Πηγα. Τσατσος ηταν ενας φουστης :Ο Ρε παιδια τι σωματαρα εχει αυτη η Αναστασια...πω...βυζαρες μιλαμε. καλυτερη ηταν απο την προηγουμενη φορα,ισως επειδη δν ειχε πολυ κοσμο να περιμενει. πισωκολητο τελειο, πιπα και απο πανω μετρια πολυ. αλλα πισωκολητο καλοοοο
παντωσ η αναστσια για τα γουστα μου αρκετα χοντρουλα,επισησ δεν ειναι τελεια.η αφρο και η εφη...το sex σε παει στα συννεφα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)
8 ή 9 ; Εχασες το μετρημα ; Παντως οσες κι αν ειναι με τον ρυθμο που πας σε βλεπω συντομα να μπαινεις στο βιβλιο Γκινες.Τουλαχιστον εχει καμια προσφορα ; Π.χ. 10+1 Δωρο; Ελπιζω να σε περιποιειται και να σε προσεχει λιγο παραπανω,αφου εισαι καλος και τακτικος πελατης.Στην Εφαρα εχω παει γυρω στις 8-9 φορες. Και απο εδω και περα θα προσπαθω να πηγαινω μονο Εφη
Εγω μετραω 5 με την Εφη και 5 με την Μαρινα (Σημειωσατε Χ ).Αν με ρωτησετε ποια ειναι η καλυτερη δεν θα μπορεσω να σας απαντησω.Πρεπει να παω τουλαχιστον αλλες 5 φορες με την καθε μια για να βγαλω ασφαλη συμπερασματα.
Συναδελφοι δεν κανω πλακα.Ειλικρινα δεν μπορω να ξεχωρησω καποια.Μεχρι τωρα εδινα ενα προβαδισμα στην Εφη.Τελευταια ομως η Μαρινα συνεχως κερδιζει ποντους.Κι αυτο φανηκε στις δυο τελευταιες μου επισκεψεις σ αυτην.Στην Μαρινα ειχα παει στις 21 Μαϊου.Τα ειχα δει ολα.Περασα τελεια και ειπα οτι καλυτερα απο αυτο δεν γινεται.Να ομως που εγινε.Ξαναπηγα στις 4 Ιουνιου.Νομιζα οτι ονειρευομουν.Πιο ορεξατη,πιο κεφατη,πιο χαδιαρα και πιο παιχνιδιαρα απο ποτε.Συνεχως εμπλουτιζει το ρεπερτοριο της σε ολα.Ειχα γραψει καποτε οτι με την Εφη εχεις την ψευδαισθηση οτι δεν εισαι με ιεροδουλη αλλα με το κοριτσι σου.Αυτο το χαρισμα το εχει πλεον σε μεγαλο βαθμο και η Μαρινα και μαλιστα το συνδιαζει με ενα αλλο μεγαλο της οπλο,τα ναζια της.Και παντα με γνησια διαθεση να σε ευχαριστησει.Ηταν μια εμπειρια περα απο τα αναμενομενα,περα απο καθε προσδοκια μου.Πλεον απο καλος πελατης εγινα πιστος πελατης.
Παραμενω ομως πιστος πελατης και της Εφης την οποια λατρευω και θαυμαζω το ιδιο.Και με τις δυο η καθε φορα ειναι καλυτερη απο την προηγουμενη.Και με τις δυο δεν υπαρχει "οροφη".Δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη.Εκεινο που ξερω σιγουρα ειναι οτι και οι δυο ειναι ετη φωτος πιο μπροστα απο τις αλλες.(Τουλαχιστον απο αυτες που ξερω εγω).Κατα την προσωπικη μου αποψη οποιος δεν εχει παει με Εφη και Μαρινα ειναι σαν να μην εχει παει με ιεροδουλη.(Γνωμη μου).
Τωρα που το σκεφτομαι...Η απολυτη φαντασιωση..Τριο. Εγω,η Εφη και η Μαρινα !!!Για ενα βραδυ.Βεβαια το επομενο πρωϊ θα σηκωθω 5 κιλα πιο αδυνατος αλλα δεν με πειραζει.
Πως γινεται να μην ανανεωνονται οι αδειες αλλα ταυτοχρονα να ανοιγει καινουργιο στην ιδια περιοχη ; (Σαπφους 5)Μάλιστα άκουσα την τσατσά να λέει συνέχεια ότι υπάρχουν φήμες ότι οι οίκοι στο Βαρδάρη θα κλείσουν και ότι ήδη δεν ανανεώνονται άδειες.( χεχε πήρα και ρεπορτάζ για την κατάσταση).
εκτος απ τα 5 κιλα τα ματια σου θα ειναι σαν το αβαταρ σου..χεχεχεΕγω,η Εφη και η Μαρινα !!!Για ενα βραδυ.Βεβαια το επομενο πρωϊ θα σηκωθω 5 κιλα πιο αδυνατος αλλα δεν με πειραζει.
big boy να σε συγχαρω και για το φωτορεπορταζ που εκανες...εισαι υπεραξιος συνεχιστης του τρελου αγοριου.....να σαι καλα!
Τι εννοεις πρεπει να παρει συνταξη απο εκει μεσα;πηγα το μεσημερι Μαρινα τι να λεμε; ενταξει το μωρο πρεπει να παρει συνταξη απο εκει μεσα! δεν παιζεται
Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.big boy να σε συγχαρω και για το φωτορεπορταζ που εκανες...εισαι υπεραξιος συνεχιστης του τρελου αγοριου.....να σαι καλα!
Εγω ομως δεν θεωρω τον εαυτο μου αξιο συνεχιστη του τρελου αγοριου.Αυτο που εκανα εγω ειναι ισως εντυπωσιακο και αρεσε σε πολλους.Αλλα απο αποψη ουσιας(για μενα) αξιος συνεχιστης ειναι ο Blastbeat208.Οι περισσοτεροι εδω μεσα προσφερουν και κατι.Ο καθενας με τον τροπο του και στο μετρο του.Ομως μετα το τρελο αγορι ο Blastbeat208 ξεχωριζει.Ειναι ο πιο ενημερωμενος παρ ολο που δεν ζει στην Θεσσαλονικη.
Ρε μαγκες καλη η Εφη καλη και η Μαρινα πεστε μου ομως με ποσα χρηματα, γιατι εδω στη Θεσσαλονικη γαματε π.χ. με 40 ευρω εκει που η Αθηνα ξεσκιζετε με το πολυ 15 ευρω.
Και που το κανει αυτη η Εφη (τοπος και χρονος) οπως επησης και η Μαρινα.
Και που το κανει αυτη η Εφη (τοπος και χρονος) οπως επησης και η Μαρινα.
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Γράφω σήμερα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλά διαβάζω τα γραφόμενα στο ποστ και οφείλω να πάρω θέση.
Ιδιαίτερα όσον αφορά την ''κόντρα'' Μαρίνας - Έφης, δηλώνω Μαρινικός για τον εξής απλό λόγο.
Ενώ είναι και οι δύο φιλικές, η Έφη είναι απλά φιλική ενω η Μαρίνα είναι πιο πρόστοιχη.
Παράδειγμα: μπαίνει η Μαρίνα στο δωμάτιο και λέει, ''γεια σου μωρό μου τι κάνεις?'' και απαντώ ''τι να κάνω μωρό μου, δεν βλέπεις? έχει γίνει ο πούτσος μου σαν κούτσουρο από την κάβλα'' η ανταπάντηση θα είναι ''αχ το μωρό μου τι καβλωμένο που είναι! θα μου ξεσκίσει το μουνάκι!!!''. Αν πεις το ίδιο στην ΄Εφη είτε θα γελάσει ή δεν θα πει τίποτα. Το πιάσατε το υπονοούμενο εεε?
Όσον αφορά την Σάρα ήμουν ο πρώτος που έγραψα γι' αυτή. Πραγματικά αυτή η κοπέλα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! 100% το γούστο μου στις γυναίκες! μεγάλες καμπύλες που δεν έχουν κρεμάσει. Το δε μουνί της δεν χορταίνω να το τρώω! Πάντα πεντακάθαρο και φρεσκοξυρισμένο! Έχει όμως ένα μειωνέκτημα: Είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! Τώρα ή αυτό είναι πολύ μεγάλο ή εγώ πολύ μικρός, το θέμα είναι ότι όταν την πηδάω είναι σαν να τον βάζω στις φέτες του καλοριφέρ! αισθάνομαι μόνο ένα ελαφρή άγγιγμα από τα μουνόχειλά της! Ήμαρτον!!!
Όπως όλοι λοιπόν οι καλιτέχνες έτσι κι εγώ βρίσκομαι στην ''ώριμη'' φάση της μπουρδελοκαρριέρας μου. Δηλαδή προτιμώ λιγότερο όμορφες, περισσότερο έμπειρες και καβλιάρες κυρίες οι οποίες θα με περιποιηθούν καλύτερα από τα διάφορα μοντελοειδή! Αιχμή του δόρατος είναι η ψηλή μελαχρινή Ουκρανέζα στο ανορθόγραφο και η καστανή μιλφάρα απέναντι από το λίντλ στα σφαγεία. Το καλό με αυτές τις τύπισσες είναι ότι σου ανταποδίδουν καβλωτικά καριολίκια κι έτσι σου αυξάνουν την απόδοση.
Και για το τέλος, σας φίλαξα το καλύτερο: Η Αφροδύτη ή Αφρούλα θα βρίσκεται για 3 μοναδικές εμφανίσεις στο θέατρο της όδου ξε-Κωλλέτη αριθμός 17 Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη πρωί μετά τις 9:30. Προλάβετε!!!
Ιδιαίτερα όσον αφορά την ''κόντρα'' Μαρίνας - Έφης, δηλώνω Μαρινικός για τον εξής απλό λόγο.
Ενώ είναι και οι δύο φιλικές, η Έφη είναι απλά φιλική ενω η Μαρίνα είναι πιο πρόστοιχη.
Παράδειγμα: μπαίνει η Μαρίνα στο δωμάτιο και λέει, ''γεια σου μωρό μου τι κάνεις?'' και απαντώ ''τι να κάνω μωρό μου, δεν βλέπεις? έχει γίνει ο πούτσος μου σαν κούτσουρο από την κάβλα'' η ανταπάντηση θα είναι ''αχ το μωρό μου τι καβλωμένο που είναι! θα μου ξεσκίσει το μουνάκι!!!''. Αν πεις το ίδιο στην ΄Εφη είτε θα γελάσει ή δεν θα πει τίποτα. Το πιάσατε το υπονοούμενο εεε?
Όσον αφορά την Σάρα ήμουν ο πρώτος που έγραψα γι' αυτή. Πραγματικά αυτή η κοπέλα είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! 100% το γούστο μου στις γυναίκες! μεγάλες καμπύλες που δεν έχουν κρεμάσει. Το δε μουνί της δεν χορταίνω να το τρώω! Πάντα πεντακάθαρο και φρεσκοξυρισμένο! Έχει όμως ένα μειωνέκτημα: Είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ! Τώρα ή αυτό είναι πολύ μεγάλο ή εγώ πολύ μικρός, το θέμα είναι ότι όταν την πηδάω είναι σαν να τον βάζω στις φέτες του καλοριφέρ! αισθάνομαι μόνο ένα ελαφρή άγγιγμα από τα μουνόχειλά της! Ήμαρτον!!!
Όπως όλοι λοιπόν οι καλιτέχνες έτσι κι εγώ βρίσκομαι στην ''ώριμη'' φάση της μπουρδελοκαρριέρας μου. Δηλαδή προτιμώ λιγότερο όμορφες, περισσότερο έμπειρες και καβλιάρες κυρίες οι οποίες θα με περιποιηθούν καλύτερα από τα διάφορα μοντελοειδή! Αιχμή του δόρατος είναι η ψηλή μελαχρινή Ουκρανέζα στο ανορθόγραφο και η καστανή μιλφάρα απέναντι από το λίντλ στα σφαγεία. Το καλό με αυτές τις τύπισσες είναι ότι σου ανταποδίδουν καβλωτικά καριολίκια κι έτσι σου αυξάνουν την απόδοση.
Και για το τέλος, σας φίλαξα το καλύτερο: Η Αφροδύτη ή Αφρούλα θα βρίσκεται για 3 μοναδικές εμφανίσεις στο θέατρο της όδου ξε-Κωλλέτη αριθμός 17 Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη πρωί μετά τις 9:30. Προλάβετε!!!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Η Αφροδιτη εκτος απο Κωλετη δουλευει και καπου αλλου?Καποια στιγμη θα την παρω οπωσδηποτε ανεξαρτητα αποδοσης,γιατι απ'οτι γραφουν οι συναγωνιστες ειναι γκομεναρα.
Οσον αφορα τη Μαρινα δεν μπορω να πω πως μου πολυαρεσουν αυτες τις ατακες τα "μωρο μου,θελεις να ξεσκισεις το μουνακι μου" κλπ που τα λεει σε ολους.Ειναι ξενερα να συζηταω με αλλους συναγωνιστες το γαμησι με τη Μαρινα και να ξερω πως σε ολους εχει πει τα ιδια πραγματα.
Καπως τα βρισκω αστεια και γενικα τη Μαρινα τη βρισκω πολυ πως να το πω μπιμπελο -τι γραφω γμτ- σε σχεση με την Εφη.Lol
Επισης κατι που με αηδιαζει πολλες φορες ειναι οταν βλεπω κατι πορνογερους και κατι βρομιαρηδες να βγαινουν απο τη Μαρινα.Καπως δεν ταιριαζει να την γαμανε τετοια ατομα.
ΥΓ.Τρελο αγορι οντως εισαι ο πρωτος που εγραψες αναλυτικα για τη Σαρα και ησουν και η αιτια που την επισκεφτηκα αλλα να μην ξεχναμε οτι πρωτος την ανεφερε ο kikas το Νοεμβριο με το λακωνικο ποστ "Σαρα Αλουμινατο" χαχαχαχα
Οσον αφορα τη Μαρινα δεν μπορω να πω πως μου πολυαρεσουν αυτες τις ατακες τα "μωρο μου,θελεις να ξεσκισεις το μουνακι μου" κλπ που τα λεει σε ολους.Ειναι ξενερα να συζηταω με αλλους συναγωνιστες το γαμησι με τη Μαρινα και να ξερω πως σε ολους εχει πει τα ιδια πραγματα.
Καπως τα βρισκω αστεια και γενικα τη Μαρινα τη βρισκω πολυ πως να το πω μπιμπελο -τι γραφω γμτ- σε σχεση με την Εφη.Lol
Επισης κατι που με αηδιαζει πολλες φορες ειναι οταν βλεπω κατι πορνογερους και κατι βρομιαρηδες να βγαινουν απο τη Μαρινα.Καπως δεν ταιριαζει να την γαμανε τετοια ατομα.
ΥΓ.Τρελο αγορι οντως εισαι ο πρωτος που εγραψες αναλυτικα για τη Σαρα και ησουν και η αιτια που την επισκεφτηκα αλλα να μην ξεχναμε οτι πρωτος την ανεφερε ο kikas το Νοεμβριο με το λακωνικο ποστ "Σαρα Αλουμινατο" χαχαχαχα
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά, σήμερα πρωί ξέρετε ποια δουλεύει?
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
H Μαρινα δουλευει Τανταλου 8Α.Διπλα απο το αλουμινατο η διπλα απο το πρασινο οπως θελετε...
rexs οταν λες προσοχη στο ποστ για την Αφροδιτη τι εννοεις?
rexs οταν λες προσοχη στο ποστ για την Αφροδιτη τι εννοεις?
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Κάνεις ένα πολύ μικρό λάθος! Καμία κοπέλα δεν λέει ακατάσχετα καριολίκια αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά του πελάτη! Εγώ που τη βρίσκω μ'αυτές τις ατάκες, τις ζητάω με τον τρόπο μου! Είναι αλήθεια όμως ότι η Μαρίνα πρέπει να δουλεύει την ατάκα με το ''ξεσκισμένο μουνάκι'' και με το ''μουνάκι που κλαίει'' αβέρτα με όλο τον κόσμο! Ε, και? Τι έγινε?
ρε μαγκεσ αναστασια μονο πσκ? και απογευμα η βραδυ? μαρινα μονο βραδυ? η σαρα σε ποιο ειναι?λοιπον καποιοσ πρεπει να γινει ο συνεχιστησ τησ υπεροχησ δουλειασ του μπιγκ μποη με το φοτογραφικο ηλικο και να κανει μια συλογη με φοτοσ απτα κοριτσια και τα οραρια τουσ τουλαχιστον !!! σορρυυ που ρωταω συνεχεια αλλα ειμαι απο σχετικα μακρια και δεν ειμαι σε φαση να κανω τσαρκα και να ρωταω την καθε καρια τσατσα για το ποτε δουλευει η καθε μια τηνχσ!!!
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Μου φαινεται καπως μαλακια να λεει τα ιδια σε ολους στις ιδιες χρονικες στιγμες στο δωματιο.Πιατεψε με η Μαρινα τσεκαρεται σε αυτον τον τομεα απο τον Σεπτεμβρη και εχω βγαλει απιστευτο γελιο.Κάνεις ένα πολύ μικρό λάθος! Καμία κοπέλα δεν λέει ακατάσχετα καριολίκια αν δεν υπάρχει ανταπόκριση από την πλευρά του πελάτη! Εγώ που τη βρίσκω μ'αυτές τις ατάκες, τις ζητάω με τον τρόπο μου! Είναι αλήθεια όμως ότι η Μαρίνα πρέπει να δουλεύει την ατάκα με το ''ξεσκισμένο μουνάκι'' και με το ''μουνάκι που κλαίει'' αβέρτα με όλο τον κόσμο! Ε, και? Τι έγινε?
Την επομενη φορα θα καταγραψω ολες τις ατακες της με τη σειρα και θα τις ποσταρω."Ωχ θα με πονεσει το μουνακι μου"
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ριζλα ελπιζω να το εγραψες για πλακα αυτο.Γιατι αλλιως πως θα γινει η φωτογραφηση των κοριτσιων?
Εχεις σκεφτει κανεναν τροπο?
Οσον αφορα τις καταχωρησεις θα μπορουσα να κατσω να γεμισω τον καταλογο αλλα δεν προκειται να το κανω γιατι κανενας μας δεν ειναι γρμματεας τον νταβαδων και των ρδελων οπου οι χρεωσεις ειναι 30 και 40 ευρω πολλες φορες με απαραδεκτες γκομενες.Να μην πουμε για τον χωρο...
Επισης θα επρεπε να στησουν ενα αγαλμα στον big boy για αυτο που εκανε γιατι οπως και να'χει βοηθαει παρα πολυ κοσμο να βρισκει τα ρδελα ευκολα.
Εχεις σκεφτει κανεναν τροπο?
Οσον αφορα τις καταχωρησεις θα μπορουσα να κατσω να γεμισω τον καταλογο αλλα δεν προκειται να το κανω γιατι κανενας μας δεν ειναι γρμματεας τον νταβαδων και των ρδελων οπου οι χρεωσεις ειναι 30 και 40 ευρω πολλες φορες με απαραδεκτες γκομενες.Να μην πουμε για τον χωρο...
Επισης θα επρεπε να στησουν ενα αγαλμα στον big boy για αυτο που εκανε γιατι οπως και να'χει βοηθαει παρα πολυ κοσμο να βρισκει τα ρδελα ευκολα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις