Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
A οκ λεω και εγω μην σου κοβει καμια δαγκωνια για αυτο εγραψες προσοχη.Lol

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε ελεος!!!Κανε τουλαχιστον τον κοπο να διαβασεις τα post της τελευταιας σελιδας και θα παρεις την απαντηση σου

rrizzllaa

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμ1 παντωσ ρε φιλε το κινητο μου τραβαει και βιντεο ενω ειναι κλειστο τελευταια φορα που αναιβηκα προσ σαλονικα και συγκεκριμενα στο λα φφααμμεε εκει στο μυλο με μια μελαχρινη ρωσιδουλα με ωραιο βυζακιτην εχω σπιτι και την θιμαμαι συναιχεια,,,οσο για τα κοριτσια τησ ποπησ που ειναι σε αλλο ποστ( τηλεφονικεσ) τισ εχω σχεδον ολεσ εδω και 3 χρονια σε μονοωρεσ και διωρεσ εκτελεσεισ και αν γουσταρω καποτε γινομαι και ο γουζγουνησ!!! παντωσ εχω σπιθει τοσο πολυ απτα λεγομενα καποιον σε αυτο το ποστ που ισωσ αναιβω καμια βολτα αυτεσ τισ μερεσ να δω τι ακσιζουν τα λεγομενα σασ για μαρινα αναστασια και ???? ισωσ σαρα αλλα δεν κσερω αν δουλευουν ολεσ την ιδια ωρα!!!

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Μου φαινεται καπως μαλακια να λεει τα ιδια σε ολους στις ιδιες χρονικες στιγμες στο δωματιο.Πιατεψε με η Μαρινα τσεκαρεται σε αυτον τον τομεα απο τον Σεπτεμβρη και εχω βγαλει απιστευτο γελιο. :2funny: :2funny: :2funny:
Την επομενη φορα θα καταγραψω ολες τις ατακες της με τη σειρα και θα τις ποσταρω."Ωχ θα με πονεσει το μουνακι μου" :2funny:

Η καλύτερη ατάκα της είναι ''Όταν θα φύγεις, το μουνάκι μου θα κλαίει''!!! Γενικώς το ''μουνάκι που κλαίει'' το δουλεύει κάθε φορά που πηγαίνω!

Δεν σε ρωτάει αν θες καριολίκια απευθείας, αλλά σου λέει ''ήμουνα πολύ κακό κορίτσι σήμερα!!!'' οπότε παίρνει πληρωμένη απάντηση και συνεχίζει, διαφορετικά σταματά!

Είναι ένα cult στοιχείο το οποίο ενισχύει την εικόνα της πιστεύω.

Εγώ το γουστάρω

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Xαχαχα δεν το ειχα κοιταξει τοσο βαθεια το θεμα.Για αυτο και μονο θα παω κι αλλη φορα στη Μαρινα
να δω τι θα μου πει.Αλλα θα της λεω και εγω αλητειες τωρα...

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
μονο μην το γυρισει στις φιλολογικες συζητησεις...και απο το "μουνι μου κλαιει" παμε στο "κλαμενο μουνι"

ρε παιδια τις εχει κανεις λογο για το σιτε?
θα εχουν μεγαλη θραυση εαν μπουν και μιλησουν.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Το ξερουνν το σιτε.Τανες,"μανατζερ" κλπ.Πολλες φορες μπαινουν και τσεκαρουν τι λεγεται.Αλλα απ'οτι καταλαβαινεις μας εχουν στα αρχιδια τους.

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
κακο σε αυτους-αυτες!

μια τανα φτιαχνοντας ενα καλο κυκλο μεσα απο εδω και εδρεονεται και αποκτα και προσωπικο πελατολογιο που πολυ πιθανον να την βγαλει απο την μιζερια του ρδελου και να παιρνει αυτην ολοκληρο το χ ποσο.

το 16 ρε παιδια δεν θα ανοιξει ποτε?

γαμω την κυριλα και το περιβαλον ειχε...

16 και team απο κελωτη= βεβαιος ξεπαραδιασμος :2funny:

υ.γ εχω πολυ καιρο να παω ρδελο και αρχησαν τα συμπτωματα.....

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1
μονο μην το γυρισει στις φιλολογικες συζητησεις...και απο το "μουνι μου κλαιει" παμε στο "κλαμενο μουνι"

ρε παιδια τις εχει κανεις λογο για το σιτε?
θα εχουν μεγαλη θραυση εαν μπουν και μιλησουν.

Μην της πειτε κουβεντα για το site!!εκανα το λαθος να της πω εγω, και επειδη ειναι ασχετη τελειως, χεστηκε απο τον φοβο της!!!Ρωτουσε αν φαινεται η φωτογραφια της μεσα και αλλα τετοια κουφα...
Τρελλαθηκε,άλλαξε τελειως η οψη της σας λεω!!τελικα την καθυσηχασα οσο μπορουσα και ελπιζω να το ξεχασε..

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
simera δεν ειναι ακριβως ετσι.Δηλαδη δεν ειναι ελευθερες οι γκομενες -οι περισσοτερες- να κανουν οτι γουσταρουν και ενδεχομενως να φυγουν απο το ρδελο αν κανουν καποιους στανταρ πελατες.
Πιστευω πως αν ανοιγε παλι το 16 με το προσωπικο της Κωλετη η τιμη εκινησης θα ηταν 50 ευρω για πλακα.Αν δεν κανω λαθος ηταν τοτε το μονο που ειχε 40 ευρω το απλο και θυμαμαι ποσο υπερβολικο μας φαινοταν.
Που να ξεραμε τι μας περιμενε...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.592
Πόντοι
17.065
Α ναι και να επιστρεψει η τσατσα που ειναι τωρα στο 26ης τα μεσημερια.
"Η κοπελα κανει ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ τσιμπουκακι"
"Το σεξ που θα ακολουθησει ειναι κ α τ α π λ η κ τ ι κ ο"
"Αυτα τα λογια βγαινουν απο τα χειλη μου" LOLOLOL

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Σημερα ξενερωσα, και ενω περιμενα να αντικρυσω Εφαρα στην Κωλετη επειδη ειναι και δευτερα πηρα τα παπαρακια μου και εχει Αφρο. παντως μ ειπε ο τσατσος αυριο μετα τις 7 θα παιζει εφη., τεσπα λεω να κανο καμια τσαρκα βαρδαρη αργοτερα σημερα, κανενας που να θελει να παμε για παρεα μαζι?? μπλαστμπεατ τι λες?? :P

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Η "κοντρα" Εφης-Μαρινας τεινει να αναχθει σε  διαδυκτιακο εθνικο μπουρδελοδιχασμο. Παντως αν αυτα που γραφουμε τα διαβαζουν και οι ιδιες(εγω ειμαι σιγουρος οτι τα διαβαζουν) θα ειναι πολυ περηφανες.

Σας γραφω μια ημερα μετα την συναντηση μου με την Εφη.Ηταν η 6η μας συναντηση.Οι μεγαλες αγαπες δεν ξεχνιουνται και δεν χορταινονται.Αν περασα καλα;Περασα φανταστικα!
Φιλε galder και παλι δεν διαπιστωσα να εχει αλλαξει κατι.Παραμενει η ιδια Εφη σε ολα της οπως την ξερουμε εδω και καιρο.Ουτε μου ζητησε επιπλεον χρηματα.Παραμενει το 40αρι.Για αλλη μια φορα απο μενα "αριστα 10".Εφυγα και παλι κατενθουσιασμενος και εκστασιασμενος.Και παλι τα εδωσε ολα και δεν με αφησε ουτε στιγμη.Για ωρα το μυαλο μου ηταν εκτος δικτυου.Νοιαζεται για μενα και θελει να περναω καλα.Τουλαχιστον αυτο δειχνει.Τι σκεφτεται απο μεσα της δεν ξερω και καλυτερα να μην μαθω.
Το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι εκει δουλευει και ο πινοκιο.Ετσι λεω τον τσατσο (γκεϊ ?) που δουλευε σε διαφορα σπιτια στο βαρδαρη.Τωρα δουλευει εκει.Τον "βαφτισα" πινοκιο γιατι οσες φορες τον πετυχα στο παρελθον διαπιστωσα οτι απο τα 5 που θα πει τα 4 ειναι ψεματα για να σε δελεασει.(τουλαχιστον με μενα αυτο εχει συμβει).Ο συμπαθης κατα τα αλλα τσατσος.Και με την τακτικη του αυτη δυσφημει κοριτσια και σπιτια.

Αν θα ξαναπαω στην Εφη; Και φυσικα θα ξαναπαω.Ενστικτωδως  και με κλειστα ματια.
Να εισαι καλα Εφουλα θα τα ξαναπουμε.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
απέναντι από το λίντλ στα σφαγεία.

Τι εχουμε εδω ; New entry ;
Δεν εχω ξανακουσει ή διαβασει για σπιτι εκει. :think:
Για λεγε λεπτομερειες...

Επισης θα επρεπε να στησουν ενα αγαλμα στον big boy για αυτο που εκανε

Μπα δεν θελω δοξες και τιμες.Προτιμω κατι πιο χειροπιαστο.Οπως για παραδειγμα μια δωρεαν εισοδο ή εκπτωσεις στις υπηρεσιες. :grin:

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Σήμερα πήγα από την Αφρούλα και έφυγα κατενθουσιασμένος! Έχει βελτιώσει κι άλλο την πίπα της και την στάση της στο πισωκολλητό! και ... είναι η μόνη που με έχει δει ως τρελό αγόρι!!! Η Αφρουλάρα είναι μόνιμα πρωινή κάθε Δευτέρα - Τρίτη - Τετάρτη και το βλέπω να με αδειάζει πλέον σε εβδομαδιαία βάση!!!

Το μονο που εχει αλλαξει ειναι οτι εκει δουλευει και ο πινοκιο.Ετσι λεω τον τσατσο (γκεϊ ?) που δουλευε σε διαφορα σπιτια στο βαρδαρη.Τωρα δουλευει εκει.Τον "βαφτισα" πινοκιο γιατι οσες φορες τον πετυχα στο παρελθον διαπιστωσα οτι απο τα 5 που θα πει τα 4 ειναι ψεματα για να σε δελεασει.(τουλαχιστον με μενα αυτο εχει συμβει).Ο συμπαθης κατα τα αλλα τσατσος.Και με την τακτικη του αυτη δυσφημει κοριτσια και σπιτια.

Κάτω τα χέρια από το πουλέν μου τον Λευτεράκι!!!  :bottom: :bottom: :bottom:
Όχι μόνο συμπαθιώμαστε τρελλά αλλά με δίνει και γαμώ τις πληροφορίες και μάλιστα είναι όλες ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!!

Παντως αν αυτα που γραφουμε τα διαβαζουν και οι ιδιες(εγω ειμαι σιγουρος οτι τα διαβαζουν) θα ειναι πολυ περηφανες.

Όσο δεν φαντάζεσαι μεγάλο αγόρι!!! Ένα πουλάκι, που φίλησε το δικό μου πουλάκι, με είπε ότι η Έφη κάνει σαν τρελή να μάθει ποιο είναι το big-boy!!! (με την καλή έννοια!!!  :dancing: :dancing: :dancing:)

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Τι εχουμε εδω ; New entry ;
Δεν εχω ξανακουσει ή διαβασει για σπιτι εκει. :think:
Για λεγε λεπτομερειες...

Τίποτα νέο! πρόκειται για το μαγαζί που βρίσκεται επί της 26ης Οκτωβρίου, δίπλα από το μπουγατσατζίδικο, απέναντι από Liddl & Jumbo.

Είναι κλειστό αυτή τη στιγμή λόγω ολικής ανακαίνισης και πλήρους αναδιαρρύθμισης του εσωτερικού του! Το περιμένω να ανοίξει να ρίξω κι εκεί καμιά κανονιά :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Μετα απο ενα γεματο πενθημερο στην Αθηνα  επεστρεψα στη βαση μου με αναμεικτα συναισθηματα .Απο τη μια απολυτη ικανοποιηση επειδη απλα περασα καταπληκτικα με μπολικες καταθεσεις και απο την αλλη απογοητευση για την καταντια της πολης μας.Ταυτοχρονα συνειδητοποιησα ποσο εξωφρενικο ειναι το 40αρι που ζητουν τα διαφορα σπιτια της πολης γιαυτο και θα προσπαθησω να μην το ξαναδωσω οσο καλη και να ειναι η γκομενα .

Φιλε galder και παλι δεν διαπιστωσα να εχει αλλαξει κατι.Παραμενει η ιδια Εφη σε ολα της οπως την ξερουμε εδω και καιρο.Ουτε μου ζητησε επιπλεον χρηματα.Παραμενει το 40αρι.Για αλλη μια φορα απο μενα "αριστα 10".
Αυτο ειναι καλο για τους fan της πολωνεζας.Δεν ανηκω πλεον σε αυτους και επειδη δεν συνηθιζω να δινω  δευτερες ευκαιριες δεν θα την ξανατιμησω.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Κάτω τα χέρια από το πουλέν μου τον Λευτεράκι!!!  :bottom: :bottom: :bottom:
Όχι μόνο συμπαθιώμαστε τρελλά αλλά με δίνει και γαμώ τις πληροφορίες και μάλιστα είναι όλες ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!!

Καλα ντε μην βαρας !!
Δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο αντιθετα κατα τ αλλα μου ειναι συμπαθης(το γραφω κιολας).Εχει ομως αυτο το ελαττωμα.Λεει ψεματακια.(προσωπικη μου αποψη).Δεν ξερω αν το κανει με ολους, με μενα ομως συνεβει αρκετες φορες.

Ένα πουλάκι, που φίλησε το δικό μου πουλάκι, με είπε ότι η Έφη κάνει σαν τρελή να μάθει ποιο είναι το big-boy!!! (με την καλή έννοια!!!  :dancing: :dancing: :dancing:)

..............................................

Τίποτα νέο! πρόκειται για το μαγαζί που βρίσκεται επί της 26ης Οκτωβρίου, δίπλα από το μπουγατσατζίδικο, απέναντι από Liddl & Jumbo.

Ειπα κι εγω...
Με μπερδεψες λιγο γιατι νομιζω οτι δεν ειναι Λιντλ αλλα Αλεξ Πακ.

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Καλα ντε μην βαρας !!
Δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο αντιθετα κατα τ αλλα μου ειναι συμπαθης(το γραφω κιολας).Εχει ομως αυτο το ελαττωμα.Λεει ψεματακια.(προσωπικη μου αποψη).Δεν ξερω αν το κανει με ολους, με μενα ομως συνεβει αρκετες φορες.

..............................................

Ειπα κι εγω...
Με μπερδεψες λιγο γιατι νομιζω οτι δεν ειναι Λιντλ αλλα Αλεξ Πακ.

Πλάκα σε κάνω για το Λευτεράκι. Όσο για το Άλεξ Πακ κάτι με λέει κι αυτό αλλα επιμένω στο Λιντλ

... και επαναλαμβάνω αν και δεν το συνηθίζω!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ η Έφη να μάθει τον Κλαρκ Κεντ που κρύβεται πίσω από το Groβer Junger, το Chico Grande, το Enfant Grand, το Buyuk Coglan, το Μεγάλο Αγόρι, το ... big boy!!! Θέλει να γυρίσει την πλάστιγκα προς το μέρος της στο Πολώνικό ντέρμπυ μάλλον!!! Μεγάλη ντερμπαδούρα λέμε!!! Βιτζεβ Λοτζ - Βίσλα Κρακοβίας!!! Προβλέπω να σε κάνει ... small-boy από το πολύ ξεζούμισμα προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα στο Old Firm της Πολωνίας!!!

Άμα σε επικυρίξει για φράγκα πάντως, θα σε δώσω στεγνά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom