Η κολακια στα μπουρδελα λειτουργει παντοτε κλιμακωτα .Εχοντας καταθεσει σ'αυτη μερικες εκατονταδες ευρω θα θελει να σε απαγαγει στο βουνο, με μερικες χιλιαδες ευρω θα σου πει οτι της θυμιζεις εντονα τον Brad Pit και με ακομα περισσοτερα θα δηλωσει ετοιμη να γινει μανα των παιδιων σου.Πολυ σημαντικο ειναι φιλε μου!! Λοιπον. ΗΤΑΝ τελεια! οσο παει και γινεται καλυτερη η Εφη. Ειναι το οτι πραγματικα ειναι σαν να γαμας την γκομενα σου. Εντομεταξυ ειχα φτασει εκει απο τις 630 και δουλευε οντως μια καινουρια ψιλη ξανθια Αφροδιτη την λεγανε. Περιμενα την Εφη επιασα και λιγο κουβεντα εκει εξω με τους τυπαδες και τον τσατσο κτλ κτλ. πλακα ειχε λολ. Οσο για την Εφη κατι μου ειπε θελει να με απαγαγει και να παμε λεει πανω σε ενα βουνο.... ΛΟΛ!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
τα λυτρα να τις τα δωσουμε η να την αφησουμε να σε τυραναει; ;)
Λεω να τον αφησουμε να βασανιστει σκληρα...
Φιλε Τετsυο! να σε ρωτησω κατι:οκ καταλαβαμε οτι εισαι ευχαριστημενοσ απο την Εφη και φυσικα μερικοι απο μασ;μηπωσ να ψαξεισ πιο βαθια? Δηλαδη... μηπωσ εισαι λιγο ερωτευμενοσ και δεν το αισθανεσαι? Και εγω γουσταρω την Αφρο αλλα δεν το κρυβω(μη το παιρνεισ σοβαρα)Πολυ σημαντικο ειναι φιλε μου!! Λοιπον. ΗΤΑΝ τελεια! οσο παει και γινεται καλυτερη η Εφη. Ειναι το οτι πραγματικα ειναι σαν να γαμας την γκομενα σου. Εντομεταξυ ειχα φτασει εκει απο τις 630 και δουλευε οντως μια καινουρια ψιλη ξανθια Αφροδιτη την λεγανε. Περιμενα την Εφη επιασα και λιγο κουβεντα εκει εξω με τους τυπαδες και τον τσατσο κτλ κτλ. πλακα ειχε λολ. Οσο για την Εφη κατι μου ειπε θελει να με απαγαγει και να παμε λεει πανω σε ενα βουνο.... ΛΟΛ!!!
αυτο το αφρο ρε μαγκεσ τι θα πει??? αφροδιτη ή κατι σαν αφροαμερικανα -αφροευροπαια? αφροαφρικανα!!! εγω παντοσ ειμαι λατρεισ του σπιτιου παιρνω το τηλεφωνακι μου κανω το μπανακι μου και περιμενω !!! τωρα απτα λεγομενα καποιων εδω μεσα εχω ψιλοψιθει να δοκιμασω αναστασια και μαρινα!!! καποια μερα 8α με δουν μπροστα τουσ .....αξαφνα!!!
Η κολακια στα μπουρδελα λειτουργει παντοτε κλιμακωτα .Εχοντας καταθεσει σ'αυτη μερικες εκατονταδες ευρω θα θελει να σε απαγαγει στο βουνο, με μερικες χιλιαδες ευρω θα σου πει οτι της θυμιζεις εντονα τον Brad Pit και με ακομα περισσοτερα θα δηλωσει ετοιμη να γινει μανα των παιδιων σου.
Ισχυει!
+10000
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ρε μάγκες η κάρτα από κωλέτη έχει πάνω και μια "εύα" ... ποια είναι αυτή ρε συνάδελφοι ??
Τι μου θύμησες τώρα, τι μου θύμησες τώρα, το μεγάλο μου λάθος σ'ακατάλληλη ώρα!!!
Φοβερή επαγγελματίας, ομορφούλα φιλική ψηλή μελαχρινή Ρουμάνα ευγενέστατη, ... θα μας λείψει!!!
ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!!
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Η Μαρινα απιστευτα κεφάτη πρωι πρωι με γελάκια και διάθεση για πολυ Καριολίκι.Και την δεν είπαμε ρε παιδιά.Δεν θελω να μπαινω σε λεπτομέρειες και βρωμικη φρασεολογια αλλα τετοιο γαμίσι με τοσα πολλα σχολια πρωτη φορα μου ετυχε στα τοσα χρόνια καριέρας.Το καταευχαριστίθηκα και ειλικρινά συνχαίρω τους αξιότιμους συναδέλφους που μας ανοιγουν τα μάτια και βγάζουμε και κανένα γουστο special.Για τους ανωμαλους του αθλήματος να αναφέρω οτι παίζουν και extra προγράμματα οπως sex show60 αλλα και αυταρχικό νομιζω με 80.Αν κανένας εχει δοκιμάσει κατι παραπάνω απο Μαρίνα και δεν ντρεπεται να αναφερει σκηνικά και καταστάσεις ας κανει ενα κοπο να μας ενημερωσει.
Τέλος αν πετύχετε καμμία ευτραφή αλόγα Νταρντανα στρουμπουλή και ζουμερή ενημερωστε ρε παιδιά..Δεν παιζει τίποτα τις τελευταιες μερες οσο αφορά πρωινες ωρες που κινουμε στην περιοχή .
Έλα τώρα μην είσαι μοναχοφάης!!! say something, say something, anything!!!
Πες κάτι για το μουνάκι που κλαίει!!!
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
γαμαμε το πουτανακι, κλαει το μουνακι μου! τι ομορφο παιντι που εισαι; κτλ κτλ κτλ οι γνωστες Μαρινιες
Trelo Agori
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Έμαθα ότι έγινε μανούρα με πιστολίδι στο μαγαζί της ξε-Κωλέτη. Δούλευε η Σάρα εκείνη την ώρα και τσατσά ήταν μια ξηγημένη 50άρα λεσβιόφατσα που τώρα δουλεύει στο πράσινο σπίτι Ταντάλου με Σαπφούς γωνία. Από ότι κατάλαβα πρόκειται μάλλον για ένοπλη ληστεία. Αμφώτερες πάντος τσατσά και Σάρα δεν ξαναπάτησαν στο ξεΚωλετομάγαζο.
Τις τελευταίες μέρες πάντως έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας στο υπερσπίτι. Την Δευτέρα το βράδυ σε βόλτα μου στο εν' λόγω οίκημα διαπίστωσα ότι το αγόρι της ασφάλειας βγήκε από το σπιτάκι του μόλις πάρκαρα και με κοιτούσε πολύ επίμονα χωρίς να γνωρίζω (τότε) τον λόγο! Ενοχλήθηκα, δεν το κρύβω αλλά είναι μια στάση που την κατανοώ.
Θάλω τη γνώμη σας για το συμβάν και αν επιρρεάζει την στάση σας απέναντι στα λατρεμένα σπιτάκια. Εγώ πάντως δεν χαμπαριάζω! Γνωρίζω ότι ο πίνων μεθά (ευτυχώς!), ο παίζων χάνει και ο μπουρδελίζων κινδυνεύει γενικώς.
Τις τελευταίες μέρες πάντως έχουν αυξηθεί τα μέτρα ασφαλείας στο υπερσπίτι. Την Δευτέρα το βράδυ σε βόλτα μου στο εν' λόγω οίκημα διαπίστωσα ότι το αγόρι της ασφάλειας βγήκε από το σπιτάκι του μόλις πάρκαρα και με κοιτούσε πολύ επίμονα χωρίς να γνωρίζω (τότε) τον λόγο! Ενοχλήθηκα, δεν το κρύβω αλλά είναι μια στάση που την κατανοώ.
Θάλω τη γνώμη σας για το συμβάν και αν επιρρεάζει την στάση σας απέναντι στα λατρεμένα σπιτάκια. Εγώ πάντως δεν χαμπαριάζω! Γνωρίζω ότι ο πίνων μεθά (ευτυχώς!), ο παίζων χάνει και ο μπουρδελίζων κινδυνεύει γενικώς.
Αρκετα πρωτοτυπο!
Ληστεια σε οικο ανοχης!
Παντως οσο για το τελευταιο σκελος δεν νομιζω πως κινδυνευουμε συναδελφε.
Κατα την γνωμη μου ειμαστε απολυτα προστατευμενοι αλλα ξανα λεω ειναι η γνωμη μου.
Έμαθα ότι έγινε μανούρα με πιστολίδι στο μαγαζί της ξε-Κωλέτη. Δούλευε η Σάρα εκείνη την ώρα και τσατσά ήταν μια ξηγημένη 50άρα λεσβιόφατσα που τώρα δουλεύει στο πράσινο σπίτι Ταντάλου με Σαπφούς γωνία. Από ότι κατάλαβα πρόκειται μάλλον για ένοπλη ληστεία. Αμφώτερες πάντος τσατσά και Σάρα δεν ξαναπάτησαν στο ξεΚωλετομάγαζο.
ποτε ακριβως εγινε αυτο συναγωνιστη?
για τετοια ειμαστε τωρα
πεφτει που πεφτει πεινα στο σπορ να εχουμε και ντου απο πεινασμενους (γυφτους-αλοδαπους-πρεζακια) στα ρδελα και μετα να βλεπουμε "μουνια να κλενε"
περαστικα στο ρδελο και προσοχη στους πελατες
οσο για τον ντουλαπισιο που θα εχουν απο εδω και περα τι να πω, αναγκαιο κακο, αρκει να μην τους κανει και αυτος την δουλεια.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Οσον αφορα τον τυπα της προστασιας,τουλαχιστον εμενα παντα με κοιταζε επιμονα και παντα "τυχαινε" να βγαινει απο την αριστερη κωλοπορτα οταν παρκαρα.Ενας μπαρμπας που τριγυρναει και στο Βαρδαρη.Κατι το οποιο με ειχε βιδωσει.Συνηθως κοιτανε ετσι αν βλεπουν διαφορετικες φατσες απο αυτες που ειναι συνηθισμενοι.Τα ιδια και στο Βαρδαρη.Αυτο που κανω εινα να τους κοιταζω και γω επιμονα καθως προχωραω.
Το οτι ληστεψαν το ρδελο δεν με ενδιαφερει καθολου,αρκει αυτο να μην επηρεασει το πορνιδιο Σαρα στη δουλεια της.
Ξανα στο θεμα της προστασιας ας γινει πιο εμφανης αλλα να συμμαζευουν λιγο τα βλεμματα τους.
Τεσπα νευριασα τοσο τωρα που θελω να κατουρησω
Το οτι ληστεψαν το ρδελο δεν με ενδιαφερει καθολου,αρκει αυτο να μην επηρεασει το πορνιδιο Σαρα στη δουλεια της.
Ξανα στο θεμα της προστασιας ας γινει πιο εμφανης αλλα να συμμαζευουν λιγο τα βλεμματα τους.
Τεσπα νευριασα τοσο τωρα που θελω να κατουρησω
μιας και παλαια εκανα αυτην την δουλεια σε νυχτερινα μαγαζια
να σας πω οτι αυτη που κοιτανε ειναι τα κρεατα, δηλαδη σε κοιταω με τα ματια τα μεγαλα σου περνω τον τσαμπουκα και δεν ιδρωνω
μην μασατε.
εαν δειτε τιποτα τετραγωνους και ψιλο αδιαφορους να προβληματιστητε, εκει παιζει σοβαρο ατομο επαγκελματιας και επουδενι μην κανετε μαλακια γιατι δεν ειναι ποτε μονος.
σκατα δουλεια και αυτη!
καλα βολια εστω και ετσι ;)
να σας πω οτι αυτη που κοιτανε ειναι τα κρεατα, δηλαδη σε κοιταω με τα ματια τα μεγαλα σου περνω τον τσαμπουκα και δεν ιδρωνω
μην μασατε.
εαν δειτε τιποτα τετραγωνους και ψιλο αδιαφορους να προβληματιστητε, εκει παιζει σοβαρο ατομο επαγκελματιας και επουδενι μην κανετε μαλακια γιατι δεν ειναι ποτε μονος.
σκατα δουλεια και αυτη!
καλα βολια εστω και ετσι ;)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Προσωπικα δεν με πειραζει να προστατευονται οι περιοχες απλα θα πρεπει τα ατομα που το κανουν να μην φανταζουν σαν εγλκληματιες οι ληστες στις γωνιες και να στραβοκοιτανε και να σχολιαζουν οποιον περναει.Στο Βαρδαρη κυριως το παρακανουν.
Δεν πιστευω αλλωστε πως καποιος που παει απλα για να γαμησει στα ρδελα θα εχει στο μυαλο του "ας κανω και μια φασαρια μετα με εναν μπραβο" αλλα και παλι οσοι απο τους προστατες το παιζουν μαγκια και καλα και εχω αλλους 10 απο πισω δεν ξερουν καθε φορα ποιος ειναι μπροστα τους.
Ασε που δεν ξερω κατα ποσο κανουν καλα τη δουλεια τους.Οσο θυμαμαι αν εξαιρεσουμε μια φορα παλια στο αλουμινατο που εγινε σφαγη πολλες φορες αργουν να παρουν μπροστα και οτι ειναι να γινει γινεται.Τουλαχιστον οσες φορες ημουν εγω μπροστα σε φασαρια δεν καταφεραν τπτ.
Δεν πιστευω αλλωστε πως καποιος που παει απλα για να γαμησει στα ρδελα θα εχει στο μυαλο του "ας κανω και μια φασαρια μετα με εναν μπραβο" αλλα και παλι οσοι απο τους προστατες το παιζουν μαγκια και καλα και εχω αλλους 10 απο πισω δεν ξερουν καθε φορα ποιος ειναι μπροστα τους.
Ασε που δεν ξερω κατα ποσο κανουν καλα τη δουλεια τους.Οσο θυμαμαι αν εξαιρεσουμε μια φορα παλια στο αλουμινατο που εγινε σφαγη πολλες φορες αργουν να παρουν μπροστα και οτι ειναι να γινει γινεται.Τουλαχιστον οσες φορες ημουν εγω μπροστα σε φασαρια δεν καταφεραν τπτ.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 487
- Πόντοι
- 6.045
τι ειχε γινει στο αλουμινατο φιλε μου? δεν εχω ακουσει κατι
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Αν και δεν εχει και πολυ σημασια τι ειχε γινει,μια φασαρια ηταν που τραβηξε παρα πολυ.Τωρα λεπτομερειες και διηγησεις πιστευω δεν χρειαζονται γιατι μπορει να γραφτουν και τρομερες μαλακιες.
οι μπραβοι σε αυτα τα μαγαζια ειναι οτι ποιο αθλιο και αντιεπαγκελματικο δυστοιχος, κοινος ειναι ανθρωποι πολυ χαμηλου νοητικου επιπεδου και οπως λεει και παραπανω ο συναγωνιστης αργουν...γιατι αργουν,μαλλον γιατι δεν το κατεχουν το θεμα, οχι ξυλο, αλλα πως να σταματησουν μια φασαρια!
οσο αφορα το θεμα ποιους εχουν απο πισω, και αυτο ειναι σχετικο και εξαρτατε απο την ομαδα που εχει ο καθενας.
και φυσικα δεν ξερεις με ποιον τα βαζεις για αυτο και θελει και λιγο σκεψη πριν αρχισουν τα ξεκιλιασματα.
δυστοιχος τα σιδερα σε τετοιες καταστασεις ειναι αναποφευκτα για την δικη σου ακεραιωτητα.
μπουνιδια ριχνουν λιγο πολυ ολοι, αλλα μαχαιρια και οπλα βγαζουν οι τελειως τελειωμενοι, στους οποιους φυσικα και δεν χαριζεσαι για το δικο σου καλο παντα αλλα και των οποιων σωστων πελατων του εκαστωτε μαγαζιου βρισκονται εκει παροντες!
οι ληστιες λοιπον σε οικους ανοχης γινονται απο τα παραπανω ατομα για αυτο και βγαινουν και σιδερα που και που.
κακο πολυ κακο, αλλα εφοσον δεν τους προστατευει το ιδιο το κρατος τι να κανουν. (εδω δεν τους-της νομιμοποιει τι να λεμε τωρα...)
οσο αφορα το θεμα ποιους εχουν απο πισω, και αυτο ειναι σχετικο και εξαρτατε απο την ομαδα που εχει ο καθενας.
και φυσικα δεν ξερεις με ποιον τα βαζεις για αυτο και θελει και λιγο σκεψη πριν αρχισουν τα ξεκιλιασματα.
δυστοιχος τα σιδερα σε τετοιες καταστασεις ειναι αναποφευκτα για την δικη σου ακεραιωτητα.
μπουνιδια ριχνουν λιγο πολυ ολοι, αλλα μαχαιρια και οπλα βγαζουν οι τελειως τελειωμενοι, στους οποιους φυσικα και δεν χαριζεσαι για το δικο σου καλο παντα αλλα και των οποιων σωστων πελατων του εκαστωτε μαγαζιου βρισκονται εκει παροντες!
οι ληστιες λοιπον σε οικους ανοχης γινονται απο τα παραπανω ατομα για αυτο και βγαινουν και σιδερα που και που.
κακο πολυ κακο, αλλα εφοσον δεν τους προστατευει το ιδιο το κρατος τι να κανουν. (εδω δεν τους-της νομιμοποιει τι να λεμε τωρα...)
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.592
- Πόντοι
- 17.065
Ναι σωστος σε αυτο και εκει βρισκεται και η σωστη λειτουργεια της προστασιας πιστευω.Οχι στο να φοβεριζει οσους περνανε στην περιοχη αλλα να μπορει να χειριστει καταστασεις δυσκολες που μπορει να ξεφυγουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις