Aποφασησα να διευρυνω τους μπουρδελο-οριζιντες μου και να δω και κατι περα απο Εφη και Μαρινα.Και οπως καθε μπουρδελιαρης που σεβεται τον εαυτο του ετσι κι εγω επρεπε να δοκιμασω την Σαρα.Αυτο εγινε το βραδυ της Κυριακης 1 Ιουνιου στο αλουμινατο.
Αλουμινατο. – H Σαρα.Απο 40 ξεκιναγε και ειχε και με 50 για πιο πολυ χρονο.Πολυ ξενερωτο υφος ειχε και καπως μου φανηκε οτι χαλασε ο κωλος της.Συμβουλη να μην την γαμησετε στο συγκεκριμενο ρδελο γιατι στο 8λεπτο αντε γεια!!!!
Φιλε παντα λαμβανω υπ οψην τις οδηγιες και τις συμβουλες σου ομως αυτην την φορα εκανα μια εξαιρεση.Ηθελα Σαρα και την ηθελα εκεινη την στιγμη.
Πηγαινω στοοοοο αλουμινενιο,δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!
Πηγα συμβιβασμενος ακομα και με την ιδεα οτι αυτο που θα ζησω,ισως ειναι μονο "δειγμα" απο Σαρα.Εστω κι αν ειναι ετσι,το δειγμα ηταν θετικοτατο.
Καποιος ειχε γραψει παλιοτερα οτι η Σαρα σε απογειωνει.Λαθος! Σε εκτοξευει!Πυρ(κ)αυλο με εκανε.(Να μπορουσα στα συννεφααααα..)
Ημουν εκει στις 22:20Τα δωματια ολα πιασμενα και στο σαλονι περιμενουν αλλοι δυο συναδελφοι.Σε λιγο βγηκε το κοριτσι μας.Αυτη ηταν.Ολες οι περιγραφες που εχω διαβασει ταιριαζαν.Οντως εντυπωσιακη γυναικα.Τιμη 40 ευρω.Περισσοτερο χρονο 50 ευρω,sex show 60,"69" 70 ευρω(βρε ουστ).Οι δυο συναδελφοι που περιμεναν στο σαλονι εφυγαν.(Κακο γι αυτους,καλο για μενα).Σε λιγο αδεισε δωματιο μπηκα και περιμενα.(40 εδωσα).Η Σαρα πηγε στο πρωτο δωματιο....βγηκε...πηγε και στο δευτερο...Το τριτο ημουν εγω. Big boy ετοιμασου,ερχεται η σειρα σου.
Μιλαμε τα δωματια εχουν φοβερη ηχομονωση!Απο το διπλανο δωματιο ακουγα τα βογκητα του συναδελφου και τη Σαρας.(Κυριως της Σαρας!!).Το κλιματιστικο του δωματιου δουλευε στο φουλ και ειχα αρχισει να κρυωνω.
Τελειωσε και με το δευτερο δωματιο και σε λιγο ο λυτρωτικος ηχος των τακουνιων εξω απο την πορτα. Ε-ε ερχεται!! Ωρα 22:45
Απο την πρωτη στιγμη σε προδιαθετει.Γλυκια,χαμογελαστη,φιλικη.Καταλαβε οτι ειχα κρυωσει και με ρωτησε.Ναι της απαντησα,κρυωσα λιγο. Δεν πειραζει μου ειπε γελοντας,τωρα θα ζεσταθεις!!!
Αφου πρωτα συστηθηκαμε,ξαπλωσα ανασκελα.Αυτη γονατισε διπλα μου και αρχισε να με χαϊδευει.Στο στηθος,στην κοιλια,στο εσωτερικο των μοιρων καταληγοντας στα αρχιδια και στην πουτσα.Εκει εδωσε μεγαλυτερη βαρυτητα.Ηδη ειχε αρχισει να μου σηκωνεται.Μου περασε το προφυλακτικο,εσκυψε και αρχισε την πιπα.Ωραια η πιπα (συνοδευομενη απο βογκητα) αλλα λιγο "αγρια".Μου αρεσε ομως.Συνεχισε την πιπα αλλαζοντας σταση.Εφερε το σωμα της σε τετοια θεση ωστε το κωλαρακι της να βρισκεται πιο κοντα στα χερια μου και το ενα βυζι της να τριβεται στην κοιλια μου.Ωραια αλλα ετσι δεν ειχα οπτικη επαφη.Δεν εβλεπα την πιπα μονο την αισθανομουνα.Σε λιγο σταματησε την πιπα αλλα το χερι της κρατουσε ακομα το καυλι μου.Με ρωτησε πως το θελω.Της ζητησα να ερθει απο πανω.Ναι μου ειπε προθυμα και με καβαλησε.Αρχικα ηταν σκημενη και στην συνεχεια σηκωθηκε πιο ψηλα.Με ρωτησε αν μ αρεσει.Φυσικααα και μ αρεσει και συνεχισε να μπαινοβγαινει αργα αργα αλλα και γρηγοροτερα και πιο δυνατα κανοντας το κρεβατι να τρανταζεται.Σε λιγο "εκοψε" ρυθμο και με ρωτησε αν θελω να αλλαξουμε.Ε να μην το κουραζω αλλο το κοριτσι.Ας αλλαξουμε.Την στιγμη που με ξεκαβαλουσε χαμηλωσε λιγο το σωμα της.Την ιδια στιγμη εγω σηκωνομουν και δεν ξερω πως αλλα εφαγα (καταλαθος)στα μουτρα ενα ελαφρυ βυζοσκαμπιλο!!Τυχερος σταθηκα.Με βυζοσκαμπιλο απο τετοιο βυζι θα μπορουσα να παθω εγκεφαλικη διασειση!Μου αρεσε κιολας.
Πηγε να στηθει στα 4 και με ρωτησε,"θελεις ετσι;".Προτιμησα το ιεραποστολικο.Ξαπλωσε ανασκελα και ανοιξε τα μπουτια της.Εγω αμεσως...Την του πρηνηδον θεσιν λαβατε!Μπηκα μεσα της και αρχισα να μπαινοβγαινω αργα αργα.Δεν βιαζομουν.Απολαμβανα το καθε δευτερολεπτο.Δεν εδειχνε να βιαζεται ουτε κι αυτη.Ναι μωρο μου,ετσι μωρο μου ελεγε βογκοντας και μουγκριζοντας.Μου χαϊδευε την πλατη,τα χερια και τον κωλο.Ετσι πως ημουν απο πανω της δεν σταματησα να την κοιταζω.Ειναι κουκλα!Σηκωσε λιγο πιο πανω τα ποδια της φερνοντας τα μπουτια της στα πλευρα μου και εκει με εσφιξε ελαφρα.Καπου εκει αρχισε και η αντιστροφη μετρηση.Τελειωνα.Το καταλαβε και αρχισε να βογκαει πιο δυνατα.Τελειωσα.Εκει καταλαβα τι την κανει μοναδικη εκτος της εντυπωσακης της εμφανισης.Ποτε οταν τελειωνω δεν ειμαι "εκδηλωτικος" οσο καλα κι αν ειναι.Με την Σαρα δεν κρατηθηκα.Μου ξεφυγε ενα δυνατο βογκητο, μαλιστα ειχα και σπασμους!! Τι μου εκανε ρε παιδια;;; Καθησα για λιγο πανω της μεχρι να συνελθω.Με ρωτησε αν μου αρεσε.Πολυ μου αρεσε της απαντησα.Χαιρετηθηκαμε κι εφυγε.Ωρα 10:53.
8 λεπτα δηλαδη.Ομως 8 λεπτα "γεματα". (και γαμάτα).
Συμπερασματα.
Η Σαρα..ΑΡΙΣΤΗ.
Σαρα.Σαρ-ωνει τα παντα!(οχι τα παντα τα αρκουδακια)
Στο μπουρδελο-χρηματιστηριο μου ειχα νεα εισοδο και μαλιστα με limit up!
Αλλα...Δεν ξεκολαω απο Εφη και Μαρινα.
Για μενα η Εφη και η Μαρινα(κυριως η Εφη)εχουν ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη.Και εδω υπαρχει ενα προβλημα.Για μενα η Εφη εχει γινει "μετρο συγκρισης".Με οποιαδηποτε αλλη κι αν πηγαινω θα την συγκρινω με την Εφη.Κατω απο αλλες συνθηκες η εμπειρια μου με την Σαρα θα ηταν super.Τωρα ομως ειναι ..αμολυβδη.Καποιοι θα εχουν διαφορετικη αποψη.Ομως ειναι θεμα γουστου και θεμα του τι ζηταει κανεις.Εμενα οι απαιτησεις μου και τα γουστα μου καλυπτονται πληρως απο την Εφη και την Μαρινα(κυριως την Εφη)
Φυσικα δεν απορριπτω την Σαρα.Εχει κι αυτη τον τροπο της.Με περιποιηθηκε και με το παραπανω.Ξυπνησε το θηριο μεσα μου!Και ειδικα το τελειωμα δεν θα το ξεχασω.Με εχει κερδισει κι εγινε κι αυτη μια απο τις αγαπημενες μου επιλογες.Σιγουρα θα ξαναπαω αλλα περισσοτερο λαχταραω Εφη και Μαρινα.
Υ.Γ.:
α) φυσικα υπηρξαν και οι καθιερωμενες "αναμνηστικες" φωτογραφιες.Οποιος ενδιαφερεται ας ριξει μια ματια στο thread με τις φωτογραφιες.Σας εχω βαλει κι ενα κοϋιζ.
β) καλο καλοκαιρι.Ευχομαι σε ολους ενα "καυτο" καλοκαιρι