greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Πήγε τελικά κανείς κολλέτη σήμερα το βράδυ?
Χμμμ....μπενει μεσα αρχιζει πιπα και μου κλεινει και το ματι!!
Δεν αμφισβητω τα οσα γραφεις αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση.Την Κυριακη 18 Μαϊου μολις 5 μερες πριν γραψεις ολα αυτα και ημουν εκει μαζι της.(πεμτη φορα μεσα σε διαστημα δυο μηνων)Δεν διαπιστωσα καμια διαφορα στην ποσοτητα και ποιοτητα των υπηρεσιων.Η κοπελα μου φερθηκε και παλι αψογα.Δεν ξερω τι να υποθεσω.Ισως να επεσες στην περιπτωση.Ισως την πετυχες κουρασμενη ή εκνευρισμενη.Καποιος πελατης να της "την εσπασε".Μπορει κατι να ειχε προηγηθει.Γενικα ισως ηταν απο κατι επηρεασμενη. Ανθρωπος ειναι και αυτη.Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να προσγειωσουμε καπως την Εφη καθως ηδη διεκρινα αλλοιωση των υπηρεσιων που προσφερει .Αναμενομενο αν αναλογιστει κανεις οτι εχει πληρη επιγνωση του τι γραφεται για αυτη και οτι ο κυκλος πελατων της εχει διευρυνθει σημαντικα με τα 40αρια να πεφτουν βροχη.Για πρωτη φορα ηταν τοσο βιαστικη,σταματησε την πιπα χωρις να της το ζητησω, η συνεχης αλλαγη στασεων με αποσυντονισε(συνηθως λειτουργει θετικα αν ομως γινεται καθε 30 δευτερολεπτα ειναι δυνατο να μη χασεις το ρυθμο σου?)μου πεταξε και ενα "δωσε κατι παραπανω για να εισαι πιο ανετος" και ξενερωσα τελειως.Δεν ξερω ισως δυσκολευομαι γενικοτερα με τη χρονικη διαρκεια στα μπουρδελα ισως και να την πετυχα σε κακη διαθεση ειμαι ομως σιγουρος οτι δεν εκατσε ουτε δεκα λεπτα και επειδη ηδη θεωρω οτι 40 ευρω ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο δηλωνω οτι το κεφαλαιο Εφη κλεινει για μενα οριστικα.
Μιλάμε ακριβώς την ίδια γλώσσα. :-) Η μία στα 30 κυβικά κι η άλλη στα 40 :pΑυτη και η Εφη ειναι με διαφορα οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την εποχη.Κλασεις ανωτερες.
Δεν διαφωνω. Ισως να συνεβη κατι απο ολα αυτα που λες..Ελαφρυντικα μπορω να βρω πολλα αλλα επειδη ακριβως οι δυο τελευταιες επισκεψεις μου ηταν σεχτικα κοντα γιαυτο και παρατηρησα τις οποιες αλλαγες οι οποιες ειναι ξεκαθαρα δικη μου υποκειμενικη κριτικη και τιποτα παραπανω.Μακαρι να ειναι απλως μια κακη παρενθεση αν και προσωπικα δεν εχω τη διαθεση να ρισκαρω αλλο 40αριΔεν αμφισβητω τα οσα γραφεις αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση.Την Κυριακη 18 Μαϊου μολις 5 μερες πριν γραψεις ολα αυτα και ημουν εκει μαζι της.(πεμτη φορα μεσα σε διαστημα δυο μηνων)Δεν διαπιστωσα καμια διαφορα στην ποσοτητα και ποιοτητα των υπηρεσιων.Η κοπελα μου φερθηκε και παλι αψογα.Δεν ξερω τι να υποθεσω.Ισως να επεσες στην περιπτωση.Ισως την πετυχες κουρασμενη ή εκνευρισμενη.Καποιος πελατης να της "την εσπασε".Μπορει κατι να ειχε προηγηθει.Γενικα ισως ηταν απο κατι επηρεασμενη. Ανθρωπος ειναι και αυτη.
Για την συνεχη αλλαγη στασεων που σε αποσυντονισε,θα επρεπε να της το πεις.Αν της το ελεγες σιγουρα δεν θα το εκανε.
Θα φανει στο αμεσο μελλον αν η δικια σου περιπτωση ηταν η εξαιρεση ή αν οντως εχει αλλαξει κατι.Το ιδιο και για την τιμη.Ας μην κανω σχολια απο τωρα.