Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (0 μέλη και 70 επισκέπτες)

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Ποια ειναι η Μονικα????

BTW αυριο επιστρεφω δυναμικα στον αγωνα.Οποιος συναγωνιστης θελει ας στειλει πμ να παμε καμια τσαρκα.

kinslayer74

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες !!! Είμαι καθημερινός επισκέπτης της σελίδας και διαβάζω κάθε review για τα "κόκκινα σπιτάκια" της πόλης μας. Απλά θα πω ... μπράβο σε κάποια κορίτσια που αλλάζουν σιγά σιγά την ποιότητα υπηρεσιών στα "σπιτάκια". Αν μπορέσουμε να αλλάξουμε και τις τιμές λίγο θα είμαστε σε καλό δρόμο. "Έφη ότι και να ΄πω για σένα είναι λίγο ... Απλά έχεις αλλάξει τα δεδομένα στα σπιτάκια της Θεσσαλονίκης" ... 'Ενας διθύραμβος πρός την μούσα μου !!!

:rockon: Kinslayer !!!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παιδιά ρίξτε καμια πιτσα στη Μαρίνα απο μένα που δεν είμαι εκει.... :(

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
:think:τι βαρδια ειναι η μονικα δεχεται πιασιματα και γλωσα και ποσο περνει κανονικα και ποσα εχτρα. :uzi: :uzi: :uzi:--->

Ποια Μονικα ? H Μονικα Μπελουτσι ??

:think:τι βαρδια ειναι η Μαρινα δεχεται πιασιματα και γλωσα και ποσο περνει κανονικα και ποσα εχτρα. :uzi: :uzi: :uzi:--->

Α εννοεις το Μαρινακι μας.
Βαρδια : Απο πρωϊ περιπου στις 08:30 μεχρι τις 22:00 (Μηπως ξερει κανεις γιατι αυτο το κοριτσι δουλευει καθε μερα  και τοσες πολλες ωρες;)
Δεχεται πιασιματα αλλα νορμαλ πραγματα.
Γλωσσα...Τι εννοεις ? Τι εχεις στο μυαλο σου συναδελφε ?!?
Τιμη : Απλο 30, περισσοτερη ωρα στο δωματιο 40, sex show 50.

Υ.Γ. : Ποιον πυροβολεις ? Μηπως εισαι ο ληστης του ξεΚωλεττομαγαζου ?
Πιαστε τον !!

η Σαρα απο τι ωρα ειναι στο αλουμινατο;

Μετα τις 21:00. Αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος.

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Σημερα ειχα ρεπο και το αξιοποιησα με τον καλυτερο τροπο! Το πρωϊ επισκεφτηκα το σπιτι των ονειρων (της οδου Τανταλου 8Α) και συναντησα για εβδομη φορα το κοριτσι θρυλο που ακουει στο ονομα Μαρινα.
Τι να γραψω γι αυτη την ζωντανη κουκλα που δεν το εχω ξαναγραψει και να μην γινω κουραστικος; Η κοπελα ηταν και παλι αψογη απεναντι μου απο το πρωτο μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο. Εδωσε και παλι τον καλυτερο της εαυτο για να με ευχαριστησει. Χαρουμενη,Γλυκια,Χαμογελαστη,Λαμπερη,Φιλικοτατη,Απιστευτη. Παιζει μαζι μου,χαιρεται μαζι μου και ξερει πως να με φτιαξει και πως να με στειλει στα "ουρανια".Σου δινει την εντυπωση οτι ειναι εκει μονο για σενα. Ακομα και ο αποχαιρετισμος.Ενα φιλι και ενα ζεστο χαμογελο,λες και σε αποχαιρετα το κοριτσι σου!
Αποτελεσμα ολων αυτων ηταν να φυγω τρις ευτυχισμενος και να μετραω εναγωνιως τις μερες μεχρι την επομενη συναντηση μας. Με αριστα το 10 της βαζω 20 !!
Περασα και παλι ενα μαγευτικο δεκαλεπτο με ενα μαγευτικο σε ολα του κοριτσι.Την απολαυσα μεχρι το τελευταιο δευτερολεπτο.
Μαρινα μου  απο μενα ενα μεγαλο ευχαριστω. :-*  Να εισαι παντα καλα.
Συνεχιζεται....

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.545
Πόντοι
216
Ποια είναι η Σαρα ρε παιδια!!
Μια ξανθιά στο Αλουμινατο με πολύ ωραίο σώμα;
Πάντως χτες πέτυχα μια Λώρα στο Αλουμινάτο.
Δεν μπήκα αλλα ήταν εντυπωσιακή!!!
Την ξέρει κανείς;

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
1
Α εννοεις το Μαρινακι μας.
Βαρδια : Απο πρωϊ περιπου στις 08:30 μεχρι τις 22:00 (Μηπως ξερει κανεις γιατι αυτο το κοριτσι δουλευει καθε μερα  και τοσες πολλες ωρες;)

Όταν την ρώτησα (στην ψύχρα) με είπε ότι έχει πολύ καλό κύκλο και περίοδο μόνο 1-2 μέρες το μήνα!!!

Αυτό δεν είναι μουνί!!! Αυτό είναι μήτρα ταχύτητος!!!

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ρε γαμώτο εχουν μαζευτεί τόσες πολλές γκόμενες... , δεν μου φτάνουν τα χρήματα και να φανταστείτε δεν εχω παει ακόμη στο κωλλέτη.
Λώρα? μήπως εννοείς Λάουρα?

simera

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Όταν την ρώτησα (στην ψύχρα) με είπε ότι έχει πολύ καλό κύκλο και περίοδο μόνο 1-2 μέρες το μήνα!!!

Αυτό δεν είναι μουνί!!! Αυτό είναι μήτρα ταχύτητος!!!

χρηματιστηριο η κυρια!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε παιδια τι γινεται τωρα τελευταια στο βαρδαρη?
καθε μερα φασαριες εχει,γιατι ετσι?

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ρε παιδια τι γινεται τωρα τελευταια στο βαρδαρη?
καθε μερα φασαριες εχει,γιατι ετσι?
Τι φασαρίες? Αν είναι με πρεζόνια έχουν ξαμοληθεί πάλι σε όλη την εγνατία.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παιδια δε μπορω να καταλαβω γιατι ο πανικος με την εφη την εχω παρει κ σαν πρωτος πελατης στην κωλετη αλλα κ παλιοτερα οταν δουλευε στο πρασινο αλλα ενταξει απλα η κοπελα ειναι πολυ φιλικη δε μπορω να πω κατι περισσοτερο :think:

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
23-24/5.  Ωρες.  22.30 – 2.00

Μετα απο εναν μηνα περιπου απουσιας επιστρεψα στον αγωνα...

Βαρδαρης

Τανταλου.

Αλουμινατο. – H Σαρα.Απο 40 ξεκιναγε και ειχε και με 50 για πιο πολυ χρονο. Eχει γινει ακομα πιο νταρντανα απο πριν κανα μηνα που την ειδα τελευταια φορα χωρις βεβαια να εχει χαλασει καθολου.

Ερος- Kαινουργια γκομενα.Μαυρομαλα,1.60,μετριο βυζι καλος κωλος και σωμα.30 ευρω.Παρ’ολο που δεν με τραβαει και πολυ καποια φορα θα καταθεσω.Ειχε κατι στο βλεμμα της που με προδιεθετε να τη βασανισω.

Απεναντι. – Μαυρη κοπελα.1.60.Ωραιο κωλαρακι,βυζι και σφιχτο σωμα.Πρωτη φορα τη βλεπω γενικα.Δεν την εχω δοκιμασει αλλα γενικα καθοταν πολυ ωρα σε αλλους πελατες .

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Mαυρομαλα πανω από 35.Ολα μετρια πανω της.30 ευρω.Ειναι η κοπελα που εχει προτεινει το τρελο αγορι.Ημουν στο οριο να μπω επειδη σε εμπιστευομαι τρελο αγορι αλλα ρε παιδι μου με χαλαει πολυ η εμφανιση της.Επισης δεν καταλαβαινω γιατι βαζει τοσο πολυ μεικ-απ.

Σαπφους.

Aνορθογραφο  -  Η Σαντρα.Μαυρη κοπελα.1.65,οχι ωραια φατσα αλλα ωραιο σωμα,κωλαρα και μετριο βυζι.Μετρια και στο δωματιο 30 ευρω

Απεναντι . – Η Στελλα.Πανω απο 35 χρονων.Πολυ ψαρωτικη αρχικα στο σαλονι αλλατελικα δεν λεει στο δωματιο –τουλαχιστον ετσι ηταν η δικη μου εμπειρια.30 ευρω

5 -  Η Ηρα.Καστανοξανθο γκομενακι απο Ουκρανια που δουλευε συνηθως στο Προμηθεως 4,1.70,ωραιο σωμα αλλα ο κωλος της εχει πεσει.Επισης μου φαινεται σαν να μεγαλωσε το βυζι της γιατι το ειχε γενικα πολυ μικρο.Τεσπα σε παλια καταθεση με ειχε ξενερωσει απιστευτα με την απροθυμια της και την μη συμμετοχη της.
Ειναι απο τις γκομενες ομως που επιστρεφω και τις τιμωρω. :rockon: :rockon:30 ευρω

Προμηθεως.

Στο τελευταιο σπιτι. – Η Βερονικα απο Ουκρανια.Ξανθια.1.70,ωραιο σωμα,μετριο βυζι,ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως ψιλοαντρικη φατσα,  Σκατα και στο γαμησι.Κομοδινο.30 ευρω

Καφε σπιτι. – Η κλασσικη μετρια Ουκρανεζα που δεν λεει τπτ.30 ευρω

Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. – Η ασπρη –μετριοτατη- μελαχρινη      30 ευρω

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου – Καστανη κοπελα γυρω στο 1.70,Μετριο βυζι ,ωραιο σωμα και κωλο που δεν μπορεσα να «κοψω» γιατι φορουσε φορεμα απο πανω.30 ευρω και ανεβαινει αναλογα με το προγραμμα.Εχει και παρτουζα με 100.Βγαινει πολυ ψυχρη στο σαλονι και δεν σε προδιαθετει θετικα.

ΦΙΞ

Ανδρ.Γωργ.4. – Η Μαρια.35 ευρω.

La femme- Καινουργια κοπελα-Η τσατσα ειπε πως ηταν η πρωτη της μερα-Υψηλου κυβισμου,ξανθια 1.65,μεγαλα πεσμενα βυζια και αναλογα μεγαλος και πεσμενος κωλος.Στην κοιλια ειχε αρκετα κιλα οποτε στο κρεββατι θα διπλωνετε αναλογα.Απο 40 ευρω ξεκιναγε.
Βλεπω καποιον αυτη τη στιγμη να ξεκιναει απο Δραμα απ’ευθειας για Θεσσαλονικη :2funny: :2funny: :2funny:
Επισης ας περασει να την τσεκαρει και ο vip μηπως και ειναι στα γουστα του.

Δεξια απο τον Μυλο. – Κλειστο

Αριστερα απο τον Μυλο. – Η Χριστινα.40 ευρω.Εχει βαψει τα μαλια της ξανθα και εχει γινει ακομα πιο γκομεναρα.Εμφανιστηκε φορωντας ενα κολητο ασπρο φορεμα και μιας και ηταν να κανω μια επαναληψη με Χριστινα θεωρησα πως ηταν η καταλληλη στιγμη.Μπαινω λοιπον και εννοειται ακολουθησε φοβερο γαμησι.Εχυνα και πετουσα στα ουρανια.Στα αρνητικα οτι στην πιπα εγλυφε μονο το κεφαλακι λιγο και την επεζε περισσοτερο.

26ης Οκτ. 52-Κλειστο.

Ιωαν.Κωλετη 17. -  Η Αφροδιτη αν δεν κανω λαθος.40 ευρω.Εχει καποια κιλα παραπανο και γενικα ειναι στο οριο να χαρακτηριστει καπως γεματη.Ωραια για καταθεση αλλα βγηκε με μια απογοητευση απο το δωματιο και δεν μπηκα.
Επισης κοιτωντας τη φωτογραφια της στην καρτα μπορω να πω πως μοιαζει αρκετα αν και η τσατσα μου ειχε πει παλιοτερα πως καμια απο τις φωτογραφιες δεν ειναι αληθινη.Τεσπα.

ΥΓ.Καμια ΔΕΝ φορουσε μποτες η κατι σχετικο.

Συνεχιζεται...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Επεστρεψα πριν απο καμια ωρα απο τσαρκα.Παμε στα αγωνιστικα λοιπον.

Βαρδαρης

Τανταλου.

Αλουμινατο. – Η Μαρια.Μαυρομαλα,1.60 με πολύ καλο σωμα,βυζι και κωλος.Ξενερωτη στο σαλονι,ακινητη στο δωματιο.30 ευρω Η τσατσα την παρουσιαζει ως Μαρινα!!! Προφανως για να ψαρωσουν οσοι ακουνε το ονομα και να περνανε αμεσως,αφου ολοι εχουν καταλαβει τι χαμος γινεται για την πραγματικη Μαρινα.

Ερος- Kαινουργια γκομενα.Μαυρομαλα,1.60,μετριο βυζι καλος κωλος και σωμα.30 ευρω.Παρ’ολο που δεν με τραβαει και πολυ καποια φορα θα καταθεσω.Ειχε κατι στο βλεμμα της που με προδιεθετε να τη βασανισω.

Απεναντι. – Μαυρη κοπελα.1.60.Ωραιο κωλαρακι,βυζι και σφιχτο σωμα.Πρωτη φορα τη βλεπω γενικα.Δεν την εχω δοκιμασει αλλα γενικα καθοταν πολυ ωρα σε αλλους πελατες .

Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Mαυρομαλα πανω από 35.Ολα μετρια πανω της.30 ευρω.Ειναι η κοπελα που εχει προτεινει το τρελο αγορι.Ημουν στο οριο να μπω επειδη σε εμπιστευομαι τρελο αγορι αλλα ρε παιδι μου με χαλαει πολυ η εμφανιση της.Επισης δεν καταλαβαινω γιατι βαζει τοσο πολυ μεικ-απ.(Σημερα ειχε ακομα πιο πολυ μεικ απ)

Σαπφους.

Aνορθογραφο  -  Η Σαντρα.Μαυρη κοπελα.1.65,οχι ωραια φατσα αλλα ωραιο σωμα,κωλαρα και μετριο βυζι.Μετρια και στο δωματιο 30 ευρω

Απεναντι . – Κοπελα με φατσα ψυχασθενη.1.60,μετριο σωμα και κωλος,πεσμενο βυζι.Αν και γενικα μου φανηκε να καλυτερεψε ενα κλικ.Ευτυχως ημουν μακρυα και δεν μου τσιμπησε τα αρχιδια.Επισης δεν ηταν τοσο εκδηλωτικη οπως παλιοτερα,να δειχνει μουνια να κωλοτριβεται και να φωναζει SEX YEAH!!!. 30 ευρω.

5 -  Η Ηρα.Καστανοξανθο γκομενακι απο Ουκρανια που δουλευε συνηθως στο Προμηθεως 4,1.70,ωραιο σωμα αλλα ο κωλος της εχει πεσει.Επισης μου φαινεται σαν να μεγαλωσε το βυζι της γιατι το ειχε γενικα πολυ μικρο.Τεσπα σε παλια καταθεση με ειχε ξενερωσει απιστευτα με την απροθυμια της και την μη συμμετοχη της.
Ειναι απο τις γκομενες ομως που επιστρεφω και τις τιμωρω.30 ευρω

Προμηθεως.

Στο τελευταιο σπιτι. – Η Βερονικα απο Ουκρανια.Ξανθια.1.70,ωραιο σωμα,μετριο βυζι,ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως ψιλοαντρικη φατσα,  Σκατα και στο γαμησι.Κομοδινο.30
Σημερα χαμογελαγε τουλαχιστον οταν βγηκε και αρκετα προστυχα μπορω να πω.30ευρω

Καφε σπιτι. – Η κλασσικη μετρια Ουκρανεζα που δεν λεει τπτ.30 ευρω

Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. – Η ασπρη –μετριοτατη- μελαχρινη      30 ευρω

Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου – Καστανη κοπελα γυρω στο 1.70,Μετριο βυζι ,ωραιο σωμα και κωλο που δεν μπορεσα να «κοψω» γιατι φορουσε φορεμα απο πανω.30 ευρω και ανεβαινει αναλογα με το προγραμμα.Εχει και παρτουζα με 100.Βγαινει πολυ ψυχρη στο σαλονι και δεν σε προδιαθετει θετικα.

ΦΙΞ

Ανδρ.Γωργ.4. – Η Μαρια.35 ευρω.Σημερα ηταν η σειρα της.Οχι κατι το ιδιαιτερο αυτη τη φορα στο κρεββατι απλα εκλεισε η μερα ευχαριστα.

La femme- Καινουργια κοπελα- Υψηλου κυβισμου,ξανθια 1.65,μεγαλα πεσμενα βυζια και αναλογα μεγαλος και πεσμενος κωλος.Στην κοιλια ειχε αρκετα κιλα οποτε στο κρεββατι θα διπλωνετε αναλογα.Απο 40 ευρω ξεκιναγε.

Δεξια απο τον Μυλο. – Κλειστο

Αριστερα απο τον Μυλο. – Δεν σταματησα αλλα λογικα θα ηταν η Χριστινα

26ης Οκτ. 52-Κλειστο.

Ιωαν.Κωλετη 17. -  Η Λορα.Μελαxχρινη,γυρω στο 1.70.Μεγαλα βυζια –ένα κλικ πεσμενα- και κωλαρα.Εχει ένα ψιλονταρντανε στυλ που δεν με χαλαει καθολου.Ναι πλεον εχει γινει γκομεναρα αλλα ρε παιδια τι εχουν παθει και βγαινουν ετσιφοβισμενες απο το δωματιο.40 ευρω.Παλια καταθεση διπλα απο το αλουμινατο ηταν οκ αν και με ειχει πονεσει στην πιπα

ΥΓ 1.Καμια ΔΕΝ φορουσε μποτες η κατι σχετικο.

ΥΓ2.Οταν γαμουσα την Μαρια εννοιωσα ξαφνικα μια απιστευτη ευφορια ψυχης.Σκεφτομουν ποσο ωραιες και αληθινες στιγμες περναμε οι μπουρδελιαρηδες και για αλλη μια φορα εννοιωσα ενα φοβερο συναισθημα που δεν μπορω να το περιγραψω.Εκει αποδιδω και το γεγονος οτι εχυσα σχετικα γρηγορα αλλα δεν με πειραξε καθολου...

ΥΓ.3Σχετικα με τα χρηματα που ανεφερε και ο Υπσολον οντως ειναι αρκετα και καπου δεν βγαινουμε.

ΥΓ4.Εκανα copy-paste οπου επερνε,αν θελετε κατι ρωτηστε.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Φιλε σεβαστε συναγωνιστη blastbeat  επειδη μπερδευτικα... εχεις ριξει 2 συνεχομενα reports απο την ιδια μερα? στο πρωτο λες 24/5 ωρα 22.30 με 2.00 και στο δευτερο λες οτι μολις επεστρεψες απο τσαρκα και σημερα ειναι 25/5...Την τσαρκα την 1η την εκανες το βραδυ που μολις περασε(τριτη προς ξημερωμα τεταρτης) η το προηγουμενο(δευτερα προς ξημερωμα τριτης)? Βασικα και γω εκανα τσαρκα μολις και στο αλουμινατο ηταν αυτο το μελαχρινο, ειχα παει εγω για Σαρα αλλα ατυχησα...

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.623
Πόντοι
17.065
Η πρωτη τσαρκα εγινε δευτερα προς ξημερωματα τριτης και η αλλη πριν απο λιγες ωρες.Μολις το διορθωσα μιας και υπαρχει μπερδεμα ;)

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
οκ αδερφε, γιατι ταραχτηκα στην ιδεα να ταν η σαρα 22.00 με 2.00 και μετα να αλλαξε η βαρδια... Βλεπεις...εχω φαει κολλημα με το Σαρακι...Με τρελλαινει :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom