Αυτη η τσαρκα ειναι αφιερωμενη στο πιο αγαμητο ζευγαρι της Ελλαδας,τον Ρουμανο και την μπαζοποντικω που ξερω οτι με διαβαζουν.Ο ενας δεν ξερει να γαμαει και η αλλη δεν ξερει να γαμιεται.Ευχαριστω. ;)
Η «εξερευνηση» συνεχιστηκε χθες -πλεον- το απογευμα.
Βαρδαρης
Τανταλου.
Αλουμινατο. – Η Αναστασια.Ειχα την ευκαιρεια να την «κοψω» πολυ καλα μιας και περασε απο μπροστα μου και διαπιστωσα πως ειναι γκομεναρα.Ενα κλικ παχουλη αλλα ωραια.Παρ’ολαυτα βγηκε πολυ ξυνισμενη και δεν μπηκα.Απο 40 ευρω ξεκιναει.
Ερος- Η Τζουλια απο Ρουμανια.1.70,μαυρομαλα,μετρια βυζια και ψιλοπεσμενος κωλος.Σαν να χαλασε αρκετα αυτη η κοπελα.Παλιοτερα που την ειχα παρει ηταν πολυ πιο ωραια αλλα τρομερη παγοκωλονα στο δωματιο.30 ευρω
Απεναντι. – Η Μαρινα(ποια αλλη)30 ευρω και εφυγα για το δωματιο.Στο διπλα δωματιο εφτιαχναν το air condition οποτε πηδουδα και ταυτοχρονα ακουγοταν μασορεματα Lol.
Γενικα καπως ηταν αποσυντονισμενη η Μαρινα.Αρχισε και μου ελεγε οτι παχυνε και πως τρωει το βραδυ με τις φιλες της κλπ.
Μετα ακολουθει η πρωτη ατακα «Τι ωραιο ειναι το πουλακι μου» και μου βαζει καποτα.Καθισε αρκετα μακρυα και δεν μπορουσα να πιασω τπτ καλα και ρουφαγε μονο το κεφαλακι και μου τον επαιζε περισσοτερο –οπως η Χριστινα προχθες- WTF?
Mετα ερχεται η δευτερη ατακα «Θελεις να ξεσκισεις το μουνακι μου?» Ναι της λεω και ερχεται απο πανω. «Τι ωραια που γαμας το μουνακι μου» LOLOLOL
.Καθισε πολυ λιγο και αλλαξαμε.Την εβαλα στα 4 και οπως γαμουσα μου βγηκε αποτομα και ξαναμπηκε.
Οποτε μου λεει η Μαρινα «Προσεξε μπορει να σπασει η πουτσα σου»Τι να πω αρχισα να γελαω.Μετα ξαπλωσε μπρουμυτα και αρχισε να μου λεει μια ιστορια απο εναν φιλο της που του εσπασε η πουτσα κλπκλπ.Εγω ειχα πεθανει στο γελιο και ταυτοχρονα γαμουσα.Αν ειναι δυνατον.Μετα ηρθε στα 4 παλι οπου και εχυσα τελικα.Στο τελος της ειπα οτι την αλλη φορα θα σπασει η πουτσα μου μεσα στο μουνι της και αυτη κοιτωντας την εκανε μια κινηση οπως αυτη που κανουν οι γιαγιαδες οταν ξεματιαζουν .
Οκ καλη,φιλικη αλλα κανενας ερωτισμος.Να πηγαινα εξω μαζι της ωραια φαση θα ηταν αλλα μαλλον δεν θα ξαναμπω ευκολα στο ρδελο.
Στο τελευταιο πρασινο σπιτι. – Η τσατσα μας ειπε να συνεχισουμε την βολτα χωρις να φωναξει την κοπελα.Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ηταν αυτη η μεγαλη που δουλευε τα προηγουμενα βραδυα.
Σαπφους.
Aνορθογραφο - Ηταν αυτη που δουλευε χθες και προχθες το βραδυ στο la femme.Οπως την ειδα απο κοντα στο φως ειναι αρκετα μεγαλη 35++,ξανθια υψηλος κυβισμος ιδιως στον κωλο.Πολυ φιλικη ειναι στο σαλονι αλλα ιδιαιτερα αμηχανη 30 ευρω.
Απεναντι . – Η Σαντρα η παλιοτερη.Μαυρη κοπελα 1.65 με ωραια μαπα –για μαυρη- καλο βυζι και κωλο.Ειχε βγει στο σαλονι μαζι με τον τσατσο και παρουσιαζε μονη της τα προγραμματα,γενικα πολυ ευδιαθετη. 30 ευρω
5 - Η Ηρα.Καστανοξανθο γκομενακι απο Ουκρανια που δουλευε συνηθως στο Προμηθεως 4,1.70,ωραιο σωμα αλλα ο κωλος της εχει πεσει.Επισης μου φαινεται σαν να μεγαλωσε το βυζι της γιατι το ειχε γενικα πολυ μικρο.Τεσπα σε παλια καταθεση με ειχε ξενερωσει απιστευτα με την απροθυμια της και την μη συμμετοχη της.
Ειπε πως πλεον θα δουλευει μονο πρωινα. 30 ευρω
Προμηθεως.
Στο τελευταιο σπιτι. – ΠΡΟΣΟΧΗ στους ενδιαφερομενους.Υψηλοτατου κυβισμου κοπελα.Κατι σε Ηummer 2.Ξανθια,170,νταρντανα με βυζαρες και μεγαλο κωλο.Βγηκε φιλικη και χαλογελαστη στο σαλονι.Να φανταστειτε πως εγω που δεν ειμαι καθολου φαν αυτου του τυπου γυναικας το σκεφτηκαι για λιγο.30 ευρω
Καφε σπιτι. – Καστανη πανω απο 40.Μπαζο τανα,ελληνιδα αν δεν κανω λαθος.Την ειχα πετυχει πολυ παλιοτερα βραδυ. 30 ευρω
Το μπλε σπιτι με το ηχητικο εφε. – Καστανη κοπελα,1.65,ασθενικη γενικα στο σωμα,μετρια μαπα αλλα ωραιος κωλος και πολυ ωραια ποδια.Βγηκε ξενερωτη στο σαλονι. 30 ευρω
Στο σπιτι πριν την Μοναστηριου – Καινουργιο γκομενακι,πολυ ωραιο γενικα.Καστανη,λεπτη 1,65,ομορφη μαπα,ωραιο βυζακι και κωλος.Βγηκε χαμογελαστη,οχι κατι το ιδιαιτερο αλλα τουλαχιστον οχι ξενερωτη.Καποια φορα θα καταθεσω σιγουρα.30 ευρω
ΥΓ1.Καμια δεν φορουσε μποτες η κατι σχετικο
ΥΓ2.Αν εχω ορεξη παιζει να παω και αργοτερα καμια τσαρκα.Θα ενημερωθειτε αναλογα.