπιτι.
Τεσπα,θα περασω και 'γω μια φορα απο την Εφη και αν διαπιστωσω σκατα συμπεριφορα με 40 ευρω ειναι πιθανο να αναθεωρησω σημαντικα τις αποψεις μου περι μπουρδελων κλπ.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
θα επισκευτω μετα απο μεγαλο διαστημα αποχης το σπιτι στην κωλετη και λεω κωλετη για να διαπιστοσω και εγω με την σειρα μου τις υπηρεσιες.
θα ενημερωσω και εγω παραυτα εντος των προσεχων ημερων τα σχετικα σχολια.

Keep fucking συναγωνιστες :boobies:

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Galder εδω και αρκετο καιρο η τσατσα λεει πως με 50 ευρω το προγραμμα ειναι πιο χαλαρο.Αλλα δεν ειναι δυνατον να το κανουν αυτο.Θα ειναι τεραστια μαλακια.Μονο και μονο να αναλογιστει κανεις οτι  αρχικα ηταν 30 ευρω δεν μπορει να παει στα 50 τωρα.
Παντως σιγουρα υπαρχουν πολλοι αρρωστοι που θα δωσουν τα 50αρικα και κατα συνεπεια θα την πατησουμε ολοι.Πανω απ'ολα εμεις που ανεβασαμε το συγκεκριμενο σπιτι.
Τεσπα,θα περασω και 'γω μια φορα απο την Εφη και αν διαπιστωσω σκατα συμπεριφορα με 40 ευρω ειναι πιθανο να αναθεωρησω σημαντικα τις αποψεις μου περι μπουρδελων κλπ.
Δυστυχως οταν πληρωνεις 100 και 150 ευρω για "3 τραγουδια" οπως αναφερε συναδελφος παραπανω λες και γαμας το καλυτερο city tour που κυκλοφορει ε τοτε τι  να πω ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. Μας πουλανε τρελα και τους λεμε και ευχαριστω οταν πληρωνουμε υπηρεσιες που στη φυλης κοστιζουν 15 και 20 ευρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom