Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
A οκ λεω και εγω μην σου κοβει καμια δαγκωνια για αυτο εγραψες προσοχη.Lol
Μου φαινεται καπως μαλακια να λεει τα ιδια σε ολους στις ιδιες χρονικες στιγμες στο δωματιο.Πιατεψε με η Μαρινα τσεκαρεται σε αυτον τον τομεα απο τον Σεπτεμβρη και εχω βγαλει απιστευτο γελιο.
Την επομενη φορα θα καταγραψω ολες τις ατακες της με τη σειρα και θα τις ποσταρω."Ωχ θα με πονεσει το μουνακι μου"
μονο μην το γυρισει στις φιλολογικες συζητησεις...και απο το "μουνι μου κλαιει" παμε στο "κλαμενο μουνι"
ρε παιδια τις εχει κανεις λογο για το σιτε?
θα εχουν μεγαλη θραυση εαν μπουν και μιλησουν.
απέναντι από το λίντλ στα σφαγεία.
Επισης θα επρεπε να στησουν ενα αγαλμα στον big boy για αυτο που εκανε
Το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι εκει δουλευει και ο πινοκιο.Ετσι λεω τον τσατσο (γκεϊ ?) που δουλευε σε διαφορα σπιτια στο βαρδαρη.Τωρα δουλευει εκει.Τον "βαφτισα" πινοκιο γιατι οσες φορες τον πετυχα στο παρελθον διαπιστωσα οτι απο τα 5 που θα πει τα 4 ειναι ψεματα για να σε δελεασει.(τουλαχιστον με μενα αυτο εχει συμβει).Ο συμπαθης κατα τα αλλα τσατσος.Και με την τακτικη του αυτη δυσφημει κοριτσια και σπιτια.
Παντως αν αυτα που γραφουμε τα διαβαζουν και οι ιδιες(εγω ειμαι σιγουρος οτι τα διαβαζουν) θα ειναι πολυ περηφανες.
Τι εχουμε εδω ; New entry ;
Δεν εχω ξανακουσει ή διαβασει για σπιτι εκει.
Για λεγε λεπτομερειες...
Αυτο ειναι καλο για τους fan της πολωνεζας.Δεν ανηκω πλεον σε αυτους και επειδη δεν συνηθιζω να δινω δευτερες ευκαιριες δεν θα την ξανατιμησω.Φιλε galder και παλι δεν διαπιστωσα να εχει αλλαξει κατι.Παραμενει η ιδια Εφη σε ολα της οπως την ξερουμε εδω και καιρο.Ουτε μου ζητησε επιπλεον χρηματα.Παραμενει το 40αρι.Για αλλη μια φορα απο μενα "αριστα 10".
Κάτω τα χέρια από το πουλέν μου τον Λευτεράκι!!!
Όχι μόνο συμπαθιώμαστε τρελλά αλλά με δίνει και γαμώ τις πληροφορίες και μάλιστα είναι όλες ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!!
Ένα πουλάκι, που φίλησε το δικό μου πουλάκι, με είπε ότι η Έφη κάνει σαν τρελή να μάθει ποιο είναι το big-boy!!! (με την καλή έννοια!!! )
Τίποτα νέο! πρόκειται για το μαγαζί που βρίσκεται επί της 26ης Οκτωβρίου, δίπλα από το μπουγατσατζίδικο, απέναντι από Liddl & Jumbo.
Καλα ντε μην βαρας !!
Δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο αντιθετα κατα τ αλλα μου ειναι συμπαθης(το γραφω κιολας).Εχει ομως αυτο το ελαττωμα.Λεει ψεματακια.(προσωπικη μου αποψη).Δεν ξερω αν το κανει με ολους, με μενα ομως συνεβει αρκετες φορες.
..............................................
Ειπα κι εγω...
Με μπερδεψες λιγο γιατι νομιζω οτι δεν ειναι Λιντλ αλλα Αλεξ Πακ.