Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Τα εξτρα καλυτερα να τα αποφευγεις,ειναι μονο για να σε αρμεγουν και αυτο ισχυει για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πουτανα.Αν θες να χωσεις εξτρα παρε καμια στο σπιτι η αλλου,παντως ΟΧΙ σε μπουρδελο,θα κλαις τα λεφτα σου.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Aκρα του ταφου σιωπη στο φορουμ βασιλευει....

Τι εγινε ρε συναδελφοι; Δωσατε ορκο σιωπης; Τις τελευταιες σχεδον 48 ωρες εχουν γραφτει μονο 2 μηνυματα.Tι συμβαινει;
Μηπως επειδη μαθατε οτι τα κοριτσια διαβαζουν αυτα που γαφουμε "μουγκαθηκατε";
Αν ειναι αυτος ο λογος τοτε εγω,ο big boy εχοντας σωας τας φρενας και γνωριζοντας τις συνεπειες του νομου,δηλωνω υπευθυνα οτι δεν υπαρχει προβλημα ουδεν.
Πιστευω οτι οι κοπελες θελουν να διαβαζουν αυτα που γραφουμε γι αυτες.Και τα καλα και τα στραβα.Οτιδηποτε τις αφορα.Συνεχιστε λοιπον να γραφετε οτι θελετε . Αρκει να μην παρεκτρεπεστε!  Να ειστε Κυριοι με τα κοριτσια μας!!

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Πραματι πολυ νεκρα! Η δεν γαμ... κανενασ :2funny: ισωσ θα παω το βραδυ στο μπλε σπιτι αν ειναι Σουζαννα,αλλεσ πιστοσ μ...Αφρο! :dancing:

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Πραματι πολυ νεκρα! Η δεν γαμ... κανενασ :2funny: ισωσ θα παω το βραδυ στο μπλε σπιτι αν ειναι Σουζαννα,αλλεσ πιστοσ μ...Αφρο! :dancing:
Για κανε μια περιγραφη της Σουζαννας συναδελφε γιατι ομολογω οτι πρωτη φορα το ακουω αυτο το ονομα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αδειασε η πολη αδερφε στον περιφερειακο μετα το πανοραμα πηγαινανε σημειωτο για τον δρομο για Χαλκιδικη

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.620
Πόντοι
17.065
Εγω παντως ειχα παει για μπανιο.Γαμηθηκα στα εγκαυματα,ποναω πολυ και βαζω κατι αλοιφες να μου φυγει λιγο ο πονος.Προβλεπονται δυσκολα τα επομενα 24ωρα ΛΟΛ.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.620
Πόντοι
17.065
Απο βδομαδα ερχομαι Θεσσαλονικη για πιτσιλισμα YEAH...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.620
Πόντοι
17.065
Γιατι?Τι εχει αλλαξει.Παλι θα βρω καποια αξιογαμησιμη γκομενα εκτος απο τις γνωστες...
Επισης πρεπει να τσεκαρω την προοδο της Υβετ οποτε θα εχω δουλεια χεχε.

rexs_4

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Για κανε μια περιγραφη της Σουζαννας συναδελφε γιατι ομολογω οτι πρωτη φορα το ακουω αυτο το ονομα.
                                                                                                                                                                                                                                  Η Σουζαννα μια πολυ ωραια κοπελα,ψηλη,ομορφουλα,λεει οτι ειναι ρουμανα;δουλευει στο μπλε σπιτι(βαρδαρη)συνηθωσ τα βραδια,λιγο κρυα αλλα εμενα μ αρεσει,παλια τα βυζια τησ δεν ηταν πλαστικεσ :boobies:;επισησ δουλευει μια Μαιρουλα καλη ειναι;τα πρωινα κανει μια Δαναη χοντρουλα(δεν κανει για τα γουστα μου,δεν εχω παει μαζι τησ)αυτα.

ecologos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι εν συντομια να αναφερω οτι πηρα και εγω Μαρινα μετα απο τοσα σχολια που διαβασα .
Και μαλιστα  την πήρα  στις 8:30 το πρωι τις Δευτερας 9 Ιουνιου.Πρωτος πελάτης και με το μουνάκι της (παρθένο!) και ανεγγιχτο απο
τους βρομόγερους που θα το οργωναν την υπολοιπη μερα.Η Μαρινα απιστευτα κεφάτη πρωι πρωι με γελάκια και διάθεση για πολυ Καριολίκι.Και την δεν είπαμε ρε παιδιά.Δεν θελω να μπαινω σε λεπτομέρειες και βρωμικη φρασεολογια αλλα τετοιο γαμίσι με τοσα πολλα σχολια πρωτη φορα μου ετυχε στα τοσα χρόνια καριέρας.Το καταευχαριστίθηκα και ειλικρινά συνχαίρω τους αξιότιμους συναδέλφους που μας ανοιγουν τα μάτια και βγάζουμε και κανένα γουστο special.Για τους ανωμαλους του αθλήματος να αναφέρω οτι παίζουν και extra προγράμματα οπως sex show60  αλλα και αυταρχικό νομιζω με 80.Αν κανένας εχει δοκιμάσει κατι παραπάνω απο Μαρίνα και δεν ντρεπεται να αναφερει σκηνικά και καταστάσεις ας κανει ενα κοπο να μας ενημερωσει.
Τέλος αν πετύχετε καμμία ευτραφή αλόγα Νταρντανα στρουμπουλή και ζουμερή ενημερωστε ρε παιδιά..Δεν παιζει τίποτα τις τελευταιες μερες οσο αφορά πρωινες ωρες που κινουμε στην περιοχή .
το κακο με τη μαρινα ειναι οτι βγαζει πολυ ψευτικες κραυγες ταχα οτι ποναει...σε οποιον αρεσει αυτο παω πασο..παντως ειναι πολυ hot οντως!αν και κοντουλα με μετριο προσωπο...και γαργαλιεται οταν της χαιδευεις το μουνακι πανω απ το κυλοτακι..

peter_forum

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
37
Πόντοι
1
ρε μάγκες η κάρτα από κωλέτη έχει πάνω και μια  "εύα" ... ποια είναι αυτή ρε συνάδελφοι ??

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.620
Πόντοι
17.065
Ειχα ρωτησει παλιοτερα την τσατσα για την Ευα και μου ειπε πως δεν υπαρχει Ευα απλα την εβαλαν για διαφημιστικους λογους.Για μια στιγμη πιστεψα πως θα ηταν η παλια καλη Ευα απο 26ης Οκτ 52 αλλα δεν ηταν τελικα.
Αν δεν κανω λαθος και οι φατσες απο τις αλλες κοπελες ειναι fake.Mονο τα ονοματα ειναι οκ.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Αναζητουσα σημερα το πρωϊ την μικρη μου νεραϊδα. Την Μαρινα!
Δεν εψαξα πολυ να την βρω.Πηγα στο γνωστο μερος και ηταν οπως παντα εκει.
(Μηπως ξερει κανεις γιατι αυτο το κοριτσι δουλευει καθε μερα χωρις ρεπο;Και μαλιστα σημερα θα δουλευει  απο πρωϊ μεχρι τις 22:00)
Μπηκα στο δωματιο και μετα απο λιγα λεπτα αναμονης ηρθε.Φορουσε ενα ασπρο κορμακι σαν νυφουλα και οπως παντα το γλυκο και λαμπερο της χαμογελο.Χαρουμενη γλυκιτατη και γεματη ορεξη.Ηρθε στο κρεβατι χιμηξε πανω μου και αρχισε να με χαιδευει να με αγκαλιαζει και να με φιλαει.Αφεθηκα στα εμπειρα και επιδεξια χερια της αλλα και στην στοματικη περιποιηση.Χωρις να βιαζεται και κανοντας και κολπακια χωρις να της ζητησω.Το μονο που ηθελε ηταν να  με ικανοποιησει.Για περιπου ενα δεκαλεπτο ημουνα σε αλλο κοσμο,σε αλλη διαστση. Με αποχαιρετησε οπως παντα με φιλακι.Με δυσκολια μαζεψα τα κομματια μου και εφυγα.Ευτυχως βρηκα τον δρομο για το σπιτι μου.
Μαρινα μου σε υπερευχαριστω.

Αν θα ξαναπαω;Το ερωτημα δεν ειναι αν θα ξαναπαω αλλα ποτε θα ξαναπαω. Με την πρωτη ευκαιρια. Τηλεκατευθυνομενος !!!
Αυτη ηταν η 6η μου συναντηση με την Μαρινα.Οσες δηλαδη και με την αλλη μεγαλη μου αγαπη την Εφη. Για μενα ομως 6 φορες με αυτα τα δυο κοριτσια ειναι λιγες. Πολυ λιγες !!!
Δεν περιγραφω αλλο !!!

kasablanca

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες, ειμαι σχετικα καινουργιο μελος και μετα απο πολυ καιρο που ακουγα για τη Μαρινα
αποφασισα σημερα να περασω μια βολτα. Καθοτι ομως πολυ απασχολημενη, με ουρες για τα
δωματια ειπα να δω και τι παιζει τριγυρω. Στο διπλανο ακριβως με τα πρασινα παραθυρα
υπηρχε η Κατερινα, ενα πιπινι πολυ σεξυ που εδειχνε γυρω στα 18. Αυτο ηταν! Κατεληξα
εκει. Γενικα εμεινα ικανοποιημενος, ηταν αρκετα φιλικη και κανει και την πλαινη σταση
με θεα στον καθρεφτη οποτε οπτικα η κατασταση ειναι πολυ καλη. Την συνιστω σε οσους
ειναι λατρεις του ωραιου...

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αυτη ηταν η 6η μου συναντηση με την Μαρινα.Οσες δηλαδη και με την αλλη μεγαλη μου αγαπη την Εφη. Για μενα ομως 6 φορες με αυτα τα δυο κοριτσια ειναι λιγες. Πολυ λιγες !!!
Δεν περιγραφω αλλο !!!
σημειωσατε Χ.
εσυ συνεχισε τις περιγραφες, αν σταματουσαν  τις περιγραφες οι γραφικοι της κρατικης

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.411
Πόντοι
32.165
Σημερα μεχρι 7 8α ειναι η Αφρο, γιαυτο ακριβως τον λογο επελεξα να περιμενω και να σκασω μυτι ακριβως την ωρα που θα σκασει η Εφη. Θελω να ειμαι ο πρωτος της πελατης και ελπιζω το σχεδιο να παει καλα και να τα καταφερω, θα επανελθω λοιπον με το τι εγινε. Α και παιζει να παω και απο Μαρινα μετα απο Εφη :P

Necro78

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θελω να ειμαι ο πρωτος της πελατης και ελπιζω το σχεδιο να παει καλα και να τα καταφερω, θα επανελθω λοιπον με το τι εγινε. Α και παιζει να παω και απο Μαρινα μετα απο Εφη :P

:2funny: Γιατί τόσο σημαντικό να είσαι βρε ο πρώτος της πελάτης?  :grin:

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.411
Πόντοι
32.165
Πολυ σημαντικο ειναι φιλε μου!! Λοιπον. ΗΤΑΝ τελεια! οσο παει και γινεται καλυτερη η Εφη. Ειναι το οτι πραγματικα ειναι σαν να γαμας την γκομενα σου. Εντομεταξυ ειχα φτασει εκει απο τις 630 και δουλευε οντως μια καινουρια ψιλη ξανθια Αφροδιτη την λεγανε. Περιμενα την Εφη επιασα και λιγο κουβεντα εκει εξω με τους τυπαδες και τον τσατσο κτλ κτλ. πλακα ειχε λολ. Οσο για την Εφη κατι μου ειπε θελει να με απαγαγει και να παμε λεει πανω σε ενα βουνο.... ΛΟΛ!!!

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τα λυτρα να τις τα δωσουμε η να την αφησουμε να σε τυραναει; ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom