23-24/5. Ωρες. 22.30 – 2.00
Μετα απο εναν μηνα περιπου απουσιας επιστρεψα στον αγωνα...
Βαρδαρης
Τανταλου.
Αλουμινατο. – H Σαρα.Απο 40 ξεκιναγε και ειχε και με 50 για πιο πολυ χρονο. Eχει γινει ακομα πιο νταρντανα απο πριν κανα μηνα που την ειδα τελευταια φορα χωρις βεβαια να εχει χαλασει καθολου.
Ερος- Kαινουργια γκομενα.Μαυρομαλα,1.60,μετριο βυζι καλος κωλος και σωμα.30 ευρω.Παρ’ολο που δεν με τραβαει και πολυ καποια φορα θα καταθεσω.Ειχε κατι στο βλεμμα της που με προδιεθετε να τη βασανισω.
Απεναντι. – Μαυρη κοπελα.1.60.Ωραιο κωλαρακι,βυζι και σφιχτο σωμα.Πρωτη φορα τη βλεπω γενικα.Δεν την εχω δοκιμασει αλλα γενικα καθοταν πολυ ωρα σε αλλους πελατες .
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Mαυρομαλα πανω από 35.Ολα μετρια πανω της.30 ευρω.Ειναι η κοπελα που εχει προτεινει το τρελο αγορι.Ημουν στο οριο να μπω επειδη σε εμπιστευομαι τρελο αγορι αλλα ρε παιδι μου με χαλαει πολυ η εμφανιση της.Επισης δεν καταλαβαινω γιατι βαζει τοσο πολυ μεικ-απ.
Σαπφους.
Aνορθογραφο - Η Σαντρα.Μαυρη κοπελα.1.65,οχι ωραια φατσα αλλα ωραιο σωμα,κωλαρα και μετριο βυζι.Μετρια και στο δωματιο 30 ευρω
Απεναντι . – Η Στελλα.Πανω απο 35 χρονων.Πολυ ψαρωτικη αρχικα στο σαλονι αλλατελικα δεν λεει στο δωματιο –τουλαχιστον ετσι ηταν η δικη μου εμπειρια.30 ευρω
5 - Η Ηρα.Καστανοξανθο γκομενακι απο Ουκρανια που δουλευε συνηθως στο Προμηθεως 4,1.70,ωραιο σωμα αλλα ο κωλος της εχει πεσει.Επισης μου φαινεται σαν να μεγαλωσε το βυζι της γιατι το ειχε γενικα πολυ μικρο.Τεσπα σε παλια καταθεση με ειχε ξενερωσει απιστευτα με την απροθυμια της και την μη συμμετοχη της.
Ειναι απο τις γκομενες ομως που επιστρεφω και τις τιμωρω.
30 ευρω
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. – Η Βερονικα απο Ουκρανια.Ξανθια.1.70,ωραιο σωμα,μετριο βυζι,ΚΩΛΑΡΑ αλλα δυστυχως ψιλοαντρικη φατσα, Σκατα και στο γαμησι.Κομοδινο.30 ευρω
Καφε σπιτι. – Η κλασσικη μετρια Ουκρανεζα που δεν λεει τπτ.30 ευρω
Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. – Η ασπρη –μετριοτατη- μελαχρινη 30 ευρω
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου – Καστανη κοπελα γυρω στο 1.70,Μετριο βυζι ,ωραιο σωμα και κωλο που δεν μπορεσα να «κοψω» γιατι φορουσε φορεμα απο πανω.30 ευρω και ανεβαινει αναλογα με το προγραμμα.Εχει και παρτουζα με 100.Βγαινει πολυ ψυχρη στο σαλονι και δεν σε προδιαθετει θετικα.
ΦΙΞ
Ανδρ.Γωργ.4. – Η Μαρια.35 ευρω.
La femme- Καινουργια κοπελα-Η τσατσα ειπε πως ηταν η πρωτη της μερα-Υψηλου κυβισμου,ξανθια 1.65,μεγαλα πεσμενα βυζια και αναλογα μεγαλος και πεσμενος κωλος.Στην κοιλια ειχε αρκετα κιλα οποτε στο κρεββατι θα διπλωνετε αναλογα.Απο 40 ευρω ξεκιναγε.
Βλεπω καποιον αυτη τη στιγμη να ξεκιναει απο Δραμα απ’ευθειας για Θεσσαλονικη
Επισης ας περασει να την τσεκαρει και ο vip μηπως και ειναι στα γουστα του.
Δεξια απο τον Μυλο. – Κλειστο
Αριστερα απο τον Μυλο. – Η Χριστινα.40 ευρω.Εχει βαψει τα μαλια της ξανθα και εχει γινει ακομα πιο γκομεναρα.Εμφανιστηκε φορωντας ενα κολητο ασπρο φορεμα και μιας και ηταν να κανω μια επαναληψη με Χριστινα θεωρησα πως ηταν η καταλληλη στιγμη.Μπαινω λοιπον και εννοειται ακολουθησε φοβερο γαμησι.Εχυνα και πετουσα στα ουρανια.Στα αρνητικα οτι στην πιπα εγλυφε μονο το κεφαλακι λιγο και την επεζε περισσοτερο.
26ης Οκτ. 52-Κλειστο.
Ιωαν.Κωλετη 17. - Η Αφροδιτη αν δεν κανω λαθος.40 ευρω.Εχει καποια κιλα παραπανο και γενικα ειναι στο οριο να χαρακτηριστει καπως γεματη.Ωραια για καταθεση αλλα βγηκε με μια απογοητευση απο το δωματιο και δεν μπηκα.
Επισης κοιτωντας τη φωτογραφια της στην καρτα μπορω να πω πως μοιαζει αρκετα αν και η τσατσα μου ειχε πει παλιοτερα πως καμια απο τις φωτογραφιες δεν ειναι αληθινη.Τεσπα.
ΥΓ.Καμια ΔΕΝ φορουσε μποτες η κατι σχετικο.
Συνεχιζεται...