Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Πήγε τελικά κανείς κολλέτη σήμερα το βράδυ?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Μετα απο αρκετο απουσιας μου επανηλθα χθες δυναμικα, κατα τις 9:30 περασα απο Κωλετη, το σπιτι αδειο, σκεφτηκα ωραια δν θα περιμενω κιολας, η κοπελα που δουλευε ηταν μια Λωρα, μελαχροινη με ωραιο κωλαρακι! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΕΣ!!! μπενει μεσα αρχιζει πιπα και μου κλεινει και το ματι!! πωπω γκαβλωσα παιδες, μετα την πηρα πισοκωλητο και γουσταρα τρελα! πολυ καλη φαση! θελω να την ξαναπαρω οπωσδηποτε.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Εμενα με αρεσε παντως! τετοιες τσαχπνινοπουτανιες μαρεσουν!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
αν οι υπηρεσίες της Εφης έχουν χαλάσει, αυτό είναι μια ένδειξη ότι φευγει, ή ότι κατι δεν παει καλά με το αφεντικό. Αυτό το έχω παρατηρήσει με αρκετες κοπέλες. προσφερεουν καλες υπηρεσίες. οταν αρχίσουν να χαλανε, σε μια βδομαδα το πολύ δεν τις ξαναβλέπεις.
ιδιως αν άρχισε να ζητάει εξτρα λεφτα, μην της δόσετε.
παρόλα αυτα πολυ θα ήθελα να ημουνα στην Ελλάδα τωρα για να την καρφώσω για αλλη μια φορά αλλά τα κόκκινα σπιτάκια θα κανουν αρκετους μηνες μεχρι να με ξαναδουν.

πάντως σχετικά με την πίπα που την είχε σταματήσει χωρις να της πεις, βρες μου μια που ΔΕΝ θα σταματησει απο μόνη της. Αμα ητανε να λεω εγω ποτε να σταματήσει τώρα θα μου κανανε πιπα.

καλα μαμίσια τρελόπαιδα!!
τσιου :p

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Γνωριζει κανεις ποια ειναι κωλετη τωρα?

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Στις αρχες αυτου του μηνα ειχα δηλωσει οτι εχω χορτασει απο Μαρινα (3 επισκεψεις)και οτι θα περασει καιρος μεχρι την επομενη φορα.Εγω ο ιδιος  με διεψευσα.Εγω εβγαλα ψευτη τον εαυτο μου.Ουτε τρεις εβδομαδες δεν περασαν και να 'μαι παλι στην Μαρινα.
Τεταρτη 21 Μαϊου.Δεν δουλευα,ειχα ρεπο(ξεκουραζα την κορμαρα μου),ξυπνησα με καυλιτσες,ειχα και την ονομαστικη μου γιορτη(χρονια μου πολλα να με χαιρεστε).Ε ειπα να κανω ενα "δωρο" στον εαυτο μου.Τι καλυτερο απο την Μαρινα;Σ αυτην την επιλογη μου συντελεσε το γεγονος οτι τελευταια δεν εχω διαβασει καποιο καλο σχολιο για καποια αλλη κοπελα.Απο μια αμφιβολου ποιοτητας επιλογη προτιμησα την σιγουρια της Μαρινας.Τετοια μερα δεν ημουν για πειραματα.
Μαρινα αυτην ξερετε αυτην εμπιστευεστε!
Πρωινος και παλι.09:30 βρισκομαι στον ναο της Μαρινας.Παλι συνωστισμος!!Δωματιο ελευθερο δεν υπαρχει και στο σαλονι περιμενει υπομονετικα ενας ακομα συναδελφος.Δεν χρειαστηκε να ρωτησω.Καταλαβα οτι η Μαρινα ηταν εκει. Τι να κανω κι εγω περιμενα.Κοσμος συνεχισε να ερχεται.Λαϊκο προσκυνημα!!(ολα αυτα πρωϊ εργασιμης μερας).Καποια στιγμη ηρθε η σειρα μου να μπω στο δωματιο κι ετσι αρχισε η αντιστροφη μετρηση.Μπηκα και περιμενα με υπομο(υ)νη και επιμο(υ)νη.Το καλο πραγμα αργει να γινει.Για να περασει η ωρα μετρησα τα πλακακια στον τοιχο(133).Την αλλη φορα θα εχω μαζι μου ενα βιβλιο ή μια εφημεριδα.
Εφτασε η στιγμη της λυτρωσης.Ηρθε η κοριτσαρα μου.Παντα χαμογελαστη,παντα φιλικη.Απο το πρωτο δευτερολεπτο καταλαβαινεις την διαφορα. Μεγας χορηγος θετικης ενεργειας!! Οση δουλεια κι αν εχει.Κεφατη,ορεξατη,ευδιαθετη,ολο ναζια και σκερτσα.Αφεθηκα στα χερια της.Και παλι τα εδωσε ολα.Λες και καταλαβε οτι ηταν ξεχωριστη μερα για μενα.Εχασα την αισθηση του χρονου.Γυρω στο 10λεπτο πρεπει να κρατησε.Στο τελος το καθιερωμενο φιλακι στο μαγουλο και η γνωστη αποχαιρετιστηρια ατακα της "καλη σου μερα.Φιλακια μωρο μου".Το καλυτερο δωρο για την γιορτη μου απο την κουκλιτσα μου.Εφυγα και παλι με τις καλυτερες εντυπωσεις.Η κοπελα απλα ειναι τελεια.Ειχα πει οτι θα περασει καιρος μεχρι να την ξαναεπισκεφτω.Ανακαλω!
Με την πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαω.Αυτη και η Εφη ειναι με διαφορα οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την εποχη.Κλασεις ανωτερες.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε Big Boy (και οποιος αλος γνωριζει) ποια ειναι αυτη η ξανθια Ρωσσιδα Μιλφ (γυρω στα 35) με ενα τατουαζ τιγρη στο δεξι της κωλομερι?
Την ειχα πετυχει καμια δυο μερες μετα την Κυριακη του πασχα στο Αν. Γεωργιου 4 αλλα μετα εξαφανιστικε......πηγε λεει λιγο πιο εξω απο την Θεσσαλονικη.
Ξερει κανεις ονομα? Και αν υπαρχει καμια τετοια τωρα που δουλευει στα σπιτακια της Θεσσαλονικης?

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάτι.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει τον φίλο μας;

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να προσγειωσουμε καπως την Εφη καθως ηδη διεκρινα αλλοιωση των υπηρεσιων που προσφερει .Αναμενομενο αν αναλογιστει κανεις οτι εχει πληρη επιγνωση του τι γραφεται για αυτη και οτι ο κυκλος πελατων της εχει διευρυνθει σημαντικα με τα 40αρια να πεφτουν βροχη.Για πρωτη φορα ηταν τοσο βιαστικη,σταματησε την πιπα χωρις να της το ζητησω, η συνεχης αλλαγη στασεων με αποσυντονισε(συνηθως λειτουργει θετικα αν ομως γινεται καθε 30 δευτερολεπτα ειναι δυνατο να μη χασεις το ρυθμο σου?)μου πεταξε και ενα "δωσε κατι παραπανω για να εισαι πιο ανετος" και ξενερωσα τελειως.Δεν ξερω ισως δυσκολευομαι γενικοτερα με τη χρονικη διαρκεια στα μπουρδελα ισως και να την πετυχα σε κακη διαθεση ειμαι ομως σιγουρος οτι δεν εκατσε ουτε δεκα λεπτα και επειδη ηδη θεωρω οτι 40 ευρω ειναι υπερβολικα μεγαλο ποσο  δηλωνω οτι το κεφαλαιο Εφη κλεινει για μενα οριστικα.
Δεν αμφισβητω τα οσα γραφεις αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση.Την Κυριακη 18 Μαϊου μολις 5 μερες πριν γραψεις ολα αυτα και ημουν εκει μαζι της.(πεμτη φορα μεσα σε διαστημα δυο μηνων)Δεν διαπιστωσα καμια διαφορα στην ποσοτητα και ποιοτητα των υπηρεσιων.Η κοπελα μου φερθηκε και παλι αψογα.Δεν ξερω τι να υποθεσω.Ισως να επεσες στην περιπτωση.Ισως την πετυχες κουρασμενη ή εκνευρισμενη.Καποιος πελατης να της "την εσπασε".Μπορει κατι να ειχε προηγηθει.Γενικα ισως ηταν απο κατι επηρεασμενη. Ανθρωπος ειναι και αυτη.
Για την συνεχη αλλαγη στασεων που σε αποσυντονισε,θα επρεπε να της το πεις.Αν της το ελεγες σιγουρα δεν θα το εκανε.
Θα φανει στο αμεσο μελλον αν η δικια σου περιπτωση ηταν η εξαιρεση ή αν οντως εχει αλλαξει κατι.Το ιδιο και για την τιμη.Ας μην κανω σχολια απο τωρα.

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
μόλις γύρισα απο την παραλία και πέρασα απο την μαρίνα, στον βαρδάρη . κατά τις 3  μπήκα  στο δωμάτιο και .... περίμενα , περίμενα ........(έπαιζα παιχνίδια στο κινητό)
και κατά τις 3 και τέταρτο σκάει μύτη η ΘΕΑ ! γεμάτη χαμόγελο και ενέργεια (τι πίνει και δεν μας δίνει!! ) αρχίζει η πίπα και εγώ την έβλεπα απο τον καθρέπτη να με "πιπώνει" ! σκέτη καύλα. μετά την γυρνάω στα 4 ( τι κωλάρα εχει ρε )και στο τέλος με καβάλησε αυτή ( απο πάνω) μετά ήρθε το  ΓΚΟΛ !! κανένα δεκάλεπτο κράτησε η ιστορία !! και μετά βγήκα στον δρόμο και γελούσα σαν ηλίθιος .....

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
γεια σας συναδελφοι!!!θελω να παω μια βολτα προς τα λημερια!!!θελω να μαθω για τη Σαρα!ειναι ακομα εκει!

tasos3

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
θέλω να μάθω για μια βικτώρια που δούλευε στο ΕΡΟΣ........Τι έγινε ?

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αντε,παλι τρελαθηκα.Ειμαι για τσαρκες ξεκινωντας απο νυχτοπερπατημα σημερα το βραδυ.

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Δεν αμφισβητω τα οσα γραφεις αλλα μου κανει μεγαλη εντυπωση.Την Κυριακη 18 Μαϊου μολις 5 μερες πριν γραψεις ολα αυτα και ημουν εκει μαζι της.(πεμτη φορα μεσα σε διαστημα δυο μηνων)Δεν διαπιστωσα καμια διαφορα στην ποσοτητα και ποιοτητα των υπηρεσιων.Η κοπελα μου φερθηκε και παλι αψογα.Δεν ξερω τι να υποθεσω.Ισως να επεσες στην περιπτωση.Ισως την πετυχες κουρασμενη ή εκνευρισμενη.Καποιος πελατης να της "την εσπασε".Μπορει κατι να ειχε προηγηθει.Γενικα ισως ηταν απο κατι επηρεασμενη. Ανθρωπος ειναι και αυτη.
Για την συνεχη αλλαγη στασεων που σε αποσυντονισε,θα επρεπε να της το πεις.Αν της το ελεγες σιγουρα δεν θα το εκανε.
Θα φανει στο αμεσο μελλον αν η δικια σου περιπτωση ηταν η εξαιρεση ή αν οντως εχει αλλαξει κατι.Το ιδιο και για την τιμη.Ας μην κανω σχολια απο τωρα.
Δεν διαφωνω. Ισως να συνεβη κατι απο ολα αυτα που λες..Ελαφρυντικα μπορω να βρω πολλα αλλα επειδη ακριβως οι δυο τελευταιες επισκεψεις μου ηταν σεχτικα κοντα γιαυτο και παρατηρησα τις οποιες αλλαγες οι οποιες ειναι ξεκαθαρα δικη μου υποκειμενικη κριτικη και τιποτα παραπανω.Μακαρι να ειναι απλως μια κακη παρενθεση αν και προσωπικα δεν εχω τη διαθεση να ρισκαρω αλλο 40αρι

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
θα συνιστούσα την επόμενη φορά που θα πας (αν θες να ξαναπας) να δεις τη διαθεση της κοπέλας στο σαλόνι. πανω κατω θα καταλαβεις αν ειναι τσαντισμενη, η αν εχει καλή διαθεση. αυτό φυσικά που λέω δεν είναι απόλυτο.
Ισως και να έπαθε κατι με σενα χωρις εσυ ο ιδιος να το συνειδητοποιησεις. καμια φορα οι άνθρωποι ενω εχουν την εντυπωση ότι δεν εχει συμβεί κάτι, ο συνάνθρωπος τους το εκλαμβάνει αρνητικά.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Σημερα 26/5.  Ωρες.  02.00 – 3.45

Βαρδαρης

Τανταλου.

Αλουμινατο. – H Σαρα.Απο 40 ξεκιναγε και ειχε και με 50 για πιο πολυ χρονο.Πολυ ξενερωτο υφος ειχε και καπως μου φανηκε οτι χαλασε ο κωλος της.Συμβουλη να μην την γαμησετε στο συγκεκριμενο ρδελο γιατι στο 8λεπτο αντε γεια!!!!

Ερος- Εντοπιστηκε ΤΕΡΑΣ.Η κοπελα προκαλει τρομο. Μαυρομαλα.1.60,μογγολοφατσα,χοντρη,μεγαλα βυζια και τεραστιος κωλος    30 ευρω!!!!!!!!  ΜΑΚΡΥΑ

Απεναντι. – Τερας μαυρη.Τεραστια σε ολα τα σημεια και με ανδρικη φωνη.Την ειχα ξαναπετυχει πολυ παλια.    30 ευρω

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Ξανθια.1.60.Μετρια εμφανιση και πολυ ξενερωτη μαπα.Εφυγε γρηγορα για αλλο δωματιο χωρις να την δουμε καλα.Αλλα δεν ελεγε. 30 ευρω

Σαπφους.

Aνορθογραφο  -  Κλειστο

Απεναντι . – Κοπελα με φατσα ψυχασθενη.1.60,μετριο σωμα και κωλος,πεσμενο βυζι.Πρεπει να είναι αρκετα μικρη σε ηλικια.
30 ευρω.

5 -  Η Υβετ.Ξανθο γκομενακι ,1.65,με πολυ ωραιες αναλογιες.Την ειχα παρει παλιοτερα οταν ειχε πρωτοερθει με οκ εντυπωσεις.Μαλλον θα μπω αυριο,αλλα θα την ξεσκισω  :rockon:

Προμηθεως.

Στο τελευταιο σπιτι. – Η Βερονικα απο Ουκρανια.Ξανθια.1.70,ωραιο σωμα,μετριο βυζι,ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως ψιλοαντρικη φατσα,  Σκατα και στο γαμησι.Κομοδινο.30 ευρω

Καφε σπιτι. – Μαυρομαλα.1.60,μετριο βυζι,ψιλοπεσμενος και καπως πλατυς κωλος.Δεν ειναι αρνητικη,δηλαδη εναν πουτσο της τον πατουσα,απλα εχω μια μικρη επιφυλαξη γιατι αν και προσχαρη στο σαλονι ποτε δεν ξερεις.30 ευρω

Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. – Η ασπρη μελαχρινη  :2funny: :2funny: :2funny:

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου – GRANDE MΠΑΖΟ.1.70 υψος,ξανθια με φατσα αλογου,πεσμενη πλατη (ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!) , βυζια και κωλος βγαλμενα απο το ατυχημα του Τσερνομπιλ.  !!!!!!!!!!!!!!!30 ευρω !!!!!!!!!!!

ΦΙΞ

Ανδρ.Γωργ.4. – Η Μαρια.35 ευρω.Αμεση καταθεση με πολυ καλες εντυπωσεις για αλλη μια φορα ευτυχως.Μακαρι να ανεβαινε και απο πανω.

La femme- Ξανθια κοπελα,1.65,μια μετριοτατης εμφανισης ΝΤΑΡΝΤΑΝΑ.Ολα ηταν θηρια πανω της.Βυζια κωλος.Χεσε μεσα 40 ευρω.Σαν τρανς ενα πραγμα.

Δεξια απο τον Μυλο. – Ξεχασα να παω γιατι ειχα νευριασει με τα μπαζα του Βαρδαρη και ξεχασα να σταματησω  >:(

Αριστερα απο τον Μυλο. – Αννα Μαρια.Βελτιωμενη μπορω να πω.Αυτο που με τραβαει πολυ πανω της ειναι η προστυχη και ταυτοχρονα γλυκια φατσα που εχει.Καποια φορα θα τη δοκιμασω εννοειται.  40 ευρω

26ης Οκτ. 52- Δεν πηγα.

Ιωαν.Κωλετη 17. -  Κλειστο γμτ.

Αυτα απο τη σημερινη τσαρκα.Συνεχιζεται...  ;) ;) ;)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Ε ρε ΜπλαστΜπεατ, τα καλυτερα για το τελος τα αφησες και το βρηκες και κλειστο...ντροπη σου! :Π

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Απιστευτο, περασα απο κωλετη πριν καμια ωρα και ηταν κλειστο!! Επισης πηγα απεναντι απο το μπουτικ ηταν η ξανθια η γερμανιδουλα.Πρωτη φορα δν μπορεσα να χυσω μιλαμε η γκομενα εκανε ενα μουνι τι να πω...δν ενοιωθα τπτ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom