Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οχι ηταν ενας τυπακος, πιο πολυ σε γυμνασμενο νανο εκανε. ηταν κοντος τελως παντων. με κοντο μαλι και βαρια φωνη. Παρεπιμπτωντος ειχε ποτε κανεις σας την εξης εμπειρια. Πας να αλλαξεις σταση με την τανα και χυνεις, το βλεπει η τανα αλλα στα αρχιδια της σε καβαλαει απο πανω και συνεχιζει. λολ!

Αδελφε, μου εχει τυχει, στην Πραγα που ειχα παει ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ, απο τις ΜΑΓΑΖΑΡΕΣ που εχουν εκει και τις απιστευτες και πολλες ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ που εχουν τα δικα τους "στριπτιζαδικα"! Εχω παρει την 3η 'η 4η γκομενα εκεινο το βραδυ, ξημερωματα ηταν πλεον και ειμαστε στο δωματιο, η γκομενα κυριολεκτικα ΘΕΑ και οπως μεσα στην ψιλοσουρα μου πλεον την εχω στα 4 και τελειωνω αυτη αντι σαν τυπικη τανα μαγαζιου εδω να σηκωθει, να ντυθει και να φυγει κατευθειαν, συνεχισε με απαλες και σιγανες κινησεις και ενω ημουν συνεχεια μεσα της να "μου κανει παιχνιδι" αφου, οπως μου ειπε μετα, ειχαμε λιγο χρονο ακομη απο το προγραμματισμενο 30' που ηταν ο χρονος που ειχα πληρωσει! Επαγγελματισμος? Γραμμη του μαγαζιου? Ηταν η ιδια η κοπελα που ηθελε να με ευχαριστησει και να μη φυγει αποτομα και ψυχρα?? Δεν ξερω, αλλα τι να λεμε.... αλλος λαος, αλλη νοοτροπια, οχι στυγνες "αρπαχτες" οπως εδω!!!

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
αυτο μου εχει συμβει και εμενα τις προαλλες με τη Σαρα!!!την ειχα στα 4 και αφου την εβαλα απο κατω και αρχσαμε τελειωσα και αυτη ομως συνεχισε για κανενα 5λεπτο!!!τρελα ειναι η Σαρα!!!!!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά, τί παίζει κυριακή πρώί στα μπουρδέλα?ξέρει κανείς?

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Η σειρά μου για ένα report βιαστικό βέβαια αφού έγινε με μεγάλη πίεση χρόνου Παρασκευή απόγευμα και μόνο στο τετράγωνο του Βαρδάρη.Η γενική εντύπωση συνάδελφοι είναι ότι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους τα μπουρδέλα έχουν πανύψηλες γυναίκες που για τα γούστα μου τουλάχιστον δε λένε….Τις προτιμώ πιο φυσιολογικές.Ειδικά στο αλουμινάτο ήταν μια θεόρατη και όμορφη ξανθιά αλλά πολύ τσαντισμένη δεν ξέρω γιατί ενώ η υποδοχή στο συγκεκριμένο μαγαζί  γίνεται  καθώς η τσατσά σου λέει «είναι 40 ευρώ και 50 για περισσότερο χρόνο».Λες κι αν χύσω σε 40 δευτερόλεπτα θα σεβαστεί κανείς το 50άρι μου…..Η μοναδική που κάτω από άλλες συνθήκες θα τιμούσα ήταν μια ψηλή ελαφρώς νταρντάνα μελαχρινή στο ανορθόγραφο με βυζί 3άρι που ήταν και το μεγαλύτερο που κυκλοφορούσε εκείνη την ώρα στο τετράγωνο.Η εμπειρία μου όμως ήταν κάκιστη από την τελευταία μου επίσκεψη εκεί οπότε δεν ήθελα να κλάψω το 30άρι.Απέναντι ήταν μια μελαχρινή μικρούλα που μας την παρουσίασαν σαν κοριτσάκι μόλις 18 χρονών.Σιγά μην ήταν και 14 ρε παιδιά…..Για ηλίθιους ψάχνουν και είναι ξεκάθαρο πια.Στο ηχητικό εφέ μια αδύνατη επίσης εκνευρισμένη μελαχρινή ελληνίς που μόλις μας γύρισε λίγο την πλάτη….Στο απέναντι είχαμε αλλαγή βάρδιας.Στο πριν την Εγνατία μια πανύψηλη καστανή κοπέλα αλλά με τόσο ξινισμένη μούρη που δεν με προδιαθέτει όχι να βάλω το χέρι στην τσέπη αλλά ούτε να καθήσω παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα εκεί μέσα….Στην Ταντάλου άφησα το ένα δίπλα στο αλουμινάτο με την άσπρη πόρτα για το τέλος όπου έπαιζε μια μαυρούλα που μου φάνηκε τελείως μα τελείως  fake ενώ στο πράσινο παρακάτω η κοπέλα ήταν στην τουαλέτα και όταν βγήκε αντίκρισα μια συμπθητική φατσούλα με κοντό ξανθό μαλλί και βυζί ανύπαρκτο.Γυναίκα με δύο πλάτες θα την χαρακτήριζα στο φτερό!Συμπέρασμα : Πρέπει να είναι γενικά πειστική η παρουσία ρε συνάδελφοι.Ειδικά τώρα που το 30άρι είναι θεσμός θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει τόση κακοκεφιά και το στυλ «άμα θέλεις ρε μεγάλε».Η τελευταία μου εντύπωση φεύγοντας είναι ότι η Θεσσαλονίκη πια έχει ποιότητα και συμπεριφορά Μεταξουργείου , προσέλευση κόσμου Φυλής και τιμές studio.Συνδυασμός που δεν μας βγάζει πουθενά….Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που ευχαριστήθηκα βόλτα μετά καταθέσεως στη Θεσσαλονίκη….Κρίμα!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Δεν πετυχες καμια απ'αυτες που λεγαμε ε?Μαλακια...

georgegrgr

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2002
Like
2
Πόντοι
0
Η σαντρα απεναντι απο το ανορθογραφο  καλη ειναι παιδες?? Η τσατσα λεει κανει ολα τα γουστα (???) Δηλαδη? Δινει κωλο ξερετε?? Στο ανορθογραφο η αλλη η μαυρη ποτε βγαινει ξερει κανεις?

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Επισκεψη στην Αντζελα απο ουκρανια στο ανορθωγραφο (credit στο τρελο αγορι για τη συγκεκριμενη)Προκειται περι milf  40φευγα ,δεν μπορεις να την πεις κουκλαρα εχει ομως κατι το προστυχο η φατσα της οποτε ειπα να δοκιμασω .Πολυ φιλικη ,χαμογελα συνεχως και ανταποκρινεται πληρως σε οσα ζητας. Εξαιρετικη πιπα, εναλλαγη στασεων κατα βουληση και γενικοτερα στο κρεβατι μιλαει η πειρα της καθως ξερει ακριβως πως να κινηθει και ποτε για να σε φερει στο επιθυμητο αποτελεσμα. Οποιος ψαχνει για μπιμπελο με αψεγαδιαστες αναλογιες ας την αποφυγει.Οποιος ομως μπορει να προσπερασει την σχετικα "πεσμενη" εμφανιση ας δοκιμασει και δεν θα χασει.Οσο για τη μαυρη του σπιτιου πηρε μεταγραφη στην τανταλου, στο ιδιο σπιτι  που δουλευει και η Μαρινα.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Σήμερα πάντως η Κωλλέτη ήταν κλειστή το πρωι.
Έτσι δοκίμασα την Μαρίνα δίπλα απο το Αλουμινάτο κι έμεινα ευχαριστημένος.
Πολλές εναλλαγές στάσεων και κάποιες που άλλες δεν τις κάνουν.
Πολύ καλό!!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Η κωλετη ανοιξε χθες στις 3!! 3:10 ειμουν μεσα με την Εφαρα! αλλη φαση να μπενεις και να εισαι 1ος πελατης! μονο αυτο λεω...!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η χθεσινή μέρα ήταν αφιερωμένη σε σκάουτ και ρεπορτάζ! ο μύστης ανέλαβε να με μυήσει στα σκοτεινά και λάγνα σοκάκια της Θεσσαλονίκης τα οποία ήταν ανξερεύνητα και για εμένα αλλά και για πολλούς άλλους μύστες εκτός Θεσσαλονίκης.

Το μεσημέρι έκανα μια τσαρκούλα με άλλο φίλο στα μπουρδελάκια στο Βαρδάρη. Απέναντι από το Σιδηροδρομικό σταθμό στα δρομάκια κάθετα στη Μοναστηρίου - Ταντάλου και Προμηθέως. Τα γράφω όλα αυτά περισσότερο για συναγωνιστές που είναι επισκέπτες στην πόλη και θέλουν να αφήσουν ένα ίχνος από το πέρασμά τους!
Η περιοχή καταρχήν εκεί θυμίζει... Μεταξουργείο! Με τους κινέζους, τα ζάκια και κάθε καρυδιάς καρυδι. Δεν ήταν πολλά σπίτια ανοιχτά, προφανώς επειδή εκείνη η ώρα άλλαζε η βάρδια από πρωινή σε απογευματινή. Στο αλουμινάτο όπως λέγεται- δε θυμάμαι νούμερο- μια ελληνίδα με κοντό καρέ σγουρό ξανθό μαλλί. Η τιμή άρχιζε από 30 και η κοπέλα πρόσφερε πρόγραμμα μέχρι και με 100 (!) ευρώ.Στον ίδιο δρόμο παρακάτω μια μελαχροινή κοντή ψιλοαδιάφορη. Και εκεί 30.
Απέναντι σε ένα που οι καναπέδες είναι χτιστοί και έχουν πλακάκια, βγήκε ένα καλό εργαλείο αλλά και εκεί 30. Πολλοί συναγωνιστές περίμεναν στη σειρά να περάσουν.
  Γενικά τα οικήματα ήταν αξιοπρεπή σα χώροι, οι τσατσάδες ευγενικές, αλλά οι τιμές... σα να έχουν ξεφύγει! Στο μεταξουργείο έχουν σταθεροποιηθεί στο 15 και μάλιστα μερικά είναι στο 10!

Ωστόσο το βράδυ ο μύστης μποτόφιλος με πήγε στην περιοχή κάτω από το Δικαστήριο. Η οδός ήταν η  26 Οκτωβρίου.Cult περιοχή με παλιά εγκαταλειμένα εργοστάσια αποθήκες κλπ! Εκεί από ότι κατάλαβα ήταν η ...Συγγρού της Θεσσαλονίκης! Η μεταλλαγμένη ηδονή ενεδρεύει προκλητικά εκεί, προσπαθώντας να σαγηνεύσει τους... μερακλήδες μύστες! Αφού είχαμε κάποιες διερευνητικές επαφές - για λόγους ρεπορτάζ και μόνο χεχεχε- το μερακλήδικο γούστο πληρώνεται ακριβά- 100 στο διαμέρισμά της- αλλά χωρίς όρια ωστόσο!
Παρακάτω ξεκινήσαμε τη στουντιότασαρκα, στην 26 οκτωβρίου νομίζω δίπλα στο βενζινάδικο ήταν η Τσέχα Μάγια. Καλοφτιαγμένο πορνίδιο, γύρω στα 30 από ότι την έκοψα, λεπτή μέτριο ύψος, ξανθιά και χαρακτηριστική σλαβόφατσα. Προγράμματα που ξεκινάνε από 35 (!) και φτάνουν τα 100 + με τσακούζι μαζί με το πορνίδιο στο τσακούζι και ακάποτο τσιμπουκλόβερ ή φραπαδούμπα!
Παρακάτω στο πραγματικά εντυπωσιακό La Femme (ανδρέου γεωργίου 34,ίσως καλύτερος χώρος στούντιο που έχω πάει! Λες και είσαι σε λόμπυ πολυτελούς ξενοδοχείου!). Εκεί ήταν μια μελαχροινή κοντούλα, ωστόσο όχι κάτι το εξαιρετικά ασυνήθιστο. τιμές από 40.

Κοροβάγκου 5-το στενάκι αμέσως όπως φεύγεις από το Μύλο δεξιά- ήταν μια εντυπωσιακή Πολωνή! Και αυτή με τιμές από 40.Ο μύστης Μπότας είχε δοκιμάσει και την Πολωνή και τη Μάγια. Τα άλλα στούντιο της περιοχής ήταν κλειστά.
Γενικά κάνει εντύπωση η διαφορά δηλαδή το ότι στα ρδέλα η τιμή είναι 30 και στα στούντιο 40 ή 35. Ωστόσο τα προγράμματα και στα ρδέλα και στα στούντιο είναι αρκετά ελαστικά. Ίσως έτσι υποκαθίσταται και ο μικρός αριθμός των σπιτών για τόσο μεγάλη πόλη.Η ποιότητα δεν είναι κακή αλλά το μονωπόλιο έχει εκτοξεύσει την τιμή στα ύψη, στα στούντιο ωστόσο είναι σταθερή στα 40.Κάπου δηλαδή σα να εξισώνονται στούντιο με ρδέλα.Μάλιστα άκουσα την τσατσά να λέει συνέχεια ότι υπάρχουν φήμες ότι οι οίκοι στο Βαρδάρη θα κλείσουν και ότι ήδη δεν ανανεώνονται άδειες.( χεχε πήρα και ρεπορτάζ για την κατάσταση).

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.499
Πόντοι
216
Πο πο ρε tuesto!!!
Και να φανταστείς ως τις 2:40 έπερνα τηλέφωνο στην Κωλλέτη και δεν το
σήκωνε κανείς. Έτσι πήγα στην Μαρίνα. Αν ήξερα θα περίμενα λίγο ακόμα!

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Αυτη η ιστορια για τον Βαρδαρη ακουγεται εδω και καιρο.Καποτε θα γινει αλλα θα παρει αρκετο καιρο ακομα απ'οτι ξερω.
Φανταζεσται να μεινουμε μονο με τα "στουντιο" στο fix? Και να ξεκινανε οι τιμες απο 50 ευρω  :uglystupid: :uglystupid: :S :S

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Aποφασησα να διευρυνω τους μπουρδελο-οριζιντες μου και να δω και κατι περα απο Εφη και Μαρινα.Και οπως καθε μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του ετσι κι εγω επρεπε να δοκιμασω την Σαρα.Αυτο εγινε το βραδυ της Κυριακης 1 Ιουνιου στο αλουμινατο.

Αλουμινατο. – H Σαρα.Απο 40 ξεκιναγε και ειχε και με 50 για πιο πολυ χρονο.Πολυ ξενερωτο υφος ειχε και καπως μου φανηκε οτι χαλασε ο κωλος της.Συμβουλη να μην την γαμησετε στο συγκεκριμενο ρδελο γιατι στο 8λεπτο αντε γεια!!!!

Φιλε παντα λαμβανω υπ οψην τις οδηγιες και τις συμβουλες σου ομως αυτην την φορα εκανα μια εξαιρεση.Ηθελα Σαρα και την ηθελα εκεινη την στιγμη.
Πηγαινω στοοοοο αλουμινενιο,δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!
Πηγα συμβιβασμενος ακομα και με την ιδεα οτι αυτο που θα ζησω,ισως ειναι μονο "δειγμα" απο Σαρα.Εστω κι αν ειναι ετσι,το δειγμα ηταν θετικοτατο.
Καποιος ειχε γραψει παλιοτερα οτι η Σαρα σε απογειωνει.Λαθος! Σε εκτοξευει!Πυρ(κ)αυλο με εκανε.(Να μπορουσα στα συννεφααααα..)
Ημουν εκει στις 22:20Τα δωματια ολα πιασμενα και στο σαλονι περιμενουν αλλοι δυο συναδελφοι.Σε λιγο βγηκε το κοριτσι μας.Αυτη ηταν.Ολες οι περιγραφες που εχω διαβασει ταιριαζαν.Οντως εντυπωσιακη γυναικα.Τιμη 40 ευρω.Περισσοτερο χρονο 50 ευρω,sex show 60,"69" 70 ευρω(βρε ουστ).Οι δυο συναδελφοι που περιμεναν στο σαλονι εφυγαν.(Κακο γι αυτους,καλο για μενα).Σε λιγο αδεισε δωματιο μπηκα και περιμενα.(40 εδωσα).Η Σαρα πηγε στο πρωτο δωματιο....βγηκε...πηγε και στο δευτερο...Το τριτο ημουν εγω. Big boy ετοιμασου,ερχεται η σειρα σου.
Μιλαμε τα δωματια εχουν φοβερη ηχομονωση!Απο το διπλανο δωματιο ακουγα τα βογκητα του συναδελφου και τη Σαρας.(Κυριως της Σαρας!!).Το κλιματιστικο του δωματιου δουλευε στο φουλ και ειχα αρχισει να κρυωνω.
Τελειωσε και με το δευτερο δωματιο και σε λιγο ο λυτρωτικος ηχος των τακουνιων εξω απο την πορτα. Ε-ε ερχεται!! Ωρα 22:45
Απο την πρωτη στιγμη σε προδιαθετει.Γλυκια,χαμογελαστη,φιλικη.Καταλαβε οτι ειχα κρυωσει και με ρωτησε.Ναι της απαντησα,κρυωσα λιγο. Δεν πειραζει μου ειπε γελοντας,τωρα θα ζεσταθεις!!!
Αφου πρωτα συστηθηκαμε,ξαπλωσα ανασκελα.Αυτη γονατισε διπλα μου και αρχισε να με χαϊδευει.Στο στηθος,στην κοιλια,στο εσωτερικο των μοιρων καταληγοντας στα αρχιδια και στην πουτσα.Εκει εδωσε μεγαλυτερη βαρυτητα.Ηδη ειχε αρχισει να μου σηκωνεται.Μου περασε το προφυλακτικο,εσκυψε και αρχισε την πιπα.Ωραια η πιπα (συνοδευομενη απο βογκητα) αλλα λιγο "αγρια".Μου αρεσε ομως.Συνεχισε την πιπα αλλαζοντας σταση.Εφερε το σωμα της σε τετοια θεση ωστε το κωλαρακι της να βρισκεται πιο κοντα στα χερια μου και το ενα βυζι της να τριβεται στην κοιλια μου.Ωραια αλλα ετσι δεν ειχα οπτικη επαφη.Δεν εβλεπα την πιπα μονο την αισθανομουνα.Σε λιγο σταματησε την πιπα αλλα το χερι της κρατουσε ακομα το καυλι μου.Με ρωτησε πως το θελω.Της ζητησα να ερθει απο πανω.Ναι μου ειπε προθυμα και με καβαλησε.Αρχικα ηταν σκημενη και στην συνεχεια σηκωθηκε πιο ψηλα.Με ρωτησε αν μ αρεσει.Φυσικααα και μ αρεσει και συνεχισε να μπαινοβγαινει αργα αργα αλλα και γρηγοροτερα και πιο δυνατα κανοντας το κρεβατι να τρανταζεται.Σε λιγο "εκοψε" ρυθμο και με ρωτησε αν θελω να αλλαξουμε.Ε να μην το κουραζω αλλο το κοριτσι.Ας αλλαξουμε.Την στιγμη που με ξεκαβαλουσε χαμηλωσε λιγο το σωμα της.Την ιδια στιγμη εγω σηκωνομουν και δεν ξερω πως αλλα εφαγα (καταλαθος)στα μουτρα ενα ελαφρυ βυζοσκαμπιλο!!Τυχερος σταθηκα.Με βυζοσκαμπιλο απο τετοιο βυζι θα μπορουσα να παθω εγκεφαλικη διασειση!Μου αρεσε κιολας.
Πηγε να στηθει στα 4 και με ρωτησε,"θελεις ετσι;".Προτιμησα το ιεραποστολικο.Ξαπλωσε ανασκελα και ανοιξε τα μπουτια της.Εγω αμεσως...Την του πρηνηδον θεσιν λαβατε!Μπηκα μεσα της και αρχισα να μπαινοβγαινω αργα αργα.Δεν βιαζομουν.Απολαμβανα το καθε δευτερολεπτο.Δεν εδειχνε να βιαζεται ουτε κι αυτη.Ναι μωρο μου,ετσι μωρο μου ελεγε βογκοντας και μουγκριζοντας.Μου χαϊδευε την πλατη,τα χερια και τον κωλο.Ετσι πως ημουν απο πανω της δεν σταματησα να την κοιταζω.Ειναι κουκλα!Σηκωσε λιγο πιο πανω τα ποδια της φερνοντας τα μπουτια της στα πλευρα μου και εκει με εσφιξε ελαφρα.Καπου εκει αρχισε και η αντιστροφη μετρηση.Τελειωνα.Το καταλαβε και αρχισε να βογκαει πιο δυνατα.Τελειωσα.Εκει καταλαβα τι την κανει μοναδικη εκτος της εντυπωσακης της εμφανισης.Ποτε οταν τελειωνω δεν ειμαι "εκδηλωτικος" οσο καλα κι αν ειναι.Με την Σαρα δεν κρατηθηκα.Μου ξεφυγε ενα δυνατο βογκητο, μαλιστα ειχα και σπασμους!! Τι μου εκανε ρε παιδια;;; Καθησα για λιγο πανω της μεχρι να συνελθω.Με ρωτησε αν μου αρεσε.Πολυ μου αρεσε της απαντησα.Χαιρετηθηκαμε κι εφυγε.Ωρα 10:53.
8 λεπτα δηλαδη.Ομως 8 λεπτα "γεματα". (και γαμάτα).
Συμπερασματα.
Η Σαρα..ΑΡΙΣΤΗ.
Σαρα.Σαρ-ωνει τα παντα!(οχι τα παντα τα αρκουδακια)
Στο μπουρδελο-χρηματιστηριο μου ειχα νεα εισοδο και μαλιστα με limit up!
Αλλα...Δεν ξεκολαω απο Εφη και Μαρινα.
Για μενα η Εφη και η Μαρινα(κυριως η Εφη)εχουν ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη.Και εδω υπαρχει ενα προβλημα.Για μενα η Εφη εχει γινει "μετρο συγκρισης".Με οποιαδηποτε αλλη κι αν πηγαινω θα την συγκρινω με την Εφη.Κατω απο αλλες συνθηκες η εμπειρια μου με την Σαρα θα ηταν super.Τωρα ομως ειναι ..αμολυβδη.Καποιοι θα εχουν διαφορετικη αποψη.Ομως ειναι θεμα γουστου και θεμα του τι ζηταει κανεις.Εμενα οι απαιτησεις μου και τα γουστα μου καλυπτονται πληρως απο την Εφη και την Μαρινα(κυριως την Εφη)
Φυσικα δεν απορριπτω την Σαρα.Εχει κι αυτη τον τροπο της.Με περιποιηθηκε και με το παραπανω.Ξυπνησε το θηριο μεσα μου!Και ειδικα το τελειωμα δεν θα το ξεχασω.Με εχει κερδισει κι εγινε κι αυτη μια απο τις αγαπημενες μου επιλογες.Σιγουρα θα ξαναπαω αλλα περισσοτερο λαχταραω Εφη και Μαρινα.

Υ.Γ.:
α) φυσικα υπηρξαν και οι καθιερωμενες "αναμνηστικες" φωτογραφιες.Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια στο thread με τις φωτογραφιες.Σας εχω βαλει κι ενα κοϋιζ.
β) καλο καλοκαιρι.Ευχομαι σε ολους ενα "καυτο" καλοκαιρι

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
.... το βλεπει η τανα αλλα στα αρχιδια της σε καβαλαει απο πανω και συνεχιζει. λολ!

Τανα με αρχιδια ;;;;; Τι ειδους τανα ειναι αυτη;
Tetsuo με τρομαζεις !

Η κωλετη ανοιξε χθες στις 3!! 3:10 ειμουν μεσα με την Εφαρα! αλλη φαση να μπενεις και να εισαι 1ος πελατης! μονο αυτο λεω...!

Αν επιτρεπεται ποσες φορες εχεις παει στην Εφαρα;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Στην Εφαρα εχω παει γυρω στις 8-9 φορες. Και απο εδω και περα θα προσπαθω να πηγαινω μονο Εφη και να μπενω μολις ανοιγει το ρδελο γιατι πραγματικα μολις ανοιγει και ειναι ησυχα και ηρεμα τα πραματα κωλο λεει.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
τα σεβη μου στον ταπεινο ιπποτη σκιντο για το αναλυτικο ρεπορταζ κ τον πολυ γλαφυρο του λογο.Οπως τα λετε ειναι κυριο, δεν εχω να προσ8εσω κατι εκτος απο μια ερωτηση.Εσεις που εχετε παει με εφαρα κ την ξερετε πιστευετε οτι αν της πω να βαλει μποτουλες 8α δεχτει?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Παιζει...αα ρε μποτοφιλε, χθες ηρθε στο μαγαζι μια αντιπροσωπος και φορουσε μποτες!! η κοπελα ειναι γυρω στα 24 ψιλη καστανη με γαλανα ματια, πολυ ωραια γκομενα αλλα ειναι απο αθηνα! χεχε

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
msn εχει η αντιπροσωπος?  :grin: στην αναγκη ταξιδευω κιολας δε παιζει κανενα προβλημα :rockon:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδια για να ξενερωσω λιγο τους φιλους μας θα πω πως η εφη δεν εχει καθολου καλο βυζι. με ξενερωνει λιγο αυτο το πεσμενο-μιση σταλια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom